Vasileios Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 πρώτα θα το κάνεις whatsUP Αμέσως μετά θα πας στο App και θα χτυπησεις εκεί που λέει γίνε από τώρα φοιτητικό. Απο την στιγμή των παννελληνίων και μετά μπορεις να γίνεις φοιτητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Θέλει ημερομηνία γέννησης από 1/1/200 έως 31/12/2002 ........δε με πιάνει αυτό όπως καταλαβαίνεις.....:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Κανεις αίτηση για να γίνει απλο whatsup και στη συνέχεια όταν έχεις το πάσο/φοιτητική ταυτότητα, μπορείς να κανεις το whatsup σου φοιτητικό από το whatsup.gr, συμπληρώνοντας την φόρμα και ανεβάζοντας φωτογραφία του πάσου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Θέλει ημερομηνία γέννησης από 1/1/200 έως 31/12/2002 ........δε με πιάνει αυτό όπως καταλαβαίνεις.....:worry: Είχα το ίδιο θέμα με την ημερομηνία γέννησης και μου ειχαν πει οτι δεν παιζει ρολο, οπότε εβαλα μια οτι να ναι. Ωστοσο , για σιγουρα, θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με το chat απο το σαιτ της Cosmote. Αν τους περιγράψεις την κατασταση σου, θα σε κατατοπισουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 (edited) Έκανα αίτηση σε κατάστημα, θα γίνει καρτοκινητο και όταν έχω την βεβαίωση η το πάσο θα γίνει Φοιτητικο. Ενδεχομένως να μπορεί να γίνει και με το email αποδοχής που έχω λάβει από τη σχολή ! Θα ξέρω από αύριο. Ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω και δεύτερο φοιτητικό της cosmote στο όνομα μου ? Edited September 21, 2020 by mobile_34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Όχι δεν μπορεις Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Καλησπέρα και καλό μήνα. Μπήκαν σε όλους σήμερα οι παροχές 600' και 600ΜΒ ; Μέχρι στιγμής σε μένα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Στις 07:05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει με το ότι για λίγες ώρες σήμερα το πρωί μπήκε φραγή κίνησης; Μετά έκανα ανανέωση υπολοίπου, για λίγες ώρες να την πάτησα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Αν είχες φραγή στις 7:05 (ή εκείνη την ώρα που μπαίνουν συνήθως), τότε παίζει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Το φοιτητικό Cosmote mobile Internet student από 20GB πήγε 30GB? Καλά βλέπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Έτσι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Παιδιά καλησπέρα! Έχω μπει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο σε προπτυχιακές σπουδές μπορώ να μετατρέψω το καρτοκινητό μου σε φοιτητικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Μπορείς, βγάζεις τη φοιτητική ταυτότητα από το minedu και όταν την παραλάβεις από ένα κατάστημα vodafone (συνήθως εκεί πάνε), την βγάζεις φωτογραφία κι συμπληρώνεις τη φόρμα στο whatsup.gr. Αν έχεις φίλο που έχει φοιτητικό (ή κάποιο μέλος εδω), μπορεί να σου στείλει λινκ για να κανεις από εκεί την αίτηση και να πάρετε και οι δυο δώρο 2GBχ3 μήνες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Μπορείς, βγάζεις τη φοιτητική ταυτότητα από το minedu και όταν την παραλάβεις από ένα κατάστημα vodafone (συνήθως εκεί πάνε), την βγάζεις φωτογραφία κι συμπληρώνεις τη φόρμα στο whatsup.gr. Αν έχεις φίλο που έχει φοιτητικό (ή κάποιο μέλος εδω), μπορεί να σου στείλει λινκ για να κανεις από εκεί την αίτηση και να πάρετε και οι δυο δώρο 2GBχ3 μήνες. Σε ευχαριστώ πολύ! Μήπως ξέρεις περίπου πόσο καιρό κάνει να εκδοθεί το πάσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Κανεις την αίτηση, σε 2-4 εργάσιμες παίρνουν επιβεβαίωση από τη γραμματεία και αν είναι όλα οκ, σε 5 εργάσιμες μετά την έγκριση σε ενημερώνουν (με sms και email) για να περάσεις από το σημείο παραλαβής που δήλωσες (συνήθως καταστήματα vodafone). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 υπαρχει καμια ακρη να παρουμε κανα φοιτιτικο πακετο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 υπαρχει καμια ακρη να παρουμε κανα φοιτιτικο πακετο ? Το ίντερνετ είναι γεμάτο αγγελίες. Ιδου οι... ακρες σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Εδώ και μέρες τρέχει αυτή η προσφορά... μέχρι 03.12.2020 Με 3€ παίρνεις 15GB για 10 ημέρες και στέλνεις 5GB σε κάποιο φίλο σου! Με 9€ έχεις συνολικά 45GB για ένα μήνα... Για κάποιον που τον ενδιαφέρουν τα GB! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Εδώ και μέρες τρέχει αυτή η προσφορά... μέχρι 03.12.2020 Με 3€ παίρνεις 15GB για 10 ημέρες και στέλνεις 5GB σε κάποιο φίλο σου! Με 9€ έχεις συνολικά 45GB για ένα μήνα... Για κάποιον που τον ενδιαφέρουν τα GB! Ναι αυτό ακριβώς, εγώ θα την ενεργοποιήσω όταν μου λήξουν τα του Σάμερ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Στο φοιτητικό έχουμε κανονικά φραγή στους 3 μήνες, ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Κανονικά Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manowar1908 Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Αυτή τη στιγμή έχω σύνδεση στην κοσμοτε. Έβγαλα ένα φοιτητικό whats up στο όνομα του αδερφού μου. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να μεταφέρω το νούμερο της σύνδεσης της κοσμοτε στο whats up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Το καρτοκινητο είναι στο όνομα και το πάσο του αδερφού σου; Τότε θα πρέπει να αποσυνδεθεί το πάσο από αυτο το νούμερο. Στη συνέχεια, μετατρέπεις το συμβόλαιο σε καρτοκινητο και αφού γίνει η αλλαγή το μετατρέπεις σε φοιτητικό με το πάσο του αδερφού σου. Δεν χρειάζεται να είναι στα ίδια στοιχεία ο αριθμός με τα στοιχεία του πάσου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts