kaberos Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Γεια σας μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι εφικτή η αλλαγή DNS σε τηλέφωνο με android 6 ? γιατί έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους χωρίς επιτυχία https://forum.xda-developers.com/general/xda-university/guide-how-to-change-dns-android-device-t3273769 Με ενδιαφέρει η αλλαγή DNS οταν συνδέουμε με wi-fi και το VPN ενεργοποιημένο υποψιάζομαι ότι μπορεί να μη το επιτρέπει ο πάροχος κινητής (cosmote) οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 δεν δουλευουν αυτα μωρε, με εφαρμογη δοκιμασε, π.χ. εγω εχω dns66, απο σημερα δοκιμαζω και adguard, μια χαρα παιζουν και τα δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 DNS Changer apps: https://play.google.com/store/apps/collection/search_results_cluster_apps?clp=ggEMCgpkbnMgY2hhbmdl:S:ANO1ljLeL9Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 πως λεγεται το λουκετακι πανω δεξια στα παραθυρακια των εφαρμογων; αυτο που αν το πατησεις δεν φευγει μετα η εφαρμογη απ τις προσφατες (recents); και πως απενεργοποιειται αν ξερει καποιος; ή διαφορετικα πως λεγεται στα αγγλικα για να ψαξω πως απενεργοποιειται;Τι εννοείς; Με ένα τικ κλειδώνει και ξαναπατώντας φεύγει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 εννοώ να φύγει το λουκέτο, να μην υπάρχει, δεν το θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Δεν γίνεται, είναι θέμα rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 εννοώ να φύγει το λουκέτο, να μην υπάρχει, δεν το θέλωΓιατι σε ενοχλει να φαινεται το λουκετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 γιατι η μονη χρησιμοτητα που εχει ειναι οταν το παταω καμια φορα κατα λαθος και μετα δεν μπορω να κλεισω την εφαρμογη, πφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 δοκίμασα με βγαλμένη την sim και πάλι δεν γίνεται αλλαγή DNS που σημαίνει οτι δεν είναι θέμα πάροχου μάλλον χρειάζεται η συσκευή να είναι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 μπα, και ρουτ που ειμαι, δεν εβγαλα ακρη... το build.prop ειναι το πιο χαρακτηριστικο, αλλα δεν παιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 πως λεγεται το λουκετακι πανω δεξια στα παραθυρακια των εφαρμογων; αυτο που αν το πατησεις δεν φευγει μετα η εφαρμογη απ τις προσφατες (recents); και πως απενεργοποιειται αν ξερει καποιος; ή διαφορετικα πως λεγεται στα αγγλικα για να ψαξω πως απενεργοποιειται; Αν κατάλαβα καλά αυτό που περιγράφεις, είναι το screen pinning. Για να το κλείσεις, πας στις επιλογές ασφαλείας (lock screen & security), κάτω-κάτω και απενεργοποιείς την σχετική επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Cloudflare είναι αξιόπιστο σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 αυτό εδώ λέω, ενώ είναι απενεργοποιημένο, εμφανίζεται λουκετακι, αυτό αν μπορεί να φύγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 ναι, καινουργιο ειναι και λενε οτι δεν παρακολουθουνε, οσο τους εμπιστευσαι απο εκει και περα, γιατι οπως λενε πολλοι, απ την στιγμη που μπαινεις internet, privacy δεν υπαρχει, το συγκεκριμενο παντως εβγαλε και εφαρμογη δικια του στις 11/11 με ονομα 1.1.1.1!!! απο εκει και περα υπαρχουν για ολα τα γουστα, της google, opendns κλπ, προσωπικα χρησιμοποιω (εκτος απ την εφαρμογη) τους dns του adguard, στον ρουτερ που εχεις δυο επιλογες μονο εχω βαλει adguard και google ή cloudflare για δευτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) πράγματι το 1.1.1.1: Faster & Safer Internet είναι πολύ καλή εφαρμογή και χωρίς διαφημίσεις με την αλλαγή DNS μου ανέβασε τουλάχιστον 15mbps to download αλλά δεν δουλεύει με VPN %5Bimg%5Dhttp%3A//i65.tinypic.com/168gykg.png[/img] Edited November 16, 2018 by kaberos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 αυτό εδώ λέω, ενώ είναι απενεργοποιημένο, εμφανίζεται λουκετακι, αυτό αν μπορεί να φύγει Αν έχεις xiaomi και είσαι ακόμη με MIUI 9 και όχι στην 10 απλά το τραβάς προς τα κάτω και φεύγει το λουκέτο, αν είσαι με 10 τότε παρατεταμένο πάτημα και σου εμφανίζει επιλογές για το τι θες να κάνεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Xiaomi είναι, αλλά με lineage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 υπαρχει εφαρμογη,ο αριθμος που σε καλει,να βλεπεις τον παροχο,πριν το σηκωσεις...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 υπαρχει εφαρμογη,ο αριθμος που σε καλει,να βλεπεις τον παροχο,πριν το σηκωσεις...??? κατέβασε το true caller, και όταν σε καλέσουν σου βγάζει είτε άμα είναι spam κόκκινο, και ορίζεις εσύ από τις ρυθμίσεις τι να γίνεται πχ αυτόματη απόρριψη ή αθόρυβη κλήση. το δεύτερο έχω ενεργοποιήσει εγώ, διότι τυχαίνει να με πάρουν από την τράπεζα και να το έχουν ορίσει αλλά άτομα ως spam και δεν θέλω να τους απορρίψω την κλήση. γενικά όλοι οι χρήστες ανεβάζουν και χαρακτηρίζουν νούμερα και έτσι όποιος το κατεβάσει κατεβάζει και την ενημέρωση των άλλων χρηστών οπότε έτσι είναι ενημερωμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) κατέβασε το true caller, και όταν σε καλέσουν σου βγάζει είτε άμα είναι spam κόκκινο, και ορίζεις εσύ από τις ρυθμίσεις τι να γίνεται πχ αυτόματη απόρριψη ή αθόρυβη κλήση. το δεύτερο έχω ενεργοποιήσει εγώ, διότι τυχαίνει να με πάρουν από την τράπεζα και να το έχουν ορίσει αλλά άτομα ως spam και δεν θέλω να τους απορρίψω την κλήση. γενικά όλοι οι χρήστες ανεβάζουν και χαρακτηρίζουν νούμερα και έτσι όποιος το κατεβάσει κατεβάζει και την ενημέρωση των άλλων χρηστών οπότε έτσι είναι ενημερωμένος. Δεν θελω τετοια εφαρμογη,θελω να βλεπω οταν με καλουν,πριν απαντησω σε ποιον παροχο ειναι.... Edited November 16, 2018 by tarirs Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panark Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 πριν λίγες μέρες έκανα αλλαγή παρόχου και πήγα στον ΟΤΕ. Μου έδωσαν το router speedport entry 2i. Απο το κινητό συνδέομαι στο wifi αλλά αν το απενεργοποιήσω και το ενεργοποιήσω δεν συνδέομαι πάλι, μου βγάζει μήνυμα "authentication problem" Αν κάνω forget network και ξαναβάλω το password τότε συνδέομαι κανονικά. Κλείνω το wifi, το ξαναανοίγω και εχω πάλι το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος, μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Δεν θελω τετοια εφαρμογη,θελω να βλεπω οταν με καλουν,πριν απαντησω σε ποιον παροχο ειναι....δεν νομίζω να υπάρχει, δεν βλέπω και την χρησιμότητα άλλωστε, ενώ όταν καλείς εσύ υπάρχει το t.c. app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Δεν θελω τετοια εφαρμογη,θελω να βλεπω οταν με καλουν,πριν απαντησω σε ποιον παροχο ειναι.... Τι συσκευή έχεις? Νομίζω πως στα samsung υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Σε τι σε εξυπηρετεί αυτό? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 δεν νομίζω να υπάρχει, δεν βλέπω και την χρησιμότητα άλλωστε, ενώ όταν καλείς εσύ υπάρχει το t.c. app την δοκίμασα δεν αναγνώριζει την φορητότητα του αριθμού πολυ κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 την δοκίμασα δεν αναγνώριζει την φορητότητα του αριθμού πολυ κρίμα. Και πως να το "ξέρει" ,ότι εσύ άλλαξες εταιρία ; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts