Jump to content

babis110

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About babis110

  • Ημ. Γέννησης 23/02/1981

babis110's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λοιπόν τελικά δοκίμασα ξανά την revengeOS 3.0 και δεν έχει καθυστέρηση στην κάμερα αλλα κατά την εγκατάσταση της Ρόμα θέλει προσοχή γιατί δεν δίνονται τα permission σωστά και πρέπει να μπουν χειροκίνητα για να δουλέψουν σωστά κάποιες εφαρμογές...π.χ. playstore. Αυτά για όποιον ενδιαφέρεται!
  2. Cris με το θέμα της καθυστέρησης στην κάμερα της Q κατά την εναλλαγή σε σελφι και κατά το άνοιγμα έχεις κάνει κάτι στην τελευταία miui ή στην aosip? Η μήπως έχεις τπτ στα σκαριά; Υ.Γ.: Η miui είναι android Q?
  3. Με τόσο καιρό που κάνω να μπω κάθε φορα, χάνω τη μπάλα με τις αλλαγές!! Αυτό πού είχα παρατηρήσει στο κινητό μας, είναι πως όταν τραβάει βίντεο κάνει συνεχως επανεστιση τυ φακού και φαίνεται άσχημο στο βίντεο. Στην Gcam μας δίνεται μια δυνατότητα για επιλογή των frames (auto, 30, 60) και παρατήρησα πως με τα 60frames δεν κάνει αυτη την ενοχλητική επανεστίαση. Το θέμα είναι πως gcam με αυτή την δυνατότητα βρισκω μόνο στις Q roms στις οποίες όμως η GCam αλλά και η stock φωτό, αργεί παααααρα πολύ να γυρίσει η κάμερα απο την μπροστινή στην πίσω ή ακόμα και να ανοίξει η εφαρμογη. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο πάντως βγαίνουν πολύ καλα! Μόνο στην RevengeOS κάνει γρήγορη ενναλαγή αλλά δεν έχω βρει GCam που να είναι συμβατή! Καμία ιδέα κανείς??? Δεν μπορώ να το πιστέψω πώς φτάσαμε σε Android 10 σε ενα κινητό που ξεκίνησε απο 6...ΚΑΙ δεν έχει πια καμία εταιρεία απο πίσω του....!Μπράβο ρε Chris! ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω παρατηρήσει κάτι...μόνο μια μικρή ηχώ όταν μιλάω εγω. Πολύ χαμηλό ήχο είχα με την ΑΕΧ και όχι απο την αρχη. Edit: Τελικά όντως ακούγεται λίογο πιο σιγα αποσο θα έπρεπε...απλα ήμουν σε κλειστό χώρο και δεν φαινόταν η διαφορά...
  4. Λοιπον όσον αφορά το face unlock στην AEX, τελικά βρήκα άκρη! Για να λειτουργήσει, αφού περάσουμε τη μάπα μας πρέπει να έχει τον κατάλληλο φωτισμό για να μας δεί....θέλει ατμόσφαιρα.... Επίσης θα πρέπει ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ>ΟΘΟΝΗ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ>ΔΙΕΠΑΦΗ ΟΘΟΝΗΣ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ να είναι ενεργό το ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ αλλιώς θέλει slide up για να ανοίξει μόλις δει πρόσωπο! Πολλοί μπορούν να το ξέρουν αλλά είπα να το μοιραστώ μιας και με απασχολούσε και το βρήκα!
  5. Οταν έβαλα την AEX PIE, επέλεξα την έκδοση με τα gapps που ήταν του Απριλίου. Τώρα που πήγα να ελέγξω την έκδοση για να βάλω το patch του chris συνειδητοποίησα πως η έκδοση χωρίς τα gapps είναι του Ιουλίου.... Ξέρει κανείς αν χάνω κάτι ανάμεσα σε αυτές τις 2 εκδόσεις και αν μπορώ να την περάσω dirty από πάνω;
  6. Ευχαριστώ! Τα βρήκα και τα κατέβασα από τις σελίδες τους το καθένα και μετά είδα το post, αλλά τουλάχιστον σιγουρεύτηκα ότι τα έκανα σωστά!
  7. Και μετά την αναγνώριση πρέπει να κάνεις και slide προς τα επάνω για να πας στην αρχική οθόνη...εμένα έτσι μου κάνει.. Τέσπα τώρα θέλω να περάσω magisk και adblocker στην aex, θα ψάξω για κανέναν οδηγο, εκτός και αν έχει κανείς σας τπτ εύκαιρο..!!! ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- fotis την internal την κάνω σχεδόν πάντα wipe...περνάω την ρομ από usb otg!!
  8. Δλδ με κλειστή οθονη, κοιτάς το κινητό και ανοίγει homescreen? Ποια έκδοση έχεις;
  9. Το face unlock μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε στην AEX? Γιατί παρότι το επιλέγω δεν κάνει τπτ... Edit: τελικά λειτουργεί αλλά πρέπει πρώτα να πατήσω το power button για να μπει στην οθόνη κλειδώματος, έπειτα να κοιτάξω και μετά αφού φύγει το εικονιδιο-anination στο κάτω μέρος της οθόνης κλειδώματος να κάνω slide up...δε θα έπρεπε να δουλεύει έτσι όμως...ε; Στην AEX υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω την χρήση και τα όρια δεδομενων ξεχωριστά για κάθε sim, αφού πρώτα ορισω την αντιστοιχη sim για δεδομένα. Μετά για να δω τον εναπομείναντα όγκο δεδομενων πρέπει πρώτα να οριζω την αντίστοιχη sim και να ελέγχω το υπόλοιπο της...χωρίς να οριζω κάθε φορά την sim που θέλω δεν μπορώ να ελέγχω την χρήση και των 2 sim...κάνω κάτι λαθος; Τα είπα ξεκάθαρα ή σας μπέρδεψα;
  10. Έκανα λίγο ψακτική στο ίντερνετ και διάβασα γενικά πως το f2fs, αν και γρηγορότερο δεν έχει την σταθερότητα του ext4, μπορεί να χάσει αρχεία κάνοντας corrupt τον χώρο αποθηκευσης κλπ...ξέρει κανείς κατι παραπάνω;
  11. New miui R18/R19 date- 21/05/2019 Την έκανα μια ξεπέτα αλλα δεν μου φάνηκε να έχει καποια ουσιαστική διαφορα απο την άλλη miui...οπότε τώρα το στήνω με την AEX την τελευταία σε ext4 που μου φάνηκε περισσότερο smooth... Ευχαριστώ για τα links αλλά ως τώρα η EUI 30s είναι η αγαπημένη μου! Θα δείξει βέβαια και η ΑΕΧ! H AEX με την AOSIP τι διαφορές έχουν? Επίσης, πως γίνεται να έχω σημειώσεις στο μενού κλήσης την ώρα που μιλαω σε γραμμή?
  12. MIUI PIE for Le Max 2 Super stable version Την έβαλα απροβλημάτιστα, κατά το αρχικό setup ετρωγε κολλήματα, μετά δεν ξύπναγε το κινητό και εν τέλει το εκλεισα με παρατεταμένο πατημα του power button. Μετά απο αυτό όλα ήταν καλύτερα με κάποιες μικρά lag. Η ρομ είναι κινεζοαγγλική χωρίς gapps και η φωτεινότητα και η κάμερα δούλευε κανονικά. Στο MiAi έκλασα στο γέλιο που έπρεπε να πω κατι κινέζικα για να το τσεκάρει!!! Τις άλλες 2 τις κατεβάζω τώρα για μία μικρή δοκιμή.
  13. Δοκιμάζω με σειρά που τις έβαλες και βάζω αρχικά αποτελεσματα!
  14. Με αυτη τη μπαταρία υπάρχει όντως διαφορά στην χρήση ή είναι εικονική και απλα συνεργαζεται καλα αν η δικιά μας έχει παραδωσει πνευμα??? CrisBal καλως ήρθες! Δοκίμασα και την beta Miui 10 που ανέβασες, ναι το ξερω πως είναι δοκιμαστική και να μην στέλνουμε bugs, αλλά ώς τώρα το μόνο που έχω δει είναι πως υπάρχει κάποο θέμα με την φωτεινότητα και κανει τρεμοπαιξίματα και δεν ρυθμίζει σωστά, είτε με autobrightness είτε χωρις. Να δοκιμάσω το brightness fix που είχες δωσει με την miui 9 8e ή θα τα κάνω χειρότερα??
×
×
  • Create New...