vasileios13 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Εσείς τι προτείνετε; Να πάρεις καινούργιο,όπως εγώ για να αντικαταστήσω το Mi Note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Πολύ σωστά, να όμως που κάποιοι πέφτουν στην παγίδα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Και σε μένα παίρνουν παιδιά... Τι χάλια είναι αυτά ρε.. Τι γίνεται πλέον σε αυτή την χώρα αλλά και γενικότερα.. 5 ψηφία νούμερα κλήσεις από Ρουμανία κτλ.. Ένας άνθρωπος μεγάλης ηλικίας κάηκε.. Πραγματικά νομίζω είμαστε απροστάτευτοι πλέον Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν γινονται μονο στην Ελλαδα αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Σωστος. Εγω εχω αυτο γιατι μπορω και φορτιζω ταυτοχρονα, οπως επισης να βαλω καποιο usb και να στειλω εξοδο στην TV. To κινητο μου ειναι Huawei Honor View 20. Με αυτό μπορώ να παίξω από το κινητό στην τηλεόραση παιχνίδι? Αν υπάρχει κάποιο λινκ να το αγοράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Με αυτό μπορώ να παίξω από το κινητό στην τηλεόραση παιχνίδι? Αν υπάρχει κάποιο λινκ να το αγοράσω? αν η συσκευη σου το υποστηρίζει ναι μπορεις αν οχι οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 https://gadgetversus.com/processor/qualcomm-msm8974ac-snapdragon-801-vs-qualcomm-sm7150-ab-snapdragon-730g/ Οπως θα δεις στο link ο 801 παρολο που ειναι high-end μοντελο η αποδοση του ειναι αρκετα χαμηλοτερη απο εναν τωρινο mid-range. Καλυτερα να πας σε μια mid-range συσκευη αν τα χρηματα ειναι το θεμα παρα να παιδευτεις με παλαιοτερα. Ασε που σε λιγο η Google θα αναγκασει τους developers να στηνουν τις εφαρμογες τους για Android 9 και πανω. Ηρθε η ωρα να συνταξιοδοτηθει η συσκευη σου, τουλαχιστον για τις καθημερινες σου αναγκες και μπορει πολυ απλα να γινει μια dash cam για το αυτοκινητο ή ενας media player ή κατι αλλο σε περιπτωση που δεν θες να την "πεταξεις" σε ενα συρταρι. Ευχαριστώ για τον σύνδεσμο και την σύγκριση. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ιδιαίτερο πάντως και λίγο δύσκολο να το δώσω ή να το έχω για εντελώς πρόχειρο. Καλύτερα να πάει στην άκρη στο κουτί του αν είναι να πάω σε κάποιο άλλο. Αλλά και πάλι κρίμα γιατί είναι μόνο συγκεκριμένες εφαρμογές που το "βαραίνουν"... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Μεσω Chrome και Kiwi μου παιζουν κανονικα αρκει να μην εχεις blockαρει τα javascript. Μηπως εισαι εκτος Ελλαδας ή εχεις καποιο VPN και σου το κανει αυτο; https://gadgetversus.com/processor/qualcomm-msm8974ac-snapdragon-801-vs-qualcomm-sm7150-ab-snapdragon-730g/ Οπως θα δεις στο link ο 801 παρολο που ειναι high-end μοντελο η αποδοση του ειναι αρκετα χαμηλοτερη απο εναν τωρινο mid-range. Καλυτερα να πας σε μια mid-range συσκευη αν τα χρηματα ειναι το θεμα παρα να παιδευτεις με παλαιοτερα. Ασε που σε λιγο η Google θα αναγκασει τους developers να στηνουν τις εφαρμογες τους για Android 9 και πανω. Ηρθε η ωρα να συνταξιοδοτηθει η συσκευη σου, τουλαχιστον για τις καθημερινες σου αναγκες και μπορει πολυ απλα να γινει μια dash cam για το αυτοκινητο ή ενας media player ή κατι αλλο σε περιπτωση που δεν θες να την "πεταξεις" σε ενα συρταρι. Καλησπερα οχι δεν ειμαι εκτος Ελλαδος οχι δε εχω vpn . πως γινεται να εχω μπλοκαρει τα java script ; . Οταν παω να ανοιξω πχ μια σειρα του Ant1 γραφει undefined. Exception :code 4 , media Error : MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED. στο σκαι δειχνει ενα κυκλο που φορτωνει και τιποτα. η συσκευη μου ειναι huawei y550 android 4.4.4 που δεν αναβαθμιζεται σε κατι μεγαλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Θέμα του κινητού σου είναι. Το Android 4.4 έχει 6+ χρόνια που κυκλοφόρησε, λογικό πλέον να μην υποστηρίζει τις σύγχρονες εφαρμογές και τους νέους player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 αν η συσκευη σου το υποστηρίζει ναι μπορεις αν οχι οχι Η συσκευή το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Η συσκευή το υποστηρίζει. αν δεν σου κανει κοπο πες ποια ειναι πολλες εχουν type c λιγες στελνουν εικονα εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Έχουμε Android 10 και σας κάνει εντύπωση που συσκευές με Android 4.x, 5 ή 6 κλπ δεν παίζουν καλά; Πέρα του ότι είναι θεοτρυπια σε θέμα ασφάλειας, σαφώς και χάνουν σε λειτουργικότητα λόγω παλαιότητας. Τέτοιες συσκευές θα έπρεπε να απενεργοποιουνται από την GOOGLE και να δουλεύουν μόνο ως απλά τηλέφωνα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Έχουμε Android 10 και σας κάνει εντύπωση που συσκευές με Android 4.x, 5 ή 6 κλπ δεν παίζουν καλά; Πέρα του ότι είναι θεοτρυπια σε θέμα ασφάλειας, σαφώς και χάνουν σε λειτουργικότητα λόγω παλαιότητας. Τέτοιες συσκευές θα έπρεπε να απενεργοποιουνται από την GOOGLE και να δουλεύουν μόνο ως απλά τηλέφωνα. 'Εχεις δίκιο εν μέρη αλλά όχι και να απενεργοποιηθούν? Όταν αγοράζουμε ένα smartphone δεν μας το δίνουν με ημερομηνία λήξης! Η λήξη του έρχεται από μόνη της όταν δεν μπορεί πλεόν να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες. Η λύση γι αυτές τις καταστάσεις είναι... εγκατάσταση παλαιότερων εκδόσεων μέχρι και αυτές να πάψουν να λειτουργούν οπότε μπαίνει συρτάρι κατευθείαν. Όσο για τον πιό πάνω που έχει συσκευή με 4GB internal... αυτό έπρεπε να είχε μπει συρτάρι προ πολλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 αν δεν σου κανει κοπο πες ποια ειναι πολλες εχουν type c λιγες στελνουν εικονα εξω Honor view 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Καλησπερα οχι δεν ειμαι εκτος Ελλαδος οχι δε εχω vpn . πως γινεται να εχω μπλοκαρει τα java script ; . Οταν παω να ανοιξω πχ μια σειρα του Ant1 γραφει undefined. Exception :code 4 , media Error : MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED. στο σκαι δειχνει ενα κυκλο που φορτωνει και τιποτα. η συσκευη μου ειναι huawei y550 android 4.4.4 που δεν αναβαθμιζεται σε κατι μεγαλυτερο. https://alphavod.akamaized.net/2019-2020/asteria/20200110_ASTERIA_S01_EP079_8f3c997a.mp4?__token__=st=1578825645~exp=1579689645~acl=/2019-2020/asteria/20200110_ASTERIA_S01_EP079_8f3c997a.mp4*~hmac=936b9318e3749b929f20dabc3e90bb384a48d75a5bf51c7bb44e4d90f60ab1da Λοιπον δοκιμασε να ανοιξεις το link στον browser σου να δεις αν σου παιξει το επεισοδιο (αστερια στην αμμο 79). Δοκιμασε και σε καποιον media player οπως ο mxplayer που υποστηριζει online videos. Αν σου παιζει τοτε ο κωδικας υποστηριζεται κανονικα και μαλλον η μονη σου λυση ειναι να τα βλεπεις απο εδω: http://greek-movies.com/series.php οπου εχει διαφορα link για το καθε επεισοδιο σε διαφορα sites, με μπολικα popups ομως μεχρι να αρχισει το βιντεο. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Ποια δοκιμασμένη εφαρμογή χρησιμοποιείτε να του ορίζεις ώρα για να κάνει fake εισερχόμενη κλήση ή να στείλει sms με ένα όνομα που επίσης του ορίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Honor view 20 αυτό πρέπει από όλα να κάνει ουσιαστικά κουμπώνεις και ενα usb controller για παιχνιδια στο hub και εισαι οκ (τώρα πόσο θα αντεξει το κινιτο λογο υπερθέρμανσης αλλο αυτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Με αυτό μπορώ να παίξω από το κινητό στην τηλεόραση παιχνίδι? Αν υπάρχει κάποιο λινκ να το αγοράσω? Το δικο μου ειναι σαν αυτο https://www.skroutz.gr/s/19217139/Belkin-USB-C-Multimedia-Hub.html αλλα δεν ειναι Belkin, το εχω παρει απο καποιο αεροδρομιο, δεν θυμαμαι ποιο, περιπου 60 ευρω. Το πηρα για το λαπτοπ και δουλευει και στο κινητο. Βλεπω το σκρουτζ εχει για ολα τα γουστα και πορτοφολια. https://www.skroutz.gr/c/712/vaseis-docking-stations-laptops.html?keyphrase=usb+c+hub&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=2 Μια σημειωση, καιει μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 πώς κάνουμε διαγραφή μιας επαφής στο Viber στον υπολογιστή, με windows 10; να πω, πως στο κινητό, έχω διαγράψει αυτές που ήθελα. όμως στο viber του υπολογιστή εξακολουθεί και τις δείχνει και δεν έχει επιλογή διαγραφής! γνωρίζει κάποιος να μου πει; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 πώς κάνουμε διαγραφή μιας επαφής στο Viber στον υπολογιστή, με windows 10; να πω, πως στο κινητό, έχω διαγράψει αυτές που ήθελα. όμως στο viber του υπολογιστή εξακολουθεί και τις δείχνει και δεν έχει επιλογή διαγραφής! γνωρίζει κάποιος να μου πει; Εγω που έχω σβήσει απο το κινητό μου τις αφαίρεσε και απο του υπολογιστή.Δοκίμασε να το κλείσεις τελείως απο τον pc μήπως κάνει ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Εγω που έχω σβήσει απο το κινητό μου τις αφαίρεσε και απο του υπολογιστή.Δοκίμασε να το κλείσεις τελείως απο τον pc μήπως κάνει ανανέωση. έχω κάνει απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του viber στον υπολογιστή και πάλι μου φέρνει τις επαφές που πλέον ΔΕΝ υπαρχουν στο κινητό. που τις βρίσκει και τις εμφανίζει το viber δε μπορώ να καταλάβω. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Με την τελευταία ενημέρωση του Instagram μικραίναν τα γράμματα! Το παρατήρησε κανείς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Μήπως είχες στο παρελθόν windows phone και αποθηκεύτηκαν οι επαφές σου στον λογαριασμό της Microsoft; Για κάνε έναν έλεγχο στις επαφές των windows, μήπως βρίσκεται εκεί καταχωρημένη και στην εμφανίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 (edited) Μήπως είχες στο παρελθόν windows phone και αποθηκεύτηκαν οι επαφές σου στον λογαριασμό της Microsoft; Για κάνε έναν έλεγχο στις επαφές των windows, μήπως βρίσκεται εκεί καταχωρημένη και στην εμφανίζει το σκέφτηκα κι εγώ. πράγματι το προηγούμενο κινητό ήταν ένα nokia lumia 730 με win.phone 10. όμως, μπήκα στο λογαριασμό outlook on line και δεν υπάρχει καμία επαφή για να διαγράψω. τώρα σκέφτομαι μήπως είχαν περάσει τις επαφές στην κάρτα σιμ της κινητής και τα έφερε από εκεί. Edited January 16, 2020 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 https://alphavod.akamaized.net/2019-2020/asteria/20200110_ASTERIA_S01_EP079_8f3c997a.mp4?__token__=st=1578825645~exp=1579689645~acl=/2019-2020/asteria/20200110_ASTERIA_S01_EP079_8f3c997a.mp4*~hmac=936b9318e3749b929f20dabc3e90bb384a48d75a5bf51c7bb44e4d90f60ab1da Λοιπον δοκιμασε να ανοιξεις το link στον browser σου να δεις αν σου παιξει το επεισοδιο (αστερια στην αμμο 79). Δοκιμασε και σε καποιον media player οπως ο mxplayer που υποστηριζει online videos. Αν σου παιζει τοτε ο κωδικας υποστηριζεται κανονικα και μαλλον η μονη σου λυση ειναι να τα βλεπεις απο εδω: http://greek-movies.com/series.php οπου εχει διαφορα link για το καθε επεισοδιο σε διαφορα sites, με μπολικα popups ομως μεχρι να αρχισει το βιντεο. Τα αστέρια στην άμμο τα παίζει κανονικά. Τελικά μέσω aptoide κατεβασα την πρώτη αναβάθμιση δηλαδή την πρώτη έκδοση που είχε και παίζει κανονικά web TV αντ1 και στον alpha. Άρα ήθελε αναβάθμιση. Η κανονική έκδοση από το Android market δεν μπορώ να την κατεβάσω διότι είναι μεγάλη και δεν έχω χώρο. Αλλά και πριν την αναβάθμιση που πέρασα Firefox παλι έπαιζε κανονικά. Αλλά ζεσταίνεται πολύ το κινητό αριστερά με 4g ενεργό όταν βλέπεις web TV ενώ με Wi-Fi λιγότερο αλλά και πάλι ζεσταίνεται. Δεν θέλω να αλλάξω συσκευή για αυτό και έχω βρει και το aptoide και μπορώ να κατεβάσω ανάλογα με την εφαρμογή την κάθε έκδοση. Μπορεί να μην μπορω να κατεβάσω my Vodafone appcu app και το bing bang game της Vodafone αλλά και πάλι την δουλειά μου την κάνω και δεν θέλω να το αποχωριστώ. Το πρώτο μου smart phone ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Να το αποχωριστείς γιατί θα πάρεις κάτι που σίγουρα θα είναι καλύτερο και θα ευχαριστηθείς περισσότερο. Νομίζω πως είναι απλά τα πράγματα. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts