Jump to content

Πάροχοι Ηλεκτρικής ενέργειας!

odim
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;  

302 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;

• ΔΕΗ
      144
    • PROTERGIA
      27
    • ELPEDISON
      30
    • ΗΡΩΝ
      19
    • WATT+VOLT
      29
    • NRG
      8
    • ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
      2
    • GREEN
      3
    • VOLTERRA
      20
    • VOLTON
      4
    • ΖΕΝΙΘ
      6
    • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
      9
    • ΚΕΝ
      1

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αυτό γίνεται μια φορά, όταν αλλάζεις πάροχο και δεν γίνεται κάθε μήνα.. Επανέρχομαι σε αυτό για να ενημερώσω τον φίλο makap ότι συνεχίζει το ίδιο πράγμα με τους λογαριασμούς. Σημερινός λογαριασμός για 30 μέρες έναντι με 978kwh χρέωση δεν γίνεται δυστυχώς μόνο μία φορά. Σε 2 μήνες 2000 kwh και 4000 για όλο τον χειμώνα με θέρμανση. Ακριβός όπως έκανε και η ΔΕΗ απλά η ελιν είναι σίγουρα πιο συμφέρουσα Edited by Korak42

Θα περιγράψω ένα περιστατικό που συνέβη χθες, για να αναδείξω την άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση της ΕΛΙΝ.

Έλαβα μήνυμα με τον τελευταίο ΕΚ λογαριασμό ο οποίος ήταν χρεωστικός με το ποσό των 12.350€ για δίμηνη σχεδόν (39 ημέρες) κατανάλωση με Κ 740 kwh περίπου και Μ 99.986 kwh!!! Ναι, διαβάσατε σωστά.

Το γιατί ήταν και πάλι ΕΚ σε διάστημα μικρότερο των 2 μηνών (39 ημέρες) είναι άλλη ιστορία και οφείλεται σε βλάβη του υποσταθμού και μη λειτουργία του συστήματος αλλαγής από Κ σε Μ για διάστημα 35 ημερών περίπου, για το οποίο ο ΔΕΔΔΗΕ, αφού πήρε ενδείξεις μετά την αποκατάσταση της βλάβης, αναλόγισε την κατανάλωση που έγραψε ο μετρητής του Κ, και μετέφερε ένα αριθμό kwh από το Κ στο Μ.

Αυτή ήταν και η αιτία, βέβαια, που ο ίδιος μετρητής στο διάστημα των 39 ημερών από την προηγούμενη (έκτακτη) καταμέτρηση δεν είχε προλάβει να καλύψει την προηγούμενη ένδειξη του Μ, κατά 14 kwh, και έβγαλε κατανάλωση -14 kwh, την οποία το λογισμικό σύστημα της ΕΛΙΝ μετέτρεψε σε 99.986 kwh, επειδή προφανώς δεν είχε σχεδιαστεί ώστε να καταλαβαίνει αρνητική κατανάλωση.

Επικοινώνησα αμέσως με την εξυπηρέτηση, ο υπάλληλος είδε και κατάλαβε το λάθος, είπε να μην ανησυχώ και σε λίγο με ενημέρωσε ότι 1) εξέδωσε πιστωτικό λογαριασμό (τον οποίο έλαβα αμέσως), 2) έστειλε το θέμα στην εταιρεία που υποστηρίζει το λογισμικό τους για να αντιμετωπίσουν αυτό το πρωτοεμφανιζόμενο πρόβλημα, και 3) έστειλε μήνυμα στον ΔΕΔΔΗΕ για να επιβεβαιώσει τις ενδείξεις.

Είμαι βέβαιος ότι σε καμία άλλη εταιρεία δεν θα είχα αυτή την αντιμετώπιση και άμεση εξυπηρέτηση σε διάστημα 5΄από την ώρα που τους ενημέρωσα για το πρόβλημα.

Καλημέρα σε γ21 που στην ουσία είναι πηγαδη για παροχή νερού για αλλαγή παροχου και αλλαγή ονόματος ζητάει σχέδιο ηλεκτρολόγου η δεδηε??

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόνο για αλλαγή ονόματος θα σου ζητήσει και αν έχουν περάσει 7 χρόνια από το προηγούμενο. 4

Γ21 = Επαγγελματικό άρα κάθε 7 χρόνια και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα λιγώτερο.

Edited by Vasileios

Μόνο για αλλαγή ονόματος θα σου ζητήσει και αν έχουν περάσει 14 χρόνια από το προηγούμενο.
Το θέμα είναι ότι είναι σε πηγαδη χρειαζετε σχέδιο??

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους.

Σε αναζήτηση οικονομικότερου παρόχου και εγώ.

Αυτή τη στιγμή, είμαι στο οικιακό τιμολόγιο Γ1Ν της Δ.Ε.Η., με Μ.Ο. κατανάλωσης ανά 4μηνο 1.000/250 (ημερήσιες/νυχτερινές).

Το πρόγραμμα του Ήρωνα με το 45% έκπτωσης συνέπειας είναι αρκετά ελκυστικό, αλλά φοβάμαι τη ρήτρα της Ο.Τ.Σ. Σε ιστοσελίδες αλλού διαβάζω για τιμή στο εύρος 40-50, αλλού ότι μεταβάλλεται. Γνωρίζει κάποιος τί ακριβώς παίζει; Μεταβάλλεται σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει το εύρος από μήνα σε μήνα;;;

Επίσης, θεωρείτε ότι δεν παίζει ρόλο στην επιλογή το αν ο πάροχός μας είναι και παραγωγός ηλεκτρικού ρεύματος (και όχι απλά προμηθευτής);

Υ.Γ.: Να υποθέσω ότι δεν θα μας ζητήσουν πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου κατά την τυχόν αλλαγή παρόχου ή να υπολογίζω και αυτό το κόστος (καθώς έχει λήξει εδώ και 8 χρόνια περίπου);

Καλημέρα σε όλους.

Σε αναζήτηση οικονομικότερου παρόχου και εγώ.

Αυτή τη στιγμή, είμαι στο οικιακό τιμολόγιο Γ1Ν της Δ.Ε.Η., με Μ.Ο. κατανάλωσης ανά 4μηνο 1.000/250 (ημερήσιες/νυχτερινές).

Το πρόγραμμα του Ήρωνα με το 45% έκπτωσης συνέπειας είναι αρκετά ελκυστικό, αλλά φοβάμαι τη ρήτρα της Ο.Τ.Σ. Σε ιστοσελίδες αλλού διαβάζω για τιμή στο εύρος 40-50, αλλού ότι μεταβάλλεται. Γνωρίζει κάποιος τί ακριβώς παίζει; Μεταβάλλεται σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει το εύρος από μήνα σε μήνα;;;

Επίσης, θεωρείτε ότι δεν παίζει ρόλο στην επιλογή το αν ο πάροχός μας είναι και παραγωγός ηλεκτρικού ρεύματος (και όχι απλά προμηθευτής);

Υ.Γ.: Να υποθέσω ότι δεν θα μας ζητήσουν πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου κατά την τυχόν αλλαγή παρόχου ή να υπολογίζω και αυτό το κόστος (καθώς έχει λήξει εδώ και 8 χρόνια περίπου);

Επειδή η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν μια απο τις επιλογές που είχα στην δική μου περίπτωση και έχοντας ελαφρώς μεγαλύτερες καταναλώσεις απο εσένα μίλησα 2-3 φορές με εκπρόσωπο τους αλλά οι απαντήσεις ήταν αόριστες.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μπορείς να βρεις τους όρους του προγράμματος και να διαβάσεις κι εσύ ότι η ΟΤΣ είναι μεταβαλλόμενη χωρίς όριο. Τον τρόπο που μεταβάλλεται δεν τον κατάλαβα, δυστυχώς.

Επειδή όμως προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο τελικά δεν προτίμησα αυτή την εταιρεία, παρότι ήταν φθηνότερη (χωρίς την επιβάρυνση ΟΤΣ) και προτίμησα την Ελιν που είναι λίγο ακριβότερη αλλά ξεκάθαρη χωρίς ΟΤΣ μέχρι σήμερα!

Επειδή η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν μια απο τις επιλογές που είχα στην δική μου περίπτωση και έχοντας ελαφρώς μεγαλύτερες καταναλώσεις απο εσένα μίλησα 2-3 φορές με εκπρόσωπο τους αλλά οι απαντήσεις ήταν αόριστες.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μπορείς να βρεις τους όρους του προγράμματος και να διαβάσεις κι εσύ ότι η ΟΤΣ είναι μεταβαλλόμενη χωρίς όριο. Τον τρόπο που μεταβάλλεται δεν τον κατάλαβα, δυστυχώς.

Επειδή όμως προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο τελικά δεν προτίμησα αυτή την εταιρεία, παρότι ήταν φθηνότερη (χωρίς την επιβάρυνση ΟΤΣ) και προτίμησα την Ελιν που είναι λίγο ακριβότερη αλλά ξεκάθαρη χωρίς ΟΤΣ μέχρι σήμερα!

Η Οριακή Τιμή του Συστήματος είναι η τιμή η οποία καθορίζεται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και είναι η τιμή που εισπράττουν όλοι οι όσοι παρέχουν ενέργεια στο Σύστημα ενέργειας. Αλλά και πληρώνουν όλοι όσοι ζητούν ενέργεια από το Σύστημα. Η (ΟΤΣ) διαμορφώνεται σύμφωνα με το συνδυασμό προσφορών τιμών και ποσοτήτων που υποβάλλουν κάθε μέρα οι διαθέσιμες μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, και του ωριαίου φορτίου ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας, που διαμορφώνεται σε καθημερινή βάση από τους καταναλωτές.

Στο σημείο, εξισώνονται οι προσφερόμενες ποσότητες ενέργειας με το ζητούμενο φορτίο ενέργειας, εκεί ορίζεται και η Οριακή Τιμή Συστήματος.

Η Οριακή Τιμή του Συστήματος είναι η τιμή η οποία καθορίζεται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και είναι η τιμή που εισπράττουν όλοι οι όσοι παρέχουν ενέργεια στο Σύστημα ενέργειας. Αλλά και πληρώνουν όλοι όσοι ζητούν ενέργεια από το Σύστημα. Η (ΟΤΣ) διαμορφώνεται σύμφωνα με το συνδυασμό προσφορών τιμών και ποσοτήτων που υποβάλλουν κάθε μέρα οι διαθέσιμες μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, και του ωριαίου φορτίου ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας, που διαμορφώνεται σε καθημερινή βάση από τους καταναλωτές.

Στο σημείο, εξισώνονται οι προσφερόμενες ποσότητες ενέργειας με το ζητούμενο φορτίο ενέργειας, εκεί ορίζεται και η Οριακή Τιμή Συστήματος.

Ενδεχομένως ο φίλος να εννοεί ότι δεν κατανόησε τον τρόπο μεταβολής του εύρους της ΟΤΣ, καθώς στον Ήρωνα νομίζω ότι αυτό δεν είναι σταθερό κατά την διάρκεια του συμβολαίου σου.

Ενδεχομένως ο φίλος να εννοεί ότι δεν κατανόησε τον τρόπο μεταβολής του εύρους της ΟΤΣ, καθώς στον Ήρωνα νομίζω ότι αυτό δεν είναι σταθερό κατά την διάρκεια του συμβολαίου σου.

Ακριβώς, ήταν λάθος η διατύπωση μου.

Γειά σας!

Διαβάζοντας το νήμα ετοιμάζομαι να μεταφερθώ από τη Volterra όπου είχα 2 παροχές ηλ. ρεύματος, μάλλον προς την Elin.

Στους 2 τελευταίους λογαριασμούς της Volterra είδα να αυξάνεται η χρέωση από 0,0660 σε 0,08950, χωρίς καμμία ειδοποίηση.

Οι καταναλώσεις μου είναι 4000kwh/έτος για την μια παροχή και 2000kwh/ έτος για την δεύτερη παροχή όπου έχω και φυσικό αέριο.

Οι ερωτήσεις μου είναι: Αν με συμφέρει να πάρω πρόγραμμα χωρίς πάγιο και ποιο μικτό πρόγραμμα ρεύματος-φυσικού αερίου μου προτείνετε.

Ευχαριστώ!

Μικρή μεταβολή προς τα κάτω γνώρισε το μερίδιο της ΔΕΗ στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας τον Απρίλιο, υποχωρώντας στο 67,37% από 67,91% τον Μάρτιο, σύμφωνα με το νεότερο δελτίο του Χρηματιστηρίου Ενέργειας.

Στα αξιοσημείωτα της μηνιαίας απεικόνισης της αγοράς προμήθειας είναι η άνοδος – αν και μικρή – των μεριδίων των κυριότερων εναλλακτικών παρόχων όπως είναι η Protergia, η Ήρων, η Elpedison (σπάζοντας για πρώτη φορά το “φράγμα” του 5%) και η Watt & Volt.

Αναλυτικά, η εικόνα στο σύνολο των εναλλακτικών παρόχων διαμορφώνεται ως εξής:

Μυτιληναίος (Protergia): 6,84 (6,46) με 3,20% στη ΧΤ, 3,62% στη ΜΤ και 0,02% στην ΥΤ.

Ήρων: 5,81 (5,66) με 3,34% στη ΧΤ και 2,47% στη ΜΤ.

Elpedison: 5,06 (4,97) με 3,00%, 1,73% και 0,33%.

Watt & Volt: 2,90 (2,79) με 2,37 στη ΧΤ και 0,53% στη ΜΤ.

NRG: 2,72 (2,83) με 1,26% και 1,46%.

Volterra: 1,89 (1,92) με 0,94% και 0,95%.

Αέριο Αττικής (Φυσικό Αέριο): 1,40 (1,34) με 0,75% και 0,65%.

ZeniΘ: 1,10 (1,06) με 0,88% και 0,22%.

Volton: 1,02 (1,03) με 0,97% και 0,05%.

ΕΛΤΑ: 1,06 (1,01) με 0,56% και 0,49%.

ΚΕΝ: 0,81 (0,77) με 0,72% και 0,09%.

ΟΤΕ: 0,18 (0,39) με 0,18% και 0,00%.

Viener: 0,22 (0,23) με 0,01% και 0,22%.

Green: 0,07 (0,07) με 0,07% και 0,00%.

Interbetton: 0,05 (0,06) με 0,00% και 0,05%.

Growth: 0,03 (0,04) με 0,02% και 0,02%.

Σύμφωνα πάντα με το δελτίο του ΕΝΕΧ, η μέση ΟΤΣ Απριλίου, ίση με 28,51 €/ΜWh, μειώθηκε σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα κατά 15,14 €/ΜWh και σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους μειώθηκε κατά 33,89 €/ΜWh.

Η μέση ΟΤΣ Απριλίου 2020 είναι η χαμηλότερη μέση μηνιαία ΟΤΣ των τελευταίων τεσσάρων ετών.

http://www.enexgroup.gr/fileadmin/groups/EDRETH/DAS_Monthly_Reports/202004_DAS_Monthly_Report.pdf

Το περίεργο είναι ότι δεν περιλαμβάνεις και την ELINOIL (ΕΛΙΝ) στους παρόχους ηλ. ενέργειας, με κάποια μικρά έστω ποσοστά στους διάφορους πίνακες του Δελτίου ΑΠΡ 2020, αλλά μεγαλύτερα από τους τελευταίους που αναφέρεις.

Και αναφέρομαι σ' αυτόν τον πάροχο επειδή είναι από τους πολύ λίγους που δεν έχουν κάνει καμία διαφήμιση μέχρι τώρα και πιστεύω ότι είναι ο πιο φτηνός πάροχος, χωρίς πάγια, χωρίς ΟΤΣ, με 10% έκπτωση συνέπειας, χωρίς δέσμευση και με πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών. Με όλα αυτά τα συν κατέληξα στην ΕΛΙΝ μετά από αρκετό ψάξιμο και δεν το έχω μετανιώσει.

Καλησπέρα, ερώτηση σχετικά με τον τίτλο.

Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος/link από τον οποίο να ενημερωνόμαστε για τις τιμές ΟΤΣ στη χώρα για δεδομένη χρονική περίοδο πχ μήνα;

Ευχαριστώ.

Υγ: Είδα ένα pdf παραπάνω του enex, συμβουλευόμαστε το σχεδιάγραμμα από αυτό;

Edited by tagar

Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος/link από τον οποίο να ενημερωνόμαστε για τις τιμές ΟΤΣ στη χώρα για δεδομένη χρονική περίοδο πχ μήνα;

Ευχαριστώ.

Ναι υπάρχει, στην παραπάνω μηνιαία αναφορά, αλλά η ΟΤΣ αυτή είναι απολογιστική, δηλαδή πως κινήθηκε τον προηγούμενο μήνα.

Ευχαριστώ.

Υγ: Είδα ένα pdf παραπάνω του enex, συμβουλευόμαστε το σχεδιάγραμμα από αυτό;

Συνήθως το κοιτάω από εδώ (παίρνεις το μέσο όρο για να βγάλεις την τιμή ΟΤΣ του τελταυταίου μήνα), αλλά πολλές φορές τρώει κολλήματα και έχει κενά για κάποιες ημέρες.

Αλλιώς μπορείς από εδώ. Αλλά πρέπει να κατεβάσεις ένα αρχείο ανά ημέρα, να πάρεις την τιμή και μετά να βγάλεις το μέσο όρο για τις ημερομηνίες που σε ενδιαφέρουν

Δηλαδή αν θελήσω για το τετράμηνο του εκκαθαριστικού λογαριασμού μου να τσεκάρω αν και πόσες φορές η ΟΤΣ πέρασε το όριο 50, τι κάνω;

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Δηλαδή αν θελήσω για το τετράμηνο του εκκαθαριστικού λογαριασμού μου να τσεκάρω αν και πόσες φορές η ΟΤΣ πέρασε το όριο 50, τι κάνω;

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Δε λαμβάνεται υποψη η ημερήσια ΟΤΣ.

Νομίζω είναι απο εκκθαριστικό μέχρι εκκαθαριστικό, αλλά δεν είμαι βέβαιος. Υπάρχει πιθανότητα η κάθε εταιρεία να το υπολογίζει με διαφορετικά ημερολογιακά όρια (δεν το γνωρίζω).

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Αυτό που χρειάζομαι είναι ένα "εργαλείο" που να μπορώ να δω τις τιμές ΟΤΣ εκτός από του τρέχοντα μήνα και για τους προγενέστερους.

Αν για παράδειγμα ο πάροχος μου υποστηρίζει πως πληρώνω περισσότερο [εκκαθαριστικός λογαριασμός 4μήνου] λόγω αυξημένης ΟΤΣ (πάνω από τη συμφωνηθείσα τιμή) πχ τον 1ο και 2ο μήνα του έτους (τον 3ο και 4ο ήταν μειωμένη γενικά) να μπορώ αυτό να το τσεκάρω.

Κι όταν είναι αυξημένη η ΟΤΣ πως λογαριάζεται η τιμή της για την επιπλέον χρέωση (από το μ.ο. του μήνα, της βδομάδας, ανά μέρα);

Ευχαριστώ.

Άλλη μια διευκρίνιση, έστω ότι εσύ πληρώνεις σήμερα το λογαριασμό με κατανάλωση από 1 Απριλίου έως 30 Απριλίου, και σε αυτό το λογαριασμό περιλαμβάνεται ΟΤΣ.

Δε σημαίνει ότι αυτή η χρέωση ΟΤΣ είναι για την κατανάλωση 1-30 Απριλίου. Αλλά είναι από προγενέστερη περίοδο.

Κακώς δεν αναφέρεται η περίοδος χρέωσης ΟΤΣ στο λογαρισμό όπως γίνεται και με την κατανάλωση.

Το περίεργο είναι ότι δεν περιλαμβάνεις και την ELINOIL (ΕΛΙΝ) στους παρόχους ηλ. ενέργειας, με κάποια μικρά έστω ποσοστά στους διάφορους πίνακες του Δελτίου ΑΠΡ 2020, αλλά μεγαλύτερα από τους τελευταίους που αναφέρεις.

Και αναφέρομαι σ' αυτόν τον πάροχο επειδή είναι από τους πολύ λίγους που δεν έχουν κάνει καμία διαφήμιση μέχρι τώρα και πιστεύω ότι είναι ο πιο φτηνός πάροχος, χωρίς πάγια, χωρίς ΟΤΣ, με 10% έκπτωση συνέπειας, χωρίς δέσμευση και με πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών. Με όλα αυτά τα συν κατέληξα στην ΕΛΙΝ μετά από αρκετό ψάξιμο και δεν το έχω μετανιώσει.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ έχει 0,15% (σελ.52 του .pdf) αλλά νομίζω πως είναι σχετικά λογικό καθώς απευθύνεται σε καταναλωτές με μικρές καταναλώσεις. Κι εγώ όταν ήθελα πρόσφατα να διαλέξω πάροχο ήμουν έτοιμος να υπογράψω την σύμβασή μαζί τους, αλλά άλλαξα γνώμη την τελευταία στιγμή.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ μου θυμίζει την Volterra η οποία στο ξεκίνημά της δεν έκανε διαφήμιση και είχε φθηνά & τίμια προγράμματα. Μακάρι να μείνει σε αυτές τις τιμές!

logo-vwclub-2016.png

δεν παρακολουθώ το θέμα, απλά ήθελα να ενημερώσω.

αφορά την εταιρεία ρεύματος ΗΡΩΝ

στην προσπάθεια να κερδίσουν πελάτες, προσφέρουν μεταξύ άλλων και ένα smartwatch ( m3 comforable )

ΠΡΟΣΟΧΗ, αρνηθείτε να το παραλάβετε γιατί ενώ λένε πως είναι αξίας 45 ευρώ!!!!

η πραγματική του αξία είναι 6 ευρώ (λιανική τιμή)

ο κουριερ που το φέρνει θέλει 7 ευρώ μεταφορικά.

στην ουσία πρόκειται για ένα σκουπίδι με μηδενική αξιοπιστία, από αυτά που παράγουν κατά εκατομμύρια οι Κινέζοι και μολύνουν τον πλανήτη.

για όποιον θέλει να το δει είναι αυτό

https://kinghome.gr/wearables/7049_smart-bracelet-bluetooth-m3.html

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

δεν παρακολουθώ το θέμα, απλά ήθελα να ενημερώσω.

αφορά την εταιρεία ρεύματος ΗΡΩΝ

στην προσπάθεια να κερδίσουν πελάτες, προσφέρουν μεταξύ άλλων και ένα smartwatch ( m3 comforable )

ΠΡΟΣΟΧΗ, αρνηθείτε να το παραλάβετε γιατί ενώ λένε πως είναι αξίας 45 ευρώ!!!!

η πραγματική του αξία είναι 6 ευρώ (λιανική τιμή)

ο κουριερ που το φέρνει θέλει 7 ευρώ μεταφορικά.

στην ουσία πρόκειται για ένα σκουπίδι με μηδενική αξιοπιστία, από αυτά που παράγουν κατά εκατομμύρια οι Κινέζοι και μολύνουν τον πλανήτη.

για όποιον θέλει να το δει είναι αυτό

https://kinghome.gr/wearables/7049_smart-bracelet-bluetooth-m3.html

Δεν ειναι με απευθειας συμφωνια με την ΗΡΩΝ.

Ειναι απο συμφωνια που γινεται με συνεργατη της.

Kαι εγω που ψαχνω για τηλεφωνια: βρηκα το ιδιο πακετο με την ιδια τιμη σε συνεργατη της εταιρειας τηλεφωνιας που εχει δωρο Power Bank. :rolleyes:

Ειναι το τυρακι των συνεργατων. Αλλιως θα επαιρνεις κατευθειαν το πακετο της εταιρειας που κανεις συμβολαιο.:)

Άλλη μια διευκρίνιση, έστω ότι εσύ πληρώνεις σήμερα το λογαριασμό με κατανάλωση από 1 Απριλίου έως 30 Απριλίου, και σε αυτό το λογαριασμό περιλαμβάνεται ΟΤΣ.

Δε σημαίνει ότι αυτή η χρέωση ΟΤΣ είναι για την κατανάλωση 1-30 Απριλίου. Αλλά είναι από προγενέστερη περίοδο.

Κακώς δεν αναφέρεται η περίοδος χρέωσης ΟΤΣ στο λογαρισμό όπως γίνεται και με την κατανάλωση.

Έχω την εντύπωση πως αφορά την περίοδο κατανάλωσης η ΟΤΣ που ανάλογα πληρώνουμε. Αλλά ψάχνομαι γενικά...