pn1fon1 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Λόγο δουλειάς υο παρέλειψα. Σου το στέλνω με pm εντός ολίγου Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν μπορείς στείλε pm στο φόρουμ όχι στο tapatalk γιατί κάτι έχει πάθει και δεν ανοίγει. Περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Λόγο δουλειάς υο παρέλειψα. Σου το στέλνω με pm εντός ολίγου Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα σας, Θα ήταν εύκολο να μου στείλετε και μένα το link για να πάρω και εγώ ένα προνομιακό νουμεράκι? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partalious Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Μπορείτε να στείλετε τον αριθμό για το προνομιακό what's up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Αν παρω το συγκεκριμένο πακέτο με νέο αριθμό είναι υποχρεωτική η 10ευρη ανανέωση κάθε μήνα αλλιώς χάνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Αν παρω το συγκεκριμένο πακέτο με νέο αριθμό είναι υποχρεωτική η 10ευρη ανανέωση κάθε μήνα αλλιώς χάνεται;Όχι ανά 3μηνο πρέπει να βάζεις χρήματα στην κάρτα. Δεν είναι υποχρεωτική η ενεργοποίηση του κάθε μήνα ήανα εξάμηνο όπως των άλλων εταιριών. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Ωραία και κάτι ακόμα οι προσφορές που βγαίνουν κατά διαστήματα στο what's up με δωρεάν mb για κάποιες μέρες ισχύουν και για το προνομιακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Ωραία και κάτι ακόμα οι προσφορές που βγαίνουν κατά διαστήματα στο what's up με δωρεάν mb για κάποιες μέρες ισχύουν και για το προνομιακό; Συνήθως ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Τώρα με την αύξηση που έχει εξαγγελθεί πόσα χρήματα θα πρέπει να βάζουμε και ποια η νέα τιμή του πακέτου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 δεν εχει ανακοινωθει αυξηση για το πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Μετα τις 23 μαρτιου ποσο πρεπει να βαζουμε καρτα online για να περνουμε 1200mb reloaid για 15μερες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Kαλησπέρα παιδιά. Από σήμερα έχω και εγώ στην κατοχή ένα προνομιακό πακετάκι WU... Επειδή δεν καίγομαι να το χρησιμοποιήσω άμεσα, υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός για την ενεργοποίησή του; Πάνω γράφει μέχρι τέλος του 2019... Απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός για το προνομιακό της υπόθεσης... Πιθανότατα έχει αναφερθεί και σε παλιότερα post, απλά δεν έχω το χρόνο να ψάχνω και είναι και χαοτικό το θέμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Το τέλος του 19 ειναι για τη sim (το νούμερο) και κατ'επέκταση και για το προνομιακό πακέτο,αν δεν εχει επέλθει κάποια αλλαγή ως τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Το τέλος του 19 ειναι για τη sim (το νούμερο) και κατ'επέκταση και για το προνομιακό πακέτο,αν δεν εχει επέλθει κάποια αλλαγή ως τότε. Ευχαριστώ για την απάντηση... Βασικά θα πάω αύριο-μεθαύριο να κάνω την ταυτοποίηση και να βάλω και μια κάρτα να είμαι έτοιμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvrkst Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Μπορείτε να στείλετε τον αριθμό για το προνομιακό what's up? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Μπορείτε να στείλετε τον αριθμό για το προνομιακό what's up? Σας ευχαριστώ Σε αγγελίες ψάξε. Θα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Απο τη στιγμή που κάποιο μέλος αναφέρει οτι διαθέτει στοιχεία επικοινωνίας για τα πακέτα,το πιο σωστό είναι οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν πμ κατευθείαν εκεί παρά να γεμίζει το θέμα δημοσίως με αιτήσεις που το εν λόγω μέλος μπορεί και να μη δει. Ασε που νομίζω οτι βγαίνουμε και εκτός θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Να προσθέσω ότι και τα δύο πακέτα που έχω πάρει (ένα τις προάλλες και ένα πριν 4 μήνες), τα έχω ταυτοποιήσει επιτόπου σε κατάστημα Γερμανός. Όμως πρέπει να ενεργοποιηθεί η να είναι ενεργοποιημένος ο αριθμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Να προσθέσω ότι και τα δύο πακέτα που έχω πάρει (ένα τις προάλλες και ένα πριν 4 μήνες), τα έχω ταυτοποιήσει επιτόπου σε κατάστημα Γερμανός. Όμως πρέπει να ενεργοποιηθεί η να είναι ενεργοποιημένος ο αριθμός. πλεον ολλα τα νουμερα κινητης cosmote οταν ταυτοποιηθουν ενεργοποιουνται αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) Τα δωρεάν 1500 λεπτά του Whats Up Promo στην Ευρώπη είναι Free η έχει κάποια χρέωση ; Είναι τα ταξιδέψω Σκωτία. Για φοιτητικό από ότι ξέρω μόνο τα MB μπορείς να χρησιμοποιήσεις που έχεις στο πακέτο σου. Αν θέλεις να κάνεις κλήση χρεώνεσαι άσχετα αν έχεις δωρεάν λεπτά. Επίσης η περιαγωγή χρειάζεται ενεργοποίηση η όχι στο Promo ; Edited March 17, 2018 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johniq Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Εξακολουθεί να ισχύει το πακέτο; Αν ναι, από που θα το πάρω; Μπορώ σε κάποια πλατεία στο κέντρο της Αθήνας; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ. Τώρα το έμαθα και το ψάχνω επειγόντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Εξακολουθεί να ισχύει το πακέτο; Αν ναι, από που θα το πάρω; Μπορώ σε κάποια πλατεία στο κέντρο της Αθήνας; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ. Τώρα το έμαθα και το ψάχνω επειγόντως! μονο απο αγγελειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Εξακολουθεί να ισχύει το πακέτο; Αν ναι, από που θα το πάρω; Μπορώ σε κάποια πλατεία στο κέντρο της Αθήνας; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ. Τώρα το έμαθα και το ψάχνω επειγόντως!Σου εστειλα pm. Δεν γνωριζω αν ισχυει ακομα αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valantisle Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτήν την προσφορά μπορώ να έχω κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να προμηθευτώ έναν ή και δύο τέτοιους αριθμούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 H sim που έχουν μέσα τα προνομιακά πακέτα είναι η κανονική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 H sim που έχουν μέσα τα προνομιακά πακέτα είναι η κανονική; Έχουν και τα τρία μεγέθη όσες έχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts