koumis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Και θες να παραμεινεις σε αυτη φαντάζομαι. Ο δημιουργος δεν λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Θες να βάλεις ξανά την επίσημη rom της συσκευής, ή μόνο να σβήσεις τα δεδομένα σου; Γιατί αν θες μόνο να σβήσεις τα δεδομένα σου, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που είπε κι ο φίλος παραπάνω είναι η ενδεδειγμένη λύση!Ο φιλος που θα το παρει το θελει οπως ειναι, αλλα χωρις κατι που να το συνδεει με εμενα(απολυτα φυσιολογικο), οποτε επαναφορα στις εργοστασιακες ειναι η λυση, ευχαριστω πολυ παιδια. Και θες να παραμεινεις σε αυτη φαντάζομαι. Ο δημιουργος δεν λέει? Ναι με αυτη το θελει ο φιλος, οσο για τον δημιουργο δεν αναφερει τιποτα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 19, 2013 by kollatos Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Σε Γερμανική συσκευή συναδέλφου μετά από κάθε επανεκκίνηση του ζητάει να διαλέξεις γλώσσα. Πώς λύνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Για λιγοτερο διαδεδομενα κινητα, μιας και ειμαι fan των μεμβρανων-ζελατινων προστασιας για οθονη, απο που προμηθευομαστε, αν δεν πουλα ετοιμες(κομμενες στα μετρα του κινητου μας) κανενας; Εννοω να μην πουλα κανεις, ουτε στο ebay. Τι μπορει να κανει ο κατοχος του κινητου; Υπαρχει αλλος τροπος να βαλει μεμβρανη, πχ χεροκινητος, ή θα ειναι αποτυχια; Eγω ψωνιζω απο εδω , οτι κινητο και να εχω παρει εχω βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosgr Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλησπέρα. Έχει σπάσει η οθόνη του galaxy s2 ενός φίλου και χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να εμφανίζει την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή για να μπορέσω να το διαχειριστώ. Αν χρειαστεί εγκατάσταση apk στο κινητό θα πρέπει να γίνει μέσω του υπολογιστή. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι σχετικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλησπέρα. Πως κάνω έξοδο από την εφαρμογή Internet σε 4.1.2. Με το πλήκτρο πίσω απλά πηγαίνει σε προηγουμενη σελίδα,με το κεντρικό βγαίνει χωρίς να κλείνει η εφαρμογή και στο menu δεν βρίσκω επιλογή έξοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παιδιά πριν από λίγο καιρό πήρα το πρώτο android κινητό μου, ενα zte v967s :) ,και δεν είμαι και γνώστης... Διαβάζω για ωραία πραγματάκια που μπορεί να κάνει κανείς με το gravitybox αλλά δεν το έχει το google play. Από που μπορώ να το βρω? Επίσης πως μπορώ να αλλάξω την οθόνη κλειδώματος? 'Εχει αυτό το κυκλάκι που πρέπει να το κρατήσεις για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 πέρνα μια βόλτα απ το τοπικ του ζτε και κάνε εκει την ερωτησή σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλησπέρα. Πως κάνω έξοδο από την εφαρμογή Internet σε 4.1.2. Με το πλήκτρο πίσω απλά πηγαίνει σε προηγουμενη σελίδα,με το κεντρικό βγαίνει χωρίς να κλείνει η εφαρμογή και στο menu δεν βρίσκω επιλογή έξοδο. ετσι κανει και μενα ο explorer δεν νομιζω να υπαρχει επιλογη για εξοδος απλα πατας το home button και μετα τον κλεινeις απο το task manager Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 ετσι κανει και μενα ο explorer δεν νομιζω να υπαρχει επιλογη για εξοδος απλα πατας το home button και μετα τον κλεινeις απο το task manager Δεν το καταλαβαινω γιατί πρέπει μονιμως να τρώει πόρους ή να πρέπει να τον κλεινεις απο το task manager. Το ιδιο βλέπω και στο Mozzila ενω στον Opera που είχα στο παλιό κινητο(με 2.3) είχε επιλογή εξόδου απο το μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παρακατω υπαρχει ενας οδηγος που με μερικα ευρω και λιγο χρονο μπορουμε να μετατρεψουμε το smartphone μας σε ενα μικροσκοπιο.Ο οδηγος ειναι αναλυτικοτατος και κατανοητος,το δε αποτελεσμα εντυπωσιακο!:) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Δεν το καταλαβαινω γιατί πρέπει μονιμως να τρώει πόρους ή να πρέπει να τον κλεινεις απο το task manager. Το ιδιο βλέπω και στο Mozzila ενω στον Opera που είχα στο παλιό κινητο(με 2.3) είχε επιλογή εξόδου απο το μενού. Ουτε γω το καταλαβαινω.οπως και ο chrome χωρις exit button Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλά μην νομίζετε ότι πατώντας το κουμπί έξοδος πχ στον όπερα αυτός δεν τρέχει.Μετά αν πας στην διαχείριση εφαρμογών στον όπερα πχ το κουμπί αναγκαστική διακοπή είναι ενεργό.Που σημαίνει ότι ακόμα τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Απλά τον βάζεις στο greenify και τέλος.Δεν ξανασχολείσαι με αυτό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Δεν καταλαβαίνω τι σας πειράζει αν είναι σε ετοιμότητα αυτές οι εφαρμογές, αφού δεν είναι ενεργές. Μπαταρία δεν τρώνε. Μόνο σε κινητά με λίγη ram το καταλαβαίνω, τα οποία όμως ούτως ή άλλως θα κλείσουν τελείως την εφαρμογή μόλις ανοίξει η επόμενη που θα χρειαστεί τη ram. Δεν είμαστε στα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλησπέρα. Έχει σπάσει η οθόνη του galaxy s2 ενός φίλου και χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να εμφανίζει την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή για να μπορέσω να το διαχειριστώ. Αν χρειαστεί εγκατάσταση apk στο κινητό θα πρέπει να γίνει μέσω του υπολογιστή. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι σχετικό? http://www.snappea.com/ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 καλημερα .. εχω το εξης προβλημα εχω παρει το GO CLEVER NANODROID X2 και εχω βαλει πανω ενα ποντικι wireless το βλεπει κανονικα αλλα...μεσα στο βιβλιαρακι του λεει κατι για remote control και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται εχω κατεβασει ολες της εφαρμογες απο το playstore στο κινητο μου μπας και μπορεσω και το χειριζομαι απο το κινητο αλλα τιποτε ..μπορειτε καποιος να μου πει το πως και γιατι???ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 καλημερα .. εχω το εξης προβλημα εχω παρει το GO CLEVER NANODROID X2 και εχω βαλει πανω ενα ποντικι wireless το βλεπει κανονικα αλλα...μεσα στο βιβλιαρακι του λεει κατι για remote control και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται εχω κατεβασει ολες της εφαρμογες απο το playstore στο κινητο μου μπας και μπορεσω και το χειριζομαι απο το κινητο αλλα τιποτε ..μπορειτε καποιος να μου πει το πως και γιατι???ευχαριστω προκαταβολικα Rtfm πιο προσεκτικά... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver_12345 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Καλησπέρα... εχω ένα πρόβλημα.. s750 lenovo με android 4.2.1 (έχει αναγνωρίζει τι sd κάρτα) ενώ έχω επιλέξει από το αποθηκευτικό χώρο τη κάρτα sd.. μου τα αποθηκεύει στο τηλέφωνο και όχι στη κάρτα sd.. πάω στις εφαρμογές και αντί να μου λέει στη sd κάρτα αποθήκευση - λέει στο χώρο τηλεφώνου.. καμια λύση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Εχω μένει παγωτό ,ευχαριστω που το βρήκες και το μοιραστηκες μαζι μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Παιδιά έβαλα την εφαρμογή TubeFilm Hollywood μου βγάζει τις ταινίες..μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να έχουμε υπότιτλους; και αν ναι πως γίνεται; δεν ξέρω αν έχει γίνει ξανά παρόμοια ερώτηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Παιδιά έβαλα την εφαρμογή TubeFilm Hollywood μου βγάζει τις ταινίες..μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να έχουμε υπότιτλους; και αν ναι πως γίνεται; δεν ξέρω αν έχει γίνει ξανά παρόμοια ερώτηση.. Ρώτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 οταν εχω κλειστο το κινητο κ μετα μου ερχονται τα sms, πως ξερω τι ωρα μου τα εστειλαν; εχω την εκδοση 2.3.6 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiad Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 οταν εχω κλειστο το κινητο κ μετα μου ερχονται τα sms, πως ξερω τι ωρα μου τα εστειλαν; εχω την εκδοση 2.3.6 Αν ανοίξεις το μήνυμα και από το μενού πας "προβολή στοιχείων μηνύματος" σου εμφανίζει την ώρα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Τα μονα στοιχεια που γραφει ειναι τυπος: sms Απο: ονομα Ελήφθη: ωρα κ ημερομηνια. Ποτε σταλθηκε δε γραφει. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts