pgetsopoulos Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Το θέμα είναι όμως ότι αυτά τα services είτε δεν μπορείς να τα κλείσεις είτε αν είσαι root, xposed, amplify κ.λ.π πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις διότι η google με το πρόσχημα των "καλύτερων υπηρεσιών" έχει εκατοντάδες services και πρέπει να ξέρεις τι να απενεργοποιήσεις. Επίσης... εν έτει 2017-2018 δεν είναι επιστημονική φαντασία να έχεις ένα κινητό με 3gb ram ώστε να μην σε νοιάζει πόσο σου "τρώει" το σύστημα:D Αναφέρομαι στις εφαρμογές που ξεκινάνε με την συσκευή Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Γεια χαρά σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή quickpic https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Εχω το Xiaomi Redmi Note 4 με Android 7.0. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δε με αφήνει να σβύσω φωτογραφίες από την SD κάρτα. Τι θα πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Την χρησιμοποιώ κ σβηνω κανονικά. Μηπως ειναι κλειδωμενη - προστατευμενη η sd? ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Την χρησιμοποιώ κ σβηνω κανονικά. Μηπως ειναι κλειδωμενη - προστατευμενη η sd? ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Πως μπορώ να το τσεκάρω αυτό; hardware ή software κλείδωμα εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Γεια χαρά σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή quickpic https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Εχω το Xiaomi Redmi Note 4 με Android 7.0. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δε με αφήνει να σβύσω φωτογραφίες από την SD κάρτα. Τι θα πρέπει να κάνω; Μήπως δεν έχεις δώσει permissions πρόσβασης στην κάρτα μνήμης κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Μήπως δεν έχεις δώσει permissions πρόσβασης στην κάρτα μνήμης κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής; Όταν εγκατέστησα την εφαρμογή δεν είχα βάλει μέσα την κάρτα (έκανα backup στο pc εκείνη τη στιγμή) και την εγκατέστησα μετά, όποτε πως βρίκσω που δίνω permission? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Όταν εγκατέστησα την εφαρμογή δεν είχα βάλει μέσα την κάρτα (έκανα backup στο pc εκείνη τη στιγμή) και την εγκατέστησα μετά, όποτε πως βρίκσω που δίνω permission? Πας στις ρυθμίσεις της συσκευής -> εφαρμογές -> βρίσκεις την εν λόγω εφαρμογή -> δικαιώματα -> αποθηκευτικός χώρος Ίσως διαφέρει από συσκευή σε συσκευή, αλλά μέσες-άκρες αυτό ψάχνεις. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα όταν είχα αυτό το κινητό. Το έβαζα στο αθόρυβο και μόλις έπαιρνε κάποιος τηλέφωνο ναι μεν δεν ακουγόταν, έφευγε όμως η ρύθμιση για το αθόρυβο και την επόμενη φορά που είχα κλήση ή ειδοποίηση ακουγόταν Οχι εμενα απο την πρωτη φορα που θα παρει καποιος χτυπαει κανονικα, σαν να αγνοει το "Μονο Προτεραιοτητας" Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Το "5. και κατεβαζεις απο την αρχη οτι εφαρμογη ειχες" θέλω να το αποφύγω διότι είναι αρκετές :O Φωτογραφίες, μουσική, βίντεο, έγγραφα και ότι άλλο αρχείο θέλεις, όπως ανέφερε και ο egodemis, τα παίρνεις με απλό copy paste. Το κάνεις και σε μια καρτούλα sd αν θέλεις να αποφύγεις τον υπολογιστή. To ίδιο ισχύει και για τις επαφές, αν δεν τις έχεις στη google (export - import). Για τις εφαρμογές ο καλύτερος, κατά τη γνώμη μου, τρόπος είναι το Titanium Backup, το οποίο προϋποθέτει ρουταρισμένα (και τα δύο) κινητά. Για μη ρουταρισμένα έχω ακούσει για το Helium, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε δε θα εκφέρω γνώμη. Edited August 30, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makapel Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλησπέρα σας! Αγόρασα το LG G3 πριν σχεδόν 2 χρόνια. Παρουσίασε κάποια προβλήματα (κιτρίνισμα οθόνης, πρόβλημα στο touch και τέλος δεν αναγνώριζε την κάρτα sim), οπότε το έστειλα στο service της lg πριν δυόμιση βδομάδες. Μετά από δύο βδομάδες μου είπαν ότι δεν έχει εγγύηση λόγο ρουταρίσματος συσκευής. Το θέμα είναι δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο. Μίλησα με την υποστήριξη, με το service, με το κατάστημα που αγόρασα τη συσκευή (θεωρείται εγγυημένο κατάστημα) οι οποίοι μίλησαν με τον προμηθευτή τους και με την Lg. Μου έδωσαν την ίδια απάντηση πάνω κάτω. Απαντήσεις για τον κάθε ένα ξεχωριστά (όσα θυμάμαι): 1)Υποστήριξη LG: Ρουταρισμένο. Μήπως ο το κατάστημα το ξεκλείδωσε και πέρασε την ελληνική γλώσσα; Μήπως εσείς κάνατε κάτι; 2) Service LG: Μπορεί και κάποιες εφαρμογές να σου άλλαξαν το λογισμικό. Ακόμα και οι εφαρμογές από το google play το κάνουν (πράγμα που δεν πολυπιστεύω. Απ' όσο ξέρω εγώ, και αυτό να έγινε, με την επαναφορά του κινητού τα επαναφέρει όλα όπως ήταν στην αρχή. Κάνω λάθος; ). Και με την επαναφορά αφήνουν κάποια στοιχεία μέσα, είπαν. :blink: Επίσης, είπαν ότι μπορούν να μου το στείλουν να περάσω το κανονικό λειτουργικό και να το ξαναστείλω στο service. (μα έχει το κανονικό) (η εγγύηση είναι μέχρι 1/9. καλό; μου είπαν θα το δεχτούν.... για να δούμε) 3) Το κατάστημα και ο προμηθευτής τους αρνήθηκαν ότι το έχουν 'πειράξει' τη συσκευή. Επίσης μου είπαν ότι ίσως τρέχει άλλο λογισμικό. -------------------------------------------------------------- Έχω ακούσει τόσες απαντήσεις που δεν τα θυμάμαι και όλα, όπως προείπα. Πέρα από αυτό, να σας πω ότι το imei του κινητού μου βγάζει ότι είναι κινητό για την χώρα της Πολωνίας (Ευρωπαϊκό, άρα το καλύπτει η εγγύηση) κατασκευασμένο στην Κορέα. Η συσκευή είχε android 5, κατέβασα από το site της Lg το ελληνικό πρόγραμμα και μόλις το σύνδεσα έκανε αυτόματα ενημέρωση στο android 6. Αυτή ήταν η μόνη αλλαγή που έκανα στη συσκευή. Αυτό τους έλεγα. Ψάχνω να βρω τρόπο να αποδείξω κάποια πράγματα αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς. Θέλω να πάρω επίσημη απάντηση από την google για παράδειγμα, για το πώς δουλεύει το λειτουργεί το android. Κάποιες απαντήσεις τους δεν ήταν και τόσο πιστευτές. Απλά δεν είμαι σίγουρος για το πως και που θα επικοινωνήσω. Ξέρετε μήπως, αν το πολωνικό frimware έχει ελληνικά; Αν δεν έχουν, θα τους το αποδείξω, και θα χω κάποιες ελπίδες. Καμία άλλη ιδέα έχει κανείς; Να σας δώσω και μία πληροφορία... Το service θα μου το επισκευάσει με 320 ευρώ!!! Σας ευχαριστώ που μπήκατε στο κόπο να το διαβάσετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση.Εχω ενα παλιο ταμπλετακι με android 4.0.κατι. Οσα προγραμματα κι αν δουλευουν ταυτοχρονα(background,floating) , βγαζουν ηχο ταυτοχρονα. Πηρα ενα κινητο με android 6 και καθε φορα που ανοιγω ενα προγραμμα με ηχο ,κλεινει ο ηχος απο το αλλο.Συμβαινει γενικα ή μονο στο τηλεφωνο μου?Υπαρχει καποια λυση? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Καλημέρα, σήμερα 31/08/2017 έχει κολλήσει το messenger?? Δεν ανοιγει για τα μηνύματα & επαφές.. Είναι γενικό το κακό ή το έχω μόνο εγώ? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirkostas Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Συσκευή: onyx Λειτουργικό: lineage-14.1-20170824-nightly-onyx-signed.zip GApps: ARM 7.1 mini -------------- Πρόβλημα: Όταν ενεργοποιώ το ΒΤ σταματάει να λειτουργεί το WiFi. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Πας στις ρυθμίσεις της συσκευής -> εφαρμογές -> βρίσκεις την εν λόγω εφαρμογή -> δικαιώματα -> αποθηκευτικός χώρος Ίσως διαφέρει από συσκευή σε συσκευή, αλλά μέσες-άκρες αυτό ψάχνεις. Δε μου έχει τέτοια άδεια στην εφαρμογή, μόνο ένα Storage (με On/Off επιλογή). Εχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση που λέει οτι διορθώνει αυτό το σφάλμα αλλά δε βλέπω φως... :confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos85 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο: Μπορώ να στείλω live location με οποιοδήποτε άλλο κινητό εκτός από το δικό μου! Η συσκευή μου είναι Samsung s7 με android 7, τα πάντα είναι πλήρως ενημερωμένα και το messenger δεν έχει άλλη διαθέσιμη αναβάθμιση. Επίσης το messenger έχει όλες τις απαραίτητες άδειες για να χρησιμοποιήσει τοποθεσία. Μπορώ να στείλω σκέτο location αλλά όχι live διότι δεν υπάρχει καν σαν επιλογή! Υπάρχει και κάτι ακόμα περίεργο που δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σχετίζεται. Στο κινητό του αδερφού μου πχ (Samsung Note 4), έχοντας την τελευταία ενημέρωση του Messenger (όπως κι εγώ), εμφανίζεται διαφορετικό μενού μέσα στο παράθυρο της συζήτησης! Όποιος έχει καμία καλή ιδέα ας μου την πει!! Ευχαριστώ! Edited September 4, 2017 by Zaxos85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Δε μου έχει τέτοια άδεια στην εφαρμογή, μόνο ένα Storage (με On/Off επιλογή). Εχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση που λέει οτι διορθώνει αυτό το σφάλμα αλλά δε βλέπω φως... :confused::confused::confused:Storage είναι ο αποθηκευτικός χώρος. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Δε μου έχει τέτοια άδεια στην εφαρμογή, μόνο ένα Storage (με On/Off επιλογή). Εχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση που λέει οτι διορθώνει αυτό το σφάλμα αλλά δε βλέπω φως... :confused::confused::confused: E... αυτό θα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Σε ενα ταμπλετ που εχω, αρκετες φορες το com.android.keyguard μου τρωει σχεδον ολη την μπαταρια. Μπορει να οφειλεται στα Notifications το βραδυ; Αλλιως σιγουρα φταιει η θηκη που εχω. Αν κουνηθει λιγο, η οθονη μπορει να ανοιγοκλεινει συνεχως.. Tablet και θηκη στο λινκ : http://www.skroutz.gr/s/8909080/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-2-fold-Lenovo-TAB-2-A10-30-X30F-A10-70F-10-1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82-Black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Storage είναι ο αποθηκευτικός χώρος. Καλέ μου άνθρωπε...για να έχω όλο το menu του κινητού στα Αγγλικά (εξ'ού και εμφανίζει storage αντί αποθηκευτικός χώρος) είναι αυτονόητο οτι ξέρω τι σημαίνει :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το θέμα είναι πως αν κάνω off δε μου ανοίγει καμία gallery από την SD. Συμπαραίνω λοιπόν οτι storage ναι μεν εννοεί την SD αλλά δε με αφήνει να διαγράψω ή να κάνω οποιαδήποτε διορθώση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Τελικα λυθηκε το κλειδωμα που επεβαλε η google με το android 6 και μετα(νομζω) σχετικα με την καρτα μνημης και οτι δεν μπορεις να την διαχειριστης απο αλλο προγραμμα εκτος απο το μαμα που εχει το καθε κινητο. Αν λυθηκε πως ακριβως λυθηκε αυτο το κλειδωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Τελικα λυθηκε το κλειδωμα που επεβαλε η google με το android 6 και μετα(νομζω) σχετικα με την καρτα μνημης και οτι δεν μπορεις να την διαχειριστης απο αλλο προγραμμα εκτος απο το μαμα που εχει το καθε κινητο. Αν λυθηκε πως ακριβως λυθηκε αυτο το κλειδωμα? Αν αναφέρεσαι σε εμένα το κλείδωμα δεν έχει λυθεί, η εφαμογή (quickpic) είναι που μου δημιουργεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Μόλις δοκίμασα και σβήνει κανονικά. Αndroid 7 και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλέ μου άνθρωπε...για να έχω όλο το menu του κινητού στα Αγγλικά (εξ'ού και εμφανίζει storage αντί αποθηκευτικός χώρος) είναι αυτονόητο οτι ξέρω τι σημαίνει :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το θέμα είναι πως αν κάνω off δε μου ανοίγει καμία gallery από την SD. Συμπαραίνω λοιπόν οτι storage ναι μεν εννοεί την SD αλλά δε με αφήνει να διαγράψω ή να κάνω οποιαδήποτε διορθώση.Αυτονόητο δεν είναι τίποτα. Είναι αδύνατο να γνωρίζω ποιες γλώσσες ξέρεις και ποια υλοποίηση του Android έχει το κινητό σου με τι βάθος μετάφρασης. Επίσης όταν αναφέρεις ότι δε σου έχει άδεια για αποθηκευτικό χώρο αλλά μόνο για storage πώς περιμένεις ότι θα καταλάβουμε ότι ξέρεις αγγλικά; Τέλος λες ότι έχει διακόπτη on off και δε μας λες σε ποια θέση τον έχεις. Τουλάχιστον στο post σου που απάντησα εγώ. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλησπέρα! Ακριβέστερη εφαρμογή καιρού ξέρετε ποια είναι? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) Καλησπέρα! Ακριβέστερη εφαρμογή καιρού ξέρετε ποια είναι?Για μένα είναι η yoWindow Edited September 1, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts