makap Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Μπορούμε να μεγαλώσουμε τα fonts της status bar? (Xiaomi RN7) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Σχετικά με το Google At A Glance (έτσι λέγεται το widget): Το έψαξα λίγο, είδα κάποια ωραία widget που δεν έχω, υπέθεσα ότι είναι στην beta, δήλωσα συμμετοχή σε αυτή, έκανα ενημέρωση αλλά γιοκ. Οπότε μόνο αυτό που είπε ο Νίκος. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Το βάζω και εδώ γιατί είναι γενικότερη απορία, δεν αφορά μόνο στο Mi 9T. Έχω το εξής θέμα, σύνδεσα κάτι καινούργια bleutooth ακουστικά και όταν δέχομαι ή πραγματοποιώ κλήσεις, η κλήση πάει αυτόματα στα ακουστικά. Την ώρα λοιπόν που με καλούν ή καλώ, πρέπει από το εικονίδιο του dialer να επιλέξω να "στείλω" την κλήση στο τηλέφωνο για να μιλήσω από τη συσκευή. Υπάρχει δυνατότητα να απαντάει by default συσκευή και να επιλέγω όταν θέλω να τη "στέλνω" στα ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 μην πατάς στην μέση του search bar, αλλά πάνω στο G.Λολ κάτι τόσο απλό, ευχαριστώ Νικόλα. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Έχω μια ερώτηση που δεν κατάφερα να βρω απάντηση πουθενά. Κάθε μέρα μου έρχετε ένα μήνυμα από τη cosmote ότι δεν έχω διαθέσιμα mb για να συνδεθώ. Το μήνυμα μου έρχετε την ίδια ώρα κάθε ημέρα στις 8.05 το πρωί. Προφανώς κάποια εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί μέσω data και μέσω cosmote ακόμα κι αν εγώ έχω data στην wind και το έχω δηλώσει στις ρυθμίσεις. Η έκδοση android είναι η Pie και έχω το Xiaomi Mi 8 Lite. Η ερώτησή μου είναι πως μπορώ να βρώ την εφαρμογή αυτή ? Υπάρχει κάποιο app που να κρατάει κάποιο είδους log ? Ευτυχώς η cosmote δεν χρεώνει αλλά σου στέλνει μήνυμα. H Wind πάλι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Υπενθύμιση της Cosmote είναι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έγινε κίνηση. Μπορείς όταν δεν έχεις δεδομένα να βάζεις την κάρτα εκείνη σε 2g/3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 screen lock service στην διαχείριση συσκευής enable h disable; Αν το κανεις disable στο επομενο restart της συσκευης θα γινει παλι enable απο τα Google Play Services. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Αυτο το play store, εχουν σκοπο να το διορθωσουν? Ενω εχεις το κινητο σε dark mode, οποτε θελει, γυρναει σε white και οποτε θελει, ανοιγει ξανα σε dark. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Αυτο το play store, εχουν σκοπο να το διορθωσουν? Ενω εχεις το κινητο σε dark mode, οποτε θελει, γυρναει σε white και οποτε θελει, ανοιγει ξανα σε dark.Κανένα τέτοιο θέμα εδώ και βδομάδες που το έχω σε μαύρο Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Αυτο το play store, εχουν σκοπο να το διορθωσουν? Ενω εχεις το κινητο σε dark mode, οποτε θελει, γυρναει σε white και οποτε θελει, ανοιγει ξανα σε dark.Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στο play store μπας και στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα. Έχω δύο συσκευές με ενα αριθμό και κάθε φορά που ανοίγω την αντίστοιχη πρέπει να κάνω ενεργοποίηση του viber. Υπάρχει τρόπος να μην το κάνω αυτό η έστω να συγχρονίσω τα μηνύματα οπότε να τα βλέπω και στα δύο τηλέφωνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Oxi δεν γίνεται είναι λόγο ασφαλείας η λειτουργία αυτή κομμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Oxi δεν γίνεται είναι λόγο ασφαλείας η λειτουργία αυτή κομμένη Τουλάχιστον να έχω όλα τα μηνύματα και στις δύο συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Αυτο το play store, εχουν σκοπο να το διορθωσουν? Ενω εχεις το κινητο σε dark mode, οποτε θελει, γυρναει σε white και οποτε θελει, ανοιγει ξανα σε dark.Από που το βάζεις σε dark mode το play store βρε παιδιά; Πήγα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα σχετική ρύθμιση. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Από που το βάζεις σε dark mode το play store βρε παιδιά; Πήγα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα σχετική ρύθμιση. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμφανίζεται μόνο του αν έχεις επιλέξει σκοτεινό θέμα από τις ρυθμίσεις του κινητού σου, πρέπει να έχει αυτήν τη επιλογή για να εμφανιστεί το play store μαύρο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Εμφανίζεται μόνο του αν έχεις επιλέξει σκοτεινό θέμα από τις ρυθμίσεις του κινητού σου, πρέπει να έχει αυτήν τη επιλογή για να εμφανιστεί το play store μαύρο.Οκ ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Από που το βάζεις σε dark mode το play store βρε παιδιά; Πήγα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα σχετική ρύθμιση. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να πας developer settings, να ψάξεις "νυχτερινή λειτουργία" και να το βάλεις πάντα ενεργό. Αλλιώς τη μέρα θα είναι άσπρο και το βράδυ θα γίνεται σκούρο. Android market is back !!! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnygolf Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Καλημερα παιδια πως μπορω να βγαλω τους τονους απο το κινητο; δεν εννοω απο το πληκτρολογιο γιατι κατεβασα iphone emoji αλλα μπηκε και μια γραματοσειρα του ios και ετσι οταν μια λεξη στο κινητο τονιζεται εμφανιζει κατι τετραγωνακια αυτο το θεμα ειναι σε ολο το κινητο ευχαριστω!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 ΜΠΟΡΕΙ να με κανει καποιος μια λιστα. με τα κινητα της huawei honor. τις χιαομι και την νοκια. ποια τηλεφωνα τους θα παρουν το android 10.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 ΜΠΟΡΕΙ να με κανει καποιος μια λιστα. με τα κινητα της huawei honor. τις χιαομι και την νοκια. ποια τηλεφωνα τους θα παρουν το android 10.? Με ένα πρόχειρο ψάξιμο: https://www.huaweicentral.com/heres-the-list-of-eligible-devices-that-will-get-the-emui-10-update-based-on-android-10-q-updated/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Dark mode σε μικρότερες εκδόσεις του Android 10 https://techmaniacs.gr/odigos-pos-energopoioyme-ta-dark-themes-se-merika-android-apps-se-palaioteres-android-ekdoseis/ ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Dark mode σε μικρότερες εκδόσεις του Android 10 https://techmaniacs.gr/odigos-pos-energopoioyme-ta-dark-themes-se-merika-android-apps-se-palaioteres-android-ekdoseis/ ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Αυτό το System UI Tuner ενδιαφέρον φαίνεται. Θα το δοκιμάσω σε Lollipop. Ευχαριστούμε για την πρόταση :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 To dark mode app κάνει μιά χαρά τη δουλειά του, μου σκοτείνιασε το Playstore κανονικά... είμαι με Android 6. Instagram και λοιπές χαζοεφαρμογές δεν εχω. Τώρα περιμένω πότε θα πάρει σειρά το Gmail και θα είμαι κομπλέ. Το System UI Tuner είναι πολύ "φορτωμένο" για τα γούστα μου, δεν μου χρειάζονται αυτά που κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Dark mode σε περίπτωση που έχεις μια συσκευή που τρέχει Android 9 όχι μόνο μεταμορφώνει το System UI αλλά σου επιτρέπει και να χρησιμοποιήσεις τα υποστηριζόμενα apps με dark mode. ;) pic hosting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Θα στείλω για service το κινητό μου (OnePlus 5t) και αναγκαστικά θα πρέπει να το κάνω reset. Ωστόσο δεν έχω την υπομονή να το σετάρω από την αρχή, οπότε ψάχνω κάποια πλάγιο τρόπο. Με ενδιαφέρουν οπωσδήποτε accounts, launchers κτλ. Υπάρχει περίπτωση να πετύχω κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts