NickTSPre Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 (edited) δελεαστικες τιμες: https://www.eglobalcentral.eu/product/lg%20v30%20h930ds?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=lg%20v30%20h930ds και σε Raspberry Rose! Στο γερμανικό t-dimension έχει το cloud silver και το lavender violet στα 530€... Πολύ δελεαστική τιμή, αν και χωρίς εγγύηση στην Ευρώπη... Εάν πάει κάτω από 500άρα κατά το Πάσχα ίσως το τσιμπήσω!!! :D Edited February 18, 2018 by NickTSPre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Στο γερμανικό t-dimension έχει το cloud silver και το lavender violet στα 530€... Πολύ δελεαστική τιμή, αν και χωρίς εγγύηση στην Ευρώπη... Εάν πάει κάτω από 500άρα κατά το Πάσχα ίσως το τσιμπήσω!!! :DΑκόμα "ψηλά" το βλέπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 (edited) Άκυρο... 10 chars Edited February 19, 2018 by NickTSPre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Εν τω μεταξύ, για να ενεργοποιηθεί η έξτρα ένταση στο quad dac πρέπει τα ακουστικά να είναι πάνω από 50 Ω. Το αναγνωρίζει αυτόματα. Υπάρχουν τρικ για να το "ξεγελάσεις" βέβαια. Πχ με αυτά που έχει μέσα δεν ενεργοποιείται η έξτρα ένταση, παρά μόνο τα διάφορα προφίλ ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Ερωτηση... Το plus καλύπτεται απο ευρωπαϊκή εγγύηση ή δεν προοριζεται για Ευρώπη? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Το plus δεν προορίζεται για Ευρώπη και δεν έχει ευρωπαϊκή εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Κάποια θεματα με ανομοιομορφια στο μαύρο εχετε ελεγξει αν υπάρχουν?? Δείτε λιγο το βίντεο εδω.... Δεν έχει κανένα απολύτως θέμα..Ούτε σε μαύρο ούτε σε Γκρι..που έλεγαν κάποιοι...Βασικά από όλα αυτά που το προσάπτουν τα διάφορα SITE που κρίνουν με καθαρά προσωπικό συμφέρον η προτίμηση.. δεν επιβεβαιώθηκε κανένα στα χέρια μου. Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 για το λευκο που λεει ενας φιλος πιο πανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Στο best price να ξέρετε έχει πάει στα 603 ευρώ...έπεσε πολύ σήμερα.το πρωί ήταν 640.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 (edited) Στο best price να ξέρετε έχει πάει στα 603 ευρώ...έπεσε πολύ σήμερα.το πρωί ήταν 640.. Φιλε το πατησα το κουμπι,καλη ειναι νομιζω η τιμη για Ελλαδα.Τωρα το μαγαζι δεν το ξερω εχει ψωνισει κανεις απο αυτο ή μενει κανενας εκει κοντα το ξερει? Edited February 20, 2018 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Φιλε το πατησα το κουμπι,καλη ειναι νομιζω η τιμη για Ελλαδα.Τωρα το μαγαζι δεν το ξερω εχει ψωνισει κανεις απο αυτο ή μενει κανενας εκει κοντα το ξερει? Πότε πρόλαβες ρε?πριν μισή ώρα το έγραψα...χαχαχα.δεν το ξέρω το μαγαζί καθόλου.ας πει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 (edited) Πότε πρόλαβες ρε?πριν μισή ώρα το έγραψα...χαχαχα.δεν το ξέρω το μαγαζί καθόλου.ας πει κάποιος Εχω αυτες τις μερες θελω να παρω κινητο οποτε και χαζευω και μεταχειρισμενα s8+ Και oneplus 5T και που κυμαινονταν η τιμη στο στο v30 αλλα κοιταγα μονο skroutz και amazon για το V30. Ε στα 600 τουλαχιστον για Ελλαδα νομιζω ειναι καλη η τιμη αν και λογικα τοσο θα φτασει οταν ανακοινωθουν τα s9 κλπ. Ελπιζω να εκανα την σωστη επιλογη. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν τω μεταξύ, για να ενεργοποιηθεί η έξτρα ένταση στο quad dac πρέπει τα ακουστικά να είναι πάνω από 50 Ω. Το αναγνωρίζει αυτόματα. Υπάρχουν τρικ για να το "ξεγελάσεις" βέβαια. Πχ με αυτά που έχει μέσα δεν ενεργοποιείται η έξτρα ένταση, παρά μόνο τα διάφορα προφίλ ήχου. Φιλε μου ξερασε τα ολα.:lol:Μιας και περασαν λιγες ακομη μερες και χαλαρες λογω ημερων οι εντυπωσεις σου ειναι ακομη θετικες? Edited February 20, 2018 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Το πήρες από best price?στα 603? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Το κατάστημα στο bestprice, 14 αξιολογήσεις έχει συνολικά. Το κινητό δεν το έχω, διάβασα στο νήμα, για το amazon.de,, έχει εγγύηση;;;;;; και για το eglobalcentral.eu, όπου νομίζω έχει το plus, οπότε προφανώς δεν έχει εγγύηση,,, νομίζω δίνει το κατάστημα έναν χρόνο. Δεν μπορώ να το αγοράσω, από amazon.de, είναι 650€, είναι πολλά λεφτά,, αλλά Θα έχει εγγύηση, θα ισχύει στην Ελλάδα;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Στο best price να ξέρετε έχει πάει στα 603 ευρώ...έπεσε πολύ σήμερα.το πρωί ήταν 640.. Να προσέχετε τις τιμές που αναφέρονται στα skroutz/bestprice μπορει να είναι χωρις το ΦΠΑ Τιμή Τιμολογίου (άρθρου 39Α): 604,03€ Τιμή στο κατάστημα: 749,00€ Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Φιλε μου ξερασε τα ολα.:lol:Μιας και περασαν λιγες ακομη μερες και χαλαρες λογω ημερων οι εντυπωσεις σου ειναι ακομη θετικες? Μεγειές μεγειές.. Ναι πολύ καλές εντυπώσεις. Οθονάρα, πολύ καλή μπαταρία. Όλα κομπλέ μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Μεγειές μεγειές.. Ναι πολύ καλές εντυπώσεις. Οθονάρα, πολύ καλή μπαταρία. Όλα κομπλέ μέχρι στιγμής. με το λευκο χρωμα ολα καλα ? Κατι γραφει ενας φιλος πιο πανω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Δεν ξερω τι παίζει με το συγκεκριμένο κατάστημα ,παίρνω τηλέφωνο απο το πρωί και ειναι σαν να είναι νεκρό χτυπάει και κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 με το λευκο χρωμα ολα καλα ? Κατι γραφει ενας φιλος πιο πανω....Εγώ το γράφω φίλε μου. Ντάξει είναι θέμα συνήθειας. Δεν είναι και πεντακάθαρο, αλλά όχι και σε βαθμό που να θεωρείται και πρόβλημα.. Ίσως στο δικό μου να εμφανίζεται και σε άλλα όχι τόσο. Το θέμα που θεωρητικά είχε αναφερθεί, ήταν της ανομοιομορφίας σε σκούρο φόντο και χαμηλή φωτεινότητα, κάτι το οποίο δεν ισχύει στο δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Να προσέχετε τις τιμές που αναφέρονται στα skroutz/bestprice μπορει να είναι χωρις το ΦΠΑ Τιμή Τιμολογίου (άρθρου 39Α): 604,03€ Τιμή στο κατάστημα: 749,00€Τιμή Web όμως λέει 603 Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Από το amazon.de, έχει εγγύηση στην Ελλάδα;;;; Αν το ξέρει κάποιος, να μου απαντήσει. https://www.amazon.de/gp/aw/d/B075GTJYSV/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1519160020&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=lg+v30&dpPl=1&dpID=31Tf9-B5XPL&ref=plSrch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Από το amazon.de, έχει εγγύηση στην Ελλάδα;;;; Αν το ξέρει κάποιος, να μου απαντήσει. https://www.amazon.de/gp/aw/d/B075GTJYSV/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1519160020&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=lg+v30&dpPl=1&dpID=31Tf9-B5XPL&ref=plSrch Ναι φιλε ολα τα EU μοντελα εχουν κανονικα εγγυηση.Αυτο ειδικα αφου ειναι και Prime εχεις και απο το Αμαζον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μαζεύω χρήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Ναι φιλε ολα τα EU μοντελα εχουν κανονικα εγγυηση.Αυτο ειδικα αφου ειναι και Prime εχεις και απο το Αμαζον.Εμένα πάντως τώρα που το είδα απ το prime λέει ότι δεν στέλνει Ελλάδα! Είναι δυνατόν; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Πραγματικά, το πρωί το κοίταγα, και έκανα και εικονική αγορά, ,, να δω τι θα πλήρωνα,, 654€,, δεν την ολοκλήρωσα, δεν είχα τα χρήματα. Τώρα γράφει ότι δεν στέλνει Ελλάδα. Κάποια εναλλακτική;;; πχ eglobalcentral.eu, έχει το plus, αλλά από εγγύηση, νομίζω είναι από το κατάστημα, Όχι από την εταιρεία lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts