Jump to content

LeMoufa2

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LeMoufa2

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

LeMoufa2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Root Booster app και σπάστε τα κοντέρ του Αntutu!!!!!!!!!!!! http://www.digitallife.gr/i-lista-tou-antutu-me-ta-kalitera-smartphones-gia-to-2016-2016
  2. Πάντα έλεγα ότι το σπασμένο Myphone δεν λειτουργεί.....είναι κι αυτό σαν το ξεφτιλισμένο δημόσιο χιονοδρομικό του Παρνασσού! allow is anybody here toy spasmenoy Myphone????/ Y.Γ. Δεν μπαίνει κανένας MX player pro 1.8.15 στην έκδοση 566D γιατί??
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου... 1) ¨ενα καλό review http://www.devicespecifications.com/ru/editor-review/88fb12 Γνωρίζετε ότι το τηλέφωνό μας έχει υποστήριξη 2Χ2 MU-MIMO? Το έχουν μόνο τα τελευταία τεχνολογίας και ακριβά modem router!!! Αλλά τι λέω τώρα... ΄για κάποιους... 2) Αυτά τα βήματα τα εγκρίνεις Crisbal? Αλλαγή του animation εκκίνησης στο Android με τη Διαχείριση ρίζα Root αρχείων Explorer, SU Διαχείριση αρχείων ή ES Explorer 1. Λήψη και εγκατάσταση από την αγορά, οποιαδήποτε από τις παραπάνω διαχειριστές αρχείων. 2. Κατεβάστε το αρχείο zip από το animation εκκίνησης σε αλλεπάλληλη συσκευή σας, η οποία έχει συνήθως ένα όνομα bootanimation.zip 3. Αντιγράψτε το αρχείο στη μνήμη του τηλεφώνου. 4. Αν το αρχείο έχει διαφορετικό όνομα, μετονομάστε το σε bootanimation.zip 5. Αντιγράψτε το αρχείο bootanimation.zip 6. Μεταβείτε στο φάκελο / system / media / στη συσκευή σας. 7. Μετονομάστε το αρχείο bootanmation.zip ότι υπάρχει σε bootanimation.bak. 8. Τοποθετήστε το αρχείο bootanmation.zip στον τρέχοντα φάκελο 9. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας και να απολαύσετε το νέο animation εκκίνησης.
  4. Πάω στείλω φωτό και βιντεο στο messeger και βγάζει ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί (έχει σταματήσει)...και την διακόπτει! Άσε που μετά είσαι αναγκασμένος να ανοιγοκλείσεις το κιν.!!! Έλεος! Άρχισαν τα όργανα και τα χαζά που φοβόμουν πάντοτε!!! Την ξανακατέβασα...τίποτα πάλι...άντε με τις υγείες μας! Μην πειράζετε το τηλ. εάν αυτό δουλεύει σωστά! Δεν άκουσα την 1η εντολή χρήσης κινητών! OMG! και συμβαίνουν όλα όταν θέλεις να κάνεις την δουλειά σου...πως εξηγείται αυτό το φαινόμενο?? Υ.Γ. Εμένα πάντως όταν κλείνει το τηλέφωνο γράφει: "Γίνομαι πιο ηλίθιο κάθε μέρα" 566D!
  5. ¨ολα εντάξει τελικά με το xposed το έκανα όπως είπες παραπάνω....αλλά και ένας φίλος! Βάζω το xmodegame σε zip στο τηλέφωνο και δεν το βλέπω πουθενά να το περάσω με TWRP όταν είμαι σ' αυτό! Τι να συμβαίνει.. Καλησπέρα στην ομάδα!
  6. Τίποτα......μια από τα ίδια....δεν λειτουργεί και τα έκανα όλα όπως τα είπες... Έκανα απεγκατάσταση του xposed και ξαναδούλεψε το playstore... άρα προσοχή στους επόμενους που θα θελήσουν να το εγκαταστήσουν...
  7. Οχι ρε... δεν σε πρόλαβα, φοβήθηκα και έκανα clean εγκατάσταση! Άρχισα τα παιχνίδια... για να δούμε τώρα....το έκανε μετά το xposed...και λέω τώρα να κάνω πρώτα εγκατάσταση το xposed και μετά το playstore
  8. Οπα να το και το xposed 87 is active! Η εγκατάσταση έγινε με το γνωστό factory reset! Όλα τέλεια και όπως τα περιγράφεις...πουθενά εμπόδια.... 1) Asus Launcher από τους τρεις... 2) To remote control κλείνει όλες τις συσκευές μου...ΟΛΕΣ! 3) Η κουρτίνα δεν κατεβαίνει από πάνω προς τα κάτω...αλλά όπως ήταν πριν με το αριστερό πλήκτρο! 4) Το bluetooth αναγνώρισε όλες τις συγκευές...μπαστούνια κάμερες ακουστικά ηχεία κ.λ.π. 5) χρήση OTG σούπερ! 6) Αλλαγή player To playstore σταμάτησε να δουλεύει γιατί?? τι πρέπει να κάνω?? Βγάζει μήνυμα συνεχόμενο.....
  9. Έχω ένα άλλο κινητό?? Πέρασα την 566D kai e;ida kai ellhnik;a! Δεν το πιστεύω... φίλε CrisBal είσαι MEGAS και τρανός! 1) Εμένα το Fing σκοτώνει...μπαμ με την μία! Χρειάζομαι να κάνω και το άλλο κολπάκι σου??
  10. Έρχεται το 7.0....την επόμενη εβδομάδα! http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&prev=search&rurl=translate.google.gr&sl=ru&sp=nmt4&u=http://4pda.ru/2017/01/13/333603/&usg=ALkJrhgClhhqWBe_UNZODgCkRDWtuRekcw
  11. Παναγία μου!!!! Ονειρεύομαι??????????? ή τρελαίνομαι?????????? Πω πω δεν παίζεσαι.....Σ' ευχαριστούμε για άλλη μια φορά... Αλήθεια είμαστε τυχεροί που έχουμε τον CrisBal στην ομάδα μας... Υ.Γ. Όπου πας εσύ και γω....να μας το λες όταν θα αλλάζεις τηλ. Fun Club CrisBal 2) Δεν θα ξαναβρούμε τόσο καλή τεχνολογία και φτηνή.... Τα τηλέφωνα τα σκοτώνει η Leccho λόγω της TV! 3) Ο NEW launcher πολύ καλός!
  12. Όχι δεν έχει σχέση η rom για το fingerprint, έχει σχέση όμως το fastboot install που έκανες! Όλοι όσοι έκαναν fastboot rom installation πάνω από την 15s-16s έχουν το ίδιο θέμα παγκοσμίως! .......... Το κινητάκι της γυναίκας μου φοράει ακόμη την 16s (ναι αυτή την ελληνο αγγλική που δουλεύουν Ο Λ Α)!! Γιατί ¨Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις....cool"! Υ.Γ. Που βρήκες την 566??
  13. Ακόμη δεν την είδατε (noug), Στικούδη την είπατε... Ρε για ποιά Στικούδη μιλάς..κάτσε πρώτα να.... Υ.Γ. Καλύτερα να περιμένεις την version Νο8 Android θα σου πρότεινα εγώ... ....εν τω μεταξύ αγόρασε και κανένα power bank, καλό θα σου κάνει!!!
  14. Ναι δεν είδες πάλι...γελάσαμε όλοι με την μ@κ@κί@ σου.... Ρε ουστ...:lol::lol::lol::D
×
×
  • Create New...