Jump to content

xenkato1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    492
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by xenkato1

  1. Απο την εμπειρια μου στο διπλανο σαιτ αγοραπωλησιών το ΝΟΤΕ 10 ενω δεν ειναι αρκετα δημοφιλές σε σχέση με την τιμή του βεβαίως-φευγει γρήγορα, εφόσον πουληθεί κανα 100ρικο κάτω απο την τρέχουσα τιμή του καινούργιου.Ο χρόνος βέβαια δείχνει πάντα ποσο θα χασει κανείς σε μελλοντική πώληση.. Παντως αρκετοί το θελουν λόγω του μεγέθους του κ του οτι δεν εχει να ζηλέψει πολλά απο το plus, που να αποτρέπει την αγορά του. Η μπαταρία του θα κρατήσει μία μέρα,ισως κ λιγο παραπάνω ανάλογα κ με τη χρήση. Στο plus θα πανε οι φανατικοί της σειράς, υπάρχουν ομως κ αρκετοί που θα το προτιμήσουν λόγω του compact μεγέθους του.
  2. Δοκιμαστε αυτη την εφαρμογη, βελτιωνει κατα πολύ το stand-by drain της μπαταριας, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.franco.doze&hl=en_US
  3. Σωστος, τα κοιτανε αυτα κ καποια λαμβανουν υποψη κ διορθωνουν.Θα το κανω κ γω αν κ για το συγκεκριμενο δεν εχω κ πολλες ελπιδες.
  4. ------- Οντως ειναι πολυυ ασχημος κ χαλαει ολη τη ρομ.Ηθελα ναξερα εκει στην Κινα τι περνουνε και καθε τοσο κατι σκαλιζουνε και χαλανε.. Τι δουλεια εχει ο dialer και τα μηνυματα της Google στη miui? Αμα θελαμε google θα πηγαιναμε σε πιξελ. Η miui εχει αλλη αισθητικη κ ομορφια που δυστυχως χαλαει με τα παραπανω.
  5. Καμμια διαφορα σε οθονη,ταχυτητα κ απ οτι καταλαβαινω μπαταρια.Το πηρα απο ελληνικο eshop.Ηθελα σε ασπρο μονο, σε 2 μερες παρελαβα. SMARTHUB.GR
  6. Μολις παρελαβα στο ωραιο λευκο χρωμα.Ειχα κ την κινεζικη βερσιον -RK20 pro αλλα για μια ακομα φορα επιβεβαιωθηκα σ αυτο που λεω ,χρησιμοποιωντας αρκετα χρονια τα κινητα της xiaomi..Ειναι περιεργα τρενα οι Κινεζοι ρε παιδι μου.Χαλασαν ολη την αισθητικη της miui βαζοντας google dialer & messasing στη global rom.Κ δυστυχως δεν γινονται sideload με adb οι συγκεκριμενες miui εφαρμογες.Μονο με ξεκλειδωμα bootloader κ φλασαρισμα την ευρωπαικη ρομ.
  7. --------- Χωρις τελωνες κλπ, ετσι?
  8. Ευχαριστω πολυ. Οι οθονες ειναι παρομοιες.Καποια διαφορα ισως να εχουν οταν το πλας ειναι στην υψηλοτερη αναλυση ,αλλα κ το πλας το ειχα 1080x2280 οποτε δεν εχω αντιληφθει ιδιαιτερη διαφορα.Η μεγαλυτερη οθονη βεβαιως τα δειχνει ολα "χορταστικοτερα". Και η φωτεινοτητα του μικρου ειναι εξαιρετικη,στα ιδια επιπεδα-λιγο πιο φωτεινο το μεγαλο απ οσο θυμαμαι. Το εχω μονιμα στη μεση, χωρις αυτοματη φωτεινοτητα για εξοικονομηση μπαταριας κ ειναι αρκουντως φωτεινη εντος, εξω θελει λιγο ανεβασμα. Με αυτοματη φωτεινοτητα σε εξωτερικο χωρο με ηλιο ,δεν ειχα κανενα προβλημα.
  9. Αυτο το μικρο τελικα ειναι παρα πολυ καλο.Ειχα το πλας αλλα το μεγεθος του ηταν για μενα αρκετα δυσκολο στην καθημερινη χρηση κ το εδωσα την τριτη μερα.Το απλο ειναι οτι πιο κομπακτ κ με ολες τις εξαιρετικες λειτουργιες της σειρας ΝΟΤΕ.Δεν βλεπω καμμια ιδιαιτερη διαφορα σε σχεση με το μεγαλο σε οτι αφορα καμερα, ταχυτητα,φωτεινοτητα οθονης. Η μπαταρια του τελικα ειναι οτι περιμενει κανεις απο μπαταρια 3500 mAh.Τιποτα λιγοτερο -τιποτα περισσοτερο.Με καποιες επεμβασεις μεσω των μενου κ απενεργοποιηση περιττων εφαρμογων, ανετα θα βγαλει μια, ισως κ μιαμιση μερα-αναλογα κ με τη χρηση βεβαια. Πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα.
  10. Περιμενουμε να μας ενημερωσεις για το φλεγον θεμα -τη μπαταρια του σε πραγματικες συνθηκες χρησης δλδ. γιατι τα υπολοιπα ειναι λιγο πολυ γνωστα. Ειμαι σε σκεψη να το παρω κ γω λόγω κ του compact μεγεθους του..
  11. -------------- Διαπιστωνω κ γω οτι μετα το update βλεπω καλυτερη αναμονη και διορθωθηκε και το θεμα του ηχου που μαλλον μονο εγω ειχα. Παντως εχοντας περασει απο s9+ & Note 9 με ευχαριστηση βλεπω ο Exynos 9825 ειναι πολυ γρηγοροτερος απο τους προηγουμενους και αν απενεργοποιηθουν τα animations το τηλεφωνο πυροβολαει.. Και ενα παλιο αλλα καλο tip για οσους θελουν ταχυτερα animations -δινουμε εντολες μεσω adb : Στις επιλογες προγραμματιστων επιλεγουμε τη δευτερη σειρα (0.5) και μετα adb shell settings put global window_animation_scale 0.2 settings put global transition_animation_scale 0.2 settings put global animator_duration_scale 0.2 Η τιμη 0.2 ειναι σχετικη, βαζετε οτι θελετε κατω απο 0.5.
  12. Θα το κοιταξω Δημητρη , ευχαριστω, τωρα κατεβαινει κ update ελπιζω να φτιαξει.
  13. Κατοχος κ γω εδω κ 2 μερες του θηριου.Οντως ειναι εξαιρετικο κ η καλυτερη υλοποιηση της sammy μεχρι τωρα κ πανεμορφο. Αντιμετωπιζω ομως ενα προβλημα κ αν καποιος εχει τη λυση ας βοηθησει.Εχω μαλλον κακη ποιοτητα κλησεων.Εγω ακουω τον αλλον καθαρα κ δυνατα αλλα ο συνομιλητης μου συχνα με χανει ,δε με ακουει καθαρα ή κ καθολου καποια στιγμη.Εχω ενεργοποιησει/απενεργοποισει volte ,ειμαι με 2g κ φουλ ενταση στη ρυθμιση των ηχων κ με φουλ σημα (vodafone). Εκανα κ factory reset και εννοειται ειμαι στοκ χωρις root,αλλα το προβλημα συνεχιζεται. Εχει συμβει σε αλλον κ αν ναι υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει?
  14. xenkato1

    iPhone XS Max

    Στο xs max που λεει ο φιλος μεχρι 12.1.2 κ μονο με chimera.
  15. xenkato1

    iPhone XS Max

    Jailbreak στο ios 12.4 δε γινεται ακομα ,δες εδω για να εχεις μια εικονα.. https://www.reddit.com/r/jailbreak/wiki/escapeplan/guides/jailbreakcharts
  16. xenkato1

    iPhone XS Max

    ;)Κ γω πρωτο αυτο βαζω κ μετα απενεργοποιηση animations;)
  17. xenkato1

    iPhone XS Max

    Ενα μικρο screen-recording μετα το jailbreak..Πολυβολο.. https://drive.google.com/file/d/1WYZrZEJxDCin55p3SyGWwe1-9NXQ9eDt/view?usp=sharing
  18. xenkato1

    iPhone XS Max

    Αυτη ειναι η αποψη σου.Σεβαστή αποψη βεβαιως αλλα καθ'ολα ανακριβης.Κ δε βλεπω καμμια σκλαβια ουτε κανενα εγκλωβισμο στο να εχεις iphone. Οπως επισης δε βλεπω καμμια ιδιαιτερη ελευθερια σε αντροιντ εαν δεν εισαι με ξεκλειδωτο bootloader ή και root. Οπως επισης εχω αρκετα χρονια ξεφυγει απο φανμποισμους -δεν αναφερομαι σε σενα- κ μπορω ανετα να εχω συσκευες και απο τα 2 λειτουργικα. Τα οποια ομως για να τα φερω στα δικα μου μετρα ΚΑΙ ΤΑ 2,εχω ξεκλειδωσει bootloader στο ενα κ ειμαι με jailbreak στο αλλο. Σε οτι αφορα την ελληνικη γλωσσα ,οσο ζω μαθαινω..
  19. xenkato1

    iPhone XS Max

    Ακριβως, αυτο το βιντεακι με τα gestures δειχνει εναν απο τους λογους που πηγα σε iphone.Αλλοι τα θεωρουν δυσχρηστα, εμενα με ικανοποιουν απολυτα.
  20. xenkato1

    iPhone XS Max

    Μα ειναι δυνατο να λεμε οτι θα χασει καποιος λεφτα απο τη μεταπωληση ενος iphone, σε συγκριση με οποιοδηποτε τοπ android? Και να προτρεπουμε εναν νεο χρηστη εαν δεν προχωρησει στο οικοσυστημα της apple, να παει σε αντροιντ ναυαρχιδα? Σοβαρα τωρα? Λογοι να πας σε μηλο ειτε εισαι νεος ή παλιος χρηστης ειναι πολλοι κ οχι μονο το οικοσυστημα γενικα. Και τι θα πει νεος ή παλιος χρηστης? Ημαρτον δλδ. ,στο νημα του xs max να διαβαζουμε τετοιες ανακριβειες..
  21. xenkato1

    iPhone XS Max

    --------------- Μη το σκεφτεσαι καθολου, δεν υπαρχει κανενα θεμα με το σημα και εκτος των αλλων η μεταβαση θα σου ειναι απολαυστικη!
  22. Σωστα, 1100 δε θα δωσει αλλα στο διπλανο φορουμ τα 256αρια θα αγοραστουν τελικα 900-960.Δεν ειναι μεγαλη η διαφορα.Κ στην τελικη μπορει καποιος να παρει κ το 10+ 128. ---------- off topic END
  23. Παντως δε νομιζω οτι συμφερει το trade and save στο public.Mε xs max 256αρι πχ που εχω εγω, βγαινει οφελος 782 ευρω (συμπεριλαμβανομενων των 100).Δινεις δλδ ακομα 367 για το 10+ 256gb. Μονο με εταιρικο τιμολογιο πιστευω αξιζει τον κοπο.Αλλιως το πουλας στο διπλανο φορουμ κ πας κ το παιρνεις.
  24. xenkato1

    Huawei Mate 20

    Απο μελος σε διπλανο φορουμ με αγγελιες,σφραγισμενο 380
×
×
  • Create New...