mariodj Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 παιδια να ρωτησω πως γινεται οταν αλλαζω rom στα κινητα μου να κανω επαναφορα των εφαρμογων οχι με το titanium,αλλα απο το google? άλλες φορες στο πρωτο boot με ρωταει αν θελω επαναφορα εφαρμογων απο google και τις επαναφερει. αλλες φορες,και συγχρονισμο χειροκινητο να κανω.δεν επαναφερει τιποτα απο εφαρμογες.μόνο επαφες και email. Απλά δεν είχες τσέκαρες στην ερώτηση...!;) κατά το στήσιμο....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksts_m Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 καλησπερα στην ομαδα.Εχω αυτο το κινητο το guophone g9505l και λογω καποιον κοληματων ειπα να περασω αλλη rom. κατεβασα μπολικες και δοκιμασα αλλα η μια δεν ανοιγε η αλλη δεν δουλευε το touch η αλλη πεταγε σφαλμα στο flash tools. τελικα εβαλα την G9502L-LG ρομ. Ανοιγει κανονικα το κινητο αλλα δεν εχει ηχο καθολου και σε τιποτα.Εγω πιστευω οτι φταιει η rom.Υπαρχει κατι να κανω που μπας και μπορεσω να το διορθωσωσ? Ευχαριστω δεν υπαρχει κανεις ρε παιδια να γνωριζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρχει άλλος browser στο κινητό;;; Δεν εξηγείται... Αλλιώς δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναπεράσεις από το Play. Μετα από επανεγκατάσταση, ως δια μαγείας εμφανίστηκε.. Edited September 9, 2015 by Billys_RR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Και γω παρόμοιο πρόβλημα έχω σε αρχαιολογία κινητό φίλου Samsung. Του ήρθε ενημέρωση και την έκανε, αλλά μετά διαλύθηκε το σύμπαν, δεν παίρνει μηνύματα και κλήσεις, δεν επικοινωνεί με ίντερνετ και κάνει τυχαίες δονήσεις όλη την ώρα. Γίνεται να κάνει κατάργηση της ενημέρωσης συστήματος με κάποιο τρόπο; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Και γω παρόμοιο πρόβλημα έχω σε αρχαιολογία κινητό φίλου Samsung. Του ήρθε ενημέρωση και την έκανε, αλλά μετά διαλύθηκε το σύμπαν, δεν παίρνει μηνύματα και κλήσεις, δεν επικοινωνεί με ίντερνετ και κάνει τυχαίες δονήσεις όλη την ώρα. Γίνεται να κάνει κατάργηση της ενημέρωσης συστήματος με κάποιο τρόπο; Γιατί δεν το γυρνάει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις? Θα τα χάσει όλα όμως από μέσα! Θα είναι σαν την ημέρα που το αγόρασε! Γι αυτό ας κρατήσει ότι θέλει σε ένα στικάκι ουτοσωστε να τα ξαναπεράσει αργοτερα. Επαφές, φωτο κτλ. Έτσι θα καταργήσει όλες τις ενημερώσεις που έχει κάνει και θα γυρίσει το κινητό στην αρχική του κατασταση. Οπότε θα φτιαξει κιόλας! Είπαμε όμως..... Τα χάνει όλα από μεσα !!!!!!!!! Γι αυτό πρώτα στέλνουμε και κρατάμε τα αρχεία που θέλουμε σε έναν υπολογιστή ή σε στικακι η οπουδήποτε αλλού προκειμένου να τα φυλαξουμε και να τα ξαναπερασουμε μετα! Edited September 11, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ναι το ξέρω, αλλά όντως γυρνάει στην παλιότερη έκδοση εκτός από το καθάρισμα; Το έκανε, αλλά φτιάχνει στην αρχή και τα ξανακάνει μετά.. Χθες το βράδυ ξανάκανε επαναφορά, αλλά δεν έβαλε τπτ, ούτε λογαριασμούς, ούτε play store, ούτε εφαρμογές, για να το χρησιμοποιήσει τουλάχιστον προσωρινά σαν τηλέφωνο και δούλευε.. Τώρα δεν ξέρω αν ξαναχαλασε. Εγώ σκέφτομαι τώρα τρέχα γύρευε τη μαμά ρομ και άντε μπλεκε με spflashtools.. Καλύτερα να πάρει ένα καινούριο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ναι το ξέρω, αλλά όντως γυρνάει στην παλιότερη έκδοση εκτός από το καθάρισμα; Το έκανε, αλλά φτιάχνει στην αρχή και τα ξανακάνει μετά.. Χθες το βράδυ ξανάκανε επαναφορά, αλλά δεν έβαλε τπτ, ούτε λογαριασμούς, ούτε play store, ούτε εφαρμογές, για να το χρησιμοποιήσει τουλάχιστον προσωρινά σαν τηλέφωνο και δούλευε.. Τώρα δεν ξέρω αν ξαναχαλασε. Εγώ σκέφτομαι τώρα τρέχα γύρευε τη μαμά ρομ και άντε μπλεκε με spflashtools.. Καλύτερα να πάρει ένα καινούριοΔεν γυρίζει στην προηγούμενη έκδοση λογισμικού με επαναφορά. Καλύτερα να απευθυνθείς στο νήμα της συσκευής σου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Σωστά, με factory reset καθαρίζουν εφαρμογές, δεδομένα, περιεχόμενα κλπ αλλά αν έχει γίνει αναβάθμιση λογισμικού αυτή παραμένει, δεν επανέρχεται στην παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Ναι το ξέρω, αλλά όντως γυρνάει στην παλιότερη έκδοση εκτός από το καθάρισμα; Το έκανε, αλλά φτιάχνει στην αρχή και τα ξανακάνει μετά.. Χθες το βράδυ ξανάκανε επαναφορά, αλλά δεν έβαλε τπτ, ούτε λογαριασμούς, ούτε play store, ούτε εφαρμογές, για να το χρησιμοποιήσει τουλάχιστον προσωρινά σαν τηλέφωνο και δούλευε.. Τώρα δεν ξέρω αν ξαναχαλασε. Εγώ σκέφτομαι τώρα τρέχα γύρευε τη μαμά ρομ και άντε μπλεκε με spflashtools.. Καλύτερα να πάρει ένα καινούριο Για ποια συσκευή ; για clono; επομένως όχι για Samsung...... Edited September 12, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Samsung GT-S6102 εκδοση 2.3.6 Gingerbread ενα μικρο, 3,5".. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Θα παρακαλέσω η συζήτηση γι'αυτό το θέμα να συνεχιστεί στo κατάλληλο topic http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=326868 Edited September 12, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Όταν κάνω μετακίνηση ενός app με το titanium backup από την εσωτερική μνημη στην sd card, μεταφέρονται και τα data της εφαρμογής? Οταν θα γίνεται update της εφαρμογής και αυξάνεται το μέγεθος της, ο χώρος που θα καταλαμβάνει θα είναι στην εσωτερική μνήμη ή στην sd card? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ναι το ξέρω, αλλά όντως γυρνάει στην παλιότερη έκδοση εκτός από το καθάρισμα; Το έκανε, αλλά φτιάχνει στην αρχή και τα ξανακάνει μετά.. Χθες το βράδυ ξανάκανε επαναφορά, αλλά δεν έβαλε τπτ, ούτε λογαριασμούς, ούτε play store, ούτε εφαρμογές, για να το χρησιμοποιήσει τουλάχιστον προσωρινά σαν τηλέφωνο και δούλευε.. Τώρα δεν ξέρω αν ξαναχαλασε. Εγώ σκέφτομαι τώρα τρέχα γύρευε τη μαμά ρομ και άντε μπλεκε με spflashtools.. Καλύτερα να πάρει ένα καινούριο Είναι αρκετά πιθανό γι' αυτό το λόγο έχει τόσα προβλήματα μετά την ενημέρωση. Όταν κάνεις μια ενημέρωση σε νεότερη έκδοση του λειτουργικού συνίσταται η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, διαφορετικά πολλά προβλήματα μπορεί να προκύψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλημερα-υπαρχει εφαρμογη σε αντροιντ που να βαζω ολα τα μειλ μου μεσα(yahoo,hotmail,gmail κτλ)και να τα βγαζει σαν ενα ???(ειχα to iphone 4s παλια και ειχε μια αναλογη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλημερα-υπαρχει εφαρμογη σε αντροιντ που να βαζω ολα τα μειλ μου μεσα(yahoo,hotmail,gmail κτλ)και να τα βγαζει σαν ενα ???(ειχα to iphone 4s παλια και ειχε μια αναλογη) Δες αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trtf.blue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Για ολα τα mail μου...Το εχω αρκετο καιρο και ειναι σουπερ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.my.mail Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω (πληροφοριακα) 1.Εαν απο απροσεξια εγκαταστησεις καποια περιεργη εφαρμογη(malware) στη συσκευη το antivirus θα την εντοπισει; η οχι; 2.Υπαρχει περιπτωση να εχει εγκατασταθει malware εφαρμογη και να μην φαινεται πουθενα στη συσκευη; 3.Μπορει να κατεβει αυτοματα μια malware εφαρμογη (απο καποια σελιδα) και να εγκατασταθει απο μονη της χωρις να κανεις εσυ την επιλογη για εγκατασταση; 4.Μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων παραμενει η εφαρμογη αυτη στη συσκευη; Edited September 16, 2015 by dilimma Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω (πληροφοριακα) 1.Εαν απο απροσεξια εγκαταστησεις καποια περιεργη εφαρμογη(malware) στη συσκευη το antivirus θα την εντοπισει; η οχι; 2.Υπαρχει περιπτωση να εχει εγκατασταθει malware εφαρμογη και να μην φαινεται πουθενα στη συσκευη; 3.Μπορει να κατεβει αυτοματα μια malware εφαρμογη (απο καποια σελιδα) και να εγκατασταθει απο μονη της χωρις να κανεις εσυ την επιλογη για εγκατασταση; 4.Μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων παραμενει η εφαρμογη αυτη στη συσκευη; 1. Συνήθως όχι. Το καταλαβαίνεις όμως απ τις διαφημίσεις, και εφόσον θυμάσαι τι εγκατέστησες τελευταία, τη σουτάρεις, ή αν έχεις γνώσεις τις αφαιρείς το δικαίωμα να τρέχει στο background ή να έχει πρόσβαση στο ιντερνετ. 2. Όχι 3. Όχι 4. Όχι, εκτός αν ειν κάποια εφαρμογή που της έδωσες δικαιώματα root Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) 1. Συνήθως όχι. Το καταλαβαίνεις όμως απ τις διαφημίσεις, και εφόσον θυμάσαι τι εγκατέστησες τελευταία, τη σουτάρεις, ή αν έχεις γνώσεις τις αφαιρείς το δικαίωμα να τρέχει στο background ή να έχει πρόσβαση στο ιντερνετ. 2. Όχι 3. Όχι 4. Όχι, εκτός αν ειν κάποια εφαρμογή που της έδωσες δικαιώματα root Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Κατι τελευταιο αν υπαρχει malware εφαρμογη στη συσκευη θα μπορω να την εντοπισω απο καπου συγκεκριμενα η απλα μεσα απο το μενου εφαρμογων μπορω να την βρω; Edited September 16, 2015 by dilimma Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλησπέρα έκανα εγκατάσταση μια εφαρμογή (heads up notifications) και επειδή ενεργοποιείτε από τις Ρυθμίσεις- Προσβασιμότητα -Υπηρεσίες-Heads up notifications-Ενεργό.Μόλις το ενεργοποιώ εμφανίζεται ένα χεράκι πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων.Ξέρει κανείς πως γίνεται να είναι ενεργή η εφαρμογή χωρίς να φαίνεται το χεράκι; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Κατι τελευταιο αν υπαρχει malware εφαρμογη στη συσκευη θα μπορω να την εντοπισω απο καπου συγκεκριμενα η απλα μεσα απο το μενου εφαρμογων μπορω να την βρω; Ναι. το θέμα είναι οτι malware έχουν κάποιες εφαρμογές που ειν για άλλη χρήση, κυρίως παιχνίδια. Δε θα δεις εφαρμογή που ναι σκέτη malware, γτ τέτοια εφαρμογή πολύ απλά δε θα εγκαθιστούσες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλησπέρα έκανα εγκατάσταση μια εφαρμογή (heads up notifications) και επειδή ενεργοποιείτε από τις Ρυθμίσεις- Προσβασιμότητα -Υπηρεσίες-Heads up notifications-Ενεργό.Μόλις το ενεργοποιώ εμφανίζεται ένα χεράκι πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων.Ξέρει κανείς πως γίνεται να είναι ενεργή η εφαρμογή χωρίς να φαίνεται το χεράκι; Αν τελικά δεν βρεις τρόπο να βγάλεις αυτό που σε ενοχλεί δοκίμασε να βάλεις την εφαρμογή NotifierPro heands-up free. Είναι ακριβώς ίδια και χωρίς το "χερακι" πάνω που σε ενοχλεί. Από ότι βλέπω Δεν έχουν καμία διαφορά σαν εφαρμογες. Αντικατέστησε την αν δεν βρεις τρόπο να βγάλεις αυτό από την notification bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλησπέρα έκανα εγκατάσταση μια εφαρμογή (heads up notifications) και επειδή ενεργοποιείτε από τις Ρυθμίσεις- Προσβασιμότητα -Υπηρεσίες-Heads up notifications-Ενεργό.Μόλις το ενεργοποιώ εμφανίζεται ένα χεράκι πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων.Ξέρει κανείς πως γίνεται να είναι ενεργή η εφαρμογή χωρίς να φαίνεται το χεράκι; Λογικά μαζί με το χεράκι θα σου έχει και μια notification. Σωστά;. Εάν ναι, τότε παρατεταμένο ταπ επάνω της, μετά πατάς στο παραθυράκι που σου βγάζει και ξετσεκάρεις τότε ειδοποιήσεις. Αλλιώς μήπως έχει μέσα στις ρυθμίσεις να μην βγαίνει το χεράκι; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Λογικά μαζί με το χεράκι θα σου έχει και μια notification. Σωστά;. Εάν ναι, τότε παρατεταμένο ταπ επάνω της, μετά πατάς στο παραθυράκι που σου βγάζει και ξετσεκάρεις τότε ειδοποιήσεις. Αλλιώς μήπως έχει μέσα στις ρυθμίσεις να μην βγαίνει το χεράκι; Αν το κάνει αυτό που λες Μετά λογικά δεν θα του ερχονται ούτε οι ειδοποιήσεις όταν έχει ένα μήνυμα σε μια εφαρμογή ας πούμε. Γιατί αυτή η εφαρμογή είναι για notification. Στην ουσία αυτό θα το απενεργοποιήσει την εφαρμογή και δεν θα λειτουργει. Edited September 16, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλημερα-υπαρχει εφαρμογη σε αντροιντ που να βαζω ολα τα μειλ μου μεσα(yahoo,hotmail,gmail κτλ)και να τα βγαζει σαν ενα ???(ειχα to iphone 4s παλια και ειχε μια αναλογη) Η stock εφαρμογή για mail σε sony & samsung το κάνει εξ ορισμού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts