Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, το Helium τι ακριβώς backup κρατάει? Γίνεται να το κρατήσω στον υπολογιστή και όχι στο DropBox? Μου βγάζει για backup multimedia μόνο και θέλει να τα αποθηκεύσει στο dropbox.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο γιατί είμαι καινούργιος στα smartphone.

Σε ένα φρεσκοαγορασμένο doogee άλλαζα συχνά ταπετσαρίες για να δω ποια μου ταιριάζει.

Όταν θέλω να βάλω ζωντανή ταπετσαρία (ενώ πρίν λειτουργούσε) τώρα μου βγάζει ''Δυστυχώς, η εφαρμογή Επιλογέας ζωντανής ταπετσαρίας έχει σταματήσει''. Απο την Διαχείριση εφαρμογών δεν μου δίνει δυνατότητα να κάνω εκκίνηση.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά τις ζωντανές ταπετσαρίες?

Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο γιατί είμαι καινούργιος στα smartphone.

Σε ένα φρεσκοαγορασμένο doogee άλλαζα συχνά ταπετσαρίες για να δω ποια μου ταιριάζει.

Όταν θέλω να βάλω ζωντανή ταπετσαρία (ενώ πρίν λειτουργούσε) τώρα μου βγάζει ''Δυστυχώς, η εφαρμογή Επιλογέας ζωντανής ταπετσαρίας έχει σταματήσει''. Απο την Διαχείριση εφαρμογών δεν μου δίνει δυνατότητα να κάνω εκκίνηση.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά τις ζωντανές ταπετσαρίες?

Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση cache ή/και δεδομένων από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών και ξαναδοκίμασε να βάλεις μία.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση cache ή/και δεδομένων από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών και ξαναδοκίμασε να βάλεις μία.

Έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλά πάλι τα ίδια

Μπορούν στο ίδιο τηλέφωνο να συνυπάρξουν 2 ή περισσότεροι google λογαριασμοί έτσι ώστε να προστεθούν και να ενωθούν οι paid εφαρμογές?

Μπα...........

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μπορούν στο ίδιο τηλέφωνο να συνυπάρξουν 2 ή περισσότεροι google λογαριασμοί έτσι ώστε να προστεθούν και να ενωθούν οι paid εφαρμογές?

Στη τελευταία cm12 εχει χρήστες που ο καθενας κανει οτι θέλει στη συσκευή οποτε γίνεται ετσι.

Νομίζω πως η lollipop θα εχει το "users" standard οποτε θα μπορεις ετσι.

Ναι, σε όλες τις εκδόσεις Android από 2.3 και μετά. Οι λογαριασμοί google δεν έχουν καμία σχέση με τους χρήστες που αναφέρει ο Da_rudakos. Ap tis ρυθμίσεις λογαριασμών προσθέτεις όσους λογαριασμούς google θες, και στο play store απ το μενού επιλέγεις ποιον λογαριασμο θες να χρησιμοποιήσεις κάθε φορά

Οταν κατεβαζω κατι στο κινητο μεχρι να κατεβει ολοκληρο και να γινει η εγκατασταση του σε ποιο φακελο το κατεβαζει?

to adblock που προταθηκε παραπανω κανει δουλεια?

εάν δεν είσαι root είναι μονόδρομος ...βοηθάει..είναι και για τα free παιχνίδια ...εάν είσαι root δαγκωτό adaway (από τα πρώτα πράγματα που κάνεις εγκατάσταση όταν ρουταρεις μια συσκευή!)

Οταν κατεβαζω κατι στο κινητο μεχρι να κατεβει ολοκληρο και να γινει η εγκατασταση του σε ποιο φακελο το κατεβαζει?

στο φάκελο download..(εξαρτάται κάποιος φορές από ποιο πρόγραμμα το κατεβάζεις)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

xaxaxa καταλαβα. οχι δεν ειμαι ρουτ ακομα, οποτε θα βαλω το adblock προς το παρων

μπα δεν λειτουργει. κρασαρει συνεχως κατα την ενημερωση της whitelist. ειμαι με λολιποπ. μπορει γι αυτο...

http://youtu.be/4U8INXLjAfc (σε αυτόν λειτουργεί)

Εχετε δικιο. Βλακεια ειπα με τα 11Mbps αφου ειναι download speed. Αλλα στο βασικο μου ερωτημα (δηλ. που ανακαλυψε το Google+ photos αλλες 1200 φωτο) ξερει κανεις τι μπορει να συνεβη; :(

Δεν ξέρω αν έχεις πάρει ήδη απάντηση. Λογικά από download images, screenshot κτλ....

Πλέον καπουτ,δεν μου δουλεύει σήμερα και οπότε πάω να μπω στα μηνύματα μου λέει εγκατάστασή το messenger,κάτι πού μισώ.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημέρα!Πήρα μια κάρτα micro sd και την έβαλα στο tablet που έχω, ένα samsung tab s 10.5.

Ο φάκελος που αντιστοιχεί στην κάρτα αυτή ποιός είναι;

Ευχαριστώ.

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Λογικά μόλις ανοίγεις το file manager βλέπεις δύο φακέλους. Device storage και sd card. SD card είναι ο φάκελος της κάρτας.

Ok την βρήκα την άκρη.

Χρησιμοποιούσα τον ES File Explorer.

Εντωμεταξύ wtite στην κάρτα μπορεί να κάνει μόνο ο 'μανίσιος' file explorer!

Ok την βρήκα την άκρη.

Χρησιμοποιούσα τον ES File Explorer.

Εντωμεταξύ wtite στην κάρτα μπορεί να κάνει μόνο ο 'μανίσιος' file explorer!

Λογικά θα φοράς Κιτκατ, οπότε μόνο ο μαμά εάν δεν είσαι ρουτ ώστε να τρέξεις το fix.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

rsmith.smart.jpg

Ναι Kit-Kat 4.4.2 έχει το samsung tab s 10.5.

Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να βγάλει η samsung το Lolipop για αυτό το tablet μιας και είναι η ναυαρχίδα της στα tablets.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned