Jump to content

Ioa_nna

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ioa_nna

  1. Παιδιά έχω λογαριασμό messanger αλλά δεν έχω Facebook account. Θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό κ να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στο παλιο υπάρχει περίπτωση να χάσω το account μου ? Επίσης έχω κρατήσει backup αλλά δεν έχω micro sd Θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να κάνω log out ή αν θα συνδεθώ από το καινούργιο κινητό με το email κ τον αριθμό μου. Παρακαλώ θα ήθελα βοήθεια γιατί είμαι άσχετη κ ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)
  2. Χαχα εντάξει δεν πειράζει, ούτως ή άλλως σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές κ την άμεση απάντηση σου :-)
  3. Brola θα ήθελα να σε ρωτήσω μιας κ μου απαντάς εν αντίθεση με τους άλλους που δεν απαντούν και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό θα ήθελα ενα κινητό με καλή μπαταρία πολύ καλή κ καλή ανάλυση οθόνης περίπου μέχρι 140 ευρώ έχω τσεκάρει κ ετοιμάζομαι να πάρω το ulefone tiger τι λες ? :-)
  4. Χαχαχα Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση σου ξανά οκ κ γω νομίζω δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και πάλι :-)
  5. Καταρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ ειλικρινά :-) απλά ήθελα να ρωτήσω κάτι επιπλέον για το messanger επειδή δεν έχω Facebook έκανα account με email μου έλεγε το app δημιουργία αντιγραφου ασφαλείας κ δημιούργησα τώρα κ εδώ όλα οκ θα μου ζητήσει απλά να συνδεθώ κ θα διατηρήσω το προφίλ μου ? Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου :-)
  6. Λοιπόν επαναφέρω το θέμα γιατί σε λίγες μέρες θα αγοράσω κινητό. Δεν είχα γράψει ότι δεν εχω micro sd πήγα να δημιουργήσω αντίγραφο ασφαλείας αλλά έγραφε ότι χρειάζεται η micro για να αποθηκεύουν αυτά που θέλω. Συγνώμη που ρωτάω ξανά αλλά είμαι τελείως άσχετη απλά θέλω να διατηρήσω το βασικό λογαριασμό μου στο Gmail αν κανω όμως reset δεν θα διαγραφεί και το account μου? Εν τέλει για να μην σας κουραζω θέλω να κάνω reset στο παλιό κινητό γιατί θα το δώσω κάπου αλλού αλλά να κρατήσω τον λογαριασμό Gmail. Γίνεται να κανω reset και να μην διαγραφή ο λογαριασμός ? Δηλαδή να κανω login από το άλλο κινητό κ να υπάρχει ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  7. Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα γιατί θέλω να αγοράσω κινητό αυτό το μήνα κ όλο το καθυστερω λοιπόν όταν έφτιαξα προφίλ μου έστειλε έναν κωδικό μάλλον αν συνδεθώ με mail κ αν μου ζητηθεί αυτός ο κωδικός όλα οκ ?
  8. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μιλάω για messanger αλλά έκανα εγγραφή με email όχι με Facebook δεν έχω λογαριασμό Facebook τώρα τι πρέπει να γίνει ?
  9. Παιδιά καλημέρα και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν ανοίγω το θέμα σε λάθος κατηγορία. Σας παρακαλώ χρειάζομαι τη βοήθεια σας στο παρακάτω θέμα. Έχω sony e4g και θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό αλλά θέλω να δημιουργήσω back up γιατί θέλω να κρατήσω το προφίλ μου στο messenger αλλά όταν πήγα να φτιάξω back up μου λέει χρειάζεται micro sd αλλά δεν έχω. Δημιουργησα στο messanger στην εφαρμογή αντίγραφο ασφαλείας κ μου γράφει αν αλλάξετε συσκευή όλα οκ. Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να αλλάξω κινητό και να διατηρησω το προφίλ μου ή αν χρειάζεται micro sd. Περιμένω απαντήσεις ευχαριστώ :-)
  10. Ευχαριστώ πολύ παιδιά κάποιες άλλες προτάσεις περα απο xaomi να σως πω το βασικό για μένα είναι να έχει μεγάλη μπαταρία ευχαριστώ
  11. Σε ευχαριστώ για την απάντηση απλά χρειάζομαι να διατηρησω τους λογαριασμούς μου στο Gmail αυτό μόνο αν κάνω αυτό όλα οκ ?
  12. Λοιπόν ας απαντήσω απαντάω τώρα γιατί είχα μετανιώσει αλλά τελικά θα αγοράσω 1) έως 130 ευρώ ίσως λίγο παραπάνω. 2) 5 έως 6 ίντσες δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι τόσο που έγραψα. 3) μόνο από Ελλάδα 2 ετη εγγύηση 4) αυτό δεν το πιασα αλλά με ενδιαφέρει να εχω 4g σε πολλά μέρη. 5) ναι dual από τα άλλα που αναφέρονται εκτός από το ραδιόφωνο που δεν με ενδιαφέρει τα άλλα δεν γνωρίζω τι είναι αλλά όχι δεν με νοιάζει. 6) ελληνικό μενού ναι πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα. 7) η καλή οθόνη amoled νομίζω με αυτά τα λεφτά δεν γίνεται οπότε μας αρκεί η lcd. 8) αυτονομία, ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα 9) Sony Xperia E4g Γενικά με ενδιαφέρει πρώτα η μπαταρία να έχει πολύ καλή μπαταρία όσο γίνεται μετά να είναι 4g κ να μην έχει θέμα με το wifi κ έπειτα να έχει μια σχετικά καλή ανάλυση οθόνης δεν με ενδιαφέρει καθόλου η κάμερα αυτά περιμένω απαντήσεις :-)
  13. Παιδιά σας παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος τόσους μήνες κάνεις ? Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος ευχαριστώ εκ των προτέρων
  14. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να αγοράσω ένα κινητό έως 130 ευρώ. Με ενδιαφέρει να έχει καλή μπαταρία μεγάλη οθόνη κ καλή ανάλυση επίσης επιθυμώ να αγοράσω αποκλειστικά από Ελλάδα. Περιμένω προτάσεις ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)
  15. Καλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι εντελώς άσχετη θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων γιατί θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό κ αυτό να το δώσω σε κάποιον συγγενή μου. Θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω την επαναφορά αλλά να κρατήσω το email μου δεν θέλω να διαγραφεί πείτε μου αν γίνεται ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...