SERS1612 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Εμένα ήρθε μειλ το πρωί από op ότι έφυγε και πριν λίγο ήρθε sms από DHL που λέει Παρασκευή παραλαβή. Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αθήνα είσαι; Εγώ ,Ηράκλειο μάλλον πάω από βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Ναι. Μίλησα με DHL και το Παρασκευή παίζεται.ολα καλά Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Εχει αγορασει κανεις απο oppomart? Ειναι Κινεζικη εκδοση μονο απο εκει? Προσπαθησα να το παρω απο τη σελιδα τους αλλα μου λεει "Estimated delivery by Nov 3, 2016" και οταν μπηκα στην Αγγλικη σελιδα "Sorry, we currently don't ship to this address" οποτε μαλλον δε θα το παρω απο εκει τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Εχει αγορασει κανεις απο oppomart? Ειναι Κινεζικη εκδοση μονο απο εκει? Προσπαθησα να το παρω απο τη σελιδα τους αλλα μου λεει "Estimated delivery by Nov 3, 2016" και οταν μπηκα στην Αγγλικη σελιδα "Sorry, we currently don't ship to this address" οποτε μαλλον δε θα το παρω απο εκει τελικα... Και απο αγγλια πλεον σε 5 weeks λεει,υπομονη λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Εχει αγορασει κανεις απο oppomart? Ειναι Κινεζικη εκδοση μονο απο εκει? Προσπαθησα να το παρω απο τη σελιδα τους αλλα μου λεει "Estimated delivery by Nov 3, 2016" και οταν μπηκα στην Αγγλικη σελιδα "Sorry, we currently don't ship to this address" οποτε μαλλον δε θα το παρω απο εκει τελικα... Δες λίγο τις μπάντες εδώ ---> op3 Γράφει με κόκινα γράμματα "- Europe/Asia/Australia 4G LTE-FDD bands supported: B1/B3/B7". Λείπει η Β20 aka 800. ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Δες λίγο τις μπάντες εδώ ---> op3 Γράφει με κόκινα γράμματα "- Europe/Asia/Australia 4G LTE-FDD bands supported: B1/B3/B7". Λείπει η Β20 aka 800. ;) Υπαρχουν ακομα οι 1,3,7 οποτε λογικα θα καλυπτουν συμφωνα με https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks_in_Europe Εδω που ειμαι η Βοντα εχει 1,3 οποτε και παλι κατι θα καλυπτει. Αλλα το προβλημα ειναι κυριως στην εγγυηση και στην προελευση αν ειναι κινεζικη η συσκευη (και η ΡΟΜ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Κι εγώ την Κυριακή το παρήγγειλα, κι από βιασύνη δεν είδα ότι θα είναι available σε 5 εβδομάδες! (όχι ότι θα άλλαζε κάτι βέβαια, απλώς θα ήμουν πιο προετοιμασμένος ψυχολογικά.. :( ) Πάντως γενικά έχουν χοντρό θέμα με το availability, κι αυτό είναι κάτι που ενδεχομένως μακροπρόθεσμα να κάνει κακό στην εταιρεία. Από όλες τις συσκευές που πουλάνε στο site τους: - OnePlus X: Out of stock - OnePlus 2: Out of stock - OnePlus 3: Soft gold: Out of stock / Graphite: Ships within 5 weeks Xαρήκαμε, δεν πάμε πουθενά με τέτοια παραγωγή... Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 καλά πάμε....σήμερα αν παραγγείλεις παραλάμβάνεις 4-11 !!!!!!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 καλά πάμε....σήμερα αν παραγγείλεις παραλάμβάνεις 4-11 !!!!!!!!!! δυστηχως,ηταν κλειστα για 40 ημερες κ μολις ανοιξαν σου λενε ειναι σε στοκ αλλα παραλαμβανεις σε 5 εβδομαδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Κι εγώ την Κυριακή το παρήγγειλα, κι από βιασύνη δεν είδα ότι θα είναι available σε 5 εβδομάδες! (όχι ότι θα άλλαζε κάτι βέβαια, απλώς θα ήμουν πιο προετοιμασμένος ψυχολογικά Mια απο τα ιδια φιλε. Το παρηγγειλα στις 21/9 και μετα ειδα τις 5 εβδομαδες. Παλι θα το επερνα αλλα οπως λες θα ημουν πιο προετοιμασμενος. :) Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 27, 2016 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Borg74 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Κι εγώ την Κυριακή το παρήγγειλα, κι από βιασύνη δεν είδα ότι θα είναι available σε 5 εβδομάδες! (όχι ότι θα άλλαζε κάτι βέβαια, απλώς θα ήμουν πιο προετοιμασμένος ψυχολογικά Mια απο τα ιδια φιλε. Το παρηγγειλα στις 21/9 και μετα ειδα τις 5 εβδομαδες. Παλι θα το επερνα αλλα οπως λες θα ημουν πιο προετοιμασμενος. :) Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ μετά την παραγγελία είδα τις 5 εβδομάδες...Παραγγελία 21/09 estimated dispatch 21/10 estimated delivery 28/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Το πρωί Τσεχία απόψε Ουγγαρία. Το ταλαιπωρουν το εργαλείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παρέα έρχονται με το δικό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλημέρα παιδιά, από εγγύηση τι γίνεται το καλυπτει κάποιος εδώ Ελλάδα ή πρέπει να το στείλεις με δικά σου έξοδα κάπου; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παρέα έρχονται με το δικό μου! Αχαχαααχα!!! Να γνωριστούμε να τα βγάζουμε βόλτα!!! Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά, από εγγύηση τι γίνεται το καλυπτει κάποιος εδώ Ελλάδα ή πρέπει να το στείλεις με δικά σου έξοδα κάπου; Ελλάδα όχι πίσω στην one plus. Έξοδα δικά τους λογικά. Δεν το ξέρω Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρώτα τους στο τσατ Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Στο theverge.com γράφουν ότι από αύριο ξεκινάει η διανομή του τηλεφωνου από το δίκτυο καταστημάτων της Ο2 στην Αγγλία! Δεν αναφέρονται τιμές πάντως. http://www.theverge.com/2016/9/27/13055800/oneplus-3-o2-exclusive-carrier-uk-partnership Edited September 28, 2016 by razkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manimani Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Προσπαθώ να παραγγέιλλω την συσκευή και μου εμφανίζει ημερομηνία παράδοσης στις αρχές του Νοέμβρη. Ρωτάω λοιπόν εάν υπάρχει κάποιο γνωστό θέμα διαθεσιμότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Έχουν μειωθεί πολύ τα αποθέματα πάλι και λογικά περιμένουν νέα παραλαβή... Έγινε χαμός μόλις ανοιξαν πάλι οι παραγγελίες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Αχαχαααχα!!! Να γνωριστούμε να τα βγάζουμε βόλτα!!! Ναι... κρίμα είναι ,τώρα που γνωριστήκανε !!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Έχουν μειωθεί πολύ τα αποθέματα πάλι και λογικά περιμένουν νέα παραλαβή... Έγινε χαμός μόλις ανοιξαν πάλι οι παραγγελίες... ακριβώς αυτό που έλεγα όταν έκανα την παραγγελία μέσω Γερμανίας, ότι και να περίμενα 12/9 θα γινόταν χαμός και ενδεχομένως ακόμα θα περίμενα. Είναι λογικό να γίνεται τόσος χαμός με το κινητό αφού είναι τρελό vfm για την ώρα.Πέρα απο τα σπεκς είναι και το θέμα ότι έχεις την ελευθερία να το ξεκλειδώσεις χωρίς την απώλεια της εγγύησης που αυτό για αρκετό κόσμο είναι σημαντικό άσχετα που στην ελλάδα δεν μας απασχολεί. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Στο theverge.com γράφουν ότι από αύριο ξεκινάει η διανομή του τηλεφωνου από το δίκτυο καταστημάτων της Ο2 στην Αγγλία! Δεν αναφέρονται τιμές πάντως. http://www.theverge.com/2016/9/27/13055800/oneplus-3-o2-exclusive-carrier-uk-partnership Είναι λογικό να γίνεται τόσος χαμός με το κινητό αφού είναι τρελό vfm για την ώρα.Πέρα απο τα σπεκς είναι και το θέμα ότι έχεις την ελευθερία να το ξεκλειδώσεις χωρίς την απώλεια της εγγύησης που αυτό για αρκετό κόσμο είναι σημαντικό άσχετα που στην ελλάδα δεν μας απασχολεί. Πολύ φοβάμαι πως αν ισχύει αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω ότι θα ξεκινήσει διανομή και από το δίκτυο της O2, θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Το λευκο αναδιαστηματα εμφανιζεται στο ελληνικο site,υπαρχει αμεσα ομως απο το αγγλικο!!! Edited September 29, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 336 pounds στην Ο2, μονο το μαυρο. https://www.o2.co.uk/shop/tariff/oneplus/3/?productId=154707c7-2282-43e9-957c-183e6b12343e&planId=&contractType=payasyougo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Οχι κανονικό απλό είναι, εχει ξεκινήσει την Τρίτη από SZCZECIN Πολωνία και από την Πέμπτη το μεσημέρι είναι κολλημένο στη Βουδαπέστη http://www.dhl.com/en/express/tracking.html?AWB=5826536645&brand=DHL Szczenin ;;; έχουν αποθήκες εκεί; ποιο μαγαζί; Έχουμε γνωστούς εκεί αν είναι να οαζαρεψουν την τιμή. Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 εκεί είναι οι κεντρικές αποθήκες της 1+ για όλη την ευρώπη εκτός από αγγλία κύπρο νομίζω.σιγά μην κάνουν παζάρια, τι είναι μπακάλικο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts