Jump to content

evi37

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by evi37

  1. iOS 16.3 is out! Θα γράψω εντυπώσεις σε μερικές μέρες.
  2. Καλησπέρα, να αναβαθμίσω και εγώ το 13 pm από την 16.0.3? Η μπαταρία είναι σκυλί σε αυτή την έκδοση..
  3. Aυτο που αναφερει ο φιλος με το προβλημα συνδεσης στο wifi ειναι ενα πασιγνωστο προβλημα απο τη 16.1 και μετα. Εαν κανει κανεις μια γρηγορη αναζητηση στο google η στα πιο γνωστα iPhone-iOS forums ή ακόμα και στο reddit δε θα αργησει να το καταλαβει. Ελπιζουμε η apple να το λυσει αυτο μαζι με τοσα αλλα εκνευριστικα bugs σε καποια επομενη εκδοση...
  4. Εντάξει ντε, δε ζήτησα να απαντήσετε κι αμέσως!
  5. Εντυπωσεις απο μπαταρια? η προηγουμενη εκδοση ειχε θεματα... Επισης το θεμα με τα κουμπια της εντασης κατα την κληση εφτιαξε?
  6. evi37

    iOS 16

    Ευχαριστώ.. Ότι να ναι η Apple. Δημιουργεί bugs από το 0. Πρέπει να διαβάζω τα forums για να βλέπω τι bugs έχει η κάθε καινούργια έκδοση και αναλόγως να αποφασίσω αν θα την εγκαταστήσω. Θα κάτσω στην 16.0.3, πολύ καλή σε όλα της .
  7. evi37

    iOS 16

    Καλησπέρα, εσείς οι άτυχοι που βάλατε τη 16.1, παρατηρήσατε το bug που δε μπορείς να αυξομειωσεις την ένταση της κλήσης με τα πλαϊνά κουμπιά όταν έχεις το κινητό στο αυτί;
  8. evi37

    iOS 16

    Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα
  9. Εγώ και με τιμολόγιο 2 χρόνια είχα και ας γκρινιαζαν οι καραβλαχοι. Ευτυχώς που σε κάποια πράγματα μας έχει σώσει η ΕΕ.
  10. Χρόνια πολλά!! Όχι δεν είναι αναγκαία η nano sim.
  11. Καλησπέρα, Πήρα πριν 2 βδομάδες απο public to 13 pro max, προηγουμένως είχα το 12 pro. Εντυπωσεις: Πολυ καλο κινητο, η μπαταρια με τη χρηση που του κάνω κρατάει άνετα 48 ώρες, εαν το χρησιμοποιω λίγο κρατάει και 3 μερες με γύρω στις 7-8 ώρες SOT, γενικά τεράστια αναβάθμιση απο το 12 pro. Επίσης φορτίζει αρκετά γρήγορα, δε το περιμενα! (Εχω τον 20ρη φορτιστη της Apple). Ο ήχος πολυ καλος, τα ηχεία βγάζουν αρκετα πιο βαθυ ήχο. Η κάμερα καλή, όχι τρελές διαφορές με του 12 pro θεω΄ρω οτι είναι λίγο πιο γρηγορη στα κλικ. Η οθόνη καταπληκτική, τα 120 hz κάνουν τη διαφορά, όταν καμια φορα χρησιμοποιω το 12ρι, με χαλάνε πλέον πολύ τα 60hz. Το βάρος συνηθίζεται πιστεύω, όπως επίσης και το μεγαλύτερο μέγεθος. Δέν έχει παρουσιάσει κάποιο θεμα, απλα γενικα, σε τέρμα χαμηλή φωτεινότητα φαίνεται λίγο πιο πρασινοπή η οθόνη, αλλα απ' ο'τι διαβασα ειναι συνηθισμένο αυτό... ΥΓ: Τη παραγγελία την ειχα κανει 18 Οκτώβρη, και το παρέλαβα 21 Νοέμβρη. Lucky one I guess.
  12. evi37

    Huawei P30 Pro

    Σχετικα με το Google pay.. Το χρησιμοποιω εδω και χρονια με UK banks και με τη revolut UK. Στην Ελλαδα δεν δουλευει ακομα, με εξαιρεση ισως καποια ελληνικη τραπεζα που μου διαφευγει. Οσο για το κινητο, εχω την EU version, C431, ισως να μη δουλευει με αλλα casts. Επισης πηγαινετε στις ρυθμισεις του NFC και βεβαιωθειτε οτι εχετε τις σωστες εφαρμογες tap and pay στο default payment app δεν εχετε βαλει καταλαθος sim card
  13. evi37

    Huawei P30 Pro

    Γεια χαρα, Ειμαι στην 9.1.0.260 νομιζω, Αξιζει να παω στην 10.0.0.178 που μου εμφανιζει? Υπαρχει διαφορα σε μπαταρια-καμερα? Επισης, στο dolby atmos υπαρχει ακομα ο equalizer στα ακουστικα-aux?
  14. evi37

    Huawei P30 Pro

    Καλησπερα, απο το 10.1.140 θελω να κανω downgrade στην 9.1 αλλα το HiSuite μου βγαζει την 10.0.170 και οχι την 9.1. Πρεπει να κατεβω σε 10 και απο εκει μετα σε 9? Που πηγε η επιλογη για 9.1?
  15. evi37

    Huawei P30 Pro

    Το smart switch αναφέρεται στις 5g συσκευές.
  16. evi37

    Huawei P30 Pro

    Και από θέματα μπαταρίας τι λέει η 10.1? Υπάρχει βελτίωση;
  17. evi37

    Huawei P30 Pro

    Καλησπέρα, στην .195 άλλαξε η μπαταρια αρκετα προς το καλυτερο, ειμαι με 2 μερες χρηση και εχω 35%. Απο μικροαλλαγες παρατηρησα οτι εκει που δειχνει τη μπαταρια σου δειχνει πλεον και τον υπολειπομενο χρονο οθονης.
  18. Αναφερω οτι σε Arc S με 4.4.4 η ενεργοποιηση ART τρωει την περισσοτερη απο την λιγη ηδη μνήμη για εφαρμογες.Επισης στην έκδοση 5.0 Lolipop το ART υπαρχει by default ενω στην 4.4 σου δινεται η δυνατοτητα να το επιλεξεις.
  19. Εισαι πολυ τυχερος προσφατα γιατι πριν κανενα μηνα την αγορασα και γω..Μου κραταει ΠΑΑΑΡΑ πολυ η συγκεκριμενη μπαταρια!!!Αντεχει και χωρις πολυ χρηση εως 5 μερες αφορτιστο!!Εγω στη προτεινω μεχρι τωρα δε μ εχει βγαλει προβλημα...
  20. Εφαρμογες που εχουν ληξει τα πιστοποιητικα τους μως της εγκαθιστουμε???
  21. Υπαρχει καποιος τροπος να προσθεσω flash στο κινητο μου?Στον ενσωματομενο browser η στον opera mobile 11?Η τελος παντων καμια αλλη λυση?
  22. Το skyfire δουλευει??σε καποια βιντεο ειδα οτι παιζαν farmville στο Ν82 αλλα εμενα δε μου συνδεεται στο δικτυο!!!Επισης το opera mobile 11 εχει flash support για fb κλπ??
  23. Παιδια ειναι και λιγο αργα για μια τετοια ερωτηση..Στη σχολη μου υπαρχει ασυρματη καλυψη μεσω VPN με ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης..Εχω κατεβασει κατι σχετικο απο τη νοκια για το N82 μου αλλα οι ρυθμισεις ειναι τοσες πολλες που χανεσαι.Τελικα γινεται τιποτα η αδικος κοπος?Καποιος οδηγος η τιποτα τετοιο?
  24. Ευχαριστω παρα πολυ!Κατι τελευταιο εκτος απο το Mobile XT ειχα διαβασει και για κατι αλλες εκδοσεις του Garmin ισχυει κατι τετοιο???
×
×
  • Create New...