Jump to content

piperasgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by piperasgr

  1. Τι με πειράζει ως απάντηση στην υπηρεσία cosmote TV. 1) πολύ κακό να μην μπορείς να αλλάξεις την σειρά των καναλιών 2) πολύ κακό ότι δίνει box με android 10 και όχι με νεότερο. 3) τα νούμερα που βγάζει για τον έλεγχο θα μπορούσε να τα έβαζε σε κάποια γωνία ώστε να μην ενοχλεί Έχω κι άλλα αλλά πιστεύω ότι αυτά είναι τα πιο σημαντικά για εμένα.. Απλά ως παρατήρηση τα γράφω..
  2. Καλησπέρα παιδιά. Για όποιον έχει απορία, Έβαλα την cosmote TV σε 24 αρα σύνδεση και όλα καλά. Δεν κολλάει. Μια χαρά Αυτό μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω την σειρά στα κανάλια. Μακάρι να γινόταν αυτό. Ερώτηση Όταν βλέπω ένα κανάλι, ορισμένες φορές βγάζει κάτι νούμερα . Τι είναι αυτό ξέρει κανείς να μου πει??? Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα σε όλους όλους. Ερώτηση . 1)Μπορεί να δουλέψει το cosmote TV σε 24 αρι internet η θα έχει κολλήματα συνεχώς?? 2) αν θέλω να πάω στο εξοχικό, μπορώ να πάρω το box μαζί και να το συνδέσω εκεί? Ευχαριστώ για το χρόνο σας
  4. Καλησπέρα φίλοι μου. Έχει βρει κανείς εφαρμογή στην συσκευή για εκκαθάριση?? Δική του εννοώ..
  5. Έστειλα 61 στο 12000 και μου έδωσε 400 λεπτά προς Βουλγαρία και 2GB. Όλα για ένα μήνα. Με χρέωσε 5,30.
  6. Καλημέρα παιδιά. Χτες έβαλα την πρώτη μου κάρτα του μήνα σε κατάστημα της wind. Περίμενα ότι θα μου έρθει δώρο τα mb, αλλά τίποτα. Μόνο 1000 λεπτά προς Q. Όταν ρώτησα την υπάλληλο, της φάνηκε παράξενο. Πήρε στα κεντρικά και την ενημέρωσαν, ότι από την τρίτη, μόνο όταν βάζεις κάρτα 12 ευρώ, που δίνουν δώρο mb. Μάλιστα τους έβαλε και τις φωνές που δεν τους είχαν ενημερώσει.
  7. Όμορφο τηλέφωνο με πολύ καλά χαρακτηριστικά για εμάς τους λάτρεις των παιχνιδιών. Ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου.
  8. Τι ακριβώς είναι το GPU Turbo που θα πάρει το honor 10 αλλά και άλλα τηλέφωνα της εταιρίας, πως ακριβώς λειτουργεί, και τι ακριβώς κάνει το Al στην φωτογραφική μηχανή και όχι μόνο. ??
  9. piperasgr

    Honor 9

    Καλή εβδομάδα σε όλους. Έβγαλα φωτογραφία με 3D πανόραμα. Μετά προσπάθησα να την στείλω στο messenger , αλλά την στέλνει με μια εφαρμογή που δεν την 3ωχ στην συσκευή, και μάλιστα δεν την έχω κατεβάσει ούτε στο play. Ονομάζεται fyuse. Ας προσπαθήσει και κάποιος άλλος να δούμε.
  10. piperasgr

    Honor 9

    Νομίζω ξεκίνησε η αναβάθμιση από Κίνα σε oreo Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. piperasgr

    Honor 9

    Καλησπέρα φίλε μου. Ο ενθουσιασμένος είμαι εγώ και συνεχίζω να είμαι ακόμα πιο πολύ. Ερχόμενος από lg2 και lg4 προσωπικά είμαι πολύ μα πολύ ενθουσιασμένος με της κάμερες. . Αυτό βέβαια είναι προσωπική εμπειρία και ο καθένας ψάχνει κάτι άλλο. Αν έχεις όρεξη, διάβασε ένα ολοκληρωμένο άρθρο μόνο για την κάμερα του. https://recombu.com/mobile/article/honor-9-camera-review
  12. piperasgr

    Honor 9

    Καλημέρα. Σήμερα πρωί πρωί ήρθε η ενημέρωση.
  13. piperasgr

    Honor 9

    Λοιπόν. Δημιούργησα μια ομάδα στο facebook ώστε να μιλάμε και εκεί πιο άμεσα αν θέλετε. https://www.facebook.com/groups/1308170679287572/
  14. piperasgr

    Honor 9

    Καλημέρα. !!!
  15. piperasgr

    Honor 9

    Παρέλαβα κι εγώ σε silver τελικά. Μέσα σε 24 ώρες που του έχω βγάλει το ζουμί, μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένος με την συσκευή. Αυτό όμως που πραγματικά μου έκανε εντύπωση, είναι οι φωτογραφίες που τραβάει. Έβγαλα πάρα πάρα πάρα πολλές με το αυτόματο, και μπορώ να πω ότι είναι εκπληκτικές. Το τηλέφωνο κατ εμε, αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα του . Πρώτη φορά honor, ερχόμενος από την LG. Απλά τα σπάει!!!!
  16. piperasgr

    Honor 9

    Θήκες φίλε μου , από το λίγο που έψαξα, κυκλοφορούν ήδη πολλές και εδώ και εξωτερικό. Σε λίγες μέρες θα έχω κι εγώ το τηλέφωνο σε μπλε. Είναι τόσο όμορφα τα χρώματα του τηλεφώνου που λογικά θα πάω σε κάτι διάφανο για θήκη. Είναι κρίμα να μην φαίνονται τα υπέροχα χρώματα του.
  17. piperasgr

    Honor 9

    Εμένα πάλι το καθαρό Android, δεν μου αρέσει καθόλου. Μα καθόλου. Άσε που θεωρώ πολύ ανώτερο το honor.
  18. piperasgr

    Honor 9

    Κι εδώ, ένα πολύ αναλυτικό και ωραίο άρθρο για την κάμερα του honor 9 !!!! https://recombu.com/mobile/article/honor-9-camera-review
  19. piperasgr

    Honor 9

    Η αλήθεια είναι ότι είμαι ανάμεσα στο xiaomi Mi 6 και το honor 9. Και τα δύο σε μπλε χρώμα... Όμως δύσκολη η απόφαση τελικά...
  20. piperasgr

    Honor 9

    Φιλαράκι ψάξε λίγο στο ίντερνετ για την νανοτεχνολογία από τα mediamarkt. Πολλοί την έχουν πατήσει.
  21. piperasgr

    Honor 9

    Καλημέρα φίλοι. Θα ήθελα να ρωτήσω τους παλιούς κατόχους του 8. Από αναβαθμίσεις πως πάνε γενικά τα honor ???? Ευχαριστώ.
  22. Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα να ρωτησω οσους πραγματικα ξερουν, αν το 3/64 με 10 πυρινο MediaTek, αν θα εχει αναβαθμισεις κανονικα οπως με Snapdragon. Ευχαριστω.
  23. Αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι γιατι κανενα μαγαζι δεν το φερνει στο υπεροχο για μενα, μπλε...
  24. piperasgr

    LG V20

    Από Αγγλία μέσω ups να ξέρετε ότι έχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση λόγο τρομοκρατίας. Ειδικά από ups , τα ψάχνουν ένα ένα... Οπότε η καθυστέρηση θα είναι πολύ μεγάλη.
×
×
  • Create New...