Jump to content

kracken_74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kracken_74

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

kracken_74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ξέρω πόσο παλιά είναι η sim.... θα πάω σε ένα κατάστημα να μου πουνε αν δε δω φως! Σας ευχαριστώ όλους πάντως
  2. Μου ήρθε ένα sms χθες απο το what'up πως αν ανανεώσω την ημερά που λήγει η κάρτα μου έως τις 12:00 το μεσημέρι θα μου μεταφέρουν όλα τα λεπτά από τον προηγουμενο μήνα (4972') Εύγε στην cosmote για τη μεταφορά υπολοίπου...! Μια ερώτηση σχετικά με το 4G, έστειλα μηνυμα στο 1333 4G και με ενεργοποίησαν. Υπάρχει τρόπος να το πιστωποιήσω αν όντως είναι οκ; το ρωτάω γιατί η sim που έχω ήταν σχετικά παλιά και δεν ξέρω αν το υποστηρίζει. Η συσκευή μου είναι Xiaomi Redmi Note 4X
  3. κρίμα... δεν θέλω 2ο κινητό και στο Xiaomi η στη 2η κάρτα έχω την SD αρα μονόδρομος η αλλαγή αριθμού :(
  4. Άρα τι θα μπορούσα να κάνω για να μη χάσω τον αριθμό που τον έχω πολλά χρόνια; :(:(
  5. Από F2G φορητότητα σε what's up γίνεται; και να μπω σε αυτό το πακέτο;
  6. Καλησπέρα, To κινητό της γυναίκας μου είναι Iphone 4 (Ios 7.1.2). Πρίν από μερικές μέρες κράσαρε το viber και το έκανε uninstall και ξανά install. Από τότε δε μπορεί να το ξανα εγκαταστήσει και συμβαίνουν τα εξής περίεργα. 1. Μία φορά που τα κατάφερε, ξανα-κράσαρε 2. Από εκείνη τη φορά και μετά, όποτε ζητάει κωδικό με sms, δεν έρχεται, και αυτός που δίνουν μέσω τηλεφώνου δεν είναι έγκυρος. 3. Δεν μπορεί να έχει ούτε καν στο laptop (Winodows 10) γιατί της ζητάει επιβεβαίωση από το τηλέφωνο. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; :cry::cry::cry:
  7. Αν αναφέρεσαι σε εμένα το κλείδωμα δεν έχει λυθεί, η εφαμογή (quickpic) είναι που μου δημιουργεί το πρόβλημα.
  8. Καλέ μου άνθρωπε...για να έχω όλο το menu του κινητού στα Αγγλικά (εξ'ού και εμφανίζει storage αντί αποθηκευτικός χώρος) είναι αυτονόητο οτι ξέρω τι σημαίνει :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το θέμα είναι πως αν κάνω off δε μου ανοίγει καμία gallery από την SD. Συμπαραίνω λοιπόν οτι storage ναι μεν εννοεί την SD αλλά δε με αφήνει να διαγράψω ή να κάνω οποιαδήποτε διορθώση.
  9. Δε μου έχει τέτοια άδεια στην εφαρμογή, μόνο ένα Storage (με On/Off επιλογή). Εχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση που λέει οτι διορθώνει αυτό το σφάλμα αλλά δε βλέπω φως... :confused::confused::confused:
  10. Όταν εγκατέστησα την εφαρμογή δεν είχα βάλει μέσα την κάρτα (έκανα backup στο pc εκείνη τη στιγμή) και την εγκατέστησα μετά, όποτε πως βρίκσω που δίνω permission?
  11. Πως μπορώ να το τσεκάρω αυτό; hardware ή software κλείδωμα εννοείς;
  12. Γεια χαρά σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή quickpic https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Εχω το Xiaomi Redmi Note 4 με Android 7.0. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δε με αφήνει να σβύσω φωτογραφίες από την SD κάρτα. Τι θα πρέπει να κάνω;
  13. Τέλος πια η Ulefone για μένα... Δε λέω πολύ καλό τηλέφωνο όσον αφορά το software κτλ κτλ. αλλά: μετά από 7 μήνες χρήσης (ουσιαστικά το έχω 1.5 χρόνο) χρειάστηκε να αλλάξω μια φορά την μπαταρά γιατί φούσκωσε. μετά από 1.5 χρόνο χρήσης (δηλάδη πριν λίγε μέρες) φούσκωσε και η 2η μπαταρία. Τώρα το σκέφτομαι να ξανα-αλλάξω μπαταρία γιατί ξαφνικά άρχισαν τα soft-buttons να μη λειτουργούν και μάλλον δεν είναι θέμα software. Μαλλον το φούσκωμα της μπαταρίας έκανε τη ζημία (δεν το είχα πάρει χαμπάρι από την αρχή) Οπότε ακόμη και αν το διορθώσω τέλος η Ulefone ήμουν οπαδός της για 4 χρόνια αλλά δεν παίζει πια. Να σημειώσω εδω ότι η φόρτιση γινόταν ΠΑΝΤΑ με το φορτιστή και το καλώδιο της συσκευασίας.
  14. Μιας που από το needrom δεν βλέπω φως, αν βάλω Cyanogenmod θα πάει καλά σε MediaTek MT6572;
  15. Καλημερα, έχω στείλει ήδη στο needrom.com σχετικό post μήπως έχει έχει κάποιος την ίδια rom καθαρή από bloatware.
×
×
  • Create New...