montoya_42 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Προσφατα ειχα την ατυχια κλοπης του κινητου μου. Αναγκαστηκα να αγορασω νεο κινητο. Πλεον ειμαι σε android 7. Υπαρχει καμια εγγενης δυνατοτητα στις νεες εκδοσεις του android, για εντοπισμο του κινητου σε περιπτωση κλοπης; Πχ αν συνδεθει σε wifi δικτυο κλπ? (γιατι η sim πετιεται με την μια, απο τον καθε κλεφτη). Επισης δεν εχω καταλαβει ακριβως αν το fingerprint μπορει να συνδραμει σε αυτη την κατευθυνση, ή επισης το password της συσκευης. Προς ωρας, επειδη ειμαι καινουριος στην τεχνολογια fingerprint, αν καταλαβα καλα, απλα αντι για να πληκτρολογεις κωδικο, πατας με το δακτυλο, και ανοιγει. Κατι προσθετει να με βοηθα ως αποτρεπτικο για να μην κλαπει το κινητο; Νομίζω πως υπάρχει τρόπος να το μπλοκάρει με το imei Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Προσφατα ειχα την ατυχια κλοπης του κινητου μου. Αναγκαστηκα να αγορασω νεο κινητο. Πλεον ειμαι σε android 7. Υπαρχει καμια εγγενης δυνατοτητα στις νεες εκδοσεις του android, για εντοπισμο του κινητου σε περιπτωση κλοπης; Πχ αν συνδεθει σε wifi δικτυο κλπ? (γιατι η sim πετιεται με την μια, απο τον καθε κλεφτη). Επισης δεν εχω καταλαβει ακριβως αν το fingerprint μπορει να συνδραμει σε αυτη την κατευθυνση, ή επισης το password της συσκευης. Προς ωρας, επειδη ειμαι καινουριος στην τεχνολογια fingerprint, αν καταλαβα καλα, απλα αντι για να πληκτρολογεις κωδικο, πατας με το δακτυλο, και ανοιγει. Κατι προσθετει να με βοηθα ως αποτρεπτικο για να μην κλαπει το κινητο; Δες εδώ. https://myaccount.google.com/security Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Νομίζω πως υπάρχει τρόπος να το μπλοκάρει με το imei To εκανα ηδη, το γνωριζω αυτο. Και φυσικα παντα καταγραφω το imei, για τυχον κλοπη. Πηγα αστυνομια, εκανα δηλωση, και μετα πηγα γερμανο. Ειναι θεμα χρονου να μπλοκαριστει, αν δεν εχει γινει ηδη. Ωστοσο, αυτο δεν βοηθα σε εντοπισμο του χαμενου/κλεμενου κινητου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες εδώ. https://myaccount.google.com/security Καλη δυνατοτητα, να σαι καλα, δεν το ηξερα. Ωστοσο...θα ηταν απειρως καλυτερο αν ....δουλευε! Τι εννοω; Μαλλον θελει συνεχως internet για να δουλεψει. Εμενα μια δυνατοτητα με ενδιαφερει: Locate. Δοκιμασα οχι μονο το κλεμενο κινητο μου, αλλα και δυο αλλες υπαρχουσες συσκευες, και ιδου τα αποτελεσματα: - Can't reach device - Location turned off Θα περιμενα τουλαχιστον, να μου δωσει ενα στιγμα (reverse ip lookup) απο το τελευταιο σημειο που συνδεθηκε μια συσκευη. Και παλι βεβαια, ποσο βοηθαει ειναι ενα ζητημα, αλλα ισως αν τα στοιχεια αυτα μπορουσες να τα δωσεις καπου, ισως κατι γινεται. Αντε πες και οτι εντοπιζε ενα κινητο. Τι υποτιθεται οτι δειχνει; Και μετα τι μπορεις να κανεις, αν σου το εχουν κλεψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 To εκανα ηδη, το γνωριζω αυτο. Και φυσικα παντα καταγραφω το imei, για τυχον κλοπη. Πηγα αστυνομια, εκανα δηλωση, και μετα πηγα γερμανο. Ειναι θεμα χρονου να μπλοκαριστει, αν δεν εχει γινει ηδη. Ωστοσο, αυτο δεν βοηθα σε εντοπισμο του χαμενου/κλεμενου κινητου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλη δυνατοτητα, να σαι καλα, δεν το ηξερα. Ωστοσο...θα ηταν απειρως καλυτερο αν ....δουλευε! Τι εννοω; Μαλλον θελει συνεχως internet για να δουλεψει. Εμενα μια δυνατοτητα με ενδιαφερει: Locate. Δοκιμασα οχι μονο το κλεμενο κινητο μου, αλλα και δυο αλλες υπαρχουσες συσκευες, και ιδου τα αποτελεσματα: - Can't reach device - Location turned off Θα περιμενα τουλαχιστον, να μου δωσει ενα στιγμα (reverse ip lookup) απο το τελευταιο σημειο που συνδεθηκε μια συσκευη. Και παλι βεβαια, ποσο βοηθαει ειναι ενα ζητημα, αλλα ισως αν τα στοιχεια αυτα μπορουσες να τα δωσεις καπου, ισως κατι γινεται. Αντε πες και οτι εντοπιζε ενα κινητο. Τι υποτιθεται οτι δειχνει; Και μετα τι μπορεις να κανεις, αν σου το εχουν κλεψει; Ήταν απάντηση στην ερώτηση αν υπάρχει κάποια εγγενής δυνατότητα. Υπάρχουν και εφαρμογές σε συνδυασμό με την ιστοσελίδα τους, που κάνουν πολλά περισσότερα. Εγώ χρησιμοποιώ το androidlost. Ψάξτo. Έχει πολλές δυνατότητες. Για το χαμένο δε μπορείς να κάνεις τίποτα παραπάνω τώρα όμως, γιατί για να δουλέψει το androidlost ή άλλη παρόμοια εφαρμογή (π.χ. Cerberus και άλλες), πρέπει να εγκατασταθεί από πριν. Έχω βρεθεί στο θέση σου και μου το έφεραν πίσω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Προσφατα ειχα την ατυχια κλοπης του κινητου μου. Κατι προσθετει να με βοηθα ως αποτρεπτικο για να μην κλαπει το κινητο; Με κάποιο πρόγραμμα τύπου tasker ή macrodroid, μπορείς να κάνεις το κινητό να σου στείλει κάποιο sms ή photo ή συντεταγμένες ή ότι άλλο θέλεις σε περίπτωση που κάποιος βάλει άλλη sim ή συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο μόλις ανοίξει το κινητό πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDODIN7 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Προσπαθηνα να ρουταρω το κινητο μου ΜΙ Α1 μετα την τελευταια εντολη το τηλεφωνο εκανε ριμπουτ μονο του αλλα εκει κολλησει στην αρχικη οθονη με το συμβολο του Android One. Tι να κανω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 To εκανα ηδη, το γνωριζω αυτο. Και φυσικα παντα καταγραφω το imei, για τυχον κλοπη. Πηγα αστυνομια, εκανα δηλωση, και μετα πηγα γερμανο. Ειναι θεμα χρονου να μπλοκαριστει, αν δεν εχει γινει ηδη. Ωστοσο, αυτο δεν βοηθα σε εντοπισμο του χαμενου/κλεμενου κινητου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλη δυνατοτητα, να σαι καλα, δεν το ηξερα. Ωστοσο...θα ηταν απειρως καλυτερο αν ....δουλευε! Τι εννοω; Μαλλον θελει συνεχως internet για να δουλεψει. Εμενα μια δυνατοτητα με ενδιαφερει: Locate. Δοκιμασα οχι μονο το κλεμενο κινητο μου, αλλα και δυο αλλες υπαρχουσες συσκευες, και ιδου τα αποτελεσματα: - Can't reach device - Location turned off Θα περιμενα τουλαχιστον, να μου δωσει ενα στιγμα (reverse ip lookup) απο το τελευταιο σημειο που συνδεθηκε μια συσκευη. Και παλι βεβαια, ποσο βοηθαει ειναι ενα ζητημα, αλλα ισως αν τα στοιχεια αυτα μπορουσες να τα δωσεις καπου, ισως κατι γινεται. Αντε πες και οτι εντοπιζε ενα κινητο. Τι υποτιθεται οτι δειχνει; Και μετα τι μπορεις να κανεις, αν σου το εχουν κλεψει;Υπάρχει το CERBERUS για αυτή τη δουλειά. Έχει συζητηθεί εκτενώς το τι μπορείς να κάνεις στο αντίστοιχο θέμα. Δες εκεί όλες τις πληροφορίες. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια. Αχρειαστο να ειναι, αλλα δυστυχως οι κλοπες συμβαινουν. Τουλαχιστον αν ξανασυμβει, να εχω μια δικλειδα παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marikat88 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Καλησπερα και χρονια σας πολλα. εχω ενα θεμα με το κινητο μου. αγορασα ενα j5 2016 μεταχειρισμενο και διαπιστωσα πως δεν μπορω να εγκαταστησω το my knox. μετα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ, μηπως το τηλ ειναι root κτλ και με την επαληθευση 3 εφαρμογων δεν βρεθηκε root. δεν με βαζει σε recovery mode ομως, βγαζει ενα μηνυμα custom binary blocked by FRP και νωριτερα ειχε κολλησει σε ενα downloadign please do not turn off target. τι συμβαινει ρε παιδια??? πως μπορω να το φτιαξω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 (edited) 7Καλησπερα και χρονια σας πολλα. εχω ενα θεμα με το κινητο μου. αγορασα ενα j5 2016 μεταχειρισμενο και διαπιστωσα πως δεν μπορω να εγκαταστησω το my knox. μετα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ, μηπως το τηλ ειναι root κτλ και με την επαληθευση 3 εφαρμογων δεν βρεθηκε root. δεν με βαζει σε recovery mode ομως, βγαζει ενα μηνυμα custom binary blocked by FRP και νωριτερα ειχε κολλησει σε ενα downloadign please do not turn off target. τι συμβαινει ρε παιδια??? πως μπορω να το φτιαξω?? Edited April 7, 2018 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια. Αχρειαστο να ειναι, αλλα δυστυχως οι κλοπες συμβαινουν. Τουλαχιστον αν ξανασυμβει, να εχω μια δικλειδα παραπανω... Δυστυχως, νομιζεις οτι εχεις, ενω στην πραγματικοτητα δεν εχεις. Για να κανεις κατι ουσιαστικο, μαζι με το cerberus μαθε και KRAV MAGA. Παθων πριν 15 μερες, καταφερα και βρηκα μεσω samsung account την τοποθεσια της συσκευης, μιας και ηταν συνδεδεμενη στο ιντερνετ. Στα Εξαρχεια βεβαια, αλλα κατι ηταν κι αυτο. Ολο χαρα παω στο κοντινο μου αστυνομικο τμημα για να ερθω αντιμετωπος με την αθανατη ελληνικη γραφειοκρατια. Χρειαζεται δηλαδη εισαγγελικη εντολη για να ερευνηθει ο χωρος, την οποια πρεπει εγω να τρεξω για να εκδοσω!! Γι αυτο, μαθε krav maga. Μετα απο εντελως επιφανειακη και "του ασχετου" ερευνα, μου φαινεται η πιο αποτελεσματικη πολεμικη τεχνη. Εγω αυτο κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Δυστυχως, νομιζεις οτι εχεις, ενω στην πραγματικοτητα δεν εχεις. Για να κανεις κατι ουσιαστικο, μαζι με το cerberus μαθε και KRAV MAGA. Παθων πριν 15 μερες, καταφερα και βρηκα μεσω samsung account την τοποθεσια της συσκευης, μιας και ηταν συνδεδεμενη στο ιντερνετ. Στα Εξαρχεια βεβαια, αλλα κατι ηταν κι αυτο. Ολο χαρα παω στο κοντινο μου αστυνομικο τμημα για να ερθω αντιμετωπος με την αθανατη ελληνικη γραφειοκρατια. Χρειαζεται δηλαδη εισαγγελικη εντολη για να ερευνηθει ο χωρος, την οποια πρεπει εγω να τρεξω για να εκδοσω!! Γι αυτο, μαθε krav maga. Μετα απο εντελως επιφανειακη και "του ασχετου" ερευνα, μου φαινεται η πιο αποτελεσματικη πολεμικη τεχνη. Εγω αυτο κανω. Απόλυτα λογικό αυτό που σου ζήτησαν. Για να γίνει κατ' οίκον έρευνα χρειάζεται εισαγγελική εντολή. Αυτό προβλέπει η νομοθεσία μας και πολύ καλά κάνει. Αλλιώς θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή η αστυνομία να μπει στο σπίτι σου ακόμα και αν υπήρχε η πραγματική υπόνοια διάπραξης αξιόποινης πράξης. Πόσο μάλλον αν σου έδειχνε το cerberus ότι είναι το κινητό σου μέσα σε ένα σπίτι. Φαντάσου να γινόταν αυτό σε εσένα. Να έδειχνε εσφαλμένα το cerberus ότι το κινητό βρίσκεται μέσα στο σπίτι σου, ενώ ήταν πχ στο διπλανό. Και μην μου πεις ότι δεν παίζει αυτή η απόκλιση. Και φαντάσου να μπορούσε έτσι απλά η αστυνομία να μπει και να σου κάνει άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας ένα κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Απόλυτα λογικό αυτό που σου ζήτησαν. Για να γίνει κατ' οίκον έρευνα χρειάζεται εισαγγελική εντολή. Αυτό προβλέπει η νομοθεσία μας και πολύ καλά κάνει. Αλλιώς θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή η αστυνομία να μπει στο σπίτι σου ακόμα και αν υπήρχε η πραγματική υπόνοια διάπραξης αξιόποινης πράξης. Πόσο μάλλον αν σου έδειχνε το cerberus ότι είναι το κινητό σου μέσα σε ένα σπίτι. Φαντάσου να γινόταν αυτό σε εσένα. Να έδειχνε εσφαλμένα το cerberus ότι το κινητό βρίσκεται μέσα στο σπίτι σου, ενώ ήταν πχ στο διπλανό. Και μην μου πεις ότι δεν παίζει αυτή η απόκλιση. Και φαντάσου να μπορούσε έτσι απλά η αστυνομία να μπει και να σου κάνει άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας ένα κινητό. Φυσικα και ειναι λογικο. Το παραλογο ειναι οτι αναθεσαν σ εμενα ολο το τρεξιμο. Το ακομα πιο παραλογο ειναι οτι ενω μεσω IMEI μπορει να αποκλειστει μια συσκευη απο ολα τα δικτυα και να γινει ετσι αχρηστη, δεν δινεται (ενω υπαρχει) η δυνατοτητα εντοπισμου της συσκευης μεσω των δικτυων κινητης. Θα εχω λοιπον την ικανοποιηση οτι θα αχρηστευσω τη συσκευη, αλλα δεν θα εχω τη συσκευη. Τελος, αγαπητε φιλε, το κινητο ειναι προεκταση μας πλεον. Πιο σημαντικο απο ταυτοτητα, πιστωτικη ή διπλωμα οδηγησης. Αρα, ναι πρεπει η αστυνομια να ασχολειται παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Φυσικα και ειναι λογικο. Το παραλογο ειναι οτι αναθεσαν σ εμενα ολο το τρεξιμο. Το ακομα πιο παραλογο ειναι οτι ενω μεσω IMEI μπορει να αποκλειστει μια συσκευη απο ολα τα δικτυα και να γινει ετσι αχρηστη, δεν δινεται (ενω υπαρχει) η δυνατοτητα εντοπισμου της συσκευης μεσω των δικτυων κινητης. Θα εχω λοιπον την ικανοποιηση οτι θα αχρηστευσω τη συσκευη, αλλα δεν θα εχω τη συσκευη. Τελος, αγαπητε φιλε, το κινητο ειναι προεκταση μας πλεον. Πιο σημαντικο απο ταυτοτητα, πιστωτικη ή διπλωμα οδηγησης. Αρα, ναι πρεπει η αστυνομια να ασχολειται παραπανω.Εφαρμογές τύπου Cerberus έχουν τη δυνατότητα όταν αλλάξει η κατά SIM να σου στέλνουν τον αριθμό της. Οπότε καλείς και ενημερώνεις όμορφα και απλά ότι είσαι ο ιδιοκτήτης της συσκευής και πως αν δε σου επιστραφεί θα αναγκαστείς να απευθυνθείς στην αστυνομία με όσα στοιχεία έχεις. Συνήθως πετυχαίνει. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Εφαρμογές τύπου Cerberus έχουν τη δυνατότητα όταν αλλάξει η κατά SIM να σου στέλνουν τον αριθμό της. Οπότε καλείς και ενημερώνεις όμορφα και απλά ότι είσαι ο ιδιοκτήτης της συσκευής και πως αν δε σου επιστραφεί θα αναγκαστείς να απευθυνθείς στην αστυνομία με όσα στοιχεία έχεις. Συνήθως πετυχαίνει. Ποιά στοιχεία δηλαδή έχεις? Τον αριθμό κάποιου ατόμου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 flasharis FastBoot ROM να το επαναφέρεις ! οδηγούς μπορείς να βρεις στην ελληνική κοινότητα και στο forum της miui http://en.miui.com/thread-807252-1-1.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Ποιά στοιχεία δηλαδή έχεις? Τον αριθμό κάποιου ατόμου?Εχεις; τη περιοχή στην οποία βρίσκεται το τηλέφωνο σε ακτίνα τετραγώνου, τον αριθμό τηλεφώνου του κλέφτη (ή του κλεφταποδόχου), Δυνατότητα να τραβήξεις φωτογραφία selfie και να πετύχεις τη φάτσα του. Με αυτά τα στοιχεία μια χαρά μπορεί να τον τακτοποιήσει η αστυνομία, ακόμη και αν ζητήσουν συνδρομή εισαγγελέα. Εκτός αυτών μπορείς να: στείλεις μήνυμα στην οθόνη του κινητού, του στιλ "σε παρακαλώ παρέδωσε το κινητό στη τάδε καφετέρια αλλιώς θα απευθυνθώ στην αστυνομία", να σβήσεις όλα τα προσωπικά σου δεδομένα, να κάνεις τη συσκευή να κουδουνίζει σε max ένταση (αυτό μόλις καταλάβεις τη κλοπή, μήπως και δεν έχει απομακρυνθεί), να ακούσεις ήχο από εκεί που βρίσκεται η συσκευή, να δεις ποιους αριθμούς κάλεσε, και τέλος μπεις να κλειδώσεις το κινητό ώστε να μη μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αν μάλιστα είσαι ροοτ μπεις να αποκρύψεις την εφαρμογή και να μη μπορεί να την απεγκαταστήσει. Αυτά θυμάμαι, πιθανών να υπάρχουν και άλλες δυνατότητες. Καλό Πάσχα. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Όλες αυτές οι δυνατότητες προσφέρουν ένα επιπλέον layer ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων που είναι αποθηκευμένα και όχι της ίδιας της συσκευής. Το να έχεις μια σέλφι κάποιου ή μια έκταση ενός οικοδομικού τετραγώνου, φοβάμαι ότι δεν αποδεικνύει κάτι χειροπιαστό που θα σε βοηθήσει πρακτικά για να ξαναπάρεις τη συσκευή στα χέρια σου. Πιθανότατα δε, θα βρεθείς χειρότερα μπλεγμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Όλες αυτές οι δυνατότητες προσφέρουν ένα επιπλέον layer ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων που είναι αποθηκευμένα και όχι της ίδιας της συσκευής. Το να έχεις μια σέλφι κάποιου ή μια έκταση ενός οικοδομικού τετραγώνου, φοβάμαι ότι δεν αποδεικνύει κάτι χειροπιαστό που θα σε βοηθήσει πρακτικά για να ξαναπάρεις τη συσκευή στα χέρια σου. Πιθανότατα δε, θα βρεθείς χειρότερα μπλεγμένος.Με τον αριθμό τηλεφώνου μπορείς να ταυτοποίησεις τον ιδιοκτήτη του. Μόνο και με τη σκέψη ο κλέφτης θα τα χρειάζονταν πόσο δε ο κλεφταποδόχος. Έχεις αρκετές πιθανότητες να το πάρεις πίσω. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Με τον αριθμό τηλεφώνου μπορείς να ταυτοποίησεις τον ιδιοκτήτη του. Μόνο και με τη σκέψη ο κλέφτης θα τα χρειάζονταν πόσο δε ο κλεφταποδόχος. Έχεις αρκετές πιθανότητες να το πάρεις πίσω. Με τον αριθμό τηλεφώνου θεωρώ ότι ταυτοποιείς τον ιδιοκτήτη του αριθμού, όχι της συσκευής. Σκέψου πώς θα αντιδρούσες εσύ αν κάποιος τυχαίος ισχυριζόταν ότι έκλεψες τη συσκευή του και ότι έχει φωτογραφία σου ή σου ζητούσε να πας τον συναντήσεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά την εφαρμογή που τη βρίσκουμε; είναι δωρεάν; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 (edited) Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά την εφαρμογή που τη βρίσκουμε; είναι δωρεάν; Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΌχι επί πληρωμή. Περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα όπου έχει συζητηθεί το θέμα εκτενώς http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945&highlight=Cerberus Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Edited April 8, 2018 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Με τον αριθμό τηλεφώνου θεωρώ ότι ταυτοποιείς τον ιδιοκτήτη του αριθμού, όχι της συσκευής. Σκέψου πώς θα αντιδρούσες εσύ αν κάποιος τυχαίος ισχυριζόταν ότι έκλεψες τη συσκευή του και ότι έχει φωτογραφία σου ή σου ζητούσε να πας τον συναντήσεις κλπ. Ρε αδερφέ να με συμπαθας. Αλλά γιατί να κάνεις όλη αυτήν την διαδικασία. Απλά πας στην αστυνομία τους λες την όλη ιστορία, τους δίνεις τον αριθμό τηλ. και πολύ απλά και εύκολα με το κουτί της συσκευής που έχεις μπορείς να αποδείξεις ότι είναι δικιά σου η συσκευή αφού το κουτί πάνω γράφει το IMEI. Έχεις και την απόδειξη και τελείωσε. Το να σου λέει η εφαρμογή και που μένει μόνο καλό δεν το βρίσκω. Θα φάμε πολλές γραμμές για να σου εξηγήσω το γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Με τον αριθμό τηλεφώνου θεωρώ ότι ταυτοποιείς τον ιδιοκτήτη του αριθμού, όχι της συσκευής. Σκέψου πώς θα αντιδρούσες εσύ αν κάποιος τυχαίος ισχυριζόταν ότι έκλεψες τη συσκευή του και ότι έχει φωτογραφία σου ή σου ζητούσε να πας τον συναντήσεις κλπ.Ναι και με τον αριθμό ΙΜΕΙ πιστοποιείς τον ιδιοκτήτη της συσκευής, δηλαδή εσένα. Αν ήμουν κλέφτης ή κλεπταποδόχος και με έπαιρνε τηλέφωνο, στον αριθμό που είναι καταχωρημένος στ' όνομα μου, κάποιος που θα ισχυριζόταν ότι είναι ο ιδιοκτήτης της συσκευής μάλλον θα σκεφτόμουν να επιστρέψω τη συσκευή ώστε να μη απευθυνθεί στην αστυνομία. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Βασικά παιδιά, εφόσον σας απασχολεί τόσο πολύ αυτό το ζήτημα, νομίζω το καλύτερο είναι να κάνει κάποιος μια ασφάλεια. Κοστίζει γύρω στα 30€, ανάλογα και με το κόστος της συσκευής βέβαια, και σε περίπτωση κλοπής παίρνεις το κόστος της συσκευής σου πίσω. Με εφαρμογές κλπ δύσκολα βγάζει κάποιος άκρη ή τέλος πάντων θέλει πολύ τρέξιμο και αρετή και τόλμη. Το χρήσιμο με αυτού του είδους εφαρμογές είναι να προστατεύσεις τα προσωπικά δεδομένα καταστρέφοντας φώτο κλπ ή να καταστήσεις τη συσκευή άχρηστη. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts