Titarasaudi Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Καλησπέρα! Υπαρχει εφαρμογή που να δείχνει τους κωδικούς από αποθηκευμένα WiFi δίκτυα; και αν ναι πια είναι; Ευχαριστώ πολύ! Εγώ έχω αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery Απαιτεί όμως root, όπως και όλες οι παρόμοιες νομίζω! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια που να κάνει δουλειά αν δεν είσαι root. Edit: Γράψαμε μαζί με το παιδί από πάνω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Θα ρωτήσω τον ενδιαφερόμενο αν έχει ροοτ. Αλλιώς να αλλάξει ξανά κωδικό:-P :-P :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Καλησπέρα παιδιά.... μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αδειάζει την Ram?? Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Εξεπλάγειν προς στιγμήν νομίζοντας ότι έχεις 4 ώρες και 35 λεπτά sot στο 55%......... Μετά πρόσεξα στο γράφημα ότι φόρτισες κάποιες φορές ενδιάμεσα! :) Απ ότι βλέπω έχω φτάσει στο 24% με 2 ώρες sot. Το λες και χάλια μαύρα :( http://s33.postimg.org/i50oorkrz/Screenshot_2016_06_01_20_55_44.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ίσως πολύ χαζή ερώτηση για πολλούς......Στον Google chrome πως τικαρω σελίδες στην αρχική του σελίδα για συντόμευση; βρήκα μόνο να τικαρει σελίδες στην αρχική μου οθόνη αλλά δεν θέλω να γεμίζω την οθόνη μου με σελίδες..Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160602/413348ca57e8721849a7ce5ce4cbc38f.jpg Ειναι φυσιολογικο αυτο; σαν να μου τρωει 730 mb. Εκτος αν δεν υπολογιζει τα data των εφαρμογων. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Όσο για τα 1 και 2. Ισχύουν, αν δεν παίρνεις συσκευές από Κινέζους κατασκευαστές. :D Δεν ισχύει αυτό που λες. Το ροοτ χρειάζεται ανεξαρτήτου κατασκευαστή. Έχει πλεονεκτήματα για όλες τις συσκευές. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καλημέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος/application να κάνω export ορισμένα contacts που έχω σε phone storage και να τα κάνω import σε άλλη συσκευή πάλι σε phone storage? Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καλημέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος/application να κάνω export ορισμένα contacts που έχω σε phone storage και να τα κάνω import σε άλλη συσκευή πάλι σε phone storage? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts Σε ευχαριστώ για την πρόταση αλλά στην contact list έχω mix ατόμων που έχω αποθηκεύσει στο google account μου ΚΑΙ σε phone storage, θέλω να κάνω export μόνο τα άτομα που βρίσκονται στο phone storage (το application τα κάνει όλα export ανεξάρτητα που έχουν αποθηκευτεί). Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 1) Θα ρυθμίσεις να φαίνονται ΜΟΝΟ οι επαφές του τηλεφώνου. 2) Κάπου στις ρυθμίσεις των επαφών έχει επιλογή Import/Export 3)Θα κάνεις Export όλες τις επαφές και θα δημιουργηθεί ένα αρχείο .vcf 4)Το μεταφέρεις στο άλλο τηλέφωνο και το "τρέχεις" ή από τις επαφές το κάνεις Import Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν ισχύει αυτό που λες. Το ροοτ χρειάζεται ανεξαρτήτου κατασκευαστή. Έχει πλεονεκτήματα για όλες τις συσκευές. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Χρειάζεται για κάποιον που δεν τον καλύπτει η συσκευή του out-of-the-box. Αν καταλαμβάνει το μισό εσωτερικό χώρο αποθήκευσης το blotware, αν κάνει κακή χρήση της ram, είναι κάποιοι (όχι όλοι) από τότε λόγους. Τώρα, με τις τελευταίες Κινέζικες συσκευές που έχω πάρει, το βλέπω αχρείαστο. Η 1 έχει τελείως stock Android εκτός από τα εικονίδια και η ελεύθερη ram κυμαίνεται μεταξύ 1,3 - 1,1. Με 2gb. Τώρα, αν κάνω όλα αυτά που θέλω, χωρίς κανένα κόλλημα, γιατί να κάνω root; Προσωπικά, δε βλέπω λόγο. :) Η 2η δεν έχει τόσο stock Android, αλλά κάνει πάρα πολύ καλή διαχείριση της ram που, ακόμα και με το 1gb που έχει, δεν έχει εμφανιστεί μήνυμα μη ανταπόκρισης ή fc. Και πάλι, δε βρίσκω λόγο να κάνω. Πάντα γι' αυτές τις 2 συσκευές μιλώντας και πάντα εκφράζοντας προσωπική άποψη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 1) Θα ρυθμίσεις να φαίνονται ΜΟΝΟ οι επαφές του τηλεφώνου. 2) Κάπου στις ρυθμίσεις των επαφών έχει επιλογή Import/Export 3)Θα κάνεις Export όλες τις επαφές και θα δημιουργηθεί ένα αρχείο .vcf 4)Το μεταφέρεις στο άλλο τηλέφωνο και το "τρέχεις" ή από τις επαφές το κάνεις Import Κομπλέ! (πως και δεν το σκέφτηκα...:ninja:) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Έχει κανείς θέμα με τον MiXplorer; Μου πέταξε χθες αυτό. http://s33.postimg.org/72i5nk23z/Screenshot_2016_05_31_19_32_18.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Να ρωτήσω κάτι.... Έχει σημασία ο τρόπος φόρτισης του κινητού?? Δηλαδή αν το αφήνουμε περισσότερη ώρα να φορτίζει.... η αν πρέπει να τελειώσει εντελώς η μπαταρία για να το φορτίσουμε.... Έχω ένα καινούργιο Lenovo k3 note.... Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Να ρωτήσω κάτι.... Έχει σημασία ο τρόπος φόρτισης του κινητού?? Δηλαδή αν το αφήνουμε περισσότερη ώρα να φορτίζει.... η αν πρέπει να τελειώσει εντελώς η μπαταρία για να το φορτίσουμε.... Έχω ένα καινούργιο Lenovo k3 note.... Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άνοιξες μεγάλη συζήτηση τώρα.. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Με την επίσημη εφαρμογή youtube για android, σε android tablet, δεν μπορώ να παίξω πολλά βίντεο που θέλω. Είτε δεν μου τα εμφανίζει καν είτε μου λέει πως δεν υποστηρίζονται από κινητές συσκευές. Υπάρχει τρόπος να παρακάμψω το μήνυμα ή να κατεβάσω άλλη εφαρμογή που θα παίζει όλα τα βίντεο; Σημείωση: Δεν εννοώ να ανοίξω τον internet browser στη σελίδα youtube για υπολογιστές και να τα δω με html5. Κάτι τέτοιο είναι πολύ "βαρύ" με 1GB Ram και 2πύρηνο επεξεργαστή. Σημείωση2: Στο windows phone υπάρχει η εφαρμογή metrotube που παίζει όλα τα βίντεο. Edited June 4, 2016 by b744pilot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Με την επίσημη εφαρμογή youtube για android, σε android tablet, δεν μπορώ να παίξω πολλά βίντεο που θέλω. Είτε δεν μου τα εμφανίζει καν είτε μου λέει πως δεν υποστηρίζονται από κινητές συσκευές. Υπάρχει τρόπος να παρακάμψω το μήνυμα ή να κατεβάσω άλλη εφαρμογή που θα παίζει όλα τα βίντεο; Σημείωση: Δεν εννοώ να ανοίξω τον internet browser στη σελίδα youtube για υπολογιστές και να τα δω με html5. Κάτι τέτοιο είναι πολύ "βαρύ" με 1GB Ram και 2πύρηνο επεξεργαστή. Σημείωση2: Στο windows phone υπάρχει η εφαρμογή metrotube που παίζει όλα τα βίντεο. Μπορείς να δοκιμάσεις το OGYoutube υπάρχει και για root και για non root χρήστες αλλά την έκδοση non root δεν την έχω δουλέψει ποτέ. Με την root κανένα θέμα τα χρόνια που την χρησιμοποιώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Άνοιξες μεγάλη συζήτηση τώρα.. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ουπς.... Συγνώμη Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Μπορείς να δοκιμάσεις το OGYoutube υπάρχει και για root και για non root χρήστες αλλά την έκδοση non root δεν την έχω δουλέψει ποτέ. Με την root κανένα θέμα τα χρόνια που την χρησιμοποιώ! Σε ευχαριστώ. Το εγκατέστησα, ακολούθησα και τις οδηγίες που δίνει αλλά πάλι τα αποτελέσματα είναι περιορισμένα μόνο σε αυτά που είναι συμβατά με κινητές συσκευές. Στον υπολογιστή και στο metrotube των windows phone βγάζει όλα τα αποτελέσματα. Για παράδειγμα θέλω να ακούσω ένα τραγούδι και στο android μου βγάζει μόνο τις live εκτελέσεις ή εκτελέσεις από ερασιτέχνες δημιουργούς, όχι την γνήσια εκτέλεση. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Σε ευχαριστώ. Το εγκατέστησα, ακολούθησα και τις οδηγίες που δίνει αλλά πάλι τα αποτελέσματα είναι περιορισμένα μόνο σε αυτά που είναι συμβατά με κινητές συσκευές. Στον υπολογιστή και στο metrotube των windows phone βγάζει όλα τα αποτελέσματα. Για παράδειγμα θέλω να ακούσω ένα τραγούδι και στο android μου βγάζει μόνο τις live εκτελέσεις ή εκτελέσεις από ερασιτέχνες δημιουργούς, όχι την γνήσια εκτέλεση. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο; Ευχαριστώ. Αυτό που λες ισχύει δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό πάντως το μήνυμα που έλεγε ότι το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο για κινητά έχω να το δω χρόνια. Αυτό με τα αποτελέσματα δεν μου έχει τύχει να με ενοχλήσει για να μην μπορώ να βρω το ίδιο βίντεο που θα παίζει και στο κινητό. Στα άλλα λειτουργικά δεν ξέρω καθόλου πως είναι! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πρόσθετη λειτουργία για root συσκευή που να ξεγελάει κάπως την εφαρμογή και να τα δείχνει όλα.. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Να ρωτήσω κάτι.... Έχει σημασία ο τρόπος φόρτισης του κινητού?? Δηλαδή αν το αφήνουμε περισσότερη ώρα να φορτίζει.... η αν πρέπει να τελειώσει εντελώς η μπαταρία για να το φορτίσουμε.... Έχω ένα καινούργιο Lenovo k3 note.... Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αποψη μου, το αφηνω στο ρευμα ολο το βραδυ αν χρειαστει και το βγαζω το πρωι που ξυπναω. Μερικες φορες μπορει να το βαλω για μιση ωρα - μια ωρα και μετα να το βγαλω απο το ρευμα αν πρεπει να φυγω. Αυτο που δεν κανω ποτε μα ποτε ειναι να το αφησω να κλεισει απο μπαταρια. Τωρα ειδα οτι υπαρχουν θεματα για την μπαταρια Επιχείρηση: Πρώτη φόρτιση Περί μπαταρίας και πρώτης φόρτισης... Μπαταρίες Li-Ion: Ορθή χρήση και φόρτιση/αποφόρτιση Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Αποψη μου, το αφηνω στο ρευμα ολο το βραδυ αν χρειαστει και το βγαζω το πρωι που ξυπναω. Μερικες φορες μπορει να το βαλω για μιση ωρα - μια ωρα και μετα να το βγαλω απο το ρευμα αν πρεπει να φυγω. Αυτο που δεν κανω ποτε μα ποτε ειναι να το αφησω να κλεισει απο μπαταρια. Τωρα ειδα οτι υπαρχουν θεματα για την μπαταρια Επιχείρηση: Πρώτη φόρτιση Περί μπαταρίας και πρώτης φόρτισης... Μπαταρίες Li-Ion: Ορθή χρήση και φόρτιση/αποφόρτιση Ευχαριστώ φίλε μου..... Και κάτι ακόμα αν και σχεδόν έχεις απαντήσει.... υπάρχει πρόβλημα αν κατά τη διάρκεια της φόρτισης χρησιμοποιείται κανονικά το κινητό?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Να ρωτήσω κάτι.... Έχει σημασία ο τρόπος φόρτισης του κινητού?? Δηλαδή αν το αφήνουμε περισσότερη ώρα να φορτίζει.... η αν πρέπει να τελειώσει εντελώς η μπαταρία για να το φορτίσουμε.... Έχω ένα καινούργιο Lenovo k3 note.... Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, πρέπει να τη διατηρείς μεταξύ 15-85% του ποσοστού της. Να μην το αφήνεις στον φορτιστή ενώ έχει φορτίσει πλήρως, πχ όλη νύχτα, ούτε να το αφήνεις να αδειάζει και να κλείναι από μπαταρία. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Για μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, πρέπει να τη διατηρείς μεταξύ 15-85% του ποσοστού της. Να μην το αφήνεις στον φορτιστή ενώ έχει φορτίσει πλήρως, πχ όλη νύχτα, ούτε να το αφήνεις να αδειάζει και να κλείναι από μπαταρία. Ειχα διαβάσει γι αυτό που αναφέρεις ότι πρέπει να το φορτίζουμε μεταξύ 15%-85%, αλλά διάβασα επισης οτι δεν παίζει ρόλο πλεον αν το αφήνεις όλο το βράδυ. Επειδή συνηθως το κινητό το βάζω πριν κοιμηθώ για φόρτιση, για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο πηρα ενα smart socket και το ρυθμίζω να δίνει ρεύμα για max 3 ώρες. Σίγουρα δεν πρέπει να αφήνουμε το κινητό να αδειάζει πλήρως, σε μια περίπτωση που το άφηνα αρκετες φορες να ξεφορτίζει λογω αμέλειας, η διαρκεια ζωής της μπαταρίας ειχε μειωθεί δραστικά και υπήρχαν θέματα με την μπαταρία μέσα σε λίγους μηνες. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts