Tr3LaRaS Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Εν τέλει σχετικά με τις κιτρινιλες στην οθόνη το πήγα τρίτη, την Τετάρτη με ενημέρωσαν ότι δεν έχουν οθόνες για το λευκό χρυσό και αν θέλω να προχωρήσουμε σε αλλαγή οθόνης για μαύρο και να αλλάξουν και το πίσω καπάκι σε μαύρο όπου και έτσι κάναμε. Παρασκευή μου το έστειλαν σπίτι. Μετά το ξεχεστηριο mail ήταν άψογοι Sent from my Pixel 2 XLinfo quest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Ναι στην μπιχακη Sent from my Pixel 2 XL Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Ναι στην μπιχακη Sent from my Pixel 2 XL και μενα που ειχε κλασει η μιτρικη και δε φορτιζε καν απο μουφα φορτιστη μου αλλαξανε μητρικη τσακ μπαμ σε μια μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Εχει λυγίσει ελάχιστα το κινητό μου. Δεν το έχω κάτσει ή δεν έχει πέσει και τέτοια. Λέτε να το καλύπτει η infoquest; Έχω διαβάσει και άλλους με το ίδιο θέμα στο ίντερνετ και έχω νευριάσει πραγματικά με την ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Και πως λύγισε αν δεν έκατσες πάνω του; Τι είναι iPhone? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Μπας και φούσκωσε η μπαταρία.???? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Και πως λύγισε αν δεν έκατσες πάνω του; Τι είναι iPhone? Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΕίμαι πολύ σίγουρος γιατί δεν το βάζω ποτέ στην πίσω τσέπη. Όχι, η μπαταρία δεν έχει φουσκώσει και εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχη :p Αν ψάξετε στο Google το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα, αρκετοί αναφέρουν ότι γινόταν στην φόρτιση. Εγώ δεν ξέρω πως το έπαθε γιατί το είδα τυχαία (δεν εφαρμοζε η θήκη) και κατάλαβα ότι ήταν λυγισμένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Και μένα είχε λυγίσει ελαφρος αλλά εγώ το έβαζα στη κωλοτσεπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 ...Εγώ το έχω πεθάνει στις Σούπες από περισυ,του έχω αλλάξει τρεις φορές το τζαμί, έχω ξεχαστεί και έχω κάτσει και πάνω και δεν έχει πάθει τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Μόλις εμφανίστηκε ενημέρωση. V.10.3.1.0. σταθερή 341 M. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Μόλις εμφανίστηκε ενημέρωση. V.10.3.1.0. σταθερή 341 M.εμας τπτ ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Μόλις εμφανίστηκε ενημέρωση. V.10.3.1.0. σταθερή 341 M. Σε ποια περιοχή το έχεις ρυθμισμένο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Σε εμενα περιοχη Ελλαδα εμφανιστηκε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 (edited) Σε ποια περιοχή το έχεις ρυθμισμένο;; Ελλάδα το έχω. Ενώ την είχα κατεβάσει και υπήρχε η ενημέρωση για επανεκκίνηση τώρα χάθηκε. Edited May 13, 2019 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Ελλάδα το έχω. Ενώ την είχα κατεβάσει και υπήρχε η ενημέρωση για επανεκκίνηση τώρα χάθηκε. Εμένα δεν μου βγάζει αναβάθμιση... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divo Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 μου ήρθε και την πέρασα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Ούτε εμένα μου βγάζει αναβάθμιση σε Ελβετία και Ελλάδα που το έβαλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 ΔΟκίμασα διάφορες χώρες και δεν μου έβγαλε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 μου ήρθε και την πέρασα κανονικά Μήπως είσαι σε beta; Σε stable πάντως δεν έχει βγεί τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Μήπως είσαι σε beta; Σε stable πάντως δεν έχει βγεί τίποτα... Μου ήρθε και εμένα εχθές το πρωί γύρω στις 10:15 και την πέρασα κανονικά . Είναι stable 10.3.1.0 όχι beta, ως συνήθως έτσι και τώρα η Xiaomi δίνει την αναβάθμιση πρώτα τυχαία σε κάποιους χρήστες και μετά από λίγες μέρες κάνει γενικό roll out. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Χαζή ερώτηση αλλά... Που στο καλό είναι το μενού για να αλλάξω τον κωδικό της κάρτας σιμ. Είμαι στο τσακ να βγάλω από το συρτάρι ένα αρχαίο νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Για ψάξε με βάση τα παρακάτω βήματα Ίσως δεν είναι έτσι ακριβώς, όμως θα το βρεις. 1. In System Settings tap Additional Settings 2. Enter Privacy 3. In Security section tap on your SIM Card name it will simply be name of your mobile provider 4. Now using Lock SIM card you can choose if phone should ask for PIN to unlock the SIM Card after each reset and Change SIM PIN option to change or set new PIN code. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Για ψάξε με βάση τα παρακάτω βήματα Ίσως δεν είναι έτσι ακριβώς, όμως θα το βρεις. 1. In System Settings tap Additional Settings 2. Enter Privacy 3. In Security section tap on your SIM Card name it will simply be name of your mobile provider 4. Now using Lock SIM card you can choose if phone should ask for PIN to unlock the SIM Card after each reset and Change SIM PIN option to change or set new PIN code. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να είσαι καλά, τα κατάφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Καλησπέρα, Ποια custom rom θεωρείται καλύτερη για customize και μπαταρία για το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Όταν είμαι στο κλείδωμα της οθόνης δεν μου εμφανίζει κανένα περιεχόμενο από ειδοποιήσεις..ακόμα και το κουρτινακι να κατεβάσεις πάλι δεν δείχνει τίποτα... Πρέπει να ξεκλειδώσεις με fingerprint για να δεις... έχω ψάξει όλες τις σχετικές ρυθμίσεις...κριμα...τρελό bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts