Jump to content

angelosp_88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    210
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About angelosp_88

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

angelosp_88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. angelosp_88

    LG V30

    Κάποια λεπτομέρεια δεν έχω παρατηρήσει. Το σίγουρο είναι ότι βελτιωνει τη ΡΑΜ και την αποδοσ και ταχύτητα. Αυτά καταλαβα εξ αρχής
  2. angelosp_88

    LG V30

    Την έβαλα και η ραμ είναι 1.89 ελεύθερη. Ενώ πριν μετά από επανεκκίνηση το ταβάνι νομίζω ήταν 1.60 περίπου
  3. angelosp_88

    LG V30

    ΟΤΑ εννοούσα
  4. angelosp_88

    LG V30

    Παιδιά ήρθε κανονικά.
  5. angelosp_88

    LG V30

    Ρε σεις γράψτε καποιος και τη διαδικασια για την καθαρή εγκατάσταση έτσι να υπαρχει. Λεβ και γω να την κάνω όταν βρω χρόνο έτσι για το ****το...
  6. angelosp_88

    LG V30

    Το σίγουρο είναι ότι ταχύτητα δεν έχει χασει καθόλου. Απλά το παρατήρησα.
  7. angelosp_88

    LG V30

    Για τσεκάρετε τη διαχείριση της ραμ. Με την 8 είχα ελεύθερη μετά από επανεκκίνηση περίπου 1,80 γίγα ενώ τώρα τη βλέπω στο 1,20 και κάτω. Χωρίς να έχει αντίκτυπο βέβαια στο πώς δουλεύει. Το είδε κανενας άλλος?
  8. angelosp_88

    LG V30

    Όταν είχαμε την 8 ομως έβαζε ένα πολύ σκούρο μπλε. Σχεδόν μαύρο. Μικρό το κακό. Θετικες εντυπώσεις και από μένα στο σύνολο. Δε με ξενίζει κάτι μέχρι τώρα.
  9. angelosp_88

    LG V30

    Ρε σεις το έβαλα και γω και παραλληλα πέρασα και το θέμα το ux8. Αλλά έχω ένα θέμα γιατί το φόντο δεν αλλάζει. Κραταει πχ το μπλε της προεπιλογής. Ναι όχι το μαύρο. Το κανει και σε άλλους?
  10. angelosp_88

    LG V30

    Έχουμε ημερομηνία επίσημα για τη νέα έκδοση και το συζητάτε ή είναι φιλολογικό το ενδιαφέρον?
  11. angelosp_88

    LG V30

    Γιατί δεν έχω...
  12. angelosp_88

    LG V30

    Ισχύει αυτό αλλά δεν έχουν θέμα μέχρι τώρα. Δεν ξέρω τι παίζει και δε βρίσκω κάτι να απενεργοποιησω. Αυτό είναι το ****το. Όχι τίποτα άλλο αλλά το αφήνω σε μια άκρη και μπαίνει στην κάμερα πχ και θα μου τρώει τη μπαταρία χωρίς λόγο.. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι πείραξα πάντως πάλι στο λογαριασμό της google και θα δω αύριο τι παίζει. Ευχαριστώ για τη βοηθεια όπως και να χει.
  13. angelosp_88

    LG V30

    Τι να πω. Τα αυθεντικα έχω της συσκευασίας. Μου το χε κάνει και παλιότερα και πήγα ρυθμίσεις google voice και τα έσβησα όλα. Τώρα δεν ξέρω τι έπαθε και ανοίγει πάλι. Θα δοκιμάσω πάλι με άλλο καλώδιο αν είναι
  14. angelosp_88

    LG V30

    Είναι απενεργοποιημένο. Όλα κλειστά. Γι αυτό λέω ότι κάτι κάνει η Google...
  15. angelosp_88

    LG V30

    Κύριοι καλημέρα. Θέλω μια βοήθεια. Βάζω τα ακουστικά και αρχίζει η Γ@@@η η Google και κάνει ακρόαση, ανοίγει τη φωτογραφικη, ανοίγει το σημειωματάριο, κάνω κλήση και μου το κλεινει αυτόματα και άλλα τέτοια όμορφα... Για να μην το σπάσω λοιπόν μπορεί κάποιος να μου πει βήμα βήμα πως το μπλοκαρω?? Γιατί ρυθμίσεις>google>voice δε βρίσκω κάτι..
×
×
  • Create New...