Jump to content

PaaNooS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PaaNooS

  1. PaaNooS

    Sony Xperia SP

    Αφου το πηγα σε δυο service και δεν καταφεραν να το ξεκολλησουν γιατι δεν εβρισκαν το Android 4.2 λεει, ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια πριν το στειλω για ανακυκλωση.. Ψαχνοντας στο διαδικτυο ειδα αυτο https://forum.xda-developers.com/xperia-sp/help/fix-bricked-xperia-sp-t3439751 Αφου κατεβασα το stock firmware απο δω https://xperiastockrom.com/sony-xperia-sp-c5303 κι ακολουθησα τις οδηγιες που βρηκα εδω https://xperiastockrom.com/flash-sony-xperia-stock-rom ετρεξα το flashtool με 2 errors Το πρωτο ηταν το System.sin error! flashtool! που το ελυσα οπως εδω https://forum.xda-developers.com/xperia-sp/help/sin-error-flashtool-t2846599 Το δευτερο ηταν οτι χρειαζοταν παλια εκδοση του flashtool που την κατεβασα απο δω https://androidfilehost.com/?fid=24562946973630873 Αυτο ηταν.. Το τηλεφωνο ξεκολλησε κ εχει ενα ολοκαινουργιο Android Ευχαριστω εμενα για τη βοηθεια που μου προσφερα ..
  2. PaaNooS

    Sony Xperia SP

    Λοιπον δοκιμασα software repair με το Xperia Companion αλλα λεει οτι ειναι παλιο μοντελο και δεν το υποστηριζει πια. Δοκιμασα με flash tool αλλα κι αυτο λεει οτι ειναι παλιο μοντελο και δεν το υποστηριζει πια.
  3. PaaNooS

    Sony Xperia SP

    καμια ιδεα ρε παιδια ?? μηπως πρεπει να γραψω σε αλλο σημειο ??
  4. PaaNooS

    Sony Xperia SP

    Καλησπερα.. Ξερω οτι ειναι παλιο το θεμα (και το μοντελο) αλλα εχω ενα SP (C 5303) κολλημενο που για 'συναισθηματικους' λογους θαθελα να το κανω να ξαναδουλεψει. Ας τα παρουμε τα πραματα απο την αρχη.. Το τηλεφωνο το ειχε η ανηψια μου.. Ως νεα της εποχης το 'ελιωνε'.. 2 φορες τη μερα το φορτιζε γιατι δεν αντεχε την υπερβολικη χρηση.. Συνεχως διαμαρτυροταν οτι κολλουσε διαρκως κ της εβγαζε μηνυμα οτι 'η εφαρμογη ταδε δεν ανταποκρινεται'.. Ετσι της προτεινα να κανει hard reset μηπως και ξαναζωντανεψει.. Ξεκινησε λοιπον τη διαδικασια (με το power και το volume down) αλλα ξεκινωντας να φορτωνει κολλησε στην οθονη που λεει "γινεται αναβαθμιση του Android. Βελτιστοποιηση εφαρμογης 1 απο 1" και τις μικρες μπαριτσες ακινητες. Ετσι μου το παρεδωσε μηπως και το αναστησω Εμεινε ετσι μεχρι που εκλεισε απο μπαταρια, γιατι οση ωρα και να κρατουσε το power button πατημενο δεν εκλεινε. Ψαχνοντας βρηκα αυτο Plug the phone into the computer, reset your device (yellow button), than immediately press and hold volume down key. If computer respond with sound and green led notification on phone, next step is SUS (Sony update service) to factory reset your device and start with latest stock firmware. και το εκλεισα. Δοκιμασα πολλες φορες να κανω hard reset αλλα χωρις επιτυχια Δοκιμασα software repair με το Xperia Companion αλλα λεει οτι ειναι παλιο μοντελο και δεν το υποστηριζει πια Καποια αλλη ιδεα ?? καποιο software ισως που μπορει να σβησει αυτο που το κολλαει ?
  5. Νομιζω πως αυτη ειναι η πιο αποδεκτη λυση.. Καλυπτει το 95% των περιπτωσεων.. Απλα ισως το laptop θα μπορουσε να ειναι ενα tablet.. Εξαρταται αν την περισσοτερη δουλεια την κανει ο πελατης ή εγω.. Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Εχω κι εγω υπολογιστη διαθεσιμο για το κοινο.. Το προβλημα ειναι οτι οι πελατες ειναι εξοικιωμενοι με το περιβαλλον του κινητου τους και οχι με των windows και κανεις τους δεν ξερει που ειναι αποθηκευμενη η φωτο που θελουν να τυπωσουν
  6. Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Εχω wifi εκτυπωτη αλλα οπως λες κι εσυ ότι όντως πολλοί δεν γνωρίζουν καν ένα συνημμένο να στείλουν με mail θα μπορεσουν να μπουν στο δικτυο μου, να ψαξουν για τον εκτυπωτη, να τον ορισουν και να κατεβασουν drivers !!!??? Κι ολα αυτα για να τυπωσουν πχ ενα βιογραφικο 2 σελιδων με κοστος 0,20 ευρω !!!??? Προφανως οχι. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποια εφαρμογη σαν το teamviewer που να μου δινει την πληρη προσβαση στο κινητο αλλα παλι θα πρεπει να (προ)υπαρχει στο κινητο.. Μηπως πρεπει να ψαξω για καποιον χακερ να μου πει πως 'κλεβει' τα δεδομενα γρηγορα και αθορυβα ??:lol::lol::lol:
  7. Γεια σας. Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο εξης : Προσπαθω να βρω ενα τροπο να μπορω να τυπωνω απο διαφορετικα κινητα σε διαφορετικους εκτυπωτες. Και εξηγω πιο αναλυτικα: Εχω καταστημα με ψηφιακες εκτυπωσεις/φωτοτυπιες και θελω να μπορουν οι πελατες μου να τυπωνουν απευθειας σε ορισμενο εκτυπωτη. Αυτη τη στιγμη τους προτεινω να μου προωθησουν το mail τους ή το αρχειο τους στο δικο μου mail (αφου σιγουρευτουν οτι εχουν διαθεσιμα δεδομενα ή εχουν ανοιχτο το wifi) αλλα δυστυχως η πλειοψηφια δυσκολευεται με τη διαδικασια ή δε τη γνωριζει καθολου. Προσπαθω λοιπον να βρω μια απλη, ευκολη και γρηγορη λυση.. Τα προβληματα που πρεπει να βρω λυση ειναι πολλα: 1. Διαφορετικοι πελατες αρα διαφορετικα κινητα με διαφορετικα λειτουργικα (κατα βαση βεβαια εχουν Android αλλα διαφορετικες εκδοσεις). 2. Εκτυπωση απο διαφορετικες εφαρμογες. Αλλος θελει να τυπωσει μηνυμα, αλλος το συνημμενο απο mail, αλλος τη φωτογραφια του απο viber κλπ. 3. Διαφορετικος εκτυπωτης. Αλλοι εχουν κειμενα που τυπωνονται ασπρομαυρα, αλλοι εχουν φωτογραφιες που τυπωνονται εγχρωμες. Οι προβληματισμοι μου : - Ξερω οτι υπαρχουν apps (οπως το PrintShare) που μπορουν να κανουν αυτα τη δουλεια, αλλα δεν μπορω να περναω σε 'ξενα' κινητα εφαρμογες χωρις την εγκριση τους. - Μπορω να διαθεσω ενα δικο μου κινητο (ή tablet) το οποιο θαχω σεταρει apps και drivers εκτυπωτων και να τους ζηταω να μπαινουν στην εφαρμογη απο την οποια θελουν να τυπωσουν, αλλα το πιο συνηθισμενο προβλημα ειναι οτι δεν θυμουνται τους κωδικους τους (και φυσικα τα θεματα ασφαλειας, αφου μετα απο καθε εκτυπωση θα πρεπει να τους διαβεβαιωνω οτι οι κωδικοι τους ΔΕΝ αποθηκευτηκαν). - Θα μπορουσα να συνδεω το κινητο με καποιον υπολογιστη μου, αλλα τα Windows διαχειριζονται τελειως διαφορετικα τα αρχεια ενος κινητου. - Θα μπορουσα να συνδεω το κινητο του πελατη με το δικο μου (το ετοιμο σεταρισμενο) με bluetooth αλλα αυτο θα βοηθουσε μονο για εκτυπωση αρχειων, οχι μηνυματων (πχ τη συνομιλια ενος mail) - Δοκιμασα καποια στιγμη με OTG flash drive αλλα ειτε οι συσκευες δεν το αναγνωριζαν ειτε ηθελαν καποια εξτρα ρυθμιση Ζηταω λοιπον καθε πιθανη ιδεα που θα μπορουσε να με βοηθησει να λυσω το γριφο Ευχαριστω εκ των προτερων
  8. ΟΚ.. καταλαβα.. Σ' ευχαριστω πολυ για τις διευκρινισεις. Παντως αν μαθω κατι αλλο θα σε ενημερωσω.. Βλεπω εισαι κι εσυ fan της f1..
  9. Εχεις δικιο !! Το περασα σαν app και επαιξε κανονικα. Κι εγω για tv box το θελω.. Απλα δεν βρηκα πουθενα το official της F1 οπως λες, αλλα το SKY Sports F1.. Η αυτο εννουσες ?? Και μια απορια.. Ολα τα καναλια (τουλαχιστον στα sports που κοιταξα) εμφανιζονται τουλαχιστον 3 φορες.. Ειναι τα διαφορετικα links που βρισκει ??
  10. σ' ευχαριστω πολυ.. επιχειρησα να το περασω αλλα επειδη εχω το Kodi 17.6 δεν περσαε το τελευταιο βημα σ'αυτο https://mobdroforpcappdownload.com/mobdro-for-kodi-addon-xbmc-download-install-guide/ ισως με καποια αναβαθμιση δουλεψει..
  11. αδελφε !! μ'εσωσες !! σ' ευχαριστω πολυ Αληθεια μηπως ξερεις πως (που) μπορω να δω αγωνες F1 ?? το 'link' στο build δε δουλευει κι οπου εχω βρει οδηγιες για otetv ειναι για 1-2 μερες.. Σε λιγο αρχιζει το πρωταθλημα και πρεπει να οργανωθουμε..!!
  12. τελικα η απαντηση ειναι εδω https://mag250-greece.blogspot.gr/2018/02/greekodi_21.html
  13. ρε παιδια.. μηπως ξερει κανεις αν αλλξε διευθυνση το http://repo.greekodi.com ?? προσπαθω να περασω το παραπανω diamond build αλλα δε το βρισκει για τα το κατεβασει.. τωρα το ειδα.. ουτε το link του youtube με τις οδηγιες δουλευει..
  14. τελικα αυτος ειναι ο πιο σιγουρος δρομος.. ειδικα για μας τους πρωταρηδες.. αν και εχω τη 17.6 το βιντεακι βοηθαει αρκετα.. και μετα την εγκατασταση, λιγη εξοικειωση με τα μενουδακια κι ολα ετοιμα.. σ' ευχαριστω πολυ για την προταση.. ηταν σωτήρια..
  15. σ'ευχαριστω για την προσπαθεια.. Ισως καποιος αλλος συμφορουμιτης μπορει να βοηθησει..
  16. σ' ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. οντως με την αλλαγη αυτη προχωρησα στο επομενο βημα αλλα αντι του plugin.video.hubwizard 1.1.9.zip που λεει ο οδηγος εγω βλεπω το plugin.program.indigo-3.0.2.zip οποτε θα χρειαστω παλι τη βοηθεια σου.. ΟΠως καταλαβες, πρωτη φορα ασχολουμαι με το 'αθλημα'.. Τελικα βρηκα και κατεβασα το plugin.video.hubwizard 1.1.9.zip, το ετρεξα, αλλα δε βρισκω πουθενα το lambda add-on
  17. Γιατι οταν κανω αυτο το βημα μου βγαζει μηνυμα : "Remote share - Couldn't connect to network server" ???
  18. παιδια να ρωτησω κατι ? δοκιμασα σημερα τους χαρτες (navigator) αλλα δεν ακουγοταν φωνη στις οδηγιες. μονο ενα 'μπλιπ' στις αλλαγες κατευθυνσης.. εχω την εντυπωση οτι πριν την αναβαθμιση λειτουργουσε κανονικα.. ξερει κανεις κατι ??
  19. Γεια σας παιδια. Μπορει καποιος να μου πει ΑΝ και ΠΩΣ μπορω να αντιγραψω τα μηνυματα μου απο την καρτα SIM που ειναι τωρα στη συσκευη (ενα Nokia E52) ?? Θελω να τα κρατησω ως αρχειο.. Ειναι πολυ σημαντικο για μενα Σας ευχαριστω εκ των προτερων
  20. Καταρχην ευχαριστω πολυ για την απαντηση.. Κατα δευτερον καπου πιο πανω ειχα διαβασει οτι πρεπει να το συνδεσω στη usb σε κατασταση PC Suite, οπως κ εκανα κ φυσικα δε μπορουσα να δω αυτο που ηθελα. Τωρα το συνδεσα σε "μαζικη αποθηκευση" οπως μου ειπες κ βλεπω τα παντα.. Αν θυμαμαι καλα τα sms ειναι στο φακελο f:\private ?? Στο F:\Private\1000484b\Mail2 ειναι, το θυμηθηκα.. Κ αν εκει μου δειχνει μονο 5 φακελους του στυλ 00001001_S, 00100000_S, 00100001_S, 00100005_S, 00100006_S αλλα ΑΔΕΙΟΥΣ,σημαινει οτι εχουν χαθει τα παντα?? Και σ'αυτη την περιπτωση τι κανω?? Format τη καρτα μνημης?? Με ποιο τροπο?? Κ αλλη μια ερωτηση.. Στον Η/Υ οταν πηγαινω στο My Computer - Properties της καρτας μνημης μου δειχνει 268ΜΒ used & 671MB free. Εαν επιλεψω ΟΛΑ τα αρχεια κ τους φακελους της καρτας κ πατησω παλι properties, μου δειχνει μεγεθος αρχειων στο δισκο (size on disk) 8,75MB για 76 files & 76 folders.. Γιατι ??? Αυτο σημαινει οτι καπου υπαρχουν τα sms (ηταν καπου 2000) κ οι φωτο (περιπου 60-70) αλλα εχει καταστραφει το index κ δε μπορουν να απεικονιστουν ως αρχεια παρα μονο φαινονται σαν κατειλλημενος αποθηκευτικος χωρος??
  21. Μαλλον εχω μεινει πολυ πισω.. 11 μερες (απο τις 18/10) περιμενω την εκδοση πιστοποιητικου απο το hττp://www.opda.net.cn, 9 μερες (απο 20/10) απο το hττp://www.s60certkey.com και 8 μερες (απο 21/10) απο το hττp://andy.ehandysoft.com.. Και φυσικα 9 μερες (απο 20/10) για μια απαντηση εδω μεσα.. Τι ζηταω ο καημενος?? Να μπορεσω να δω το \private για να μπορεσω να βρω τα χαμενα sms μου..
  22. Χαιρετω την παρεα.. Επειδη εχω μπερδευτει με τις διαφορες μεθοδους, ποιο τροπο πρεπει να ακολουθησω για να μπορεσω να δω το e:\sys & το e:\private (της καρτας μνημης εννοω) σε ενα 6220 classic ?? Ξεκινησα με το το εκανα sign και εγκατεστησα το αρχειο που παρελαβα, αλλα δε βρισκω πουθενα το RomPatcher Ετσι καθε συνεχιση της διαδικασιας ειναι αδυνατη, γιατι ουτε αυτο μπορει να λειτουργησει, ουτε η X-plore v1.22_S60_3rd Full access εκδοση μπορει να εγκατασταθει.. Αρα τι πρεπει να κανω?? Ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...