Jump to content

Dartmed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    135
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dartmed

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Dartmed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα, Ψάχνω φορτιστή fast charge για Samsung Note 8 . Δυστυχώς μέχρι τώρα αγόρασα 2 από τοπικό μαγαζί τους οποίους μου έδωσαν ώς fast charge αλλά κανένας δεν φόρτιζε γρήγορα ούτε αναγραφόταν η ανάλογη ένδειξη στο κινητό . Θα μπορούσε κάποιος να μου υποδείξει κάποιον που δοκιμασμένα δουλεύει με το συγκεκριμένο κινητό ? Ευχαριστώ .
  2. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές είναι sweat proof ή δεν ισχύει ? Επειδή με ενδιαφέρουν τα ακουστικά ψάχνω κάποιον που να έχει πραγματική εμπειρία και άποψη .
  3. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται από τις ελληνικές τράπεζες,οι οποίες προσπαθούν να φτιάξουν τις δικές τους εφαρμογές. Η εφαρμογή της Εθνικής είναι άθλια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουν μυαλά...
  4. Εμένα πέρασε τελωνείο αλλά δεν πλήρωσα κάτι. Το πρόβλημα ήταν ότι έμεινε στο τελωνείο 60 ημέρες. Παρέλαβα 72 ημέρες μετά την αποστολή.
  5. Εγώ είδα το ρολόι στο Public του Golden hall και τα πολλά ρολογια στο Media Mark της Πάτρας...
  6. Εγώ και στο Public και στο Media Markt το δοκίμασα (στο Media Markt μάλιστα είχε πολλά Garmin , Samsung FIT κα) Να ρωτήσω και εγώ κάτι , ενώ είχα το ρολόι σε auto (αυτόματη) μέτρηση καρδιακών σφυγμών (ανά 10 λεπτά ) και τα μέτραγε κανονικά και τα κατέγραφε στο S Health στο κινητό. Ξαφνικά μετά από μια δραστηριότητα που ξεκίνησα χειροκίνητα (ελλειπτικό) σταμάτησε να μετράει και το κάνει μόνο χειροκίνητα . Το θέμα είναι ότι εξαφανίστηκε και η ρύθμιση για να το βάζεις σε Continues Auto , Manual που υπήρχε στις ρυθμίσεις στο S Health του ρολογιού ....
  7. Πας στην εφαρμογή S Health στο ρολόι , κάτεβαίνεις κάτω και 4ο στη σειρά είναι η τελευταία δραστηριότητα που έχεις κάνει (Θερμίδες--> Βήματα --> Όροφοι --> Δραστηριότητα) . Πατάς την δραστηριότητα και θα σου δίνει την επιλογή γιά να ξεκινήσεις καινούργια. Επειδή είναι χωμένο εγώ χρησιμοποιώ το Widget και έχω τις τέσσερις συχνότερες σε συντόμευση για να μην παιδεύομαι .
  8. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους, τελικά το αγόρασα και το ευχαριστιέμαι. Στο κατάστημα είχε και το Garmin το οποίο φαινότανε πιο στιβαρό αλλά κάπως μου έκανε (και η οθόνη ήταν κάπως) έτσι τελικά πήρα το S3 . Οι smart δυνατότητες είναι όντως καταπληκτικές , σταματάω με τη μηχανή και με κράνος μιλάω κανονικα :lol: . Για τα αθλητικά Trackings θα δούμε αλλά έτσι και αλλιώς όπως είπα και παραπάνω δεν πάω για τους ολυμπιακούς . Τώρα ψάχνω για λουράκια και tempered glass ... :p
  9. Δεν θέλω να κουβαλάω το κινητό μαζί μου (κοπανιέται μέσα στη τσέπη το χειμώνα , και το καλοκαίρι δεν έχω που να το βάλω) . Έχω καταλάβει ότι δεν έιναι και το καλύτερο tracker , αλλά δεν ψάχνω για επαγγελματικό αθλητικό ρολόι (ούτε και παλμογράφο πιστεύω θα αγόραζα ακόμα και αν είχα τη δυνατότητα) . Αυτό που ρωτάω είναι, εάν ξέρει κάποιος, πόσο διαφορά έχει από ένα Garmin . Εάν η διαφορά του είναι τέτοια που να ενδιαφέρει μόνο επαγγελματίες τότε για μένα είναι καλύτερο το S3 , εάν οι μετρήσεις που κάνει είναι εντελώς εκτός απλά θα ήθελα να το ξέρω . Για αυτό ρωτάω αν κάποιος έχει συγκριτική εμπειρία .
  10. Αυτό που θα ήθελα είναι μια σχετικά καλή μέτρηση απόστασης σε τρέξιμο , επίσης η αγορά παλμογράφου είναι μια επιλογή την οποία όμως το S3 δεν την προφέρει επειδή δεν συνδέεται με κανέναν . ή κάνω λάθος ?
  11. Έχω το Surface Pro 4 για περίπου 15 μήνες τώρα . Ξαφνικά πριν από μερικές ημέρες και καθώς έβλεπα Netflix μου παρουσίασε αυτό το πρόβλημα. Ένα ανεπαίσθητο τρέμουλο το οποίο όμως κάνει τα πάντα να φαίνονται διπλά και ουσιαστικά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Laptop. Όταν ακουμπούσα το χέρι μου στην οθόνη σταμάταγε αλλά με το που το άφηνα άρχιζε ξανά . Έκλεισα τον υπολογιστή και το επόμενο πρωί δεν το ξαναέκανε . Μου το έχει κάνει άλλη μια φορά μετά από πολύωρη χρήση , έχω την εντύπωση ότι σύμβαινε μετά από αύξηση θερμοκρασίας αλλά δεν είμαι σίγουρος . Ψάχνοντας βρήκα διάφορα βίντεο στο You Tube που δείχνουν παρόμοιο πρόβλημα . Επίσης βρήκα και αυτό το νήμα στο support της Microsoft που με τρόμαξε λίγο . Έχει κανείς άλλος παρόμοιο θέμα ?
  12. Καλησπέρα σε όλους , είμαι σε αναζήτηση smartwatch εδώ και λίγο καιρό . Αφού έψαξα όσο μπορούσα είμαι μεταξύ Gear S3 και Garmin Fenix 3 . Αυτό που ψάχνω είναι ένα smartwatch με δυνατότητες activity tracker . Δεν είμαι πρωταθλητής αλλά θα ήθελα το tracking να είναι σχετικά καλό . Από ότι έχω καταλάβει τα καλά του S3 είναι πολύ καλή οθόνη, λειτουργικό-χρηστικότητα, καλή επικοινωνία με samsung Κινητό (έχω το Note 8), πολλά smart καλούδια (stand alone τηλεφώνημα κτλ) . Από την άλλη έχω κάποιες αμφιβολίες για το κατά πόσο "αντέχει" και επίσης διαβάζω μικτά σχόλια για τις μετρήσεις (ότι το GPS είναι ανακριβές, to heart rate sensor είναι εντελώς αναξιόπιστο και άλλα τέτοια) . Επίσης διαβάζω ότι το S Health δεν είναι και ότι καλύτερο (δεν το έχω χρησιμοποιήσει). Από την άλλη το Garmin διαβάζω ότι είναι αρκετά έως πολύ ακριβές στις μετρήσεις του, έχει πολύ καλή μπαταρία, το Garmin Connect είναι πολύ καλό app , έχει δυνατότητα σύνδεσης με fitness περιφερειακά (όχι ότι θέλω να πάρω αλλά υπάρχει η δυνατότητα), sapphire glass, και συνεχή μέτρηση καρδιακού ρυθμού. Από την άλλη η οθόνη είναι χαμηλής ποιότητας και η smart δυνατότητες είναι περιορισμένες καθώς και το Interface γενικά είναι κάπως δύσχρηστο . Εάν έχει κάποιος εμπειρία θα του ήμουν υπόχρεος . Να σημειώσω ότι δεν ψάχνω το απόλυτο fitness tracker απλά με όσα έχω διαβάσει δεν έχω καταλάβει πόσο ανακριβείς είναι οι μετρήσεις του G3 .
×
×
  • Create New...