patrickdrd Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 στο λογαριασμοι -> google ειναι αν δεν κανω λαθος σε ολες τις συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Ναι το autosync ειναι για όλους τους λογαριασμούς μαζί. Αλλά μπορείς να μπεις μεσα στο ρυθμίσεις-->λογαριασμοι-->google και να ξετσεκαρεις τα στοιχεια του google λογαριασμου σου που δε θες να συγχρονίζουν Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Καλά, στο YouTube δεν έχει επιλογή τα βίντεο να ξεκινάνε στη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση; Όλα τα βίντεο είτε WiFi είτε 4G ξεκινάνε από τα 480p Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Ναι το autosync ειναι για όλους τους λογαριασμούς μαζί. Αλλά μπορείς να μπεις μεσα στο ρυθμίσεις-->λογαριασμοι-->google και να ξετσεκαρεις τα στοιχεια του google λογαριασμου σου που δε θες να συγχρονίζουν Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπηκα, αλλα δεν βλεπω πουθενα δυνατοτητα για να ξετσεκαρω το sync απο μεμονωμενα services της google. Βλεπω πχ gmail, drive, google fit data κλπ, αλλα οταν πατω πανω τους, ειτε γρηγορα, ειτε παρατεταμενα, το μονο που βλεπω ειναι αυτο που γραφει 'tap to sync now'. Καμια αλλη επιλογη. Απο τις 3 τελειες δε, επανω δεξια, το μονο που βλεπω, ειναι 'sync now' και 'remove account'. Εγω θελω ομως να απενεργοποιησω εντελως το sync. Ουτε καν ως manual δυνατοτητα να μην υπαρχει! Γινεται; Εγω δεν βρισκω τροπο. Ειμαι σε android 7, αν παιζει ρολο, αν το εχουν αλλαξει σε σχεση με παλιοτερες εκδοσεις. Για βοηθειστε ρε παιδια. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Μπηκα, αλλα δεν βλεπω πουθενα δυνατοτητα για να ξετσεκαρω το sync απο μεμονωμενα services της google. Βλεπω πχ gmail, drive, google fit data κλπ, αλλα οταν πατω πανω τους, ειτε γρηγορα, ειτε παρατεταμενα, το μονο που βλεπω ειναι αυτο που γραφει 'tap to sync now'. Καμια αλλη επιλογη. Απο τις 3 τελειες δε, επανω δεξια, το μονο που βλεπω, ειναι 'sync now' και 'remove account'. Εγω θελω ομως να απενεργοποιησω εντελως το sync. Ουτε καν ως manual δυνατοτητα να μην υπαρχει! Γινεται; Εγω δεν βρισκω τροπο. Ειμαι σε android 7, αν παιζει ρολο, αν το εχουν αλλαξει σε σχεση με παλιοτερες εκδοσεις. Για βοηθειστε ρε παιδια. :( τα κουτάκια να τικαρεις η όχι δεν τα έχει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 τα κουτάκια να τικαρεις η όχι δεν τα έχει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν τα εχει!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Καλά, στο YouTube δεν έχει επιλογή τα βίντεο να ξεκινάνε στη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση; Όλα τα βίντεο είτε WiFi είτε 4G ξεκινάνε από τα 480p Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αμα γυρίσεις το κινητό στο πλάι θα παίζουν στην υψηλότερη ανάλυση,εφόσον έχεις καλό σήμα.Οταν βλέπεις βίντεο με όρθιο το κινητό θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα δυστυχώς. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Στην εφαρμογή Morpheus TV δεν μου παίζει torrent (μένει κολλημένο στο Loading torrent) όταν έχω επιλέξει download destination folder την sdcard. Όταν επιλέγω εσωτερική μνήμη παίζει μια χαρά. Υπάρχει καμιά λύση γι' αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Αμα γυρίσεις το κινητό στο πλάι θα παίζουν στην υψηλότερη ανάλυση,εφόσον έχεις καλό σήμα.Οταν βλέπεις βίντεο με όρθιο το κινητό θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα δυστυχώς. Η μπορεί να βάλει vanced Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 όταν ανοίγω Facebook links που μου έρχονται με email με τον kiwi Browser αυτά ανοίγουν στην κανονική σελίδα του fb όχι στην mobile. ξέρει κανείς πως φτιάχνεται αυτό; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Τι είναι αυτό ρε King?Αλήθεια μπορείς να παρακάμψεις το youtube και να ανοίγεις το βιντεάκια σε ό,τι ανάλυση θες σε όρθια θέση του κινητού?Αμα ισχύει γαμάτο! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Τι είναι αυτό ρε King?Αλήθεια μπορείς να παρακάμψεις το youtube και να ανοίγεις το βιντεάκια σε ό,τι ανάλυση θες σε όρθια θέση του κινητού?Αμα ισχύει γαμάτο! Είναι η καλύτερη mod έκδοση του YouTube. Μπαίνει και σε root και σε no root κινητά. Έχει background playback καθόλου διαφημίσεις black theme swipe controls όπως στον mx player για ένταση και φωτεινότητα απίστευτα βολικό μπορείς να δεις 4k σε κινητά με χαμηλότερη ανάλυση και πολλά άλλα. Το δουλεύω κάνα 2 χρόνια από τότε που βγήκε η εμπειρία του YouTube απογειώθηκε. Πάντα δηλαδή είχα mod YouTube χωρίς διαφημίσεις και playback αλλά το vanced το εμπλούτισε ακόμα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Πάρα πολύ ωραία!Θα το κατεβάσω για να το δοκιμάσω. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Την βοήθειά σας θα χρειαστώ: θέλω ένα pdf αρχείο στο κινητό να το εκτυπώσω ασύρματα σε εκτυπωτή αλλά η εκτύπωση να είναι ασπρόμαυρη και όχι με τα χρώματα που έχει πάνω το αρχείο. Πώς μπορώ να το κάνω; Να πω ότι χρησιμοποιώ το WPS Office για να διαβάζω office αρχεία αλλά δεν βρήκα πουθενά πώς να κάνω το pdf ασπρόμαυρο πριν το εκτυπώσω. Καμιά γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Συνήθως κάθε εκτυπωτής epson, Canon, hp κλπ. έχει τη δική του εφαρμογή την οποία κατεβάζεις και από εκεί κάνεις όποιες ρυθμίσεις θέλεις. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Την βοήθειά σας θα χρειαστώ: θέλω ένα pdf αρχείο στο κινητό να το εκτυπώσω ασύρματα σε εκτυπωτή αλλά η εκτύπωση να είναι ασπρόμαυρη και όχι με τα χρώματα που έχει πάνω το αρχείο. Πώς μπορώ να το κάνω; Να πω ότι χρησιμοποιώ το WPS Office για να διαβάζω office αρχεία αλλά δεν βρήκα πουθενά πώς να κάνω το pdf ασπρόμαυρο πριν το εκτυπώσω. Καμιά γνώμη; να στείλεις την εκτύπωση σε ασπρόμαυρο εκτυπωτή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Συνήθως κάθε εκτυπωτής epson, Canon, hp κλπ. έχει τη δική του εφαρμογή την οποία κατεβάζεις και από εκεί κάνεις όποιες ρυθμίσεις θέλεις. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Αν είναι να στείλω το αρχείο από το κινητό στο pc και από εκεί να κάνω τις ρυθμίσεις, αυτό το ξέρω και είναι πανεύκολο. Εγώ θέλω όμως να μπορώ να στείλω το αρχείο απευθείας από το κινητό στον εκτυπωτή και η εκτύπωση να γίνει ασπρόμαυρη. Αυτό γίνεται με κάποιο τρόπο ή άδικα το ψάχνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Αν είναι να στείλω το αρχείο από το κινητό στο pc και από εκεί να κάνω τις ρυθμίσεις, αυτό το ξέρω και είναι πανεύκολο. Εγώ θέλω όμως να μπορώ να στείλω το αρχείο απευθείας από το κινητό στον εκτυπωτή και η εκτύπωση να γίνει ασπρόμαυρη. Αυτό γίνεται με κάποιο τρόπο ή άδικα το ψάχνω; βρες εφαρμογή της μάρκας του εκτυπωτή σου! για το κινητό Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Αν είναι να στείλω το αρχείο από το κινητό στο pc και από εκεί να κάνω τις ρυθμίσεις, αυτό το ξέρω και είναι πανεύκολο. Εγώ θέλω όμως να μπορώ να στείλω το αρχείο απευθείας από το κινητό στον εκτυπωτή και η εκτύπωση να γίνει ασπρόμαυρη. Αυτό γίνεται με κάποιο τρόπο ή άδικα το ψάχνω;Δεν σου είπα να στείλεις τίποτα στο pc. Κατεβάζεις στο ΚΙΝΗΤΟ την εφαρμογή της μάρκας του ασύρματου εκτυπωτή σου και από εκεί τυπώνει όπως θέλεις το έγγραφο που έχεις στη συσκευή σου. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Παιδιά σε εσάς δουλεύει το battery saving mode στις υπηρεσίες τοποθεσίας; Πιάνετε σήμα; Γιατί σε εμένα δεν πιάνει εκτός κι αν το βάλω σε high accuracy ή στο only gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Την βοήθειά σας θα χρειαστώ: θέλω ένα pdf αρχείο στο κινητό να το εκτυπώσω ασύρματα σε εκτυπωτή αλλά η εκτύπωση να είναι ασπρόμαυρη και όχι με τα χρώματα που έχει πάνω το αρχείο. Πώς μπορώ να το κάνω; Να πω ότι χρησιμοποιώ το WPS Office για να διαβάζω office αρχεία αλλά δεν βρήκα πουθενά πώς να κάνω το pdf ασπρόμαυρο πριν το εκτυπώσω. Καμιά γνώμη; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dynamixsoftware.printershare&hl=en_US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Παιδιά σε εσάς δουλεύει το battery saving mode στις υπηρεσίες τοποθεσίας; Πιάνετε σήμα; Γιατί σε εμένα δεν πιάνει εκτός κι αν το βάλω σε high accuracy ή στο only gps. έτσι είναι και σε μένα !!!! έτσι δουλεύει μην σε προβληματίζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 έτσι είναι και σε μένα !!!! έτσι δουλεύει μην σε προβληματίζειΟκ. Έλεγα μήπως χάλασε τίποτα, γιατί είχα την εντύπωση ότι πριν λίγο καιρό έπαιρνα σήμα με αυτή την επιλογή. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Παιδιά σε εσάς δουλεύει το battery saving mode στις υπηρεσίες τοποθεσίας; Πιάνετε σήμα; Γιατί σε εμένα δεν πιάνει εκτός κι αν το βάλω σε high accuracy ή στο only gps.Φυσικά και πιάνει σήμα. Απλά με λιγότερη ακρίβεια ή πιο αργά γιατί είναι μέσω Wi-Fi. Καλά δεν βλέπεις τι σου γράφει στην περιγραφή του; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Φυσικά και πιάνει σήμα. Απλά με λιγότερη ακρίβεια ή πιο αργά γιατί είναι μέσω Wi-Fi. Καλά δεν βλέπεις τι σου γράφει στην περιγραφή του; Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΒλέπω τι γράφει στην περιγραφή του, δεν είμαι τυφλός. Είπα ότι δεν πιάνει καθόλου. Έχοντας τους χάρτες στο προσκήνιο για πάνω από 5 λεπτά και δεν δίνει στίγμα. Ας απαντήσει κάποιος που διαβάζει πρώτα τι γράφουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts