john74 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Στα αδύνατα σημεία του να αναφέρω τη χαμηλή εμβέλεια του Wi-Fi του. Με ανάγκασε να αλλάξω την αγαπημένη μου θέση στο μπαλκόνι. Επίσης η αυτόματη φωτεινότητα θέλει επειγόντως βελτίωση. Ειδικά σε συνθήκες με ημίφως όπως το σούρουπο το κινητό γίνεται φωτορυθμικό Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διαφωνώ με το σήμα του WiFi, έχω κάνει σύγκριση με LG G5, iPhone 6&6S,και S7 edge. Καλύτερο σήμα WiFi είχε το Oneplus 3 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Τι να σου πω μπορεί και να έχεις δίκιο, θα επιχειρήσω και ένα restart μήπως έχει φάει κανένα κόλλημα. Γιατί και σε μένα φαίνεται παράξενο να μην έχω Wi-Fi εκεί που πιάνουν κινητά και tablet τριετίας. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Τοποθετήθηκε.. Όχι τέλεια αλλά οκ για πρώτη φορά.. Αν βάλω Hard case από πάνω τώρα αν θέλω να πάω καμία παραλία πχ και πάω να τη βγάλω μετά θα μου το χαλάσει αυτό; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160806/a7907175062daba0f208e7acadc25d49.jpg Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 παιδια να ρωτησω μεσος ορος ημερων αφιξης απο oneplus ποσο ειναι ? εχω παραγγειλει στις 1 και στις 4 ηταν στην βουδαπεστη ! να υπολογιζω δευτερα τριτη ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 2 εργάσιμες από την ώρα που φεύγει Βουδαπεστη θα είναι Αθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) Εγώ έβαλα αυτό το skin ματ κόκκινο και μαυρο πολύ καλή εφαρμογή και μπήκε εύκολα. Edited August 6, 2016 by giogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Μια που το θυμήθηκα (και είχα και φωτογραφική μηχανή πρόχειρη) Εχω βάλει εδω και 2 βδομάδες το Nillkin Tempered glass H+ Pro 2.5D, και οπως μπορείτε να δείτε, κάθεται εξαιρετικά.- (no "halo" effect) [ATTACH]65893[/ATTACH] Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Μια που το θυμήθηκα (και είχα και φωτογραφική μηχανή πρόχειρη) Εχω βάλει εδω και 2 βδομάδες το Nillkin Tempered glass H+ Pro 2.5D, και οπως μπορείτε να δείτε, κάθεται εξαιρετικά.- (no "halo" effect) [ATTACH]65893[/ATTACH] Πήγαινε παίξε ένα τζόκερ.. :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 2 εργάσιμες από την ώρα που φεύγει Βουδαπεστη θα είναι Αθηνα. εγω βρισκομαι βορεια οποτε να υπολογιζω πιο νωρις η ειναι ο ιδιο ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Δεν είναι σαν τοv OnePlus CAR Dash charger, αλλα βγάζει 3Α από την USB Type-C (και 2.4Α από την απλή USB), και στα περίπου 8€ (με το κουπόνι που δίνει στην σελίδα) είναι σούπερ! BlitzWolf Car Charger Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 εγω βρισκομαι βορεια οποτε να υπολογιζω πιο νωρις η ειναι ο ιδιο ? Συν μία μέρα επιπλέον . Καλοδουλευτο θα το χαρείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Εβαλα το tempered glass της oneplus.Σε διάσταση ειναι ακριβως το ίδιο με το εργοστασιακο screen protector. Χρώματα εχει καλυτερα και αφη πολυ καλη.Το να το βαλω ηταν πανευκολο.Ειναι λιγο χοντρο βεβαια (0.4) αλλα συνηθίζεται.Δεν με ενοχλει ιδιαίτερα.Π ανω απ'ολα η προστασια του κινητου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ρυθμίσεις/ προβολή/ μετάδοση.... Τι ακριβώς κάνει..μου βγάζει συνέχεια δεν βρέθηκαν κοντινές συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Συν μία μέρα επιπλέον . Καλοδουλευτο θα το χαρείς Συν μια μέρα γτ από βόρεια δεν κατεβαίνουν ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Δεν είναι σαν τοv OnePlus CAR Dash charger, αλλα βγάζει 3Α από την USB Type-C (και 2.4Α από την απλή USB), και στα περίπου 8€ (με το κουπόνι που δίνει στην σελίδα) είναι σούπερ! BlitzWolf Car Charger Οντως πολυ ενδιαφερον, σ'αυτη την τιμη μαλιστα! ;) Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Πολύ καλή τιμή... Θα ρίξω μια παραγγελία αύριο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Πολύ καλό και αντικειμενικό review alex_gate. Το 1+3 είναι το daily driver σου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Εβαλα το tempered glass της oneplus.Σε διάσταση ειναι ακριβως το ίδιο με το εργοστασιακο screen protector. Χρώματα εχει καλυτερα και αφη πολυ καλη.Το να το βαλω ηταν πανευκολο.Ειναι λιγο χοντρο βεβαια (0.4) αλλα συνηθίζεται.Δεν με ενοχλει ιδιαίτερα.Π ανω απ'ολα η προστασια του κινητου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεγειές.. Βάλε καμία φώτο άμα μπορείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Συν μια μέρα γτ από βόρεια δεν κατεβαίνουν ? Συγκεντρώνονται στα κεντρικά της μεταφορικής για να γίνει η εισαγωγη. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Πολύ καλό και αντικειμενικό review alex_gate. Το 1+3 είναι το daily driver σου ? Ευχαριστώ Αν εννοείς για καθημερινή συσκευή μου ναι αυτή είναι εγώ και περίπου 20 μέρες και θα μείνει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ευχαριστώ Αν εννοείς για καθημερινή συσκευή μου ναι αυτή είναι εγώ και περίπου 20 μέρες και θα μείνει... Είχα το Note 4 και τώρα το nexus 6p. Τα θεωρώ ισάξια σε αυτονομία και με την χρήση μου , βγάζουν ~4 ώρες sot. Επειδή έγραψες ότι είχες το Note 4 , μπορείς να μου πεις συγκριτικά πως στέκεται το oneplus 3? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Όποιος ψάχνει θήκη, να μια ενδιαφέρουσα. Sandstone, full κάλυψη και φθηνή. Παρήγγειλα μια να δω.. http://www.ebay.com/itm/182165724290 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Είχα το Note 4 και τώρα το nexus 6p. Τα θεωρώ ισάξια σε αυτονομία και με την χρήση μου , βγάζουν ~4 ώρες sot. Επειδή έγραψες ότι είχες το Note 4 , μπορείς να μου πεις συγκριτικά πως στέκεται το oneplus 3? Ευχαριστώ προκαταβολικά Εγώ σκέφτομαι να πάρω της nillkin την carbon . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 (edited) Όποιος ψάχνει θήκη, να μια ενδιαφέρουσα. Sandstone, full κάλυψη και φθηνή. Παρήγγειλα μια να δω.. http://www.ebay.com/itm/182165724290 Δεν εχει φουλ κάλυψη...δεν εξεχει μπροστα ωστε να προστατεύει την οθονη... και φαίνεται να ειναι σκληρη οποτε δεν εχει ελαστικότητα κ δεν ενδείκνυται για πτωσεις...βέβαια ειναι φθηνη οπότε αξιζει την δοκιμή ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρεπιπτοντως εχει παρει κανείς κανενα ανταπτορα otg που να δουλεύει; Σκέφτομαι να πάρω εναν φθηνό http://m.ebay.com/itm/Type-C-3-1-to-USB-3-0-A-OTG-Adapter-Aluminum-For-LG-G5-Nexus-5x-6p-Oneplus-2-3-Silver-/371661962256?nav=WATCHING_ACTIVE&skus=Color:Silver&varId=640653404865 Edited August 7, 2016 by hs2000corolla Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 (edited) Είχα το Note 4 και τώρα το nexus 6p. Τα θεωρώ ισάξια σε αυτονομία και με την χρήση μου , βγάζουν ~4 ώρες sot. Επειδή έγραψες ότι είχες το Note 4 , μπορείς να μου πεις συγκριτικά πως στέκεται το oneplus 3? Ευχαριστώ προκαταβολικά Όταν χαζευα με το κινητό έβγαλε 5:25 λεπτά sot Edited August 7, 2016 by Birel_motosport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts