katergaris1979 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Είναι αυτό το μαύρο που βλέπεις εδώ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Τι ειναι τα notches, για τα οποια διαβαζω τωρα τελευταια σε νεα μοντελα τηλεφωνων; https://www.ired.gr/blog/item/6332-notch-android-siskeves-iphone-x.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Δεν θέλω να φαίνονται οι ειδοποιήσεις του outlook όταν έχω κλειστή την οθόνη μου, θέλω όμως να υπάρχουν τα μηνύματα του outlook στο drop down menu όταν ξεκλειδώσω την οθόνη, πως γίνεται σε emui 8.0.0? Δηλαδή είναι σε ένα meeting με το τηλέφωνο απάνω στο τραπέζι, δεν θέλω να βλέπουν οι άλλοι τι μου έρχεται, όμως με βολεύει τελειώνοντας να ενημερώνομαι αμέσως από το drop down menu των ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Παρατεταμένο πάτημα πάνω στην ειδοποίηση, μπες στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων της συγκεκριμένης εφαρμογής και από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις να μη φαίνεται στο κλείδωμα οθόνης. Σε emui δεν ξέρω αν γίνεται έτσι, λογικά θα γίνεται, αλλά σε aosp αυτός είναι ο πιο σύντομος τρόπος. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Έτσι ακριβώς γίνεται και σε Miui. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Σε android 8, που ειναι κρυμενη η επιλογη, power button instantly locks?(screen) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 (edited) Παρατεταμένο πάτημα πάνω στην ειδοποίηση, μπες στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων της συγκεκριμένης εφαρμογής και από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις να μη φαίνεται στο κλείδωμα οθόνης. Σε emui δεν ξέρω αν γίνεται έτσι, λογικά θα γίνεται, αλλά σε aosp αυτός είναι ο πιο σύντομος τρόπος. upload pictures online Edited November 21, 2018 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Αυτά είναι για τις ειδοποιήσεις όλων των εφαρμογών γενικά. Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση κάποιας εφαρμογής σου βγάζει (περίπου το ίδιο μενού) να επιλέξεις τι θα ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Καλησπέρα, τι πρέπει να επιλέξω στο Gmail για να μου έρχεται ειδοποίηση για όλα τα mail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Oloi οι λογαριασμοι σου να ειναι συγχρονισμενοι Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Δυσκολη ερωτηση, αλλα την ξαναβαζω μηπως και μπορει να βοηθησει καποιος : <<Μπορει καποιος να μου εξηγησει με απλα λογια τι ειναι το selinux και αν μπορω να το απενεργοποιησω για καποιες εφαρμογες, ωστε να μπορουν να τρεχουν χωρις θεματα. >> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 μαλλον δεν απαντησε κανεις γιατι δεν ειναι για εδω αυτη η ερωτηση, ρωτα στο xda καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 πηρα ενα μεταχειρισμενο samsung.. πως μπορω να δω αν το λειτουργικο του ειναι γνησιο απο τη samsung? η εχει custom rom επανω? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλημερα παιδια,εδω και καμια βδομαδα η μπαταρια επεφτε πολυ γρηγορα στο redmi 3s μου και εβαλα το gsam και παρατηρησα οτι οι υπηρεσιες google 'εκαναν παρτυ' με πανω απο 60 %. Εκανα μια εκκαθαριση cache αλλα τιποτα. Δεν με αφηνει να κανω εκκαθαριση δεδομενων ουτε απενεργοποιηση ή απεγκατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλημερα παιδια,εδω και καμια βδομαδα η μπαταρια επεφτε πολυ γρηγορα στο redmi 3s μου και εβαλα το gsam και παρατηρησα οτι οι υπηρεσιες google 'εκαναν παρτυ' με πανω απο 60 %. Εκανα μια εκκαθαριση cache αλλα τιποτα. Δεν με αφηνει να κανω εκκαθαριση δεδομενων ουτε απενεργοποιηση ή απεγκατασταση... Aν οι υπηρεσίες google σου έδιναν δυνατότητα για απενεργοποιηση ή απεγκατασταση δεν θα δούλευε τίποτα στο κινητό σου. Και σε μένα δεν μου δίνει αυτή τη δυνατότητα, αλλά μπορώ να κάνω Κατάργηση Εγκατάστασης Ενημερώσεων που είναι ίδιο με την εκκαθάριση δεδομένων αν ποτέ δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα σαν αυτό που περιγράφεις. Οπότε ρώτα και στο θέμα της συσκευής σου ή στο xda μήπως και το έχει και άλλος αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 ok tsiv,σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Εδώ και χρόνια χρησιμοποιουσα την προεγκατεστημενη εφαρμογή για Mail που έχουν τα Samsung. Και από τον περασμένο Αύγουστο και μετά, σταμάτησε na κάνει ανανέωση για νέα Mail. Τι μπορώ να κάνω; Εχω περασμένη την τελευταία έκδοση. Ειχα μέσα δύο λογαριασμούς. Έναν Yahoo κ έναν Gmail [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Εδώ και χρόνια χρησιμοποιουσα την προεγκατεστημενη εφαρμογή για Mail που έχουν τα Samsung. Και από τον περασμένο Αύγουστο και μετά, σταμάτησε na κάνει ανανέωση για νέα Mail. Τι μπορώ να κάνω; Εχω περασμένη την τελευταία έκδοση. Ειχα μέσα δύο λογαριασμούς. Έναν Yahoo κ έναν Gmail Ρώτα πρώτα στα νήματα των Samsung και αν δεν βρεις λύση κάνε Εκκαθάριση Δεδομένων της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Στις πληροφορίες του τηλεφώνου, μέσα στις ρυθμίσεις, ψάξε την έκδοση και την ονομασία της Ρόμ. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icinema Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 προσπαθω να βρω πως θα εγκαταστησω ενα app μου σε smart tv F&U και δεν εχω βρει τιποτα υπάρχει τρόπος η τσαμπα ψαχνω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Android app θες να βάλεις? Γίνεται μόνο αν η τηλεόραση είναι Αndroid TV. Δεν αρκεί να είναι smart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icinema Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 καταλαβα μαλλον δεν θα ειναι πιος ξερει τι OS θα εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Αν ήταν android θα έβλεπες κάπου να έχει play store. Αυτό που θες να κάνεις μπορείς να το κάνεις με ένα android tv box. Το συνδέεις στην τηλεόραση και γίνεται android. Δες το σχετικό thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335891&page=830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icinema Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Εχει Store αλλα οχι της google και εγω δεν θελω να κατεβασω κατι απο το Playstore θέλω να κανω install ενα δικο μου app που παιζει σε android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icinema Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Γεια σας. Φυσικα και κατασκοπευουν αφου εχουν πετυχει το 99.99% των χρηστων να χρησιμοποιουν τις ιδιες εφαρμογες. facebook Instagram Google Youtube. Ακομα και μια γιαγια τα ξερει.Αυτο που θα ηθελα να σας πω ομως που ισως μερικοι δεν το γνωριζουν ειναι οτι ολες οι εταιρειες εδω και 5-6 χρονια παιρνουν ολα τα MAC-Address απο τις συσκευες που συνδεονται στο ρουτερ σας. πχ. Η Cosmote ξερει αν πασα στιγμη οτι στο Router μου ειναι συνδεμενα κινητα ταβλετ και υπολογιστες και φυσικα ξερει τι "ζηταει" το καθενα. Παλια δεν γινοτανε αυτο το μονο που ηξερε ηταν το Mac address του router. Εγω παραγγειλα αλλο ρουτερ αν και η λυση η σωστη ειναι να στησετε ενα Freebsd η οτι αλλο λειτουργικο θελετε που να λειιτουργει σαν firewall router στο δικτυο σας.Ετσι η καθε ετερεια θα ξερει μονο το mac του Firewall και τιποτα παραπερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts