LeonidasT Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Να κανω μια ερωτηση ρε παιδες, που μπορουμε να δουμε φυσικα το ρολοι , σε ποιο καταστημα ? θελω να παω να του ριξω μια ματιά. Αλλα να μπορουμε να το βαλουμε στο χερι μας , οχι σε καμία γυάλα κλεισμενο να ειναι. Thanks.δες Πλαίσιο, δεν το είχα βρει αλλού πριν λίγους μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Να κανω μια ερωτηση ρε παιδες, που μπορουμε να δουμε φυσικα το ρολοι , σε ποιο καταστημα ? θελω να παω να του ριξω μια ματιά. Αλλα να μπορουμε να το βαλουμε στο χερι μας , οχι σε καμία γυάλα κλεισμενο να ειναι. Thanks. Εγώ και στο Public και στο Media Markt το δοκίμασα (στο Media Markt μάλιστα είχε πολλά Garmin , Samsung FIT κα) Να ρωτήσω και εγώ κάτι , ενώ είχα το ρολόι σε auto (αυτόματη) μέτρηση καρδιακών σφυγμών (ανά 10 λεπτά ) και τα μέτραγε κανονικά και τα κατέγραφε στο S Health στο κινητό. Ξαφνικά μετά από μια δραστηριότητα που ξεκίνησα χειροκίνητα (ελλειπτικό) σταμάτησε να μετράει και το κάνει μόνο χειροκίνητα . Το θέμα είναι ότι εξαφανίστηκε και η ρύθμιση για να το βάζεις σε Continues Auto , Manual που υπήρχε στις ρυθμίσεις στο S Health του ρολογιού .... Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Κατ αρχην ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις, ολα οταν λετε Πλαισιο και Public και Media σε ποια καταστηματα ρε συντροφοι εννοειτε ? :wacko: Γιατι δεν ειναι και λιγα στην Αθηνα και ειναι σε αποσταση μεταξυ τους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Κατ αρχην ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις, ολα οταν λετε Πλαισιο και Public και Media σε ποια καταστηματα ρε συντροφοι εννοειτε ? :wacko: Γιατι δεν ειναι και λιγα στην Αθηνα και ειναι σε αποσταση μεταξυ τους :) Για το Πλαίσιο : μπες στο site, δες ποιο θες (classic / frontier) και πάτα σε ποια καταστήματα υπάρχει. Πάρε ένα τηλέφωνο να επιβεβαιώσεις ότι υπάρχει και ανοιχτό να το φορέσεις πριν πας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Εγώ είδα το ρολόι στο Public του Golden hall και τα πολλά ρολογια στο Media Mark της Πάτρας... Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Να κανω μια ερωτηση ρε παιδες, που μπορουμε να δουμε φυσικα το ρολοι , σε ποιο καταστημα ? θελω να παω να του ριξω μια ματιά. Αλλα να μπορουμε να το βαλουμε στο χερι μας , οχι σε καμία γυάλα κλεισμενο να ειναι. Thanks. Το εχει το πλαισιο και μπορεις να το δοκιμασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 ρε παιδες, το ειχα ρωτησει και παλιοτερα αλλα δε θυμαμαι να απαντησε καποιος, εσεις οταν κανετε back up, σας τα επαναφερει μετα? Εμενα σχεδον τιποτα, ουτε στησιμο, ουτε widgets, ουτε watch faces. Αλλα κυριως το στησιμο ειναι σπαστικο.. Τι ακριβως κανει αφου δεν επαναφερει τιποτα απο αυτα? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 (edited) Οταν κανουμε μια καινουργια ενημερωση αντι να ειναι καλυτερη ειναι χειροτερη ! Edited December 1, 2017 by DALIKERMAN84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Υπάρχει στις ρυθμίσεις μπαταρίας επιλογή για αύξηση της αυτονομιας στις 42 μερες... ακυρώνει τον όρο smartwatch και γίνεται σκέτο watch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Παιδιά θέλω και εγω να το παραγγείλω αλλά ψαχνω ενα ποιοτικο μπρασελε μαυρο κατά προτίμηση τιτανιο αλλα οσα βρισκω απο amazon και ebay έχουν εως 30 ευρω. Θελω κάτι πιο ποιοτικό και ακριβό, αν ξέρει καποιος που μπορώ να βρω ας στείλει ενα link. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Παιδιά θέλω και εγω να το παραγγείλω αλλά ψαχνω ενα ποιοτικο μπρασελε μαυρο κατά προτίμηση τιτανιο αλλα οσα βρισκω απο amazon και ebay έχουν εως 30 ευρω. Θελω κάτι πιο ποιοτικό και ακριβό, αν ξέρει καποιος που μπορώ να βρω ας στείλει ενα link. ΕυχαριστώΤσέκαρε εδώ μήπως βρεις τίποτα. http://www.hirschstraps.com http://www.panatime.com Παιδιά μου ήρθε σήμερα. Να ρωτήσω? Πως πάω σε tizen 3? Είμαι up to date λέει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Τσέκαρε εδώ μήπως βρεις τίποτα. http://www.hirschstraps.com http://www.panatime.com Παιδιά μου ήρθε σήμερα. Να ρωτήσω? Πως πάω σε tizen 3? Είμαι up to date λέει!! Πολύ ωραία λουράκια αλλά ψάχνω κάτι σε bracelet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Δεν έχει καθόλου εε? Sorry.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Νομίζω στις κορυφαίες επιλογές συγκαταλέγονται τα http://www.lourakiahirsch.gr που δυστυχώς δεν έχει σε μπρασελε. https://www.hirschstraps.com/ Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Παιδιά το βαρέθηκα, άριστο σε όλα δεν λέω, αλλά σκέφτομαι να την κάνω για το 3 της Apple, τι γνώμη έχετε; @@ θα κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Παιδιά το βαρέθηκα, άριστο σε όλα δεν λέω, αλλά σκέφτομαι να την κάνω για το 3 της Apple, τι γνώμη έχετε; @@ θα κάνω;Εσύ ξέρεις φίλε μου.προσωπικά την αποφεύγω την apple όπως ο διάολος το λιβάνι. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Παιδιά το βαρέθηκα, άριστο σε όλα δεν λέω, αλλά σκέφτομαι να την κάνω για το 3 της Apple, τι γνώμη έχετε; @@ θα κάνω; Αν σου αρέσει φίλε μου προχώρα , είναι και θέμα γούστου... βλέπω πως έχεις και iPhone Καμία σχεδόν σχέση το ένα με το άλλο , στο design τουλάχιστον (ευτυχώς) !! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Αν σου αρέσει φίλε μου προχώρα , είναι και θέμα γούστου... βλέπω πως έχεις και iPhone Καμία σχεδόν σχέση το ένα με το άλλο , στο design τουλάχιστον (ευτυχώς) !! :happy: Θέλω να δοκιμάσω και το άλλο να δω τι λέει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Εχω εδώ και αρκετούς μήνες το S3 Frontier και σχεδόν αμέσως μόλις το αγόρασα, κατέβασα μερικά δωρεάν faces αλλά και 2-3 επι πληρωμή. Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις εξαφανίστηκαν και έμειναν μέσα μόνο τα προεγκατεστημένα. Δεν με πείραξε που χάθηκαν από πλευράς κόστους (στο σύνολο ούτε 10 ευρώ) όσο το ότι δεν μπορώ να τα βρώ και πάλι. Επρεπε να είχα κάνει κάτι σαν back up, ας πούμε, έτσι ώστε να μείνουν αυτά μέσα? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τα βρώ, ΄να αγοράσω άλλα? Και αν χαθούν κι αυτά μετά από λίγο καιρό ? Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Εγω iphone εχω για κινητο αλλα αγορασα το samsung για ρολοι,ειναι πολυ καλυτερο απο το apple (γνωμη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Εχω εδώ και αρκετούς μήνες το S3 Frontier και σχεδόν αμέσως μόλις το αγόρασα, κατέβασα μερικά δωρεάν faces αλλά και 2-3 επι πληρωμή. Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις εξαφανίστηκαν και έμειναν μέσα μόνο τα προεγκατεστημένα. Δεν με πείραξε που χάθηκαν από πλευράς κόστους (στο σύνολο ούτε 10 ευρώ) όσο το ότι δεν μπορώ να τα βρώ και πάλι. Επρεπε να είχα κάνει κάτι σαν back up, ας πούμε, έτσι ώστε να μείνουν αυτά μέσα? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τα βρώ, ΄να αγοράσω άλλα? Και αν χαθούν κι αυτά μετά από λίγο καιρό ? Ευχαριστώ ! Δεν εχασες τιποτα....στην εφαρμογη Galaxy aps μπες -αν θυμαμαι καλα το ονομα- και θα τα βρεις για να περασεις ξανα !:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 (edited) Δεν εχασες τιποτα....στην εφαρμογη Galaxy aps μπες -αν θυμαμαι καλα το ονομα- και θα τα βρεις για να περασεις ξανα !:cool: Στο Galaxy Aps του κινητού ? Γιατί στα Aps του τηλεφώνου δεν βγάζει τίποτα... π.χ. "My Faces".... κάτι τέτοιο να τα "σηκώσω" και πάλι από εκεί... Edit: Tο βρήκα. Από τα Apps του κινητού υπάρχει ιστορικό με ότι έχει κατέβει στο Gear (εφαρμογές, Faces, παιχνίδια) και μπορεί να ξανακατέβει. Ευχαριστώ πολύ !! Edited December 9, 2017 by jtzimitras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Εχω εδώ και αρκετούς μήνες το S3 Frontier και σχεδόν αμέσως μόλις το αγόρασα, κατέβασα μερικά δωρεάν faces αλλά και 2-3 επι πληρωμή. Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις εξαφανίστηκαν και έμειναν μέσα μόνο τα προεγκατεστημένα. Δεν με πείραξε που χάθηκαν από πλευράς κόστους (στο σύνολο ούτε 10 ευρώ) όσο το ότι δεν μπορώ να τα βρώ και πάλι. Επρεπε να είχα κάνει κάτι σαν back up, ας πούμε, έτσι ώστε να μείνουν αυτά μέσα? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τα βρώ, ΄να αγοράσω άλλα? Και αν χαθούν κι αυτά μετά από λίγο καιρό ? Ευχαριστώ ! το εχω ρωτησει 2-3 φορες αλλα κανεις δεν εχει απαντησει. και back να κανεις, δεν επαναφερει τιποτα. Εγω τουλαχιστον ουτε ενα face δεν εχω ξανα βρει. Τα βρισκεις ομως απο αλλου. θα πας στο galaxy app στο κινητο σου, οι εφαρμογες μου, ολα, gear, και εκει πρεπει να τα βρεις κανονικα. Εγω εκει τα βρηκα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Εγω iphone εχω για κινητο αλλα αγορασα το samsung για ρολοι,ειναι πολυ καλυτερο απο το apple (γνωμη μου) Δεν έχω κανένα παράπονο από το S3, είναι άριστο σε όλα του, ήθελα να δω τι κάνει και το άλλο αλλά όπως βλέπω όλοι είστε υπέρ του S3. Οπότε το ξεχνώ για την ώρα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Πάντως το tizen 3 το έχουν κατεβάσει.. Δεν μπορείς να κάνεις update πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts