adversus Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Αν και πολύ αργά, ήρθα κι εγώ ξανά στο ios με ένα jet black Κουκλί το άτιμο αλλά το φοβάμαι μόνο που το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Να το χαρεις και να μην φοβασαι τιποτα!! αν θες για την πλατη υπαρχουν ζελατινες και δεν θα φαινεται τιποτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RealMakka Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Καλημέρα παιδιά.. Σκέφτομαι για iPhone 7 plus.. Τι λέτε; αξίζει; δεν έχω ξανά πάει ποτέ σε ios και με φοβίζει αρκετά.. Θέλω ένα κινητό με καλή αυτονομία, μεταπολιτική αξία, καλή κάμερα και πάνω από όλα αξιοπιστία! Οι άλλες επιλογές είναι το iPhone 7 το απλό, καθώς και Samsung galaxy S8 και note 8 αν πέσει η τιμή.. Αυτήν την στιγμή έχω ένα xiaomi redmi Note 3 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 αν θες μεταπολιτικη αξια, καλη καμερα και πανω απο ολα αξιοπιστια πας μονο σε Apple.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RealMakka Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 αν θες μεταπολιτικη αξια, καλη καμερα και πανω απο ολα αξιοπιστια πας μονο σε Apple.... Φοβάμαι λίγο την αλλαγή από Android.. Πιστεύεις θα με καλύψει; δεν αξίζει να πάω σε S8 ή να περιμένω για note 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Φοβάμαι λίγο την αλλαγή από Android.. Πιστεύεις θα με καλύψει; δεν αξίζει να πάω σε S8 ή να περιμένω για note 8; Δεν μπορω να γνωριζω. Αυτο πρεπει να το βρεις απο μονος σου. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Καλημέρα παιδιά.. Σκέφτομαι για iPhone 7 plus.. Τι λέτε; αξίζει; δεν έχω ξανά πάει ποτέ σε ios και με φοβίζει αρκετά.. Θέλω ένα κινητό με καλή αυτονομία, μεταπολιτική αξία, καλή κάμερα και πάνω από όλα αξιοπιστία! Οι άλλες επιλογές είναι το iPhone 7 το απλό, καθώς και Samsung galaxy S8 και note 8 αν πέσει η τιμή.. Αυτήν την στιγμή έχω ένα xiaomi redmi Note 3 pro. Σίγουρα βγάζεις απ' έξω το απλό 7αρι. Στα υπόλοιπα θα σε καλύψει το 7 Plus. Σίγουρα όμως το s8 είναι καλύτερο στη φωτογραφία. Για το note 8 θα πρέπει να περιμένεις 3-4 μήνες ώστε να στρώσει τιμή του Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Έχει βάλει κανείς skin από dbrand ή άλλη εταιρεία να μου πει αν κάθεται καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Έχει βάλει κανείς skin από dbrand ή άλλη εταιρεία να μου πει αν κάθεται καλά; Εγω φιλε. Αν το τοποθετησεις με πιστολακι μαλλων ζεσταινοντας τις κουρμπες θα μπει τζαμι και κανει το κινητο πολυ ωραιο. Μιλαω παντα για dbrand.... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Γίνεται μετά από backup να κάνεις restore ορισμένα μόνο στοιχεία; το backup θα γίνει σε 128αρι ενώ το restore σε 32αρι γιαυτό ρωτάω. Στάλθηκε από το G3112 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Όχι δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Εγω φιλε. Αν το τοποθετησεις με πιστολακι μαλλων ζεσταινοντας τις κουρμπες θα μπει τζαμι και κανει το κινητο πολυ ωραιο. Μιλαω παντα για dbrand.... Μήπως είχες και έχεις βάλει σε κανένα 6/7edge να μου πεις αν έχουν την ίδια επιτυχία εφαρμογής? σε αυτά τα δύο λόγω της κούρμπας δε με ενθουσίαζε και πολύ το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Μήπως είχες και έχεις βάλει σε κανένα 6/7edge να μου πεις αν έχουν την ίδια επιτυχία εφαρμογής? σε αυτά τα δύο λόγω της κούρμπας δε με ενθουσίαζε και πολύ το αποτέλεσμα. Κοιτα οι κουρμπες του iPhone σου δυσκολευουν τη ζωη και ειναι πιο δυσκολο να πετυχεις καλο αποτελεσμα, αλλα, ναι, αν το κανεις σωστο στο ζεσταμα, τοτε θα εχεις εξαιρετικο αποτελεσμα. Στα S6, S7 ειναι πολυ πιο ευκολο... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 (edited) Μήπως είχες και έχεις βάλει σε κανένα 6/7edge να μου πεις αν έχουν την ίδια επιτυχία εφαρμογής? σε αυτά τα δύο λόγω της κούρμπας δε με ενθουσίαζε και πολύ το αποτέλεσμα. Είχα βάλει ένα skin από dbrand στο 6s που είχα, θέλει λίγη δουλειά για να μπει, το καλό είναι ότι μπορείς σε κάποια σημεία που δεν κολλήσει καλά να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις. Edited September 10, 2017 by ro33ck Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Ωχ άρα αν είναι πιο δύσκολο απ'το 7 edge τότε τσάμπα θα το πάρω. Στο 7 edge 2 άλλαξα και 100% τέλεια εφαρμογή δε πέτυχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Καλησπέρα σε ολους παιδία αποφάσισα να φύγω απο το galaxy note 2 και αγόρασα το iphone 7plus 128GB. Εχω στην κατοχή μου και ένα iPad Air ,θα ήθελα να ρωτήσω το iphone και το iPad τα εχω συγχρονίσει στο ίδιο Apple ID και όταν βάζω μια εφαρμογή στο iphone αυτή η εφαρμογή μπαίνει και στο iPad πως μπορώ να το κάνω να μην γίνετε αυτό υπάρχει κάποια ρυθμίσει .επισης κάποιες εφαρμογές όπως το YouTube όταν εχω απο εκεί γνωστοποιήσεις δεν εχει ήχο η ειδοποίηση αυτό ειναι έτσι χωρίς ήχο ......ευχαριστώ Επίσης υπάρχει λαμπάκι μπροστά στο τηλέφωνο να αναβοσβήνει όταν έχουμε ειδοποιήσεις ,κάποια αναπάντητη η μήνυμα Edited September 12, 2017 by marinos5 Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Καλησπέρα σε ολους παιδία αποφάσισα να φύγω απο το galaxy note 2 και αγόρασα το iphone 7plus 128GB. Εχω στην κατοχή μου και ένα iPad Air ,θα ήθελα να ρωτήσω το iphone και το iPad τα εχω συγχρονίσει στο ίδιο Apple ID και όταν βάζω μια εφαρμογή στο iphone αυτή η εφαρμογή μπαίνει και στο iPad πως μπορώ να το κάνω να μην γίνετε αυτό υπάρχει κάποια ρυθμίσει. Απενεργοποίησε τις αυτόματες λήψεις των εφαρμογών. Μπορείς να δεις πως μπορείς να το κάνεις αυτό, διαβάζοντας αυτό. επισης κάποιες εφαρμογές όπως το YouTube όταν εχω απο εκεί γνωστοποιήσεις δεν εχει ήχο η ειδοποίηση αυτό ειναι έτσι χωρίς ήχο ......ευχαριστώ Έλεγξε τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων για την εφαρμογή του YouTube, από τις Ρυθμίσεις/YouTube/Γνωστοποιήσεις. Επίσης υπάρχει λαμπάκι μπροστά στο τηλέφωνο να αναβοσβήνει όταν έχουμε ειδοποιήσεις ,κάποια αναπάντητη η μήνυμα Όχι δεν υπάρχει κάποιο LED ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Καλησπέρα σε ολους παιδία αποφάσισα να φύγω απο το galaxy note 2 και αγόρασα το iphone 7plus 128GB. Εχω στην κατοχή μου και ένα iPad Air ,θα ήθελα να ρωτήσω το iphone και το iPad τα εχω συγχρονίσει στο ίδιο Apple ID και όταν βάζω μια εφαρμογή στο iphone αυτή η εφαρμογή μπαίνει και στο iPad πως μπορώ να το κάνω να μην γίνετε αυτό υπάρχει κάποια ρυθμίσει .επισης κάποιες εφαρμογές όπως το YouTube όταν εχω απο εκεί γνωστοποιήσεις δεν εχει ήχο η ειδοποίηση αυτό ειναι έτσι χωρίς ήχο ......ευχαριστώ Επίσης υπάρχει λαμπάκι μπροστά στο τηλέφωνο να αναβοσβήνει όταν έχουμε ειδοποιήσεις ,κάποια αναπάντητη η μήνυμα Λαμπάκι δεν υπάρχει για να βλέπεις ειδοποιήσεις Την στιγμή που έρχεται κάποια κλήση, μήνυμα και λοιπά μπορείς να έχεις επιλογή να αναβοσβήνει το φλας Ρυθμίσεις/γενικά/προσβασιμότητα/λάμψη σε ειδοποιήσεις. Στην συσκευή που Δεν επιθυμείς να έρχονται οι εφαρμογές αυτόματα χωρίς να τις κατεβάσεις πηγαίνεις ρυθμίσεις/iTunes & App Store και ξετικαρεις ότι δεν επιθυμείς να γίνεται αυτόματα από αυτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σκεφτόμουν το 7 plus εδώ και καιρό, αλλά περίμενα τη χθεσινή παρουσίαση πριν την τελική απόφαση. Επειδή το 8 plus δε με συγκίνησε, κάνω τώρα κίνηση για 7 plus ή πιστεύετε καλύτερα να περιμένω μήπως πέσει η τιμή του όταν έρθουν τα 8/Χ εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σκεφτόμουν το 7 plus εδώ και καιρό, αλλά περίμενα τη χθεσινή παρουσίαση πριν την τελική απόφαση. Επειδή το 8 plus δε με συγκίνησε, κάνω τώρα κίνηση για 7 plus ή πιστεύετε καλύτερα να περιμένω μήπως πέσει η τιμή του όταν έρθουν τα 8/Χ εδώ; Να πεσουν οι τιμες πολυ σε προϊντα apple δεν παιζει, αρα μην περιμενεις να πεσει το Χ κατω απο 1000αρικο. Εγω το 8 Plus σκεφτομουν. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Να πεσουν οι τιμες πολυ σε προϊντα apple δεν παιζει, αρα μην περιμενεις να πεσει το Χ κατω απο 1000αρικο. Εγω το 8 Plus σκεφτομουν. Τα 200+ γραμ τα σκέφτεσαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Να πεσουν οι τιμες πολυ σε προϊντα apple δεν παιζει, αρα μην περιμενεις να πεσει το Χ κατω απο 1000αρικο. Αν θα πεσει το 7 plus ρωτησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Τα 200+ γραμ τα σκέφτεσαι ? Τι διαφορά σε γραμμαρια εχουν το 7 Plus με το 8 Plus; 20; E οχι και να μου κανουν διαφορά 20 γραμμαρια... :rolleyes: Αν θα πεσει το 7 plus ρωτησα... Λογικα θα πεσει κανα 150αρι... Δεν ειμαι και σιγουρος. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Τι διαφορά σε γραμμαρια εχουν το 7 Plus με το 8 Plus; 20; E οχι και να μου κανουν διαφορά 20 γραμμαρια... :rolleyes: Λογικα θα πεσει κανα 150αρι... Δεν ειμαι και σιγουρος. Θα πέσει, θα πέσει. ένα 150 σίγουρα. Αλλά όχι αμέσως. Η διαφορά σε στα γραμ. είναι περίπου 10 νομίζω, βαριέμαι να το ψάχνω... :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Tasos19s & Amykles !! Για τις ειδοποίησης που έρχονται απο το YouTube ειναι ενεργά μέσα απο τις ρυθμίσεις και ο ήχος και όλα τα υπόλοιπα και δεν μου χτυπάει κάποια ειδοποίηση το ίδιο γίνετε και στο iPad σε εσάς κάνει ήχο η ειδοποίηση απο το YouTube ενώ το τηλέφωνο ειναι στην αναμονή και συνδεδεμένο στο ιinternet .......το μπάνερ νομίζω βγαίνει αλλά μόλις εχω ενεργή την οθόνη .. Και κάτι άλλο εχω συγχρονίσει στο Mail το gmail μου και μόνο όταν μπαίνω στο Mail έρχονται τα μηνύματα και όχι σε πραγματικό χρόνο μπορώ να κάνω κάποια ρυθμίσει για αυτό ? Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts