Meyas Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Εγω εχω τις χειρότερες απο εκει.. απο.το 2007 ψωνιζω διαφορα απο εξωτερικο.. ε δεν γινεται και στις 2 αγορες απο gearbest να συμβαινει να καθυστερουν υπερβολικα ενω διπλα στο προιον λεει ημερομηνια αποστολης.. δε μπορω να ασχολουμαι μαζι τους . Εχω και αλλα να ασχοληθω.. Και σου λεω , σημερα το πρωι μου ειπε το ιδιο ενας φιλος τυχαια ! Για εμενα εφαγαν χοντρο x ασχετως οτι εχουν καλες προσφορες.. :) ποτε ξανα απο gearbest- Μιας και είμαι και αγοραστής ηλεκτρονικού μετά από 200 παραγγελίες από Gearbest μάλλον πρέπει να θεωρήσω ότι είσαι άτυχος . Φαντάσου στο φόρουμ των η.τ. Έχουν εκπωσοπο και λύεται κάθε πρόβλημα άμεσα , κινητό τώρα περιμένω το τρίτο που έχω παραγγείλει , στα προηγούμενα δεν είχα θέματα.. όσο για after sales δεν έχω μπει στην διαδικασία να στείλω κάτι για επισκευή , Κάνα δυο φορές γενναία refund μόνο .. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Είστε έτοιμοι για την σούπερ, ντούπερ , τούμπανο, pre-rooted, busybox-ουτερ, x-posouter, Nougat Launch-rooter 20GRs??:lol::p Ανεβαίνει MEGA... Edited December 12, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπέρα παράγγειλε ενας φιλος το leeeco le pro 2 620x official rom. το play store και γενικα google services μπαινουν με τον ιδιο τροπο οπως στο lemax? από το lestore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Είστε έτοιμοι για την σούπερ, ντούπερ , τούμπανο, pre-rooted, busybox-ουτερ, x-posouter, Nougat Launch-rooter 20GRs??:lol::p Ανεβαίνει MEGA... Έχω βουρκώσει λέμε ογκόλιθε! Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπέρα παράγγειλε ενας φιλος το leeeco le pro 2 620x official rom. το play store και γενικα google services μπαινουν με τον ιδιο τροπο οπως στο lemax? από το lestore Βάλε αυτήν είναι η τελευταία 20s και τα έχει όλα και πολλά καλούδια. Multilanguage https://mega.nz/#!rABCnCrY!PNx10HYgbgYtSPnP8mIf9CTrdmIx-1avQHb7P1W3mUo Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Βάλε αυτήν είναι η τελευταία 20s και τα έχει όλα και πολλά καλούδια. Multilanguage https://mega.nz/#!rABCnCrY!PNx10HYgbgYtSPnP8mIf9CTrdmIx-1avQHb7P1W3mUo το θελει official εργοστασιακο λογικα η διαδικασια θα είναι ιδια με του le max. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 το θελει official εργοστασιακο λογικα η διαδικασια θα είναι ιδια με του le max. Nαι μετά την 18s μέσω Lestore.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Nαι μετά την 18s μέσω Lestore.. οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπέρα παράγγειλε ενας φιλος το leeeco le pro 2 620x official rom. το play store και γενικα google services μπαινουν με τον ιδιο τροπο οπως στο lemax? από το lestore λογικα είναι η δευτερη εφαρμογή σωστα? http://prntscr.com/dik5xu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poetryf Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ξέρει κανείς πώς γίνεται η αλλαγή δεδομένων από την SIM1 στη SIM2 στο κινητό μας; Δυστυχώς, δείχνει να συνδέεται μόνο με τη SIM1 στα δεδομένα .... ό,τι κι αν έκανα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ξέρει κανείς πώς γίνεται η αλλαγή δεδομένων από την SIM1 στη SIM2 στο κινητό μας; Δυστυχώς, δείχνει να συνδέεται μόνο με τη SIM1 στα δεδομένα .... ό,τι κι αν έκανα! :( Dual sim &mobile networks -> cellular data και διαλέγεις από ποια σιμ θέλεις ίντερνετ. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ξέρει κανείς πώς γίνεται η αλλαγή δεδομένων από την SIM1 στη SIM2 στο κινητό μας; Δυστυχώς, δείχνει να συνδέεται μόνο με τη SIM1 στα δεδομένα .... ό,τι κι αν έκανα! :( Settings>Dual sim&mobile networks>cellular data Εκεί επιλέγεις ποια θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poetryf Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Settings>Dual sim&mobile networks>cellular data Εκεί επιλέγεις ποια θες Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντηση. Αυτό ήδη το έκανα αλλά δεν συνδέεται στα δεδομένα της δεύτερης κάρτας δυστυχώς. Λέτε να φταίει η κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπέρα. Ο Cris ανεβασε καινουργια ρομ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Σας ευχαριστώ όλους, αυτό ήδη το έκανα αλλά δεν συνδέεται στα δεδομένα της δεύτερης κάρτας δυστυχώς. Λέτε να φταίει η κάρτα; Απενεργοποιείς την 1. Αλλάζεις το προτειμώμενο δίκτυο σε 3G και καπάκι σε 4g. Δούλεψε? Όχι? Πας dialer και πληκτρολογεις *#*#4636#*#* Πας πληροφορίες τηλεφώνου και επιλέγεις στην μέση απενεργοποιηση πομπού και καπάκι ενεργοποίηση. Τώρα θα δουλέψει. Πάλι δεν? Αν όχι κάνε επανεκινηση να διαβάσει την κάρτα 2 ως κύρια στα Data και μετά ενεργοποιεις την 1 Edited December 12, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Δώσε οδηγίες αρχηγέ,κ κάνουμε wipe τίποτα;; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωχ τώρα είδα ότι αφορά άλλο τηλ σορρυ.. Ανυπομονησία... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Καλησπέρα. Ο Cris ανεβασε καινουργια ρομ;;;;; Όχι ακόμα ανεβαίνει.. Είναι και 2.3 GB. Μόνο εγώ λείπω από μέσα.... :lol::lol: EDIT Κόπηκε το upload....Πάμε για αύριο πάλι..... Edited December 13, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasjim Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Όχι ακόμα ανεβαίνει.. Είναι και 2.3 GB. Μόνο εγώ λείπω από μέσα.... :lol::lol: Τι εχεις φτιάξει ρε παίχτη...σε περιμένουμε σαν τα πουλάκια που περιμενουνε την μαμά τους να τα ταισει στην φωλιά μιλάμε...:D Παράθεση samsung s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeMoufa2 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπέρα. 1) Είμαι με την 16s multilanguage η οποία είναι ινδικη ή κινέζικη? 2) Τι πρέπει να κάνω για περάσω πάνω από την 16s την 20Ball? 3) Μπορώ να την περάσω χωρίς TWRP? 4) Έχει encryption η 16s? Δεν θέλω άλλη ρομ! ..... Το Gearbeast είναι μόνο MOUFA μαγαζί και μην το εμπιστεύεστε ΚΑΘΟΛΟΥ...την έχει πατήσει κοσμάκης και κοσμάκης...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Τι εχεις φτιάξει ρε παίχτη...σε περιμένουμε σαν τα πουλάκια που περιμενουνε την μαμά τους να τα ταισει στην φωλιά μιλάμε...:D Εντάξει βρε παιδιά το ξανά είπα. Eui είναι κι αυτή απλά έχει φάει τρελό πείραγμα και θέλει έμπειρους χρήστες. Μόνο τα Tweaks είναι 55! Αφού δούλεψε με τόσο πείραγμα... :lol::lol: Πάντως ο 3D Launcher που έφτιαξα από την Nougat δεν παίζεται... ;) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα. 1) Είμαι με την 16s multilanguage η οποία είναι ινδικη ή κινέζικη? 2) Τι πρέπει να κάνω για περάσω πάνω από την 16s την 20Ball? 3) Μπορώ να την περάσω χωρίς TWRP? 4) Έχει encryption η 16s? Δεν θέλω άλλη ρομ! ..... Το Gearbeast είναι μόνο MOUFA μαγαζί και μην το εμπιστεύεστε ΚΑΘΟΛΟΥ...την έχει πατήσει κοσμάκης και κοσμάκης...... Έχει encryption. Πήγαινε 1η σελίδα και κάνε το βήμα 8 στον οδηγό. Full Wipe όλα. ;) Βάλε TWRP μην φοβάσαι ξαναμπαινει το Stock όποτε θες. Πάρε μπακαπ την ρομ που έχεις (για περίπτωση χρήσης εγγύησης) και βάλτην κάπου στο Pc. Μετά κανε τα υπόλοιπα για να βάλεις την Indian. Edited December 12, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 CrisBal οταν τελειωσεις με την eui ,υπαρχει miui που δουλευει 99% μια χαρα.Την εχω κατεβασει ,αν τη θες pm. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 CrisBal οταν τελειωσεις με την eui ,υπαρχει miui που δουλευει 99% μια χαρα.Την εχω κατεβασει ,αν τη θες pm. Του (mandfx)? ;) Έχω ψιλό ετοιμάσει δική μου.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeMoufa2 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.....Συγχαρητήρια για την δουλειά σου (έστειλα email στην εταιρία για σένα!) Νο2 θεματακι: Le max 2 με την Revolution 21s +TWRP crisball + 5.9 Eui + ροοτ + Ολα τα καλούδια! 1) Μπορώ να περάσω πάνω απ' αυτήν την νέα ελληνική Μιui του Cris? 2) Με Full Wipe ή με dirty flash? 3) Θα έχουν το ίδιο eui? Edited December 12, 2016 by LeMoufa2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Του (mandfx)? ;) Έχω ψιλό ετοιμάσει δική μου.. Και αυτη αλλα και ενος Nian που ο κινεζος την εχει "κλειδωσει" για να του κανουμε donate. Μιλαω ομως με Ρωσσο φιλο μου απο 4pda μπας και αφαιρεσει το donate--στο setup δεν σ αφηνει να ολοκληρωσεις και να μπουταρει κανονικα. Αλλα αφου ετοιμαζεις δικη σου ,παμε δυνατα! Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Και αυτη αλλα και ενος Nian που ο κινεζος την εχει "κλειδωσει" για να του κανουμε donate. Μιλαω ομως με Ρωσσο φιλο μου απο 4pda μπας και αφαιρεσει το donate--στο setup δεν σ αφηνει να ολοκληρωσεις και να μπουταρει κανονικα. Αλλα αφου ετοιμαζεις δικη σου ,παμε δυνατα! Εδώ ξεκλειδωσα τον κερνελ της Ιndian το setup του Νιαν λες να με χαλάει? :lol::lol: Βρες την εσύ και αν είναι καλή την μοντάρουμε... ;) Άκυρο. Την κατεβάζω τώρα.... . Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.....Συγχαρητήρια για την δουλειά σου (έστειλα email στην εταιρία για σένα!) Νο2 θεματακι: Le max 2 με την Revolution 21s +TWRP crisball + 5.9 Eui + ροοτ + Ολα τα καλούδια! 1) Μπορώ να περάσω πάνω απ' αυτήν την νέα ελληνική Μιui του Cris? 2) Με Full Wipe ή με dirty flash? 3) Θα έχουν το ίδιο eui? Όχι με dirty Flash θα φάει σκαλωματα. Όλα τα Wipe εκτός Internal. Edited December 12, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts