evi37 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Αναφερω οτι σε Arc S με 4.4.4 η ενεργοποιηση ART τρωει την περισσοτερη απο την λιγη ηδη μνήμη για εφαρμογες.Επισης στην έκδοση 5.0 Lolipop το ART υπαρχει by default ενω στην 4.4 σου δινεται η δυνατοτητα να το επιλεξεις. Παράθεση Freya Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Αναφερω οτι σε Arc S με 4.4.4 η ενεργοποιηση ART τρωει την περισσοτερη απο την λιγη ηδη μνήμη για εφαρμογες.Επισης στην έκδοση 5.0 Lolipop το ART υπαρχει by default ενω στην 4.4 σου δινεται η δυνατοτητα να το επιλεξεις. Μα αυτη ειναι η ουσια,τις φορτωνει μια φορα για να μην τις ανοιγει συνεχεια και καθυστερει η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 δεν μας έγραψες όμως το σημαντικότερο.... τι γίνεται με το xposed :spider: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ενώ με τη χρήση του Dalvik μεγάλο μέρος του Compiling γίνεται απο τη συσκευή του χρήστη κάθε φορά που τρέχει μια εφαρμογή, με το ART κάθε φορά που θα εγκαθιστάτε ένα πρόγραμμα θα κάνει προκαταβολικά Compile μετατρέποντας τη σε Native εφαρμογή, κάτι που σημαίνει επιτάχυνση στην εκκίνηση και γενικά την απόκριση των εφαρμογών σας μέχρι και 100%. Επίσης σύμφωνα με τη Google, η χρήση του ART μπορεί να βελτιώσει και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας αφού ο compiler θα λειτουργεί μόνο μια φορά και οχι σε κάθε εκκίνηση της εφαρμογής. Έτσι εξηγείται η καθυστέρηση που βλέπω κατα την εγκατάσταση μιας εφαρμογής όπως και η καλύτερη ταχύτητα στο άνοιγμα τους. Και η μπαταρία σαφώς καλύτερη. Ευτυχής κάτοχος s4 i9506 με lollipop (ART) εδώ και δυο βδομάδες. Go Google go .... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 οχι για ολες με 4.4 και ειδικα οχι για σαμσουγκ που εχει κλειδωμενη αυτη την επιλογη.εκτος και αν εχεις custom rom Επίσης σε συσκευές με υβριδικό Kitkat δεν υπάρχει καν η επιλογή. Ενδεικτικά το LG l7 ii, με επίσημη ρομ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλησπέρα. Έκανα root και τώρα θέλω να αφαιρέσω οτιδήποτε άχρηστο π.χ το Google+, το hangouts, τον Chrome κλπ... αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα χαλάσει κάτι :) Μήπως υπάρχει κάποια λίστα με apps και αρχεία που θα πρέπει να μην σβήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 επειδη το κινητο εχει καποια προβληματα στο touch στις ακρες Θελω μια εφαρμογη που να δειχνει στο pc την οθονη του κινητου ωστε να μπορω απο το pc να κανω καποια πραγματα το teamviewer το εβαλα αλλα δεν ξερω γιατι μου βγαζει μονο επιλογη για file transfer και οχι live desktop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 δεν μας έγραψες όμως το σημαντικότερο.... τι γίνεται με το xposed :spider: Εκανα θεμα που εκει μιλαμε για το xposed,υπαρχει πλεον συμβατοτητα με lollipop απλα ειναι σε alpha σταδιο. Έτσι εξηγείται η καθυστέρηση που βλέπω κατα την εγκατάσταση μιας εφαρμογής όπως και η καλύτερη ταχύτητα στο άνοιγμα τους. Και η μπαταρία σαφώς καλύτερη. Ευτυχής κάτοχος s4 i9506 με lollipop (ART) εδώ και δυο βδομάδες. Go Google go .... Κερδιζεις σε μπαταρια,χανεις σε internal storage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Έβαλα στο κινητό το my tracks Και το ξέχασα ανοιχτο στον καναπέ για κανένα Κ οταν άνοιξα την συσκευή έδειχνε ότι μετακινήθηκα Περίπου 200 μέτρα από το σπίτι και ξαναγύρισα πίσω! Lol! Μπορεί να δώσει τέτοια λανθασμένα στίγματα ο δορυφορος? Περιεργο Νομίζω ότι είναι πρόβλημα του δορυφόρου κ όχι της εφαρμογής μιας κ απο αυτόν παίρνει της εντολες Edited February 22, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Λοιπόν τώρα που έβαλα την micro sd στο samsung tab s 10.5 και έμαθα και πως να μεταφέρω αρχεία εκεί έχω ακόμα μια απορία. Μπορείς να τρέξεις μια εφαρμογή εξολοκλήρου από την κάρτα; Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Απο τη στιγμη που το οποιοδηποτε κινητο βρισκει το στιγμα σου μεσω δορυφορουν και δεν εχει αμεση προσβαση σε αυτον ειναι λογικο να σου κανει τετοια κουλα. Οταν λεω αμεση προσβαση στον δορυφορο εννοω να μην παρεμβάλλονται αναμεσα στη κεραια gps και του ουρανου τοίχοι, σίδερα κ.τ.λ. Edited February 22, 2015 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Απο τη στιγμη που το οποιοδηποτε κινητο βρισκει το στιγμα σου μεσω δορυφορουν και δεν εχει αμεση προσβαση σε αυτον ειναι λογικο να σου κανει τετοια κουλα. Οταν λεω αμεση προσβαση στον δορυφορο εννοω να μην παρεμβαλωνται αναμεσα στη κεραια gps και του ουρανου τοίχοι, σίδερα κ.τ.λ. Λες να φταίει αυτο? Θα το δοκιμάσω εκτός σπιτιού να δω κάποια στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Λες να φταίει αυτο? Θα το δοκιμάσω εκτός σπιτιού να δω κάποια στιγμή Αν χάθηκε το στίγμα απ' το δορυφόρο είναι λογικό να γίνει. Το gps πάντως δεν ειναι απ' τα δυνατά σημεία του G2 να ξέρεις...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Αν χάθηκε το στίγμα απ' το δορυφόρο είναι λογικό να γίνει. Το gps πάντως δεν ειναι απ' τα δυνατά σημεία του G2 να ξέρεις...;) Το ξέρω... δυστυχώς!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Δηλαδή μόλις κάνω απεγκατασταση όλες τις αηδιες τής google ,μού βγάζει μήνυμα ,σταμάτησε το ένα ,σταμάτησε το άλλο ,πρέπει νταβατζηλικη νά τά έχουμε εγκατεστημένα; Μετά μέ τα χίλια ζόρια τά περναω σαν εφαρμογές χρήστη και σταματάνε αυτά τά σπαστικα .Μού φαίνεται τόσα χρόνια υποστηρικτης τού android ,νά αλλαζω στρατόπεδό. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Αν χάθηκε το στίγμα απ' το δορυφόρο είναι λογικό να γίνει. Το gps πάντως δεν ειναι απ' τα δυνατά σημεία του G2 να ξέρεις...;) Αντίθετα εγώ έχω πολύ καλή γνώμη για το δέκτη GPS του G2. Άλλες συσκευές (και κάποια διακριτά GPS) χρειάζονταν πολύ καθαρή επαφή με ουρανό, ενώ στο G2 πιάνει μια χαρά ακόμη και από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Καλησπέρα σε όλους Έχω την παρακάτω ερώτηση Όταν συνδέω ένα Android η ένα Iphone στον υπολογιστή και θέλω να κάνω αντιγραφή πχ όλα τα αρχεία πολλές φορες παρατηρώ ότι σταμάτη η αντιγραφή (κανονικά μέσα από τα windows) σε μερικούς φακέλους. Αυτό λίγο που το έψαξα είναι επειδή έχει corrupted φίλες η 0kb φίλες. Ο τρόπος που τα αντίγραφο είναι με windows copy καθώς το κινητό μου το βρίσκει σαν εξωτερική μονάδα και όχι σαν ΔΙΣΚΟ. Αν μου το έκανε δίσκο θα μπορούσα μέσα από total commander πχ να τα αντέγραφα καθώς την ίδια μονάδα (sd kard πχ από android) δεν κατάφεραν τα windows να την αντιγράψουν οταν ειχα το κινητό με καλώδιο (συγκεκριμένα σταματούσαν πχ στο DCIM\thumbdails σε διάφορα αρχεία) ενώ το Total έκανε δουλειά κανονικά Η ερώτηση μου λοιπόν είναι Μπορώ να συνδέσω την εξωτερική σύσκεψη ως ΔΙΣΚΟ (δηλαδή να του δώσω γράμμα ώστε να μπορώ πχ από το total commander? Αν όχι πως μπορώ αλλιώς να τα αντιγράψω χωρίς προβλήματα αφού το PC μου δεν το βλέπει ως δίσκο? Ευχαριστώ Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semtex Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 παιδια καλησπερα, για οποιον γνωριζει πως θα λυσω ενα προβλημα, εχω μια sd card 32Gb kingston σε rooted android συσκευη 4.4.2, την εχω χωρισει σε 2 part ενα fat32 και το αλλο σε ntfs, εκει ειναι το προβλημα, κανω mount με το paragon ntfs+hfs εφαρμογη το part ntfs, με το μανισιο filemanager βλεπει κανονικα φακελους και αρχεια μεσα σε αυτο ενω με δευτερευοντα filemanagers οχι ουτε με το es filemanager αλλα αυτο δεν με πολυ ενοχλει, το κυριως προβλημα ειναι δεν μπορω να κανω view-play με κανενα media player, οποιο και να εχω δοκιμασει ειδικα σε βιντεο ειτε με gallery3d ειτε vlc,bsplayer μου βγαζει μηνυμα αυτο το μεσο δεν μπορει να ανοιχτει πλην κατι τραγουδια με τον ενσωματωμενο μουσικη αναπαραγωγη παιζει, ουτε ζιπαρισεμνα αρχεια ανοιγει με zap τιποτα, υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 παιδια καλησπερα, για οποιον γνωριζει πως θα λυσω ενα προβλημα, εχω μια sd card 32Gb kingston σε rooted android συσκευη 4.4.2, την εχω χωρισει σε 2 part ενα fat32 και το αλλο σε ntfs, εκει ειναι το προβλημα, κανω mount με το paragon ntfs+hfs εφαρμογη το part ntfs, με το μανισιο filemanager βλεπει κανονικα φακελους και αρχεια μεσα σε αυτο ενω με δευτερευοντα filemanagers οχι ουτε με το es filemanager αλλα αυτο δεν με πολυ ενοχλει, το κυριως προβλημα ειναι δεν μπορω να κανω view-play με κανενα media player, οποιο και να εχω δοκιμασει ειδικα σε βιντεο ειτε με gallery3d ειτε vlc,bsplayer μου βγαζει μηνυμα αυτο το μεσο δεν μπορει να ανοιχτει πλην κατι τραγουδια με τον ενσωματωμενο μουσικη αναπαραγωγη παιζει, ουτε ζιπαρισεμνα αρχεια ανοιγει με zap τιποτα, υπαρχει λυση? Γιατί σε ntfs ; με το android έχεις ασυμβατότητες..... το es Explorer διαβάζει κανονικά ntfs (με δεξί swipe στο μενού τοπικός ..εμφανίζεται μια καινούργια συσκευή ..τουλάχιστον όταν συνδέω usb σε ntfs format ) το ntfs καντο exfat.. δεν θα έχεις περιορισμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semtex Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 δοκιμασα και σε exfat αλλα δεν την αναγνωρισε καν, ουτε προσαρτηση δεν μπορουσε να κανει το paragon, μαλλον θα συμβιβαστω σε fat32 τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 παιδια βοηθεια, πηγα να δοκιμασω μια rom και το τηλ ειναι νεκρο δεν ανοιγει ουτε σε recovery, ουτε το αναγνωριζει το pc. υπαρχει τροπος να σωθει? καπως να ξανα βαλω αλλη rom? lenovo a760 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Δεν έχει νήμα η συσκευή σου? Αν όχι άνοιξε ένα για να βοηθήσουν όσοι το έχουν και ξέρουν... Δεν είναι γενικό θέμα του Android αυτό...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 υπαρχει αλλα ρωταω και εδω μηπως γνωριζει γενικα καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να αλλάξω στο πληκτρολόγιο το σύμβολο που είναι δίπλα από το διάστημα; Παλιά ήταν θαυμαστικό και με βόλευε πολύ και σήμερα παρατήρησα ότι άλλαξε σε slash! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να αλλάξω στο πληκτρολόγιο το σύμβολο που είναι δίπλα από το διάστημα; Παλιά ήταν θαυμαστικό και με βόλευε πολύ και σήμερα παρατήρησα ότι άλλαξε σε slash! Θα πας στις Ρυθμισεις του πληκτρολογίου/ Υψος και διαταξη πληκτρολογίου/ Πλήκτρα κατω σειράς και θα βάλεις το πλήκτρο που θα δεις στο screenshot εκεί που θέλεις. Αν το πληκτρο ειναι ήδη μεσα στο πληκτρολόγιο (προφανώς είναι), βγάλτο και ξαναβάλτο. Τότε θα σου ζητήσει να ορίσεις τι θέλεις να κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts