Jump to content

k_m_l

Members
  • Δημοσιεύσεις

    245
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About k_m_l

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

k_m_l's Achievements

  1. Καλησπέρα παιδιά Επαναφέρω ένα παλιό θέμα για να μην ανοίγω καινούριο Προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω συγχώνευση κλήσεων κοινός συνακρόαση στο Iphone και δεν μπορώ. ενώ προσπαθώ να περάσω την δεύτερη κλήση πατάω κανονικά το κουμπί φαίνεται ότι πατιέται η συνακρόαση αλλά τίποτα μέχρι εκεί. Μίλησα τηλεφωνικά με την cosmote μου είπε από εμάς είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. πέρασα από κατάστημα Γερμανός να ρωτήσω τον τεχνικό λέω σίγουρα θα ξέρει κάτι παραπάνω από μένα... μου λέει αυτό το καιρό είναι ανάδρομος ο Ερμής δοκίμασε προς το καλοκαίρι. Τη μπορεί να φταίει ? θέλει κάποια ρύθμιση γνωρίζει κάποιος?
  2. Αν εννοείς τα μνμ που στέλνει μετά η cosmote που σε ενημερώνει και καλά για τη πορεία αποκατάστασης της βλάβης χιλιάδες.. το αποτέλεσμα μια τρύπα στο νερό!!! αυτό το πράγμα στο Χ είναι που με τσακίζει... Μιλάς ανακατεύετε το 3g-4g-Edge ο πατέρας του και η μάνα του και της περισότερες φορές πέφτει η γραμμη. Πριν μια εβδομάδα άλλαξα από Cosmote σε Vodafone πολύ χειρότερα από πριν. Δε ξέρω αν γιναιτε τηλεφωνικά να αλλάξω ξανά σε Cosmote μιας και είναι κλειστά. Θα πάρω μια συσκευή 2g μου είπαν έχει καλύτερο σήμα από τα Smartphones και θα βάλω τον ίδιο αριθμό δεν βλέπω άλλη λύση..
  3. Μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου δούλευε μια χαρά μετά μπορεί μισή μέρα να πιάσει φουλ άλλες 3-4 μέρες καθόλου και πάλι απτήν αρχή. Πήρα 10 τηλέφωνα στης βλάβες δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. και μιλάμε για μια περιοχή μεγάλη.. Ένας τεχνικός του ΟΤΕ μου λέει της έχει αναλάβει ένας τεχνικός από τη βόρεια Ελλάδα κάαααλαααα τη ψάχνεις να βρεις.... Πληρώνετε? παίρνει τα λεφτά του? τη τον νοιάζει αν δεν έχουμε εμείς εδώ σήμα... Σε μια υπάλληλο στη εξυπηρέτηση της λέω είμαστε διατιθεμένη να τσοντάρουμε όλοι για να τη φτιάξουμε τη άλλο να σου πω της λέω.... Θέλω τόσο πολύ να μάθω τη διάολο έχει και δεν τη φτιάχνουν:mad:
  4. Δε νομίζω να ξαναπάρω Iphone.. Καλό χρυσό αλλά με όσα κινητά το έχω τσεκάρει και παλιότερα και τώρα έχουν τη χειρότερη λήψη. Θέλω ένα "Ελληνικό" κινητό να καταλαβαίνει ότι το δίκτυο στην Ελλάδα είναι για κλωτσιές..:rolleyes: Τα Iphone είναι φτιαγμένα για τον υπόλοιπο κόσμο.. Έχει ξεβάψει το κουμπί από της αλλαγές.. το μπάχαλο με τη cosmote είναι ότι υπάρχει μια προβληματική κεραία η όπια πότε δουλεύει πότε όχι και μπερδεύει και την άλλη που είναι λίγο πιο μακριά.. Από 4g σε πετάει εκτός μπαίνει GSM ξανά 3g κόβετε η γραμμή δεν ακούγετε και αλλά τόσα. γιαυτό λέω ότι δεν είναι το Iphone για τέτοια κόλπα. Δεν είναι το πρόβλημα μόνο στο σπίτι έχω έναν ενισχυτή θα βάλω και άλλων το έξω τη κανείς?
  5. Όταν έχεις μια ADSL γραμμή στα 1.2-1.5 mbps...κουμπώνεις πάνω speed booster με σήμα της cosmote να φτάνει ποτε 8mbps ποτέ να επανέρχεται στα 1.5 mbps ποτε να φτάνει 40.. τη να δουλέψει wifi calling... προχτές άλλαξα από Cosmote σε Vodafone μήπως πιάνει λίγο καλύτερα τα ίδια και χειρότερα.. Εντωμεταξύ το wifi calling με τη Vodafone δεν παίζει δεν ακούγετε.. κόβει.. τραγική η κατάσταση...:(
  6. Για τα Sony δε ξέρω Τα Iphone πάντως δεν είναι το δυνατό τους σημείο το σήμα.. Άλλαξα το 7 με το Χ μόνο γιαυτό το λόγω μήπως είχε πρόβλημα το τηλέφωνο.. Άρχισα να σκέφτομαι επιπλέον κεραία στο σπίτι μιας και έχω μια εξωτερική για το speed booster να βάλω άλλη μια για το τηλ και να ψάξω να βρω μήπως υπάρχει κάτι για το αυτοκίνητο ένας ενισχυτής - κεραία κάτι τέτοιο.
  7. Έχει η γυναίκα μου το note 8 pro σίγουρα από το Iphone έχει πιο καλή λήψη αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο .. Θέλω μια οποιαδήποτε συσκευή παλιά αρχαία καινούρια δε με νοιάζει αλλά να πιάνει.
  8. Ανύπαρκτος... Ελλάδα είναι μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη και άλλες 3-4 μεγάλες πόλεις.. Σιγά τώρα μη πετάξουν λεφτά να βάλουν κεραία σε μια περιοχή 20-30 χιλιομέτρων με 1000-2000 κατοίκους συνολικα.. Υποφέρουμε πραγματικά να μιλήσουμε στο τηλ εν έτη 2020
  9. Λίγο έξω από Αγρίνιο. Μέχρι πριν 3 μήνες η Cosmote είχε καλό σήμα δε ξέρω τη έγινε μάλλον έβγαλε μια κεραία εκτός και υπάρχει πρόβλημα σε μια περιοχή 20-30 χιλιομέτρων...Τηλέφωνα ιστορίες δεν ίδρωσε το αυτί κανενός.. H Vodafone Σταθερή 1-2 γραμμές γι αυτο ψάχνω τρόπο μήπως και αυξήσω λίγο το σήμα.
  10. Δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο.. Κάτι παλιά Nokia πιάνανε πολύ καλύτερα από τα περισσότερα σημερινά. Υπάρχει καπια σελίδα που να δείχνει την ισχύ σήματος τον κινητών?
  11. Μιας και το σήμα στη περιοχή μου είναι απλά τραγικό από όλους τους παρόχους θέλω μια συσκευή με όσον το δυνατόν καλύτερο δείκτη σήματος μήπως και διορθωθεί λίγο η κατάσταση.. Τώρα έχω το Iphone X και το σήμα σε σχέσει με αλλά κινητά που έχω δοκιμάσει είναι πιο αδύναμο Δεν με ενδιαφέρει αν έχει 5 η 500 euro... θέλω απλά να ειναι το καλυτερο απο πλευρας σηματος
  12. Σχεδόν ένα μήνα τώρα στη περιοχή μου εκεί που το σήμα ήταν μια χαρά και είχα βολευτή με τη Cosmote ξαφνικά για μια βδομάδα 14/9 -21/9 τρώει φλασιά και σχεδόν μηδέν σήμα μετά από κει μια πιάνει μια δε πιάνει μπερδεύετε 4G με 3G πέφτει η κλήση... από φουλ σήμα πάει στη μια γραμή και γενικά δε μιλάς αν δεν είναι το κινητό στο Wifi... ένα μπάχαλο. μίλησα με την εξυπηρέτηση τρία πουλάκια κάθονται. Τη σκ@τ@ γίναιτε γιατί βλέπω ότι δε τα πάει καλά και σε άλλες περιοχές το τελεύτεο διάστημα.... Γιατί τέτεια ανακατωσούρα? να τη κάνω προς Vodafone μεριά?
  13. Το έχει εγκαταστήσει κανείς η είμαι ο μόνος που παλεύω:worry:
  14. Καλησπέρα παιδιά Προσπαθώ εδώ και μέρες να περάσω το Android Auto από εδώ https://auto.myzone.gr/ Σε μια φάση μου λεει "θέλετε να εκγαταστήσετε μια ενημέρωση σε μια ενσωματωμένη εφαρμογή".. που είναι η εφαρμογή? Φαίνεται σαν να γίνεται ενημέρωση η εγκατασταση αλλά μέχρι εκεί Έχω δει το βίντεο από το site και φτάνω μέχρι unknown sources το τσεκάρω και από εκεί με ξανά γυρίζει στην αρχική σελίδα
  15. k_m_l

    iPhone X

    Α μπραβο! Ακριβώς αυτό λέω ότι πλέον τα Iphone έχουν χειρότερο σήμα από πολλά κινητά που δεν δικαιολογείται για τα χρήματα τους. Να σου πω εγώ πως το καταλαβαινω.... Για να μιλήσω και να συνεννοηθώ βγαίνω έξω από το σπίτι και προσπαθώ όσο το δυνατόν να βλέπω που είναι η καιρέα της Vodafon...Ενώ η γυναίκα μου κάθεται αραχτή στο καναπέ και μιλάει χωρίς πρόβλημα.. Προχθές πήγα στη Vodafone εξήγησα το προβλημα μου στον υπάλληλο έκανε κάτι μετρήσεις για να δει αν έχει πρόβλημα το κινητό και τελικά δε βρήκε τίποτα είναι όλα εντάξει.. Του λέω για sim και μου λέει δεν έχει πρόβλημα μη το ψάχνεις το έχει τερματήσει η Apple με το σήμα όλοι γκρινιάζουμε.
×
×
  • Create New...