Jump to content

philip_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    293
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About philip_1

  • Ημ. Γέννησης 14/05/1980

philip_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα με το μαμά καλώδιο..
  2. Και εγώ το ίδιο έχω και είμαι μια χαρά. Από όσο διάβαζα και στα Κορεάτικα νέα, έχουν πέσει κεφάλαια στην εξέλιξη το 990, και θα ήταν πολύ δύσκολο για την Samsung να παγώσει την επένδυση αυτή. Μάλιστα οι κύριοι μέτοχοι εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την χρήση του SNAP στη Κορεάτικη αγορά, αλλά γνωρίζοντάς την αγορά πολύ καλά καθώς και την δύναμη πού δίνει η νομοθεσία στον Κορεατη καταναλωτή, ήξεραν ότι θα είχαν πολύ μεγάλο πρόβλημα αν οι κρητικές δεν ήταν καλές και αν οι καταναλωτές έτρεχαν στους αντίστοιχους συνηγόρους κτλ, ..ετσι σε όλες τις αγορές που θα ήταν "πιθανό" να γίνει "ζημιά" προτίμησαν την σίγουρη λύση. Όσο αναφορά το ΝΟΤΕ 20 Ultra αν τα πράγματα είναι όπως λένε, θα αξίζει να το πάρεις πάλι σε SNAP..καθώς από οσo φαίνεται θα διορθώνει αρκετές ατέλειες του S20 Ultra.
  3. Εγώ σαν κάτοχος ξεκίνησα να γράφω την πραγματικότητα κατά την άποψη μου πάντα.. και έτυχα παρόμοιας αντίδρασης από κάποιους. Δεν πειράζει όμως. Όμως δεν είναι αποτυχημένο η S20 υπερβάλεις νομίζω..Δεν ξέρω αν το έχεις στην κατοχή σου, Έχω στην κατοχή μου και τα δυο..το Apple έχει καλύτερη κάμερα ΜΟΝΟ.. Όλα τα άλλα προτιμώ το S20+.. βεβαία από επιλογή μου πήρα το SNAP, οπότε δεν έχω κλείσει τίποτα όλη μέρα το πασπατεύω και το βράδυ έχω γύρω στο 50% με 60% μπαταριά. Αυτό όμως που έχει προβληματίσει είναι ότι το LG G8 που 320 ευρώ.. σε κάποια σενάρια βγάζει καλύτερες φώτο και από τα δυο σε άλλα βέβαια υπερτερεί το S20+...Βέβαια η φώτο είναι και κάτι που έχει να κάνει και με την προσωπική προτίμηση over - processed or natural. Όποιος θέλει ας δει ετσι για πλακα.. https://drive.google.com/drive/folders/1XYS-h-NbUNBlkBV5hzf1KFgRNTRTzc9c?usp=sharing
  4. Εμένα και χωρίς το optimizer κάνει edit τη φωτογραφία μετά την λήψη της.Για δοκίμασε το. Όλα καλά.. αλλά μου τα λες εμένα όλα αυτά, Που είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια που ασχολούμαστε με το άθλημα, και στην τελική δεν με αφορούν στην πράξη, εγώ την άποψή μου ανέφερα και μοιράζομαι Τα θετικά και τα αρνητικά της συσκευής κατά την άποψή μου πάντα Και όχι να Δημιουργώ εντυπώσεις όπως είπες. Για μένα και τα δύο αυτά Σαν συσκευές που ανέφερες είναι υπέρεκτημιμενα το λέω σαν κάτοχος και των δυο. Οπωσδήποτε είναι κορυφαίες συσκευές αλλά τα λεφτά πολλά, Και οφείλουν οι κατασκευαστές να εξαντλούνται στις δοκιμές έτσι ώστε να αποφεύγονται Τα Παρατράγουδα. Μη μου πεις ότι ο κατασκευαστής δεν έκανε δοκιμές.. διάρκεια μπαταρίας, θερμοκρασίες, κάμερες κτλ, τα έκανε αλλά για να προλάβει την αγορά λανσάρισε το κινητό πριν ακόμα το ¨Ραφηναρεϊ. Δε σας έκανε εντύπωση για πιο λόγο στην αγορά της Κορέας έβγαλε το κινητό μέ Σναπ, Τη στιγμή που οι μέτοχοι της exynos, Που είναι κατα το πλείστον ντόπιοι πληρώνουν λεφτά για έρευνα! Για μένα αυτό είναι προχειρότητα, Από τότε που έπεσε στη λούμπα να κυνηγάει την Apple ξεκίνησε η προχειρότητα. Αγαπητέ σεβαστή η άποψη σου, Αλλά και εγώ διατηρώ την δική μου.
  5. * Δεν γίνονταν πάντα επεξεργασία!Και όταν κλείσεις το optimizer πάλι κάνει edit τι φώτο μετά την λήψη. (όχι ότι έχει και καμιά διαφορά αλλά λέμε τώρα)... Τι εννοείς "δημιουργούμε εντυπώσεις"? Υποστηρίζουμε κάτι συγκεκριμένο εδώ η απλά μεταφέρουμε εμπειρίες χρήσης!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικό Όντως και οι ενημερώσεις ευπρόσδεκτες.. Παράλογο όμως που δεν βρέθηκε κατά τις δοκιμές το θέμα του Zoom, το focus, η υπερθέρμανση του, η και η διάρκεια της μπαταρίας του, που δεν χρειάζονται και πολλές ώρες δοκιμών, αλλά απλά μερικές ήμερες χρήσης για να τα διαπιστώσεις. Οι περισσότεροι χρήστες αυτά τα είδαν με τις πρώτες μέρες κατοχής του. Καλό βέβαια που προσπαθεί να τα λύσει.
  6. Δεν έχω θέμα με το κινητό μου..αλλά.. Πάντως...προχειρότητα στο φουλ η Samsung ένα σωρό ενημερώσεις για να κάνει το Hardware τις να δουλέψει όπως έχει υποσχεθεί και διαφημίσει,(30χ ζουμ, 100χ ζουμ κτλ) και τελικά βγάζει αναβάθμιση που "πατσαρει" τις φώτο μετά από την λήψη για να φαίνονται πιο ωραίες..κρίμα..
  7. Εμένα πάντως αυτή η "διαμάχη" με βοήθησε και παραηγγειλα τελικά το SNAP, με τα ίδια χρήματα 5G, 12GB ram. Αξίζει. Έχει ένα "ρίσκο" άλλα μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ πρόβλημα με πολλές συσκευές..Τώρα άμα κάτσει... τι να κάνουμε.. Το μόνο θέμα που είχα όλα αυτά τα χρόνια, όταν στο αεροδρόμιο στη Κορέα δεν ξέρω πως μου έβαλε το SimTray μέσα και έσπασε.. Ήταν το LG G6 για το οποίο θέλει motherboard, το οποίο μου χάλασαν κατά την επισκευή του Sim Tray εδώ στη Ελλάδα, και δεν υπάρχει Hongkong version Ελλάδα οπότε θα το φτιάξω έξω.. Αν ήταν ευρωπαϊκής ενωσης...ΝΑΙ θα μου άλλαζαν μητρική σε εγγύηση λόγο του ότι χάλασε κατά την επισκευή. Οπότε κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις όντως.. Η συσκευή είναι όντως όπως είπες.. Χτες το βράδυ 22¨30 το άφησα με 99% μπαταριά σήμερα το πρωί με όλα ανοιχτά (εκτός AOD), 97%. Φιλικά Φιλιππος
  8. Είπα ότι τους βγάζω το καπέλο.. δεν τους κορόιδεψα..Συνεργάζομαι μαζί τους κάθε μέρα λόγο δουλειάς.. Έχοντάς όμως ζήσει πολλά χρόνια σε Κίνα, Κορεα Ιαπωνία και ξέρω ότι το κοστος κατασκευής στην Κινα είναι πολύ μικρότερο και δεν δέχομαι να μου το πουλάει όπως είπες και εσύ 300 ευρώ παραπάνω... Όσο αναφορά το χαρακτηριστικά τους το SAMSUNG υπερτερεί σε πολλά πράγματα στα οποίο το βίντεο μεροληπτεί.. - Το κοστος του Snap 5G 12 GB ηταν 910 ευρω και όχι όσο είπε...Ανάλυση Οθονης και 120 ΗΖ, ήχος, water resistance, TOF sensor, Camera Spec εφάμιλλα με διαφοροποιήσεις σε ΜP & Pixel Size , Samsung Dex, Selfie 4Κ και άλλα πολλά θεωρό ότι δεν τα ανέδειξε σαν προτερήματα. Για να μην μακρηγορούμε..Η SAMSUNG λάθη πολλά ..και γιαυτό είχα να πάρω χρόνια και έπαιρνα μόνο LG, πολύ τίμια συσκευή..Και δεν είναι τυχαίο που Κορεα βγήκε με SNAP...θα πήγαιναν οι καταγγελίες σύννεφο και εκεί ο καταναλωτής βρίσκει το δίκιο του.. Το θέμα όμως είναι ότι το βίντεο αυτό δεν είναι δίκαιο.. Όντως δεν βγάζεις 4 ώρες με μια φουλ φόρτιση??? Φιλικά Φιλιππος
  9. Ο τύπος με το βίντεο που αναφέρθηκε πριν ..είναι να μην το παίρνεις στα σοβαρά..Είναι για τους Φαν των Xiomi, oppo ktl, που αγόραζα στη Κίνα πριν 7-8 χρόνια με 40 δολάρια και με reverse engineering έμαθαν και πουλάνε στο 1000αρικο. Τους βγάζω το καπέλο που το κατάφεραν δε λέω,, αλλά μην μηδενίζουμε τους δάσκαλους, LG, Samsung, κτλ... 15 μέρες τώρα με το εργαλείο, τα 120 HZ κάνουν τη διαφορά όντως, κατά μέσω όρο 4 ώρες περίπου SOT την μέρα και μπαταρία γύρω στα 55% - 60%..Μια χαρουλα! Ο Snap πετάει, δεν έχω κόψει τίποτα από εφέ,aod, κτλ, και δεν έχει κάνει το παραμικρό κόλλημα. Αυτά.
  10. Καλημέρα, 5 ήμερες τώρα με το S20+ με Snap, η συσκευή είναι πολύ καλή και γρήγορη, δεν έχω παρατηρήσει κανένα από τα θέματα που περιγράφεται παραπάνω με θερμοκρασίες κτλ. Το έχω μόνιμα στα 120 hz. * Η κάμερα θέλει βελτίωση. * Έπρεπε να στοιχίζει λιγότερο.
  11. Καλησπέρα, Γνώμη σου και απόλυτα σεβαστή, παρόλα αυτά διαφωνώ. Σε αυτά τα χρήματα αυτός που το αγοράζει περιμείνει να έχει ένα ραφιναρισμένο προϊόν και όχι "λόξιγκα".. Και ο μέσος χρήστης θα παίξει και παιχνίδια, και Youtube, και θέλει και τα 120 HZ(ακόμα και αν δεν ξέρει τι είναι) επειδή απλά αυτό του πούλησαν..Αν αυτά που λέγονται είναι γεγονός στην πλειονότητα τους,(δεν το έχω ακόμα να κρίνω εγω) είναι θέμα.. Όσο για τα antutu..ποτέ δεν με απασχόλησαν αφού ήταν όλα ενδεικτικά και μόνο. Καλό Βράδυ
  12. Είχα αποχωρίσει από την Samsung κάποια χρόνια.. ύστερα από τα Sudden Death και την απαξίωση στης Sami Hellas...Το είχα ρίξει στα LG V10, G6, V30, G8, V40 Κτλ. Απροβλημάτιστα, σταθερά, αξιοπρεπέστατα και λογικά σε τιμές. Λόγο απουσίας V60..παράγγειλα S20+..Με όλα αυτά που διάβασα παράγγειλα SNAP...:worry:.. Διαβάζοντας εδώ μου θυμίσατε τις εποχές που αγοράζαμε ΕΤΕΝ Pocket PC και άλλα.. και κάναμε ένα σωρό πατέντες για να δουλέψει..
  13. philip_1

    LG V30

    Μπράβο LG! Μετά την εγκατάσταση του τελευταίου λογισμικού κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης του, έχει περισσότερες λειτουργίες στην κάμερα και εμφανίζεται αυτόματα ένα κουμπάκι για η νυχτερινή λήψη όταν χρειάζεται.:)
×
×
  • Create New...