Jump to content

alexismech

Members
  • Δημοσιεύσεις

    133
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexismech

  • Ημ. Γέννησης 20/05/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Πάτρα

alexismech's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Μου το είχε κάνει και εμένα πριν έναν χρόνο, είχα δοκίμασε άλλους φορτιστές κτλ, αλλά τίποτα. Ήμουν έτοιμος να το στείλω στην αντιπροσωπεία μιας κ ήταν στην εγγύηση, αλλά έκανα επαναφορά εργοστασιακών κ επανήλθε. Και από τότε δν Μ εβγαλε κάτι.
  2. Ναι αρκετό κόλλημα. Παρόλο που το έσβησα κ το εγκατέστησα ,το πρόβλημα παρέμεινε.
  3. Εκεί σε παραπέμπει,απλά όταν ήρθε η 10 ήταν κόκκινη,σε βγάζει στην ενημέρωση κ την φόρτωνει απευθείας. Μπορεις να δοκιμάσεις κ από την διαχείριση τηλεφώνου , πατώντας στην βελτιστοποίηση,αν υπάρχει η ενημέρωση για το κινητό σ θα σου την βγάλει κ από εκεί. Έτσι Μ είχε περάσει την 9.1 εμένα.
  4. Είχε κόκκινη κουκίδα εκεί που γράφει ενημέρωση.
  5. Μάλιστα, οπότε λογικά θα υπάρχει κάποια σειρά με τα IMEI. Άρα απλά υπομονή μέχρι να έρθει κ η σειρά μου.
  6. Εμένα τίποτα ακόμα πάντως,σύνδεση κοσμοτε, αγοράσμενο από αλυσίδα. Λογικά θα παραλάβω από τους τελευταίους την ενημέρωση. Έχει πάρει κανένας ενημέρωση ενώ το έχει αγοράσει από κάποια μεγάλη αλυσίδα;
  7. Ήρθε σε κανέναν ενημέρωση για το 10? Μπήκα σήμερα στην υποστήριξη που έχει,και έχει την ενημέρωση με μια κόκκινη κουκίδα,ενώ μέχρι χθες δν υπήρχε τίποτα.παταω αλλά δυστυχώς δεν βρίσκει κάτι.εκανα κ επανεκκίνηση μήπως έχει κολλήσει κάτι,αλλά η κουκίδα παραμένει.
  8. Ήρθε σε κανέναν ενημέρωση ;Μ ήρθε ειδοποίηση ότι κατέβηκε και ζητάνε επανεκκίνηση,την έκανα αλλά δν βλέπω κάποια αλλαγή,ακόμα με ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου είναι.εκτος και αν είναι ενημέρωση της κοσμοτε,αλλά δν θυμάμαι την έκδοση π ήμουν.
  9. Εγώ πάντως σε επικοινωνία μαζί τους σήμερα, μου είπαν ότι δν έχουν ακόμα ενημέρωση, και ούτε γνωρίζουν αν θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα. Απλά να περιμένουμε..
  10. Τίποτα φίλε μου, μόλις μάθεις ενημέρωσε μας να το έχουμε κατά νου.
  11. Δεν έχω αλλάξει, αλλά είχα ρωτήσει μιας κ εμένα μ έχει ράγισει και το κόστος μ είχαν πει πριν 9 μήνες στα 99€.
  12. Επεκτάθηκε και εσάς η εγγύηση κατά δύο περίπου μήνες; μου έληγε στις 20/4 κ πήγε για 15/6 μέσω της εφαρμογής το διαπίστωσα. Και υπάρχει κάποια ενημέρωση για το Android 10 ποτέ θα πάρουμε; μιας κ ελεγαν για τέλος Φλεβάρη αρχές Μάρτη.
  13. Θα τα δοκιμάσω, ευχαριστώ!
  14. Με την 9 είμαι ακόμα, έκδοση 345,μεχεκ χθες ήταν σκούρα όσα ανέφερα, τώρα playstore και photos κ Instagram λευκά, κ χωρίς να έχω επιλογή διακόπτη ή κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από την Google ή τι παίχτηκε.
  15. Παιδιά καλησπέρα, αντιμετωπίζει κανένας θέμα με το dark mode σε playstore, Google photos, Instagram? Ενώ ήταν όλα κανονικά σε dark μετά από επανεκκίνηση στην συσκευή πλέον δεν υπάρχει.
×
×
  • Create New...