Jump to content

kabalos_1971

Members
  • Δημοσιεύσεις

    506
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

kabalos_1971's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά, πήγα σε ένα κατάστημα κι έκανα αίτηση για 50αρα στις 27 Ιανουαρίου, όλα καλά μου ήρθε μήνυμα ότι στις 3/2 θα έρθει ο πρώτος τεχνικός, μάλλον του ΟΤΕ να δει την γραμμή στην πολυκατοικία, πράγματι το πρωί της 3 του μήνα με περνει ο τεχνικός τηλέφωνο μου λέει που μένετε; ε τέλος πάντων τον καθοδήγησα, φώναξα τον διαχειριστή να του ανοίξει γιατί εγώ δούλευα, τεσπα με περνει τηλέφωνο αφού έκανε τον έλεγχο, α λέει δεν γίνεται να κάνω τη δουλειά μου γιατί δεν ήταν ακριβής η διεύθυνση σας κι έφυγε. Με περνει η Vodafone λέει θα στείλουμε δικό μας τεχνικο να πάρει συντεταγμένες, τεσπα έρχεται κι αυτός μετά από 3 μέρες τον καθοδήγησα τηλεφωνικά γιατί πάλι δούλευα, τεσπα Εντάξει μου λένε θα υποβαλουμε εκνεου αίτημα και να περιμένετε και με περνούν σήμερα λέει να δεν έχουμε πόρτες και τέτοια. Πήρα στην εεττ για καταγγελία και δεν το σηκώνουν το τηλ,αυτά παιδιά τι να κάνω; δεν έχω ίντερνετ είμαι κλεισμένος μέσα. Απαράδεκτοι και οι δύο.
  2. Ναι όχι το pro το απλό λες ε; το κοιτάζω κι αυτό, το 10t pro το έχω αποκλείσει λόγο ips. Σκέφτομαι και για p40 pro, βασικά xiaomi ήθελα να πάω, αλλά αφού δεν λέτε καλά λόγια και για το λειτουργικό..... με βάζετε σε σκέψεις.
  3. Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά! Ηρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το Mate 10 pro, μετά από τρία χρόνια. Σε ποια συσκευή να πάω, xiaomi, huawei, από αυτές τις δύο; Θελω να έχει οπωσδήποτε 5G, όσο πιο vfm γίνεται, αλλά και να θεωρείται αναβάθμιση σε σχέση με το Mate 10 pro.
  4. Στο youtube,δεν νομιζω οτι ενεργοποιειται,πιο παλια που ειχαδοκιμασει να δω hdr,hdr 10 video,φωτιζαι πολυ η οθονη,
  5. Ρε παιδιά το HDR δουλεύει;
  6. 64 vs 108 mega pixel,OIS,128 mb vs 256,αυτα με μια γρηγορη ματια.
  7. Παιδια επειδη ψαχνω για κινητο και ημουν ετοιμος να το παραγγειλω,το μονο που με κραταει ειναι η ips οθονη,τι λετε ειναι μειονεκτημα?
  8. Παλι δεν βαζει την αναμονη,παρα μου ερχεται μονο ενα sms.
  9. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο και με πάρει και κάποιος άλλος δεν ακούω τον ήχο της δεύτερης κλήσης, απλά μου έρχεται μήνυμα μετά, είναι θέμα κινητού η Vodafone?
  10. Παιδιά στο hangout, όταν ανοίγω την κάμερα μου για βίντεο κλήση, μου κλείνει το hangout, γιατι;το κάνει σε κανέναν άλλον;
  11. Παιδιά ψάχνω μια εφαρμογή, που να μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία του κινητού, ip, imei και τέτοια, κάτι σαν το build pro, αλλά χωρίς ρουτ, νομίζω παλιά κάτι είχα δει αλλά τώρα δεν το βρίσκω, θυμάστε ποια εφαρμογή είναι η πως γίνεται;
  12. https://developer.android.com/studio/command-line/adb Android Debug Bridge (adb). Εχουμε κανα νέο για ξεκλείδωμα bootloader?
  13. Εντάξει, όταν παραλάβεις αν μπορείς ενημέρωσε, γιατί θέλω να το παραγγείλω.
×
×
  • Create New...