egodemis Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 hyoscyamus said: παιδια εχω κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα. Ενω εχω επιλεξει να μην τρεχουν στο παρασκηνιο, εξακολουθουν να ανοιγουν οι εφαρμογες αυτοματα. Μηπως ξερει καποιος πώς μπορουμε με συγκεκριμενα βηματα να το λυσουμε? ευχαριστω πολυRoot + autostart manager και πάλι αν δεν έχεις γνώση του θέματος ένα λάθος κλικ και συσκευή θα πέσει σε bootloop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 patrickdrd said: μακριά είπαμε από truecaller κλέβει τις επαφές σας και τις ανεβάζει στον sever του Ενώ viber, fb κλπ, δεν το κάνουν.... :lol: :rotfl: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 (edited) patrickdrd said: custom fields; στα αγγλικα; προσαρμοσμενα πεδια οπου αποθηκευεις πληροφοριες οπως αφμ, αμκα, ιβαν κλπ Πως λέγεται η εφαρμογή γιατί με ενδιαφέρει, εγώ χρησιμοποιώ το onenote και δεν με τρελαινει. Edited August 31, 2018 by dantspet Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Ολοι οι dialers το κανουν αυτο. (κ της google). Για εμένα, ο ExDialer, ειναι η κορυφη ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 dantspet said: Πως λέγεται η εφαρμογή γιατί με ενδιαφέρει, εγώ χρησιμοποιώ το onenote και δεν με τρελαινει. Στα google contacts εγώ το κάνω, όταν είμαι σε υπολογιστή το κάνω απ'τη σελίδα και φυσικά συγχρονίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 patrickdrd said: Στα google contacts εγώ το κάνω, όταν είμαι σε υπολογιστή το κάνω απ'τη σελίδα και φυσικά συγχρονίζεται Δεν κατάλαβα πως αποθηκευεις πληροφοριες στον dialer, αμκα, ιβαν κ.τ.λ Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 οχι στον dialer, στις επαφες ειπα, ανοιγεις τις επαφες, πας σε μια επαφη, επεξεργασια επαφης και απο κατω εχει τα προσαρμοσμενα πεδια κι εκει βαζεις οτι πραγματικα θελεις, ονομα/ετικετα στο πεδιο και τιμη που θες να εχει η ετικετα και αποθηκευεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 dantspet said: Δεν κατάλαβα πως αποθηκευεις πληροφοριες στον dialer, αμκα, ιβαν κ.τ.λ Στις "Σημειώσεις", γραφεις οτι στοιχειο θες. (εχω ΙΒΑΝ, ΑΜΚΑ, Τaxisnet, ...........) Εαν κλικαρεις "Περισσοτερα" σου βγαζει και άλλα πεδία. Η παρακάτω φωτο, ειναι από pc και από το google contants (Επαφές) http://i68.tinypic.com/54gifl.jpg Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaaNooS Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 καμια απαντηση ?? καμια ιδεα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Πολυ εξεζετημένο αυτό που ζητάς. Μόνο ίσως αν είχες ένα εκτυπωτή που συνδέεται πχ σε wifi θα μπορούσες να πεις στον πελάτη να συνδεθεί στο wifi σου και να εκτυπώσει απο εκεί. Στην επιχείρηση που εργάζομαι το έχουμε λύσει με printshare αυτό αλλά συνήθως εκτυπώνουμε εμείς αρχεία δικά μας και όχι πελατών Κατά τα άλλα υπάρχει και το θέμα ότι όντως πολλοί δεν γνωρίζουν καν ένα συνημμένο να στείλουν με mail.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 patrickdrd said: οχι στον dialer, στις επαφες ειπα, ανοιγεις τις επαφες, πας σε μια επαφη, επεξεργασια επαφης και απο κατω εχει τα προσαρμοσμενα πεδια κι εκει βαζεις οτι πραγματικα θελεις, ονομα/ετικετα στο πεδιο και τιμη που θες να εχει η ετικετα και αποθηκευεις Οκ ευχαριστώ πολύ κατάλαβα ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- coulis said: Στις "Σημειώσεις", γραφεις οτι στοιχειο θες. (εχω ΙΒΑΝ, ΑΜΚΑ, Τaxisnet, ...........) Εαν κλικαρεις "Περισσοτερα" σου βγαζει και άλλα πεδία. Η παρακάτω φωτο, ειναι από pc και από το google contants (Επαφές) http://i68.tinypic.com/54gifl.jpg Ευχαριστώ θα το δω και αυτό Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaaNooS Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 bbbb said: Πολυ εξεζετημένο αυτό που ζητάς. Μόνο ίσως αν είχες ένα εκτυπωτή που συνδέεται πχ σε wifi θα μπορούσες να πεις στον πελάτη να συνδεθεί στο wifi σου και να εκτυπώσει απο εκεί. Στην επιχείρηση που εργάζομαι το έχουμε λύσει με printshare αυτό αλλά συνήθως εκτυπώνουμε εμείς αρχεία δικά μας και όχι πελατών Κατά τα άλλα υπάρχει και το θέμα ότι όντως πολλοί δεν γνωρίζουν καν ένα συνημμένο να στείλουν με mail.. Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Εχω wifi εκτυπωτη αλλα οπως λες κι εσυ ότι όντως πολλοί δεν γνωρίζουν καν ένα συνημμένο να στείλουν με mail θα μπορεσουν να μπουν στο δικτυο μου, να ψαξουν για τον εκτυπωτη, να τον ορισουν και να κατεβασουν drivers !!!??? Κι ολα αυτα για να τυπωσουν πχ ενα βιογραφικο 2 σελιδων με κοστος 0,20 ευρω !!!??? Προφανως οχι. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποια εφαρμογη σαν το teamviewer που να μου δινει την πληρη προσβαση στο κινητο αλλα παλι θα πρεπει να (προ)υπαρχει στο κινητο.. Μηπως πρεπει να ψαξω για καποιον χακερ να μου πει πως 'κλεβει' τα δεδομενα γρηγορα και αθορυβα ??:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Μήπως ξέρει κάποιος παρακαλώ, έναν τρόπο ώστε να έχουμε shortcut για να γράφει άμεσα βίντεο; Έχω και Nova launcher αλλά δεν το κάνει μέσα από τα activities. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Η πιο πρακτική λύση είναι ένα laptop με bluetooth. Ο πελάτης βρίσκει το αρχείο και απλά το στέλνεις με bt στο laptop προς εκτύπωση. Εναλλακτικά, έχεις και ένα καλώδιο usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου, κάνει το εξής. Έχει τον κεντρικο υπολογιστή που εχει συνδεσει, ή με καλώδιο ή με wifi, oλα τα φωτοτυπικα μηχανήματα. Στην ακρη του μαγαζιού, εχει μια οθονη, ενα mouse κ ενα υποδοχέα usb, οπου οι πελατες, οοοοτι θελουν να τυπωσουν απο το usb, το βαζουν στην υποδοχη κ μεταφερουν το αρχειο στο τοπικο φακελο δικτύου. Αφου βαλουν μονοι τους το αρχειο στο φακελο αυτο,το βλεπει απο το pc του ο καταστηματαρχης κ το στελνει στον ανάλογο εκτυπωτη, πλοτερ. Οποτε μπορεις να κανεις τα παραπανω κ διπλα την υποδοχή usb, να εχεις κ 2 καλωδια usb για να συνδέουν οι πελατες το κινητο τους κ να βαζουν στο κοινόχρηστο φαλελο τα αρχεια προς εκτύπωση ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaaNooS Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 saxon_747 said: Η πιο πρακτική λύση είναι ένα laptop με bluetooth. Ο πελάτης βρίσκει το αρχείο και απλά το στέλνεις με bt στο laptop προς εκτύπωση. Εναλλακτικά, έχεις και ένα καλώδιο usb. Νομιζω πως αυτη ειναι η πιο αποδεκτη λυση.. Καλυπτει το 95% των περιπτωσεων.. Απλα ισως το laptop θα μπορουσε να ειναι ενα tablet.. Εξαρταται αν την περισσοτερη δουλεια την κανει ο πελατης ή εγω.. Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- coulis said: Το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου, κάνει το εξής. Έχει τον κεντρικο υπολογιστή που εχει συνδεσει, ή με καλώδιο ή με wifi, oλα τα φωτοτυπικα μηχανήματα. Στην ακρη του μαγαζιού, εχει μια οθονη, ενα mouse κ ενα υποδοχέα usb, οπου οι πελατες, οοοοτι θελουν να τυπωσουν απο το usb, το βαζουν στην υποδοχη κ μεταφερουν το αρχειο στο τοπικο φακελο δικτύου. Αφου βαλουν μονοι τους το αρχειο στο φακελο αυτο,το βλεπει απο το pc του ο καταστηματαρχης κ το στελνει στον ανάλογο εκτυπωτη, πλοτερ. Οποτε μπορεις να κανεις τα παραπανω κ διπλα την υποδοχή usb, να εχεις κ 2 καλωδια usb για να συνδέουν οι πελατες το κινητο τους κ να βαζουν στο κοινόχρηστο φαλελο τα αρχεια προς εκτύπωση Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Εχω κι εγω υπολογιστη διαθεσιμο για το κοινο.. Το προβλημα ειναι οτι οι πελατες ειναι εξοικιωμενοι με το περιβαλλον του κινητου τους και οχι με των windows και κανεις τους δεν ξερει που ειναι αποθηκευμενη η φωτο που θελουν να τυπωσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Καλησπέρα σας. Όταν καλούν την γυναίκα μου στο Messenger το κινητό μετά γίνεται αθόρυβο. Το κινητό της εινΙ το VFD 700 της Vodafone. Ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό; το κινητό επανέρχεται μόνο μετά από επανεκκίνηση. Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Κάποια βοήθεια; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Γεια σας παιδιά, όταν εγκαθιστώ κάτι μέσω Play Store, μόλις σβήσει η οθόνη, σταματάει προσωρινά και η εγκατάσταση ή το download. Δεν κλείνει η εφαρμογή Play Store καθώς την έχω ρυθμισμένη να διατηρείται ανοιχτή ακόμα και όταν η οθόνη είναι σβηστή. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Avadonmod said: Γεια σας παιδιά, όταν εγκαθιστώ κάτι μέσω Play Store, μόλις σβήσει η οθόνη, σταματάει προσωρινά και η εγκατάσταση ή το download. Δεν κλείνει η εφαρμογή Play Store καθώς την έχω ρυθμισμένη να διατηρείται ανοιχτή ακόμα και όταν η οθόνη είναι σβηστή. Τι μπορεί να φταίει? Πήγαινε στις ρυθμίσεις του WiFi και δες αν έχεις επιλέξει πάντα ανοικτό. Αν όχι, επέλεξέ τη. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 zananiro said: Πήγαινε στις ρυθμίσεις του WiFi και δες αν έχεις επιλέξει πάντα ανοικτό. Αν όχι, επέλεξέ τη. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το κοιτάξω. Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Θέλω να κάνω root τη συσκευή μου με σκοπό να εγκαταστήσω την εφαρμογή Kernel Adiutor για να κάνω underclock τη cpu ή να μειώσω την τιμή στην οποία αρχίζει να κάνει Thermal Throttle, με την προσδοκία ότι θα ζεσταίνεται λιγότερο. Καθώς δεν έχω ασχοληθεί με root ξανά, κάνοντας root τη συσκευή (η επιλογή για root δίνεται εύκολα μέσω επιλογής στις ρυθμίσεις) καθιστά το κινητό περισσότερο επισφαλή με κάποιον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Γεια και χαρά σε όλους ... Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα με το χζ1 μου.Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και χωρίς να σερφάρω ή να τρέχω εφαρμογές (πχ όταν το ξεκλειδώνω μου πετάει διαφημίσεις ... καμία γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 geovrettos1908 said: Γεια και χαρά σε όλους ... Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα με το χζ1 μου.Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και χωρίς να σερφάρω ή να τρέχω εφαρμογές (πχ όταν το ξεκλειδώνω μου πετάει διαφημίσεις ... καμία γνώμη;Σίγουρα κάποια εφαρμογή ''ύποπτη'' έβαλε και τις διαφημίσεις. Θα τρέχει στο παρασκήνιο. Μπορείς να δοκιμάσεις να ορίσεις κάποιες μα μην τρέχουν στο παρασκήνιο ή ακόμη ακόμη και να τις απεγκαταστήσεις. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 geovrettos1908 said: Γεια και χαρά σε όλους ... Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα με το χζ1 μου.Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και χωρίς να σερφάρω ή να τρέχω εφαρμογές (πχ όταν το ξεκλειδώνω μου πετάει διαφημίσεις ... καμία γνώμη;Κάποια εφαρμογή στο κάνει. Βάλε το malwarebytes ή παρόμοια εφαρμογή από playstore και κάνε ένα σκαναρισμα να σου βρει ποια στο προκαλεί. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 (edited) Ευχαριστώ πολύ και τους δυο ...Άρχισα και γω να σβήνω εφαρμογές αλλά καλύτερα να ρίξω και ένα σκανάρισμα Δυστυχώς ΔΕΝ εντόπισε κάποια εφαρμογή ενώ το πρόβλημα συνεχίζεται ... Edited September 7, 2018 by geovrettos1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 geovrettos1908 said: Ευχαριστώ πολύ και τους δυο ...Άρχισα και γω να σβήνω εφαρμογές αλλά καλύτερα να ρίξω και ένα σκανάρισμα Δυστυχώς ΔΕΝ εντόπισε κάποια εφαρμογή ενώ το πρόβλημα συνεχίζεται ... Μπορεί να είναι από κάποιο θέμα για τον launcher σου μέχρι και κάποιο ''δωρεάν παιχνίδι''. Εάν μπορείς μένεις με τα απαραίτητα, βλέπει εάν στο κάνει και μετά προσθέτεις μια μια μέχρι να δεις που ξεκινάνε οι διαφημίσεις. Το πιο σίγουρο βέβαια είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο από την αρχή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts