Tyrell Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 και 2) φοβαμαι μηπως τα 64gb ειναι λιγα. δεν εχω κατι αλλο να πω! Φυσικα και ειναι λιγα αν σκεφτει κανεις οτι 1 λεπτο 4Κ video πιανει περιπου 315ΜΒ. 128αρι ειναι μονοδρομος για τετοιο κινητο που ΔΕΝ παιρνει και επεκταση μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ένταξη εξαρτάται τη χρήση που κάνει κάποιος εγώ σε 35 μέρες χρήση έχω ελεύθερα 40 συν γιγα Για εμένα που δεν έχω ταινίες τραγούδια βίντεο είναι υπεραρκετά Και με 32 είναι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Φυσικα και ειναι λιγα αν σκεφτει κανεις οτι 1 λεπτο 4Κ video πιανει περιπου 315ΜΒ. 128αρι ειναι μονοδρομος για τετοιο κινητο που ΔΕΝ παιρνει και επεκταση μνημης. Καλα 4Κ βιντεο δεν τραβαω γενικα και δεν ειμαι και φαν τοσο του βιντεο. σιγουρα μεσα σ'ενα χρονο τραβαω 2000-3000 φωτογραφιες..αλλα και παλι τις μεταφερω σε εξωτερικο σκληρο. σημερα πρωτη μερα χρησης με 4G/wifi αναμεικτη χρηση κατι φωτο κτλ, ειμαι στο 66% μπαταρια απο τις 10 το πρωι. κανενα απολυτως θεμα παιδια! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Εγώ μόλις κάνω άλλες δύο φορτίσεις θα ανεβάσω screenshot με κατανάλωση μπαταρίας σε περίπτωση που κάποιος θέλει να δει με δύο sim τι παίζει και με συνεχόμενα data στη μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι γιατι κανενα μαγαζι δεν το φερνει στο υπεροχο για μενα, μπλε... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Καλησπέρα. Σήμερα πήρα και εγώ ένα MI 6 CERAMIC 6/128 και θέλω να ρωτήσω να αλλάξω σε miui 9 ή δεν είναι ακόμα έτοιμη? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Να αλλάξεις... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Καλησπέρα παιδιά σήμερα πήρα και εγώ το θηρίο . Προημιτελικά κάτοχος Motorola motor X 2014.αψογο και αυτό και μπορώ να πω στη μπροστινή όψη του μοιάζει αρκετά. Έχω να πω ότι έχει πολύ καλό ήχο πραγματικά είναι δυνατός. Ταχύτατο με τέτοιο επεξεργαστή βέβαια δε περιμένεις λιγότερα.... Τα 6 gb ραμ υπεραρκετά. Το μόνο θέμα που έχω είναι με την οθόνη. Ενώ είχα δει διαφορά reviews που λέγανε ότι τα μαύρα του πλησιάζουν τις amoled εγώ δε το βλέπω αυτό... Έπαιξα με τις ρυθμίσεις στην αντίθεση και στο θερμό η ψυχρό χρώμα γενικά δεν με ικανοποιεί τόσο.... Και ούτε οι γωνίες θέασης μπορώ να πω ότι είναι τέλειες. Ποια η δική σας γνώμη.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Δεν έχω πρόβλημα αλλά είναι άψογο ; Ναι φίλε Μανώλη άψογο είναι αγρατζούνιστο εντελώς είναι με Αγάπη και Προδερμ.. :p:p Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 σιγουρα μεσα σ'ενα χρονο τραβαω 2000-3000 φωτογραφιες..αλλα και παλι τις μεταφερω σε εξωτερικο σκληρο. Σκληρο σε NTFS (τι αλλο; ) δεν προκειται να τον δει το κινητο. Μονο FAT32 βλεπει. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) Εγώ μόλις κάνω άλλες δύο φορτίσεις θα ανεβάσω screenshot με κατανάλωση μπαταρίας σε περίπτωση που κάποιος θέλει να δει με δύο sim τι παίζει και με συνεχόμενα data στη μία. Δύο sim με την πρώτη να έχει ανοιχτά δεδομένα στο σύνολο της ημέρας, εκτός μονο όταν είχα wifi και λίγο μόνο να έχω ενεργοποιήσει airplane mode. https://i.imgur.com/u0ZzqEI.png Edited October 14, 2017 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Για όσους ενδιαφέρονται να το αγοράσουν απο Banggood μαζί με τα έξοδα αποστολής στα 338 με τον κωδικό 10BGESM664 και χωρίς τελωνείο σε 8 μέρες στα χέρια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 ξερουμε κανενα καλο theme για πληκτρολογιο να ναι σαν του ios? κατεβασα ενα, αλλα μου λεει, οτι θα χει προσβαση οταν πληκτρολογω πιστωτικες καρτες κτλ κτλ και λιγο προβληματιζομαι.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Για όσους ενδιαφέρονται να το αγοράσουν απο Banggood μαζί με τα έξοδα αποστολής στα 338 με τον κωδικό 10BGESM664 και χωρίς τελωνείο σε 8 μέρες στα χέρια σας! και είναι αξιόπιστη αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 και είναι αξιόπιστη αγορά?Ναι είναι μπορείς να αγοράσεις άφοβα. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 και είναι αξιόπιστη αγορά? Για μενα αυτη την στιγμη το banggood ειναι το καλύτερο καταστημα.ΕΧει και την καλύτερη μεθοδο αποστολης. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Συμφωνώ είναι αν οχι το καλύτερο αυτήν την στιγμή από τα 3 τοπ που υπάρχουν από κίνα μεριά !!! ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Και το κυριότερο αποστολή εντός 24 ωρών σε αντίθεση με το Gearbest που στέλνει οπότε θυμάται. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καλημέρα! Γενικά προτιμάτε priority direct mail; (Συγγνώμη για το off topic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiohan Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 πολύ καλή τιμή χωρίς την Β20 βέβαια , με ότι αυτό συνεπάγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καλημέρα! Γενικά προτιμάτε priority direct mail; (Συγγνώμη για το off topic) Παντα για να μην πληρωνεις τελωνειο εκτος και αν ειναι δεματα με μικρη αξια αν και εγω το διαλεγω σε οτι και αν αγορασω γιατι ερχονται πιο γρηγορα ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Εσείς που έχετε Vodafone και είστε στην επαρχία, έχετε θέμα με το 4G και την έλλειψη της 800άρας; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Ούτως ή άλλως το mi6 δεν έχει τη B20 σε καμία version του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 εχω 2 καρτες cosmote & vodafone καλα στην αθηνα δεν το συζηταω δεν εχει καμια σημασια η Β20 οπου και να παω ειμαι με 4g το καλοκαιρι στην παρο επισης 4g παντου μια χαρα Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Τι ρυθμίσεις έχετε για την οθονη? Υψηλή αντιθεση η αυτόματη? Και η 9αρα η αναβαθμιση για ποτε το περιμενουμε? Εχει αρχισει ηδη λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts