n8008n Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Όπως έγραψε παραπάνω ο kmpatra, και είναι αυτονόητο, εμείς φταίμε που δεχόμαστε τις περισσότερες φορές ηθελημένα το καλλιτεχνικά κρυμμένο τυράκι για να προχωρήσουν στη χρέωσή μας με τα προπληρωμένα sms. Αυτό που πρέπει, κατά την άποψή μου, να κυνηγήσεις είναι η επιστροφή των χρημάτων από την Dimoco, με όποιο τρόπο είναι αυτό δυνατόν αλλά και με οικονομικά κριτήρια (δεν είναι δυνατόν να ξοδέψεις ένα σωρό χρήματα, αν τα διαθέτεις, για να πληρώσεις δικηγόρο κλπ). Όλα τα άλλα είναι για να λέμε αφού στην ουσία εσύ αποδέχτηκες τη συνδρομή, όπως παραδέχεσαι. Δεν αποδέχθηκα ποτέ τη συνδρομή. Τι είναι αυτά που λες; Αν σου ερθει ενα μηνυμα και σου λεει οτι αν δεν απαντησεις στο μηνυμα, θα γραφτεις στην υπηρεσία, εσύ θα απαντούσες; Για κανένα λόγο δεν ανταποκρίνομαι στον οποιονδήποτε απατεώνα μου ζητήσει να κάνω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Η όλη παρανομία είναι ότι παρακάμπτουν το στάδιο της αποδοχής και σε γράφουν σαν συνδρομητή. Αν έχεις γραφτεί ήδη, είτε ηθελημένα είτε χωρίς να το επιδιώξεις, το να στείλεις μήνυμα για διαγραφή δεν πρόκειται να σε χρεώσει και ίσα ίσα είναι μια εξασφάλιση ότι δε θα χρεωθείς κάτι από εδώ και πέρα. Συνήθως είναι και σε διαφορετικό αριθμό από αυτόν από τον οποίο σου στέλνουν. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n8008n Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 (edited) Όπως έγραψε παραπάνω ο kmpatra, και είναι αυτονόητο, εμείς φταίμε που δεχόμαστε τις περισσότερες φορές ηθελημένα το καλλιτεχνικά κρυμμένο τυράκι για να προχωρήσουν στη χρέωσή μας με τα προπληρωμένα sms. Αυτό που πρέπει, κατά την άποψή μου, να κυνηγήσεις είναι η επιστροφή των χρημάτων από την Dimoco, με όποιο τρόπο είναι αυτό δυνατόν αλλά και με οικονομικά κριτήρια (δεν είναι δυνατόν να ξοδέψεις ένα σωρό χρήματα, αν τα διαθέτεις, για να πληρώσεις δικηγόρο κλπ). Όλα τα άλλα είναι για να λέμε αφού στην ουσία εσύ αποδέχτηκες τη συνδρομή, όπως παραδέχεσαι. Και επίσης εννοείται ότι δεν φταίμε εμείς, από τη στιγμή που δεν ζητήσαμε αυτή την τρομερή υπηρεσία. Αρχηγέ, μήπως εργάζεσαι στη Dimoco; Περίεργα μας τα λες... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η όλη παρανομία είναι ότι παρακάμπτουν το στάδιο της αποδοχής και σε γράφουν σαν συνδρομητή. Αν έχεις γραφτεί ήδη, είτε ηθελημένα είτε χωρίς να το επιδιώξεις, το να στείλεις μήνυμα για διαγραφή δεν πρόκειται να σε χρεώσει και ίσα ίσα είναι μια εξασφάλιση ότι δε θα χρεωθείς κάτι από εδώ και πέρα. Συνήθως είναι και σε διαφορετικό αριθμό από αυτόν από τον οποίο σου στέλνουν. Sent from my Moto X Play Προσωπικά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να στείλω εξερχόμενο μήνυμα σε κανέναν αριθμό και το ίδιο συμβουλεύω και τον οποιονδηποτε άλλο. Αν κάποια στιγμή σε χρεώνουν και το εξερχόμενο τι θα κανεις; Όποιος θέλει να συμβάλει για να γλιτώσουμε, κατεύθείαν καταγγελία στη Wind και σε όλους τους αρμόδιους φορείς. Και τηλέφωνο που πήρα τη Dimoco σε σταθερο μετά από προτροπή της Wind, το έκανα με τεράστιο φόβο μην με χρεώσουν με κάποιον άλλο τροπο. Και mail που τους έστειλα, τρέμω μήπως μπω σε καμιά spamming list. Edited June 5, 2017 by n8008n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Δεν αποδέχθηκα ποτέ τη συνδρομή. Τι είναι αυτά που λες; Αν σου ερθει ενα μηνυμα και σου λεει οτι αν δεν απαντησεις στο μηνυμα, θα γραφτεις στην υπηρεσία, εσύ θα απαντούσες; Για κανένα λόγο δεν ανταποκρίνομαι στον οποιονδήποτε απατεώνα μου ζητήσει να κάνω κάτι. Και επίσης εννοείται ότι δεν φταίμε εμείς, από τη στιγμή που δεν ζητήσαμε αυτή την τρομερή υπηρεσία. Αρχηγέ, μήπως εργάζεσαι στη Dimoco; Περίεργα μας τα λες... Προφανώς, δεν έχεις καταλάβει τίποτε από όσα σου έγραψαν όσοι θέλησαν να βοηθήσουν στο πρόβλημά σου. Και το αποκορύφωμα είναι η αντίδρασή σου που περιγράφεται στις δύο τελευταίες φράσεις. Η κλασική αντίδραση του Ελληνάρα όταν δεν έχει επιχειρήματα. Δεν έχεις καταλάβει ότι οι εταιρείες αυτές δεν ζητάνε φανερά τη συναίνεσή σου για την αποστολή των χρεώσιμων μηνυμάτων αλλά την παίρνει έμμεσα με κάποια προκάλυψη που αφορά σε οποιοδήποτε άλλο άσχετο θέμα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 (edited) Καταρχας ηρεμηστε λιγο. Δευτερον για πολλοστη φορα,το μήνυμα διακοπης δεν χρεώνεται. Ουτε και η επικοινωνία με το τηλ. κέντρο της εκάστοτε εταιρείας αφου μιλαμε για σταθερο γεωγραφικό αριθμό 210...211 κλπ. Οσο δεν κανει καποιος κατι απο τα 2 εξακολουθεί να χρεώνεται απο τα χρεώσιμα εισερχόμενα. Η επικοινωνία με την εταιρεία κινητής ισως εχει επισης αποτέλεσμα αλλά οχι αμεσο οσον αφορα την διακοπή των χρεώσεων σε πρωτη φαση και ουτε εγγυημένο οσον αφορά επιστροφή χρημάτων. Edited June 5, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Αν έβαζα έναν τυχαίο αριθμό (π.χ. +301234567890) προχωρούσε ζητώντας να αποδεχθώ την εγγραφή στην υπηρεσία(συνδρομή) αναφέροντας τις χρεώσεις. Δηλαδή θες να πεις πως αν εγώ ξέρω τον αριθμό σου, μπορώ να σε γράψω στην υπηρεσία τόσο απλά; Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Μόλις το δοκίμασα, σε σελίδα που σου ζητάει να βάλεις τον αριθμό σου. Βέβαια εγώ το δοκίμασα σε αριθμό που θέλω να πετάξω και στον οποίο έχω κάνει φραγή για τα 5ψήφια. Αλλά αφού έβαλα τον αριθμό μου ζήτησε επιβεβαίωση συνδρομής και μετά κόλλησε(λογικά εξαιτίας της φραγής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Δηλαδή θες να πεις πως αν εγώ ξέρω τον αριθμό σου, μπορώ να σε γράψω στην υπηρεσία τόσο απλά; Ναι, αλλά ακολουθώντας την φυσιολογική διαδικασία,θα πρέπει στον αριθμό που γράφεται να έρθει μήνυμα επιβεβαίωσης και ο κατοχος να επιβεβαιώσει την εγγραφή του. Εδω ομως λέμε οτι με κάποιο τρόπο είτε μεσω των headers στη σελίδα είτε με κάποιον άλλο άγνωστο σε μας τρόπο οι αριθμοί γράφονται στις υπηρεσίες αυτές απευθείας χωρίς επιβεβαίωση από πλευράς του χρήστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Μόλις επικοινώνησα με τη WIND μέσω του chat του F2G για να ενεργοποιήσω τη φραγή από και προς πενταψήφια SMS. Όπώς μου είπαν, η φραγή αφορά όλα τα 5ψήφια που ξεκινάνε από 54ΧΧΧ και 19ΧΧΧ, είτε εισερχόμενα είτε εξερχόμενα. Θα πρέπει να επικοινωνήσω το απόγευμα πάλι μαζί τους για να επιβεβαιώσω τη φραγή. Δεν είχα χρεωθεί ποτέ κάτι, αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μου φάνηκε πολύ πιθανό να γίνει στο μέλλον εν αγνοία μου. Στην τελική, από τη στιγμή που δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ κάποια από αυτές τις υπηρεσίες, δε νομίζω πως θα χάσω κάτι αν το κάνω προληπτικά. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Εμένα μου φάγανε γύρω στα 6 ευρώ. Και άκρη δεν βρήκα. Πήρα και έκανα φραγή Στάλθηκε από το EDI-AL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Για 6 ευρώ ίσως να μην ασχολιομουν καν. Αλλά είναι 24 εμένα. Ένα μεροκάματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Για 6 ευρώ ίσως να μην ασχολιομουν καν. Αλλά είναι 24 εμένα. Ένα μεροκάματο. και τα 6€ ειναι ανα μηνα.ειναι και αχορταγοι. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Μιας και χρεωθηκα κι εγω απο την Dimico 4ευρω με μηνυματα που μου εστειλε, πηρα στη Wind η οποια βεβαια δηλωσε ανεύθυνη. Το μονο που μου προτεινε ειναι να μου κανει φραγη στα νουμερα 54χχχ και 19χχχ. Οταν ρωτησα αν ετσι γινετε φραγη και σε αναλογα 5ψηφια τραπεζων, αλλων υπηρεσιων καθως και της ιδιας τηςWind , μου ειπε οτι γινετε φραγη στα παντα. Και οτι αν θελω να λαμβανω μηνυματα απο καποια 5ψηφια, θα πρεπει να μαθω πια ειναι αυτα και στη συνεχεια να αφαιρεθει η φραγη απο αυτα που θελω να ερχονται. Τρεχα γηρευε δηλαδη....... Τελικα ζητησα να γινει φραγη μονο στα 2 νουμερα απο τα οποια ελαβα μηνυματα, αυτο σημαινει ομως οτι στο μελλον μπορουν να στειλουν απο αλλα 5ψηφια αυτες οι εταιριες. Η wind δηλωσε αναρμοδια για οποιαδηποτε αλλη προστασια. Στην ουσια δηλαδη σου λενε η κανε φραγη σε ολα τα 5ψηφια ή απλα αυτες οι εταιριες θα συνεχισουν να σε κλεβουν, και φυσικα να περνουμε και εμεις το ποσοστο που μας αναλογει απο καθε μηνυμα...... Οσο για τα χρηματα μου ειπε παρε τηλεφωνο στην εν λογο εταιρια και ζητησε τα απο αυτους. Στη συνεχεια πηρα στην Dimico στο 8017007675 και εκει μου ειπαν βεβαια οτι γιατι παραπονιεστε αφου εχετε κανει εγραφη στην υπηρεσια μας!!!!!!!!!!!! Αλλα αφου δεν θελετε σας διαγραφουμε. Της ειπα οτι αυτο που θελω ειναι τα 4 ευρω πισω και τοτε μου εκλεισε το τηλεφωνο. Για το γαμοτο και οχι για τα χρηματα εκανα καταγγελια στην ΕΕΤΤ , και τωρα περιμενω να δω τι θα γινει. Αν και δεν νομιζω να γινει κατι. Η ΕΕΤΤ και ολες οι αρμοδιες υπηρεσιες (προστασιας του πολιτη) γνωριζουν αλλα δεν κανουν απολυτος τιποτα.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Η φραγή αφορά τα 54xxx και 19xxx αυξημένης χρέωσης,δεν νομίζω οι τράπεζες να χρησιμοποιούν τέτοια 5ψήφια οπότε και όλα να τα μπλοκάρεις δεν θα έχεις θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Εγώ πάντως που έκανα φραγή σε όλα τα νούμερα, δοκίμασα να στείλω από το κάθε ένα στα υπόλοιπα το μήνυμα της wind που ενημερώνει ότι θες να καλέσεις τον άλλον, που πάει από αριθμό που ξεκινάει από 54, και μια χαρά λαμβάνεται το sms. Και από αυτόν στον οποίο απευθύνεται και από αυτόν που το στέλνει (μέσω της εφαρμογής το δοκίμασα και ειδοποιεί και τους 2). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/Numbering/search.html?cat=esa_short εδω ειναι οι εκχωρησεις των συντομων κωδικων απο την ΕΕΤΤ,με αυξουσα αριθμητικη σειρα. Τα 54... ειναι προς το τελος (σελ. 16+) ,μπορειτε να βρειτε σε ποιες εταιριες ανηκουν τα νουμερα απο τα οποια σας ερχονται τα μηνυματα. Και αν δεν μου εχει διαφυγει κατι,οι τραπεζες δεν φαινεται να χρησιμοποιουν καποιο 5ψηφιο. Αλλωστε ο,τι ερχεται απο τραπεζα (ΕΤΕ & Πειραιώς τουλάχιστον που ξερω) εχει το ονομα της τραπεζας ή της αντιστοιχης υπηρεσιας στο id. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως που έκανα φραγή σε όλα τα νούμερα, δοκίμασα να στείλω από το κάθε ένα στα υπόλοιπα το μήνυμα της wind που ενημερώνει ότι θες να καλέσεις τον άλλον, που πάει από αριθμό που ξεκινάει από 54, και μια χαρά λαμβάνεται το sms. Και από αυτόν στον οποίο απευθύνεται και από αυτόν που το στέλνει (μέσω της εφαρμογής το δοκίμασα και ειδοποιεί και τους 2). μεσω απλου μηνυματος τι γινεται ομως?μεσω εφαρμογης μπορει να στελνει την εντολη αλλιως...στο id δειχνει 5ψηφιο στον αποδεκτη ή κατι αλλο? https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/kiniti/upiresies/upiresies-triton/?accept=1 τωρα που το διαβαζω,παρατηρω οτι δεν κανει διακριση στη φραγη μεταξυ χρεωσιμων και μη χρεωσιμων μηνυματων,ή τουλάχιστον δεν το διευκρινίζει. Edited June 7, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Εμενα παντως μου ειπαν οτι γινετε φραγη σε ολα ακομα και σε αυτα που θελω να ερχονται. Τους ρωτησα ας πουμε για το 19088 που ειναι της Wind και μου ειπαν οτι θα γινει φραγη και αν θελω μπορω στη συνεχεια να ζητησω να το αφαιρεσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) μεσω απλου μηνυματος τι γινεται ομως?μεσω εφαρμογης μπορει να στελνει την εντολη αλλιως...στο id δειχνει 5ψηφιο στον αποδεκτη ή κατι αλλο? https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/kiniti/upiresies/upiresies-triton/?accept=1 τωρα που το διαβαζω,παρατηρω οτι δεν κανει διακριση στη φραγη μεταξυ χρεωσιμων και μη χρεωσιμων μηνυματων,ή τουλάχιστον δεν το διευκρινίζει. Μόλις δοκίμασα και με απλό μήνυμα και πάει κανονικά. Δεν σου έρχεται κι εσένα που στέλνεις όπως όταν το κάνεις με την εφαρμογή, αλλά ο άλλος λαμβάνει ακριβώς το ίδιο. Να πω ότι όταν είχα κάνει την πρώτη φορά φραγή σε ένα νούμερο καλώντας τη Wind, η υπάλληλος μου είπε πως θα κόβει και αυτά τα μηνύματα στο 54040, και όπως βλέπω δεν ισχύει. edit: τελικά και σε αυτόν που ζητάει με Sms το ring me now πάε μήνυμα, απλά μου ήρθε αφού πήγε στο άλλου νούμερο που ζήτησα να με καλέσει πριν... Edited June 7, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Μπορώ να καλέσω κάπου στην Dimoco να τους τα χώσω μπας και πάρω πίσω τα λεφτά μου; Ζήτησα αναλυτικό από τη Wind, μου ήρθε και όλες οι χρεώσεις είναι από τη Dimoco. Θα πάω και από Wind φυσικά αύριο, απλά κάπου εδώ μέσα διαβασα ότι τους παίρνεις τηλ και ίσως βρεις άκρη. Που όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Μπορώ να καλέσω κάπου στην Dimoco να τους τα χώσω μπας και πάρω πίσω τα λεφτά μου; Ζήτησα αναλυτικό από τη Wind, μου ήρθε και όλες οι χρεώσεις είναι από τη Dimoco. Θα πάω και από Wind φυσικά αύριο, απλά κάπου εδώ μέσα διαβασα ότι τους παίρνεις τηλ και ίσως βρεις άκρη. Που όμως; https://dimoco.eu/contact/ http://www.findbiz.gr/el/company-page/param/name/110068613-dimoco-greece-single-member-pc :rolleyes: Ηταν καλά κρυμμένο στην πρωτη σελίδα του google!!! :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Tο Τηλ. που μποριες να παρεις ειναι το 8017007675. Εγω παντως που τους πηρα μολις πηγα να πω οτι θελω τα λεφτα μου πισω μου το εκλεισαν στα μουτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Γράφει και διεύθυνση στο site που είναι τα γραφεία τους. Αν δε βρούμε λύση με το καλό από το τηλ θα πάω από εκεί επιτόπου να μου δώσουν τα λεφτά στο χέρι μετρητά ζεστά ζεστά να πάω να πληρώσω τη Wind. Δεν θα δώσω ούτε ευρώ για τις ******** του καθενός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Εγω εκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Μου εστειλαν mail οτι ενημερωσαν την Wind και την εν λογω εταιρια και τους ζητανε εξηγησεις. Οποτε περιμενω να δω τι θα γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Εγω εκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Μου εστειλαν mail οτι ενημερωσαν την Wind και την εν λογω εταιρια και τους ζητανε εξηγησεις. Οποτε περιμενω να δω τι θα γινει. Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που περιμένεις να γίνει. Η εταιρεία θα πει ότι γράφτηκες συνδρομητής στις υπηρεσίες της, η Wind ότι δεν έχει σχέση με το θέμα και η ΕΕΤΤ θα σου στείλει τις απαντήσεις και των δύο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που περιμένεις να γίνει. Η εταιρεία θα πει ότι γράφτηκες συνδρομητής στις υπηρεσίες της, η Wind ότι δεν έχει σχέση με το θέμα και η ΕΕΤΤ θα σου στείλει τις απαντήσεις και των δύο. Αυτο που ζηταω ειναι την επιστροφη των χρηματων που μου πηραν.Απο εκει και περα θα δειξει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts