k_m_l Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Σχεδόν ένα μήνα τώρα στη περιοχή μου εκεί που το σήμα ήταν μια χαρά και είχα βολευτή με τη Cosmote ξαφνικά για μια βδομάδα 14/9 -21/9 τρώει φλασιά και σχεδόν μηδέν σήμα μετά από κει μια πιάνει μια δε πιάνει μπερδεύετε 4G με 3G πέφτει η κλήση... από φουλ σήμα πάει στη μια γραμή και γενικά δε μιλάς αν δεν είναι το κινητό στο Wifi... ένα μπάχαλο. μίλησα με την εξυπηρέτηση τρία πουλάκια κάθονται. Τη σκ@τ@ γίναιτε γιατί βλέπω ότι δε τα πάει καλά και σε άλλες περιοχές το τελεύτεο διάστημα.... Γιατί τέτεια ανακατωσούρα? να τη κάνω προς Vodafone μεριά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Εγω βλέπω εδω και λίγο καιρό οτι καθε σε κάθε κλήση με γυρνάει σε 3G ...οπότε φαντάζομαι δεν παίζει το VOLTE... γενικότερα πολλα τα θέματα σε όλη τα Χανιά. Επίσης ενα θέμα που παιζει καθε 1 του μήνα στο Cosmote app ενω ο λογαριασμος πληρωνεται με παγια εντολη καθε αμεσως μετα την εκδοση παντα στην εφαρμογη δειχνει οτι ναναί Του Σεπτεμβρη εκδοθηκε 48.05 στις 1/9 πληρωθηκε στις 2/9 και μου τον βγαζει τελος του μηνα μονο στο app οτι εχει λήξει.Αναφερα το προβλημα στην εξ πελατων και θα το μεταβιβασουν στο αρμοδιο τμήμα.Μπαχαλα η πρασινη Οσο για το σημα αυτα ειναι τα στανταρ! Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Αντίθετα στη Θεσσαλονίκη βελτιώνεται συνεχώς η πράσινη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Εγω βλέπω εδω και λίγο καιρό οτι καθε σε κάθε κλήση με γυρνάει σε 3G ...οπότε φαντάζομαι δεν παίζει το VOLTE... γενικότερα πολλα τα θέματα σε όλη τα Χανιά. Επίσης ενα θέμα που παιζει καθε 1 του μήνα στο Cosmote app ενω ο λογαριασμος πληρωνεται με παγια εντολη καθε αμεσως μετα την εκδοση παντα στην εφαρμογη δειχνει οτι ναναί Του Σεπτεμβρη εκδοθηκε 48.05 στις 1/9 πληρωθηκε στις 2/9 και μου τον βγαζει τελος του μηνα μονο στο app οτι εχει λήξει.Αναφερα το προβλημα στην εξ πελατων και θα το μεταβιβασουν στο αρμοδιο τμήμα.Μπαχαλα η πρασινη Οσο για το σημα αυτα ειναι τα στανταρ! Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Αυτα ειναι...εμενα αντιθέτως μονο σημα καμπάνα εχω. Περιοχη Θεσσαλονίκη και Ημαθια Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Αυτο με το volte τους το ανέφερα, γιατί μου φαίνεται ότι απενεργοποιείται μόνο του. Με απενεργοποίηση και ενεργοποιηση ξανα με sms φτιάχνει, αλλά σε 2-3 μέρες χαλάει παλι. Η απάντηση που πηρα ήταν το ότι αφού παίρνει κανονικά τηλέφωνο, δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Περιοχή Άρτα: εκτός λειτουργίας το 2G. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Κρήτη εκτεταμένα black out κινητής και σταθερής.Απο χθές το βράδυ οι περισσότερες περιοχές του Νομού Χανίων ειναι χωρίς τηλεφωνα και ίντερνετ. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Προβλήματα στην κινητή στα νησιά του Β.Αιγαιου,σύμφωνα με πληροφορίες κόπηκε η οπτική κάπου κοντά στην Άνδρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 (edited) Ωραία πράματα!!!! :D :lol: :down: Φτιάχτε τή Τρύπα πχιά!!! :down: Το 5 g μάς μάρανε.. :lol: Edited February 21, 2021 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 ...και το 4G που έχει πάνω δεξιά στο σήμα κινητής τι είναι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 H ένδειξη της 2ης σιμ που προφανώς δεν είναι cosmote Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 (edited) ...και το 4G που έχει πάνω δεξιά στο σήμα κινητής τι είναι; 2η Sim Vodafone.Για να μπω στο φόρουμ ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H ένδειξη της 2ης σιμ που προφανώς δεν είναι cosmote Ακριβως Vodafone 4g για να δημοσιευσω εδω..με edge δεν με άφηνε η πράσινη.Άσε που και edge που ήταν δέν εμφάνιζε εικονίδιο.. :lol: Edited February 21, 2021 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 (edited) Ερώτημα:Βλεπω πώς υπάρχει αδειοδοτημένη κεραία από το 2009 στην ευρυτερη περιοχή που βρισκομαι.Μάλιστα πιο παλιά τα βράδυα φαίνονταν απο το σημείο που είμαι.Πλέον δεν υπάρχει όυτε σε cellmap.Και ενώ είναι κοντινή η απόσταση της απο το σημείο που είμαι και υποτίθεται θά έπρεπε να λαμβάνω σήμα από αυτήν,παίρνω σήμα από σχετικα πιο μακρινή κεραία για αυτό και η κάλυψη είναι ψίλο χάλια εδω.Τι να συμβαίνει;Τήν κάνανε ανενεργη; Edited February 22, 2021 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Ηθελα και συμβόλαιο τρομάρα μου!! :lol: :lol: :lol: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7242707989 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Ηθελα και συμβόλαιο τρομάρα μου!! :lol: :lol: :lol: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7242707989 Edge speed :lol::lol::lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Edge speed :lol::lol::lol: Cosmote Edge!!! Εγγύηση!!! :lol: Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Συγνώμη, έτσι είναι οι ταχύτητες; Σε ποια περιοχή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Συγνώμη, έτσι είναι οι ταχύτητες; Σε ποια περιοχή; Εξω απο Λιβαδειά σε Χωριό Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Συγνώμη, έτσι είναι οι ταχύτητες; Σε ποια περιοχή; Εσένα τι σου κάνει εντύπωση μιας και έχεις Wind? Παντελή; Ε Παντελή;:lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Εσένα τι σου κάνει εντύπωση μιας και έχεις Wind? Παντελή; Ε Παντελή;:lol: Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση κύριε Μιχάλη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 (edited) Εξω απο Λιβαδειά σε Χωριό Σε εσωτερικό χώρο ; Edited April 15, 2021 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 (edited) Σε εσωτερικό χώρο ; Ναι..με πεταει πολυ συχνα σε ετζ..παραπονα πολλα .ακομα αναμενω λύση ...και ακόμα τό τρένο έρχεται...εκανα και συμβολαιο τρομαρα μου...:lol: Ενταξει δεν ειναι πάντα τόσο αίσχος..αλλα οταν συμβαινει καθημερινά σε εσωτερικούς χώρους..εεε...είναι κάπως.. Edited April 15, 2021 by XP130TD Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 (edited) Ναι..με πεταει πολυ συχνα σε ετζ..παραπονα πολλα .ακομα αναμενω λύση ...και ακόμα τό τρένο έρχεται...εκανα και συμβολαιο τρομαρα μου...:lol: Ενταξει δεν ειναι πάντα τόσο αίσχος..αλλα οταν συμβαινει καθημερινά σε εσωτερικούς χώρους..εεε...είναι κάπως.. Μπορείς να κλειδώσεις μπάντες στα Samsung , σίγουρα θα έχει μια ικανοποιητική ταχύτητα έστω για τα βασικά , κλειδώνεις για μα μην ρε ρίχνει σε edge :) Edited April 15, 2021 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 (edited) Μπορείς να κλειδώσεις μπάντες στα Samsung , σίγουρα θα έχει μια ικανοποιητική ταχύτητα έστω για τα βασικά , κλειδώνεις για μα μην ρε ρίχνει σε edge :) Ναι τ τεστ ειναι με ετζ.απλα το πόσταρα για να διακωμωδήσω λίγο τη κατάσταση.. :lol: Λαθος σχεδιασμος δικτυου οσεςφορες μιλησα αυτο ανεφεραν για τη περιοχη χωρις φυσικα να μου δώσουν χρόνο αποκατάστασης...για να δουμε.. Ενταξει την δουλεια κου την κανω οταν εχω 4gplus απλα ειναι αρκετα ασταθες το δικτυο αυτο μ κανει εντυπωση..και σε ολο τον οικισμο..προβληματα με το σημα σε εσωτερικους χωρους... Edited April 15, 2021 by XP130TD Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Δοκίμασε κάνεις το cosmote 2g με το νέο δίκτυο για κλήσεις φωνής να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts