Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι το κινητό που έχεις, έχει καθαρό Android η είναι πχ xiaomi και έχει miui από πάνω;;

Από android 10 είναι αυτό;

Σε φόρουμ είμαστε ρε παίδες, κάντε ένα κλικ στο προφίλ να δείτε προηγούμενα ποστ και δεν χρειάζεται να περιμένετε απάντηση για τέτοια θέματα.

Απ ότι είδα ένα παλιό Lenovo έχει το παιδί που ρουταρε και μόνταρε.

Aυτό το κινητό έχω παιδιά. Ούτε ρουταρισμένο, ούτε μονταρισμένο, τελείως στοκ είναι...;)

Screenshot-20191021-101759.png

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μιας και παίζουμε αυτό το ωραίο κουίζ! :p

Να πω και 'γω ότι το screenshot είναι μάλλον OnePlus με Oxygen ui!

Κέρδισα;;

Κέρδισες:D

Ολα Black !!! :p

Screenshot-20191021-103531.pngScreenshot-20191021-103617.pngsantander bank locations near me

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Εδώ το αναφέρει κάποιο μέλος αλλά το έχω δει και σε άλλα διάσπαρτα ποστ από άτομα που διαμαρτύρονται.

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7906648

Δεν ξέρω αν αναφέρεται κάπου στους όρους χρήσης, το υπέθεσα εγώ ότι λογικά θα το αναφέρει.

Υπέθεσες, χωρίς να είσαι σίγουρος, και δεν έψαξες στους Όρους Χρήσης, αν και σου είπα ότι δεν αναγράφεται παρόμοιος περιορισμός.

Κάθε μέλος μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το αποδεχόμαστε χωρίς έλεγχο και διασταύρωση.

Σταματώ εδώ το off-topic, πάντως.

μου αρέσει που σιγά σιγά βγαίνουν dark Mode για εφαρμογές αλλά η Google στο Android μενού ακόμα κατασπρο είναι!

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Μια χαρά υπάρχει

Απλά δεν το έχουν πάρει όλοι.

Σε μένα εμφανίστηκε πολλές βδομάδες πριν.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Aυτό το κινητό έχω παιδιά. Ούτε ρουταρισμένο, ούτε μονταρισμένο, τελείως στοκ είναι...;)

Screenshot-20191021-101759.png

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κέρδισες:D

Αυτο σε ρωταω, σου ηρθε το android 10; τωρα με το 10 εγινε ετσι; και η Samsung εχει black ουτε κι εγω ξερω απο ποτε.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αυτο σε ρωταω, σου ηρθε το android 10; τωρα με το 10 εγινε ετσι; και η Samsung εχει black ουτε κι εγω ξερω απο ποτε.

Δεν την βλέπεις την έκδοση android?:confused:

Κοίτα τη φώτο ξανά!

Δεν την βλέπεις την έκδοση android?:confused:

Κοίτα τη φώτο ξανά!

Τωρα το ειδα :lol::lol::lol::lol:

Γκαβομαρα:lol::lol::lol:

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Υπέθεσες, χωρίς να είσαι σίγουρος, και δεν έψαξες στους Όρους Χρήσης, αν και σου είπα ότι δεν αναγράφεται παρόμοιος περιορισμός.

Κάθε μέλος μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το αποδεχόμαστε χωρίς έλεγχο και διασταύρωση.

Σταματώ εδώ το off-topic, πάντως.

ΟΚ, το πρόβλημά σου δεν καταλαβαίνω ποιο είναι, επειδή υπέθεσα κάτι με βάση αυτά που διαβάζω εδώ και πρότεινα μια λύση? Δώσε του εσύ λύση τότε γιατί δεν μπορεί να ποσταρει. Τέλος πάντων, και από εμένα τέλος το Offtopic. Να βοηθήσω ήθελα.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

off topic

φίλος, νέος στο φόρουμ, μου λέει ότι δεν τον αφήνει το σαιτ να γράψει απάντηση. ρωτάω εγώ :πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες για να του επιτραπεί να ρωτήσει;

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Ναι, θέλει λίγο διάστημα να περιμένει. Δεν μπορεί να γράψει αμέσως.

Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση, στη search bar πως γίνεται να μας βγάζει απευθείας στο discover tab όταν τη κλικάρουμε και όχι στις πρόσφατες αναζητήσεις;

20191022-123238.jpg 20191022-123303.jpg

129026.png?1640591734

Σχετικά με το Google At A Glance (έτσι λέγεται το widget): Το έψαξα λίγο, είδα κάποια ωραία widget που δεν έχω, υπέθεσα ότι είναι στην beta, δήλωσα συμμετοχή σε αυτή, έκανα ενημέρωση αλλά γιοκ. Οπότε μόνο αυτό που είπε ο Νίκος.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Το βάζω και εδώ γιατί είναι γενικότερη απορία, δεν αφορά μόνο στο Mi 9T.

Έχω το εξής θέμα, σύνδεσα κάτι καινούργια bleutooth ακουστικά και όταν δέχομαι ή πραγματοποιώ κλήσεις, η κλήση πάει αυτόματα στα ακουστικά. Την ώρα λοιπόν που με καλούν ή καλώ, πρέπει από το εικονίδιο του dialer να επιλέξω να "στείλω" την κλήση στο τηλέφωνο για να μιλήσω από τη συσκευή.

Υπάρχει δυνατότητα να απαντάει by default συσκευή και να επιλέγω όταν θέλω να τη "στέλνω" στα ακουστικά;

μην πατάς στην μέση του search bar, αλλά πάνω στο G.
Λολ κάτι τόσο απλό, ευχαριστώ Νικόλα. :-)

129026.png?1640591734

Έχω μια ερώτηση που δεν κατάφερα να βρω απάντηση πουθενά.

Κάθε μέρα μου έρχετε ένα μήνυμα από τη cosmote ότι δεν έχω διαθέσιμα mb για να συνδεθώ.

Το μήνυμα μου έρχετε την ίδια ώρα κάθε ημέρα στις 8.05 το πρωί.

Προφανώς κάποια εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί μέσω data και μέσω cosmote ακόμα κι αν εγώ έχω data στην wind και το έχω δηλώσει στις ρυθμίσεις.

Η έκδοση android είναι η Pie και έχω το Xiaomi Mi 8 Lite.

Η ερώτησή μου είναι πως μπορώ να βρώ την εφαρμογή αυτή ? Υπάρχει κάποιο app που να κρατάει κάποιο είδους log ?

Ευτυχώς η cosmote δεν χρεώνει αλλά σου στέλνει μήνυμα.

H Wind πάλι...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υπενθύμιση της Cosmote είναι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έγινε κίνηση. Μπορείς όταν δεν έχεις δεδομένα να βάζεις την κάρτα εκείνη σε 2g/3g.

screen lock service στην διαχείριση συσκευής enable h disable;

Αν το κανεις disable στο επομενο restart της συσκευης θα γινει παλι enable απο τα Google Play Services.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Αυτο το play store, εχουν σκοπο να το διορθωσουν? Ενω εχεις το κινητο σε dark mode, οποτε θελει, γυρναει σε white και οποτε θελει, ανοιγει ξανα σε dark.

Αυτο το play store, εχουν σκοπο να το διορθωσουν? Ενω εχεις το κινητο σε dark mode, οποτε θελει, γυρναει σε white και οποτε θελει, ανοιγει ξανα σε dark.
Κανένα τέτοιο θέμα εδώ και βδομάδες που το έχω σε μαύρο

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στο play store μπας και στρώσει.

Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα. Έχω δύο συσκευές με ενα αριθμό και κάθε φορά που ανοίγω την αντίστοιχη πρέπει να κάνω ενεργοποίηση του viber. Υπάρχει τρόπος να μην το κάνω αυτό η έστω να συγχρονίσω τα μηνύματα οπότε να τα βλέπω και στα δύο τηλέφωνα?

Oxi δεν γίνεται είναι λόγο ασφαλείας η λειτουργία αυτή κομμένη

Τουλάχιστον να έχω όλα τα μηνύματα και στις δύο συσκευές

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned