Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θες να βάλεις ξανά την επίσημη rom της συσκευής, ή μόνο να σβήσεις τα δεδομένα σου; Γιατί αν θες μόνο να σβήσεις τα δεδομένα σου, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που είπε κι ο φίλος παραπάνω είναι η ενδεδειγμένη λύση!
Ο φιλος που θα το παρει το θελει οπως ειναι, αλλα χωρις κατι που να το συνδεει με εμενα(απολυτα φυσιολογικο), οποτε επαναφορα στις εργοστασιακες ειναι η λυση, ευχαριστω πολυ παιδια.

Και θες να παραμεινεις σε αυτη φαντάζομαι. Ο δημιουργος δεν λέει?

Ναι με αυτη το θελει ο φιλος, οσο για τον δημιουργο δεν αναφερει τιποτα.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos
"Ταν ή επί τας"

Σε Γερμανική συσκευή συναδέλφου μετά από κάθε επανεκκίνηση του ζητάει να διαλέξεις γλώσσα. Πώς λύνεται αυτό;

Για λιγοτερο διαδεδομενα κινητα, μιας και ειμαι fan των μεμβρανων-ζελατινων προστασιας για οθονη, απο που προμηθευομαστε, αν δεν πουλα ετοιμες(κομμενες στα μετρα του κινητου μας) κανενας; Εννοω να μην πουλα κανεις, ουτε στο ebay.

Τι μπορει να κανει ο κατοχος του κινητου;

Υπαρχει αλλος τροπος να βαλει μεμβρανη, πχ χεροκινητος, ή θα ειναι αποτυχια;

Eγω ψωνιζω απο εδω , οτι κινητο και να εχω παρει εχω βρει

Καλησπέρα.

Έχει σπάσει η οθόνη του galaxy s2 ενός φίλου και χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να εμφανίζει την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή για να μπορέσω να το διαχειριστώ.

Αν χρειαστεί εγκατάσταση apk στο κινητό θα πρέπει να γίνει μέσω του υπολογιστή.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι σχετικό?

Καλησπέρα. Πως κάνω έξοδο από την εφαρμογή Internet σε 4.1.2. Με το πλήκτρο πίσω απλά πηγαίνει σε προηγουμενη σελίδα,με το κεντρικό βγαίνει χωρίς να κλείνει η εφαρμογή και στο menu δεν βρίσκω επιλογή έξοδο.

Παιδιά πριν από λίγο καιρό πήρα το πρώτο android κινητό μου, ενα zte v967s :) ,και δεν είμαι και γνώστης...

Διαβάζω για ωραία πραγματάκια που μπορεί να κάνει κανείς με το gravitybox αλλά δεν το έχει το google play. Από που μπορώ να το βρω?

Επίσης πως μπορώ να αλλάξω την οθόνη κλειδώματος? 'Εχει αυτό το κυκλάκι που πρέπει να το κρατήσεις για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Πως κάνω έξοδο από την εφαρμογή Internet σε 4.1.2. Με το πλήκτρο πίσω απλά πηγαίνει σε προηγουμενη σελίδα,με το κεντρικό βγαίνει χωρίς να κλείνει η εφαρμογή και στο menu δεν βρίσκω επιλογή έξοδο.

ετσι κανει και μενα ο explorer

δεν νομιζω να υπαρχει επιλογη για εξοδος

απλα πατας το home button και μετα τον κλεινeις απο το task manager

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

ετσι κανει και μενα ο explorer

δεν νομιζω να υπαρχει επιλογη για εξοδος

απλα πατας το home button και μετα τον κλεινeις απο το task manager

Δεν το καταλαβαινω γιατί πρέπει μονιμως να τρώει πόρους ή να πρέπει να τον κλεινεις απο το task manager.

Το ιδιο βλέπω και στο Mozzila ενω στον Opera που είχα στο παλιό κινητο(με 2.3) είχε επιλογή εξόδου απο το μενού.

Παρακατω υπαρχει ενας οδηγος που με μερικα ευρω και λιγο χρονο μπορουμε να μετατρεψουμε το smartphone μας σε ενα μικροσκοπιο.Ο οδηγος ειναι αναλυτικοτατος και κατανοητος,το δε αποτελεσμα εντυπωσιακο!:)

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Δεν το καταλαβαινω γιατί πρέπει μονιμως να τρώει πόρους ή να πρέπει να τον κλεινεις απο το task manager.

Το ιδιο βλέπω και στο Mozzila ενω στον Opera που είχα στο παλιό κινητο(με 2.3) είχε επιλογή εξόδου απο το μενού.

Ουτε γω το καταλαβαινω.οπως και ο chrome χωρις exit button

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Καλά μην νομίζετε ότι πατώντας το κουμπί έξοδος πχ στον όπερα αυτός δεν τρέχει.Μετά αν πας στην διαχείριση εφαρμογών στον όπερα πχ το κουμπί αναγκαστική διακοπή είναι ενεργό.Που σημαίνει ότι ακόμα τρέχει.

Δεν καταλαβαίνω τι σας πειράζει αν είναι σε ετοιμότητα αυτές οι εφαρμογές, αφού δεν είναι ενεργές. Μπαταρία δεν τρώνε. Μόνο σε κινητά με λίγη ram το καταλαβαίνω, τα οποία όμως ούτως ή άλλως θα κλείσουν τελείως την εφαρμογή μόλις ανοίξει η επόμενη που θα χρειαστεί τη ram.

Δεν είμαστε στα windows.

Καλησπέρα.

Έχει σπάσει η οθόνη του galaxy s2 ενός φίλου και χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να εμφανίζει την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή για να μπορέσω να το διαχειριστώ.

Αν χρειαστεί εγκατάσταση apk στο κινητό θα πρέπει να γίνει μέσω του υπολογιστή.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι σχετικό?

http://www.snappea.com/

καλημερα ..

εχω το εξης προβλημα εχω παρει το GO CLEVER NANODROID X2 και εχω βαλει πανω ενα ποντικι wireless το βλεπει κανονικα

αλλα...μεσα στο βιβλιαρακι του λεει κατι για remote control και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται εχω κατεβασει ολες της εφαρμογες απο το playstore στο κινητο μου μπας και μπορεσω και το χειριζομαι απο το κινητο αλλα τιποτε ..μπορειτε καποιος να μου πει το πως και γιατι???ευχαριστω προκαταβολικα

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

καλημερα ..

εχω το εξης προβλημα εχω παρει το GO CLEVER NANODROID X2 και εχω βαλει πανω ενα ποντικι wireless το βλεπει κανονικα

αλλα...μεσα στο βιβλιαρακι του λεει κατι για remote control και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται εχω κατεβασει ολες της εφαρμογες απο το playstore στο κινητο μου μπας και μπορεσω και το χειριζομαι απο το κινητο αλλα τιποτε ..μπορειτε καποιος να μου πει το πως και γιατι???ευχαριστω προκαταβολικα

Rtfm πιο προσεκτικά...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπέρα... εχω ένα πρόβλημα.. s750 lenovo με android 4.2.1 (έχει αναγνωρίζει τι sd κάρτα) ενώ έχω επιλέξει από το αποθηκευτικό χώρο τη κάρτα sd.. μου τα αποθηκεύει στο τηλέφωνο και όχι στη κάρτα sd.. πάω στις εφαρμογές και αντί να μου λέει στη sd κάρτα αποθήκευση - λέει στο χώρο τηλεφώνου.. καμια λύση??

Παιδιά έβαλα την εφαρμογή TubeFilm Hollywood μου βγάζει τις ταινίες..μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να έχουμε υπότιτλους; και αν ναι πως γίνεται; δεν ξέρω αν έχει γίνει ξανά παρόμοια ερώτηση..

Παιδιά έβαλα την εφαρμογή TubeFilm Hollywood μου βγάζει τις ταινίες..μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να έχουμε υπότιτλους; και αν ναι πως γίνεται; δεν ξέρω αν έχει γίνει ξανά παρόμοια ερώτηση..

Ρώτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642

οταν εχω κλειστο το κινητο κ μετα μου ερχονται τα sms, πως ξερω τι ωρα μου τα εστειλαν;

εχω την εκδοση 2.3.6

οταν εχω κλειστο το κινητο κ μετα μου ερχονται τα sms, πως ξερω τι ωρα μου τα εστειλαν;

εχω την εκδοση 2.3.6

Αν ανοίξεις το μήνυμα και από το μενού πας "προβολή στοιχείων μηνύματος" σου εμφανίζει την ώρα.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τα μονα στοιχεια που γραφει ειναι

τυπος: sms

Απο: ονομα

Ελήφθη: ωρα κ ημερομηνια.

Ποτε σταλθηκε δε γραφει.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned