babis172 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Και στο Πλαίσιο η ίδια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Στο Σκρούτζ πολύ πιο ακριβό!!!! Γιατί;;;; https://www.skroutz.gr/s/12747336/Nokia-8-4GB-64GB.html Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis172 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μάλλον δεν τα πήγε και πολύ καλά το εν λόγω μοντέλο και τους έμεινε. Σαν κινητό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis172 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Media Markt και You επίσης 399€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferox Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Σκέφτομαι και εγω να το τσιμπήσω, πιστευω στα 399€ δεν υπαρχει αλλο με αυτα τα χαρακτηριστικά. Εχουμε τπτ απόψεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 LG G6...... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferox Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 To g6 σε λιγο Ρε φιλε θα ειναι δυο χρονών. Δε λεω καλο κινητο αλλα θα ηθελα ενα κινητο να μου κρατήσει για 3-4 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Σκέφτομαι και εγω να το τσιμπήσω, πιστευω στα 399€ δεν υπαρχει αλλο με αυτα τα χαρακτηριστικά. Εχουμε τπτ απόψεις ; κι εγω το σκέφτομαι.. είναι και το honor 9 στην ίδια τιμή που μου αρέσει εξίσου και δεν μπορώ να αποφασίσω Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis172 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Αν σας ενδιαφέρει το near pure android (που σημαίνει και πιο γρήγορες αναβαθμίσεις) αξίζει και η τιμή είναι πλέον δελεαστική. Σαν συσκευή είναι καλή, ποιοτική. Ό,τι θέλετε να ρωτήσετε, ελεύθερα. Edited January 11, 2018 by babis172 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferox Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εγω αμα το πάρω θα ειναι η πρώτη μου φορά σε android κινητο. Οπότε δεν το πολυ γνωρίζω αυτα περί stock android :/ τωρα εμενα με ενδιαφέρει η κάμερα να ειναι σχετικά καλη και να μου κρατήσει το κινητο 3-4 χρονάκια περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 To g6 σε λιγο Ρε φιλε θα ειναι δυο χρονών. Δε λεω καλο κινητο αλλα θα ηθελα ενα κινητο να μου κρατήσει για 3-4 χρόνια Ναι αλλά, καλύτερη κάμερα, καλύτερη οθόνη, minijack με dac... Δεν λέω τίμια πρόταση το 8άρι, αλλά... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferox Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εχει καλύτερη κάμερα το 6G απο το Nokia 8? Δεν το περίμενα. Απο θεμα ομως υποστήριξης η LG ? Εννοώ που εχει κλήσει η LG Ελλάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εχει καλύτερη κάμερα το 6G απο το Nokia 8? Δεν το περίμενα. Απο θεμα ομως υποστήριξης η LG ? Εννοώ που εχει κλήσει η LG Ελλάς Αυτό με την κάμερα καλύτερα να το δεις εσύ ο ίδιος. Δεν νομίζω να είναι τόσο χάλια η κάμερα του Nokia 8. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis172 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Είναι, πιστεύω, υποκειμενικό το θέμα της φωτογραφίας. Δεν μπορώ να πω ότι με έχει ικανοποιήσει τα μέγιστα σε αυτόν τον τομέα. Εκεί που αξίζει είναι στον ήχο από τη λειτουργία βίντεο. Τα σπάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferox Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Με μπέρδεψες, σε ποιο κινητο αναφέρεσαι τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis172 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Με μπέρδεψες, σε ποιο κινητο αναφέρεσαι τωρα? Έχεις απόλυτο δίκαιο. Στο Nokia 8 αναφερόμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Είναι, πιστεύω, υποκειμενικό το θέμα της φωτογραφίας. Δεν μπορώ να πω ότι με έχει ικανοποιήσει τα μέγιστα σε αυτόν τον τομέα. Εκεί που αξίζει είναι στον ήχο από τη λειτουργία βίντεο. Τα σπάει... Αν βάλεις την Modded GCam με το HDR+ του Pixel θα εντυπωσιαστείς από το αποτέλεσμα. Τα έχω δίπλα δίπλα με S8+ και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού βλέπω καλύτερο αποτέλεσμα στο Nokia 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Πολύ θα ήθελα να ανεβάσεις να δούμε κι εμείς... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis172 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Αν βάλεις την Modded GCam με το HDR+ του Pixel θα εντυπωσιαστείς από το αποτέλεσμα. Τα έχω δίπλα δίπλα με S8+ και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού βλέπω καλύτερο αποτέλεσμα στο Nokia 8. Θα ήθελα, αν μπορείς, να μας πεις την διαδικασία για την εγκατάσταση της εφαρμογής. Κάποια φωτογραφία με την διαφορά σε σχέση με το S8+ θα ήταν καλοδεχούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Θα ήθελα, αν μπορείς, να μας πεις την διαδικασία για την εγκατάσταση της εφαρμογής. Κάποια φωτογραφία με την διαφορά σε σχέση με το S8+ θα ήταν καλοδεχούμενη. Ένα απλό apk εγκαθιστάς, δεν υπάρχουν εξειδικευμένες απαιτήσεις. Εδώ υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα apk από διάφορους developers. Με τις μέχρι τώρα δοκιμές μου προτείνω το GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.4. Στο παραπάνω link υπάρχουν και τα suggested settings για κάθε apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Αυτό που δεν έχει βίντεο 1080 στα 60fps πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω. Μ έχει πείσει σε όλα, παρ όλα αυτά το βίντεο είναι κάτι σημαντικό. Εχετε δοκιμασει καποια αλλη εφαρμογη καμερας; Εμφανιζονται τα 60fps η ειναι hardwaρικο το θεμα; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferox Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Ένα απλό apk εγκαθιστάς, δεν υπάρχουν εξειδικευμένες απαιτήσεις. Εδώ υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα apk από διάφορους developers. Με τις μέχρι τώρα δοκιμές μου προτείνω το GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.4. Στο παραπάνω link υπάρχουν και τα suggested settings για κάθε apk. το nokia 8 μπορει να το παρει αυτο? επειδή είναι σαν stock android το λέω. ( δεν ξερω γενικα τι παιζει με τα android για αυτο ρωταω) :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis172 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 το nokia 8 μπορει να το παρει αυτο? επειδή είναι σαν stock android το λέω. ( δεν ξερω γενικα τι παιζει με τα android για αυτο ρωταω) :blink::blink: Καταρχάς ενδέχεται ο όρος που χρησιμοποίησα "stock" να είναι λανθασμένος. Οπότε παιδιά με περισσότερη εμπειρία σε Android ας με διορθώσουν. Όσον αφορά την ερώτηση σου, φυσικά και μπορεί να το πάρει το Nokia 8 καθώς πρόκειται για εφαρμογή. Γενικά στο Android είναι δυνατόν να κάνεις εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής και εκτός Play Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 το nokia 8 μπορει να το παρει αυτο? επειδή είναι σαν stock android το λέω. ( δεν ξερω γενικα τι παιζει με τα android για αυτο ρωταω) :blink::blink: Μπορεί να το πάρει και δουλεύει κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 με ενδιαφέρει πολύ τώρα που έπεσε στα 400€... με το gps πως τα πάει? και επίσης έχει Burst mode στην κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts