Jump to content

eddy96

Members
  • Δημοσιεύσεις

    159
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by eddy96

  1. @korakios Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αναμένουμε νεότερα!
  2. Καλησπέρα σας! Είμαι στην ΕΛΙΝ από 29/05/20 και έχω σύμβαση για δυο χρόνια. Έχω το πρόγραμμα νυχτερινό 365. Οι καταναλώσεις μου είναι μεγάλες ανά τετράμηνο(3.000-4.000 ανάλογα την περιόδο) και είχα φύγει από την ΔΕΗ. Σε εμένα δεν μου έχει έρθει προς το παρόν e-mail για αύξηση τιμών. Να περιμένω e-mail στις επόμενες ημέρες? Τι λέτε?
  3. Προσωπικά αποφάσισα να πάω στο πρόγραμμα της ελιν στο σταθερη χρέωση 365 https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia/gia-to-spiti-ilektriko-revma/electricon-nichterino-365/ Ξέρω ότι έχει 4,5 ευρώ πάγιο το μήνα και δυο χρόνια δέσμευση αλλά έχει μια χρέωση σταθερή και δεν έχω να σκεφτώ πρωί και νύχτα. Κοίταξα και τους υπόλοιπους παρόχους και δεν με συμφέρει σχεδόν τίποτα γιατί ξεπερνάνε το μέσο όρο οτσ που δίνει και μετά έρχομαι στα ίδια με την ελιν.
  4. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!
  5. Πήρα τρεις εκκαθαριστικούς και τα έβαλα κάτω. Σε ετήσια βάση έχω 6.100 ημερήσιες και 6.729 νυχτερινές κιλαβατόρες. Είδα ότι η ελιν έχει δυο προγράμματα. το 365 με τιμή 0,06590 και το άλλο το σκέτο νυχτερινό. Εσύ ποιο έχεις? Αυτό? https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia/gia-to-spiti-ilektriko-revma/electricon-oikiako-nichterino/ Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά!
  6. Ωραία! Κοίταξα λίγο τους προηγούμενους εκκαθαριστικούς. Ο μεγαλύτερος που έρχεται είναι ο χειμώνας. Ο αμέσως επόμενος είναι στο καλοκαίρι με περίπου 3.500-4.000 κιλαβατόρες ανάλογα το καλοκαίρι. και ο επόμενος που είναι ενδιάμεσα στις εποχές είναι 3000 κιλαβατόρες στο σύνολο. Η έκπτωση συνέπειας 10% είναι επιπλέον έκπτωση στην τιμή του ρεύματος? Σε ευχαριστώ!
  7. Παιδιά καλησπέρα σας! Είμαι στην ΔΕΗ με μεγάλες καταναλώσεις και λέω να την κάνω επειδή πληρώνω πολλά. Ο τελευταίος εκκαθαριστικός που είχε τον χειμώνα μέσα ήρθε πολύ αυξημένος. Τον περιμένα ούτως η άλλως γιατί κάθε χειμώνα έρχεται αρκετά. Είχα ημερήσιες 2.194 και νυχτερινές 3.039 κιλαβατόρες. Άρα στο σύνολο 5.233 κιλαβατόρες! Αρχικά βρήκα την volton με δωρεάν δυο μήνες ηλεκτρική ενέργεια. Όμως μετά βρήκα τι σημαίνει περί ΟΤΣ και από ότι κατάλαβα δεν με συμφέρει και πολύ. https://volton.gr/lp/volton-one-2-mines-dorean-reuma/ Είδα την ελιν χωρίς να έχει κάτι σχετικό περί ΟΤΣ. Με συμφέρει να πάω εκεί? https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia/gia-to-spiti-ilektriko-revma/electricon-nichterino-365/ Γενικά έχω μπερδευτεί πολύ και ενώ έχω κοιτάξει τις τιμές στις ιστοσελίδες σύγκρισης πάλι άκρη δεν βγάζω. Μπορείτε να μου πείτε μια γνώμη? Ευχαριστώ!
  8. Δεν ξέρω μπες και δες εάν έχει αντίστοιχο app από το app store.
  9. Καλησπέρα παιδιά!! H alpha bank έχει βγάλει καινούργιο bonus app από το playstore. Με κάθε καινούργια εγκατάσταση κερδίζετε 2.000 πόντους ενώ με κάθε σύσταση φίλου παίρνετε άλλους 1000 πόντους. https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.alpha.bonusapp Η προσφορά ισχυεί με όποια κάρτα bonus έχετε. Είτε είναι πιστωτική, είτε είναι χρεωστική Επίσης,όποιος θέλει ας βάλει τον κωδικό σύστασης 00C3C Τέλος, Αν θεωρηθεί από τους διαχειρηστές ότι είναι διαφήμιση ας διαγραφεί η τελευταία πρόταση.
  10. eddy96

    Redmi Note 5

    Καλησπέρα. Κατά την απόψη μου,δεν συμφέρει να το πάρεις από το εξωτερικό για διαφορά 10 ευρώ και αναμονή περίπου 15 ημερών.
  11. eddy96

    Redmi Note 5

    Ωραία σε ευχαριστώ για όλα.
  12. eddy96

    Redmi Note 5

    Μάλιστα κατάλαβα! Καλά ναι και εγώ δεν πολύ αλλάζω! Παρόλο που το χρησιμοποιώ! Τελευταία αλλαγή έγινε υποχρεωτικά πριν από 1,5 χρόνο που μου είχε σπάσει το προηγούμενο από ελεύθερη πτώση και γενικά δεν ήταν το καλύτερο τηλέφωνο! Ήταν το ulefone power! Μετά γνώρισα τη xiaomi και θα παραμείνω εκεί από ότι φαίνεται! Απλώς μου άρεσε ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερα γραφικά το xiaomi redmi note 5 για αυτό λέω να αλλάξω! Από μπαταρία πως σου φαίνεται? Ευχαριστώ για όλα!
  13. eddy96

    Redmi Note 5

    Ναι κατάλαβα. Εννοώ για αυτή την κατηγορία τηλεφώνων δηλαδή μέχρι 200 ευρώ. Σε ευχαριστώ όπως και να έχει.
  14. eddy96

    Redmi Note 5

    Η αλήθεια για εμένα θεωρείται αναβάθμιση ουσιαστική. Δεδομένου ότι παίρνει και updates που και που ενώ το xiaomi redmi pro το έχουν παρατημένο γιατί ούτως η άλλως δεν πήρε ποτέ global rom.
  15. Καλησπέρα παιδιά!!! :) Ξέχασα να σας αναφέρω την δική μου εμπειρία που είχα με την λήξη του καρτοσυμβολαίου student και την μετατροπή σε καρτοκινητό whats up student. Επαναφέρω λίγο το σκηνικό που είχα πει πρίν από δυο μήνες περίπου.Είχα καρτοσυμβόλαιο student στα 12,5 ευρώ με όλες τις εκπτώσεις που είχε πετύχει η μητέρα μου μιας και είχαμε οικογενειακό πακετό. Φτάσαμε την λήξη του δικού μου συμβολαίου και έπρεπε να κάνω ανανέωση. Η Πρόταση που δόθηκε ένα απόγευμα από την cosmote ήταν 18,50 ευρώ μαζί με την αστεία έκτπωση των 2 ευρώ δλδ 20,50 ευρώ που ήταν η αρχική τιμή από 12,50 ευρώ που έδινα. Από ότι καταλαβαίνετε δεν μιλάμε για προσφορά αλλά για αύξηση τιμής. Μόλις έληξε έκανα αίτημα μετατροπής σε καρτοκινητό whats up student. Κάθε και λιγάκι έπαιρναν την μητέρα μου τηλέφωνο και προσπαθούσαν με ότι να ναι επιχειρήματα να ανανεώσει το καρτοσυμβολαίο. Της είχα πει ότι μην δεχτεί οποιαδήποτε πρόταση πάνω από 12,50 ευρώ εντομεταξύ να έχω χρεωθεί από καθυστερημένη μετατροπή τα αυξημένο πάγιο του καρτοσυμβολαίου. Τέλος πάντων αφού το ήπια αυτό το κοστούμι έρχεται ο επόμενος λογαριασμός αφού είχε γίνει καρτοκινητό student το δικό μου έρχεται χρεώση 15 ευρώ τέλη αποσύνδεσης. Το πλήρωσα και αυτό το πακετάκι και δεν ξαναγυρνάω ποτέ σε συμβόλαιο αφού τώρα με το whats up student έχω με 10 ευρώ 1.200 λεπτά ομιλίας και μηνύματα και μπόλικα δεδομένα μιας και με το reload it και με την καθορισμένη μέρα ανανέωσης του μήνα μεταφέρονται τα λεπτά ομιλίας και τα δεδομένα επομένως έχω παραπάνω παροχές με λιγότερα χρήματα!!! :cool:
  16. eddy96

    Redmi Note 5

    Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ. Μέχρι στιγμής έχω το xiaomi redmi pro με τον επεξεργαστή mediatek X25. Το έχω περίπου ενάμισι χρόνο.. Η Μετάβαση στο xiaomi redmi note 5 4/64 θεωρείται ουσιαστική αναβάθμιση? Γνωρίζω ότι δεν έχει amoled οθόνη και type c θύρα. Ευχαριστώ.
  17. Ωραία. Θα το γυρίσω σε καρτοικινητό φοιτητικό. Πρέπει να πάρω 4ψηφιο κωδικό από το τμήμα ακυρώσεων? Θα πληρώσω τίποτα για την αλλαγή? Τύπου 30 ευρώ?
  18. Καλησπέρα παιδιά!!! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω συμβόλαιο με αυτό το πρόγραμμα στα 13,5 ευρώ δηλαδή το whats up καρτοσυμβόλαιο student. Επειδή την άλλη εβδομάδα λήγει και η προσφορά που μου έκαναν είναι γελοία. Αυξημένη κατά 5 ευρώ. Σκέφτομαι 2 λύσεις. 1) να πάω στο καρτοκινητό student με τα 8 ευρώ( 10 ευρώ θα βάζω) και θα δίνω και λιγότερα https://www.whatsup.gr/student/kartokinito 2) αίτημα φορητότητας σε κάποια άλλη εταιρεία με σκοπό την πιθανή αντιπροσφορά. Τι λέτε? Οι παροχές πάνω κάτω είναι ίδιες εάν υπολογίσουμε το bonus reload it και το bonus της ανανέωσης. Εμένα πιο πολύ με νοιάζει το internet και μετά όλα τα άλλα. Ευχαριστώ.
  19. Σουηδικό είναι... Μην ανησυχείς. Απλώς περίμενε 5-6 ημέρες να στο εμφανίσει.
×
×
  • Create New...