Mark_K Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 (edited) Θα σού έλεγα να ενεργοποιήσεις τα προνομιακά για έλεγχο πρώτα. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχουν χάσει αυτήν τους την ιδιότητα αν δεν έχουν ενεργοποιηθεί πριν τον Μάρτη του 18... Sent from my moto g(6) play Edited October 27, 2019 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Θα σού έλεγα να ενεργοποιήσεις τα προνομιακά για έλεγχο πρώτα. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχουν χάσει αυτήν τους την ιδιότητα αν έχουν ενεργοποιηθεί πριν τον Μάρτη του 18... Sent from my moto g(6) play Πως γίνεται αυτό? Στη συσκευασία γράφει οτι έχουν ημερομηνία λήξης 5/11/2019 Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Αυτό έγραφαν και τα δικά μου. Πιθανώς να είναι η ημερομηνία μετά από τη οποία λήγει το πακέτο και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Τον Μάρτη του 18 περίπου, όπως μπορείς να διαβάσεις και στο παρόν αν κοιτάξεις παλαιότερα μηνύματα, είχαν κάνει απλά what's up όσα δεν είχαν ενεργοποιηθεί. Εκείνο τον καιρό μπορούσες να το "μετατρέψεις" ξανά σε προνομιακό αν τους το ζητούσες. Μετά έγινε πιο δύσκολο. Αυτοί είναι καλυμμένοι γιατί γράφουν πως μπορούν να το τερματίσουν οπότε θέλουν. Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Αυτό έγραφαν και τα δικά μου. Πιθανώς να είναι η ημερομηνία μετά από τη οποία λήγει το πακέτο και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Τον Μάρτη του 18 περίπου, όπως μπορείς να διαβάσεις και στο παρόν αν κοιτάξεις παλαιότερα μηνύματα, είχαν κάνει απλά what's up όσα δεν είχαν ενεργοποιηθεί. Εκείνο τον καιρό μπορούσες να το "μετατρέψεις" ξανά σε προνομιακό αν τους το ζητούσες. Μετά έγινε πιο δύσκολο. Αυτοί είναι καλυμμένοι γιατί γράφουν πως μπορούν να το τερματίσουν οπότε θέλουν. Sent from my moto g(6) play Πόσο Δύσκολο? Υπάρχει τρόπος να τα κάνω ξανά προνομιακά ? Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Δεν ξέρω, πρέπει να μιλήσεις μαζί τους να δεις τι θα σου πουν. Αν θες για αρχή άνοιξε τα πακέτα και βάλε την sim σε κάποιο smartphone. Κάνε μια κλήση στο 1314 που ακούς το υπόλοιπο για να ενεργοποιηθεί, και μετά βάλε την εφαρμογή του what's up και κοίτα αν σου εμφανίζει το πακέτο με τα 1500+1500 στα διαθέσιμα. Εύχομαι να έχεις τύχη. Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Δεν ξέρω, πρέπει να μιλήσεις μαζί τους να δεις τι θα σου πουν. Αν θες για αρχή άνοιξε τα πακέτα και βάλε την sim σε κάποιο smartphone. Κάνε μια κλήση στο 1314 που ακούς το υπόλοιπο για να ενεργοποιηθεί, και μετά βάλε την εφαρμογή του what's up και κοίτα αν σου εμφανίζει το πακέτο με τα 1500+1500 στα διαθέσιμα. Εύχομαι να έχεις τύχη. Ευχαριστώ θα σε ενημερώσω Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Μπορει να αποκτηθει και τωρα αυτο το πακετο ή εχει σταματησει η διαθεση του; Αν ναι, με ποιο τρόπο; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Μπορει να αποκτηθει και τωρα αυτο το πακετο ή εχει σταματησει η διαθεση του; Αν ναι, με ποιο τρόπο; εχει σταματησει απο οσο ξερω εδω και 1,5 χρονο Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 εχει σταματησει απο οσο ξερω εδω και 1,5 χρονο Ευχαριστω . Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Σε αριθμό που έχει γίνει φραγή εδώ και 4-5 μήνες πως μπορώ να τον ενεργοποιήσω. SMS δεν μου έρχεται. Ανοίγω την εφαρμογή what's up μου εμφανίζει το μήνυμα για την ενεργοποίηση μέσω sms που θα λάβω αλλά sms δεν έρχεται. Ευχαριστώ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Σε αριθμό που έχει γίνει φραγή εδώ και 4-5 μήνες πως μπορώ να τον ενεργοποιήσω. SMS δεν μου έρχεται. Ανοίγω την εφαρμογή what's up μου εμφανίζει το μήνυμα για την ενεργοποίηση μέσω sms που θα λάβω αλλά sms δεν έρχεται. ΕυχαριστώΠρέπει να βάλεις κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Ενώ μέχρι τώρα έβλεπα κανονικά το προνομιακό στην εφαρμογή, τον τελευταίο μήνα χάθηκε και σε επικοινωνία μου με την εταιρεία με ενημέρωσαν ότι μπορώ να ανανεώνω μόνο με SMS, πράγμα το οποίο και πάνω... Απλα στην εφαρμογή ήταν βολικότερο... Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Εμένα το εμφανίζει κανονικά στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Και εμένα υπάρχει αλλά είναι κρυμμένο πίσω πίσω στις προσφορές, πρέπει να συρω δεξιά για να το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Με το προνομιακο (1500'+1500MB) μπορω να εχω roming (ομιλια +mb )χωρις extra χρεωσεις σε χωρες της Ε.Ε.(Αυστρια, Ουγγαρια) .? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 (edited) Με το προνομιακο (1500'+1500MB) μπορω να εχω roming (ομιλια +mb )χωρις extra χρεωσεις σε χωρες της Ε.Ε.(Αυστρια, Ουγγαρια) .?Ανεπισήμως ναι. Αν και δεν αναγράφεται στους όρους χρήσης. Αυτό μπορεί όμως να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Συγγνώμη δεν πρόσεξα καλά την ερώτηση σου. Θες και mb. Από το προνομιακο ισχύουν μόνο τα λεπτά ομιλίας. Τα 1500mb δεν παίζουν. Edited October 31, 2019 by pn1fon1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Αντιγραφή από το Whatsup App: - Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας μπορούν να καταναλωθούν κατά την περιαγωγή. - Τα δωρεάν ΜΒ δεν μπορούν να καταναλωθούν κατά την περιαγωγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 (edited) Τα μόνα ΜΒ που δουλεύουν περιαγωγή είναι τα πάρε -μοίρασε και τα αγορασμένα. Αν έχεις αρκετά από αυτά κανένα πρόβλημα. Αλλιώς δες και το εβδομαδιαίο πακέτο των 4 ευρώ. Edited October 31, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 (edited) Μόνο τα πάρε ,- δώσε ισχύουν για το εξωτερικό, πριν δύο εβδομάδες ήμουν Ιταλία και έτρωγε από εκείνα.για τα λεπτά δε γνωρίζω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 31, 2019 by Vasileios Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Μήπως εννοείτε τα πάρε μοίρασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Συγνώμη, εννοώ τα πάρε μοίρασε , τα οποία δουλευουν στο εξωτερικό. Για τα πάρε-δώσε δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Σήμερα έβαλα μια κάρτα που είχα που λήγη 5/11/2019 και δεν πιάνει σήμα. Εβαλα την κάρτα κανονικά και έβαλα τον PIN που έχει επάνω στο χαρτάκι αλλα δεν πιάνει τίποτα "μονο επείγουσε κλησεις" ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Την έχεις ενεργοποιήσει στο παρελθόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Την έχεις ενεργοποιήσει στο παρελθόν; OXI και είναι σε άσχετο όνομα μιας και τις πήρα απο αγγελία Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Σε αυτήν την περίπτωση (αν δεν έχει γίνει μεταβίβαση), είναι πολύ εύκολο αυτός που το έχει στο όνομά του να ζητήσει μια απλή αντικατάσταση sim(καθιστώντας άχρηστη αυτήν που έχεις στα χέρια σου), και να συνεχίζει να το χρησιμοποιεί ή να το πουλάει... Μια πιθανή εξήγηση. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts