cmvr Δημ. September 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 60 € ζητάνε λίγο ακριβάΓια αυτά που γλυτώνεις δεν είναι ακριβά. Αν σκεφτείς ότι δεν υπάρχει πλέον η προσφορά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anticool Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Ναι ότι συμφέρει δεν το συζητώ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 60 € ζητάνε λίγο ακριβά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Κάνε παζάρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) υψηλό ρίσκο... αν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένο το πακέτο 1500' & 1,5GB πιθανόν να πληρώσεις 60€ για απλό whats up με αυτοκόλλητο που περιγράφει φανταστική προσφορά πρέπει να λύσεις το ζήτημα της μεταφοράς του αριθμού στο όνομά σου. ο ασφαλέστερος τρόπος είναι αγορά χέρι με χέρι σε κατάστημα για να γίνει επιτόπου Edited September 27, 2018 by arjuna διορθωση κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Κάποτε το πουλούσαν 20€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Κάποτε το πουλούσαν 20€Άσε το κάποτε τώρα πάλι καλά που το δίνουν μόνο 60. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 2 γίγα για τρεις ημέρες δώρο από την εφαρμογή του γουατς απ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Αυριο 4 το απόγευμα έρχομαι Ελλάδα. Ακριβώς εκείνη την ώρα θα το ενεργοποιήσω..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 (edited) Προς ενημέρωση σας για να μην πάθετε τα ίδια. Πήγα να ενεργοποιήσω το προνομιακό και κόλλησε το σύστημα τους και με χρέωσε δύο φορές και προσπάθησε και τρίτη αλλά λεφτά τέλος. Να μην κουράζω τα πιστώσανε και λέω δόξα σοι. Αμ δε! Ειχα μαζέψει 18 γιγα απο τα μεγαμπαιτ που δε χαλούσα και τα εφάγαν όλα. Το συγκεκριμένο πακέτο είχε λήξη 27/10!!! Τα 900 μεγα που ειχα δώρο λόγω του ενος έτους σε αυτούς δεν τα ακούμπησαν!!! Αυτα έληγαν 1/10 Μου λένε να ζητήσω αναλυτικό λογαριασμό και μπούρδες. Εχει συμβεί σε άλλον; Καμιά συμβουλή; Θα το τραβήξω όσο πάει πάντως Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 28, 2018 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Προς ενημέρωση σας για να μην πάθετε τα ίδια. Πήγα να ενεργοποιήσω το προνομιακό και κόλλησε το σύστημα τους και με χρέωσε δύο φορές και προσπάθησε και τρίτη αλλά λεφτά τέλος. Να μην κουράζω τα πιστώσανε και λέω δόξα σοι. Αμ δε! Ειχα μαζέψει 18 γιγα απο τα μεγαμπαιτ που δε χαλούσα και τα εφάγαν όλα. Το συγκεκριμένο πακέτο είχε λήξη 27/10!!! Τα 900 μεγα που ειχα δώρο λόγω του ενος έτους σε αυτούς δεν τα ακούμπησαν!!! Αυτα έληγαν 1/10 Μου λένε να ζητήσω αναλυτικό λογαριασμό και μπούρδες. Εχει συμβεί σε άλλον; Καμιά συμβουλή; Θα το τραβήξω όσο πάει πάντως Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φιλε μου πως ενεργοποιειτε το προνομιακο σε whats up??εγω προχθες πηγα με φορητοτητα απο Q σε whats up,,,,αν μπορεις να βοηθησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Δεν ενεργοποιείται σε υπάρχον νούμερο. Μόνο αν το βρεις ως πακέτο σε αγγελία αλλά και πάλι με προσοχή δηλαδή μεταβίβαση και έλεγχος και οι δύο σε κατάστημα γιατί πολλά έχουν χάσει το πρόγραμμα Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Προς ενημέρωση σας για να μην πάθετε τα ίδια. Πήγα να ενεργοποιήσω το προνομιακό και κόλλησε το σύστημα τους και με χρέωσε δύο φορές και προσπάθησε και τρίτη αλλά λεφτά τέλος. Να μην κουράζω τα πιστώσανε και λέω δόξα σοι. Αμ δε! Ειχα μαζέψει 18 γιγα απο τα μεγαμπαιτ που δε χαλούσα και τα εφάγαν όλα. Το συγκεκριμένο πακέτο είχε λήξη 27/10!!! Τα 900 μεγα που ειχα δώρο λόγω του ενος έτους σε αυτούς δεν τα ακούμπησαν!!! Αυτα έληγαν 1/10 Τα "συσσωρευμενα" 18G εληξαν πριν την καταλ. ημερομηνια απ'οτι καταλαβαινω. Τα οποια πιθανοτατα ηταν διαδοχικα MB απο reloadit οπως και τα δικα μου. Και δεδομενου οτι δεν ειχαν ληξει καν ουτε αυτα του 1 ετους, δεν παιζει να εγινε καποιο "μπερδεμα" τετοιο αρα μαλλον εχει να κανει με το λαθος ανενωσης που περιγραφεις. Πολυ περιεργο, ελπιζω να τα παρεις πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) Ήταν από υπόλοιπα που έμεναν από τα 1500 κάθε μήνα... Είχα κάνει ανανέωση και έληγαν 27/10. Reload it δεν είχα. Το 1 γιγα δώρο που έληγε 1/10 δεν το πήραν όμως και το έκαναν 2 γιγα και υποτίθεται παίρνει από αυτά που λήγουν πρώτα. Ότι να ναι... Update έγινε λέει στις 28/9 στις 14.59 κατανάλωση 23 GB και η πρόταση τους είναι να κάνω έλεγχο στις εφαρμογές μου... Γελάνε και οι μπαμπουίνοι στην Αφρική λέμε.... Αν κάποιος έχει το ίδιο θέμα ας επικοινωνήσει μαζί μου γιατί ήδη προχωρώ σε καταγγελία. Αν κατάφερα να φάω 23 GB σε ένα λεπτό μπράβο μου,στέλνω cv στη NASA Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 1, 2018 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Πότε πρέπει να.ανανεωσω για να μεταφερθεί το υπόλοιπο. των mb . στον επομενο μήνα.... και πια απ ολα mb μεταφερονται.? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 6/10 πριν τις 9.03 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Μου το είχαν κάνει κ εμένα πριν 4-5 μήνες, επικοινώνησα μαζί τους, η απάντηση ήταν ότι το ελέγχουν οι τεχνικοί τους,αφού μετά από δύο εβδομάδες δεν μου απάντησαν τους ξανά ενόχλησα κ είπαν πως δεν μεταφέρθηκαν γιατί ήταν mb από άλλο πακέτο ανανέωσης,δλδ ότι να ναι,άκρη δεν βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Μου το είχαν κάνει κ εμένα πριν 4-5 μήνες, επικοινώνησα μαζί τους, η απάντηση ήταν ότι το ελέγχουν οι τεχνικοί τους,αφού μετά από δύο εβδομάδες δεν μου απάντησαν τους ξανά ενόχλησα κ είπαν πως δεν μεταφέρθηκαν γιατί ήταν mb από άλλο πακέτο ανανέωσης,δλδ ότι να ναι,άκρη δεν βρηκαΚαλά,κι εγώ στα χαμένα τα έχω αλλά να το αφήσω έτσι δε παίζει... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Μου το είχαν κάνει κ εμένα πριν 4-5 μήνες, επικοινώνησα μαζί τους, η απάντηση ήταν ότι το ελέγχουν οι τεχνικοί τους,αφού μετά από δύο εβδομάδες δεν μου απάντησαν τους ξανά ενόχλησα κ είπαν πως δεν μεταφέρθηκαν γιατί ήταν mb από άλλο πακέτο ανανέωσης,δλδ ότι να ναι,άκρη δεν βρηκα ακριβως το ιδιο και σε μενα .. ειχα περιπου 10 gb τα οποια ληγαν 16 του μηνα . στις 15 εκανα ανανεωση και μεταφερθηκαν ολα (υπολοιπο και νεα) για άλλο ενα μηνα. την επομενη μερα όμως στις 16 που θα ληγαν αν δεν εκανα ανανεωση εξαφανιστήκαν. μειναν μονο τα νέα. Φυσικα ακρη δεν βρηκα , μου δωσανε 4 διαφορετικοι ανθρωποι 4 διαφορετικες εκδοχες, μεχρι που τους βαρεθηκα και τους διαολοστειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 (edited) ακριβως το ιδιο και σε μενα .. ειχα περιπου 10 gb τα οποια ληγαν 16 του μηνα . στις 15 εκανα ανανεωση και μεταφερθηκαν ολα (υπολοιπο και νεα) για άλλο ενα μηνα. την επομενη μερα όμως στις 16 που θα ληγαν αν δεν εκανα ανανεωση εξαφανιστήκαν. μειναν μονο τα νέα. Φυσικα ακρη δεν βρηκα , μου δωσανε 4 διαφορετικοι ανθρωποι 4 διαφορετικες εκδοχες, μεχρι που τους βαρεθηκα και τους διαολοστειλα.Ναι αλλά όσο μένουμε αδρανείς τόσο θα πολλαπλασιαστούν τα φαινόμενα αυτά. Ρώτησα σήμερα 3 φορές πως γίνεται να έχω 850 mb από δώρο που λήγει 3/10, 3300 από reload που λήγουν 15/10 και να φάει αυτά που λήγουν 27/10... απάντηση δεν πήρα παρά μόνο να κοιτάξω τις εφαρμογές μου( εδώ γελάνε) Τέλος μου είπαν ότι 28/9 από 13.59 μέχρι 14.59 έφαγα 23.3 GB... Προφανώς συνδέθηκα με ακρωτήριο Κανάβεραλ και πήγαινα τον δορυφόρο πέρα δώθε,δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...Ακόμα και uhd ταινία να δω είναι 7.2 GB την ώρα...Αν κάποιος ξέρει τρόπο να φαγωθούν 23 γιγα σε μια ώρα ας ενημερώσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 3, 2018 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Ναι αλλά όσο μένουμε αδρανείς τόσο θα πολλαπλασιαστούν τα φαινόμενα αυτά. Ρώτησα σήμερα 3 φορές πως γίνεται να έχω 850 mb από δώρο που λήγει 3/10, 3300 από reload που λήγουν 15/10 και να φάει αυτά που λήγουν 27/10... απάντηση δεν πήρα παρά μόνο να κοιτάξω τις εφαρμογές μου( εδώ γελάνε) Τέλος μου είπαν ότι 28/9 από 13.59 μέχρι 14.59 έφαγα 23.3 GB... Προφανώς συνδέθηκα με ακρωτήριο Κανάβεραλ και πήγαινα τον δορυφόρο πέρα δώθε,δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...Ακόμα και uhd ταινία να δω είναι 7.2 GB την ώρα...Αν κάποιος ξέρει τρόπο να φαγωθούν 23 γιγα σε μια ώρα ας ενημερώσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μονο με speedtest τρώγονται τόσα gb. Η κανα torrent 23gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Ή αγώνα λαιβ σε 1080. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Ή ανέβασμα videos στο youtube ή ή ή Πολλά μπορεί να είναι. Αλλά σίγουρα κάτι εξειδικευμένο που χρησιμοποιείς τα data επ αυτού, όχι σε χρήση ρουτίνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 23gb σημαίνει σταθερή ταχύτητα 63mb καθολη τη διάρκεια της ώρας. Δηλαδή τερμάτιζε το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Αφού σας ευχαριστήσω όλους να σας πω ότι ακόμα και UHD εικόνα να έβλεπα θα είχα καταναλώσει 7.2 gb την ώρα. Σε μια ώρα και με την ταχύτητα των δικτύων και επιπλέον ότι το κινητό μου δεν υποστηρίζει 4g plus είναι αδύνατο να καταναλώσω 23.3 γιγα.... Θα προχωρήσω το αίτημα αναλυτικού λογαριασμού κινήσεων και θα δω σε ποια αρχή μπορώ να απευθυνθώ... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts