Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση προς Crisbal :P (ειμαι noob ακομα)! Κατέβασa την ομορφη TWRP σου και είχα βάλει ινδικη 19s σε χ822.. Προφανώς το fingerprint δεν έπαιξε ποτέ με τν ινδική. ψήνομαι να βάλω του Cuoco την 20s που ανέβασε. Λογικά θα χρειαστώ wipe kai to internal gia να φυγει το βρομερο encryption.. Η απορία είναι η εξής : τικαρώ και το Usb-Otg στο wipe???

όχι...δεν έχει καμία σχέση το να σβήσεις τα πάντα από το στικάκι... Ναι όλα τα wipe κάνε μετά βάλτην και φλάσαρε...

Η 20s έχει lags και μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.... Το fingerprint ειναι θέμα κινητού-hardware....κοίτα στην αρχική για μερικά φιξάκια μπας και σου παίξει...

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

αυτο ειναι για την LeMAX2_20GRs_Mix/18s/19s/21s ??πρεπει να το βαλουμε?

mi8

όχι...δεν έχει καμία σχέση το να σβήσεις τα πάντα από το στικάκι... Ναι όλα τα wipe κάνε μετά βάλτην και φλάσαρε...

Η 20s έχει lags και μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.... Το fingerprint ειναι θέμα κινητού-hardware....κοίτα στην αρχική για μερικά φιξάκια μπας και σου παίξει...

Το fingerprint οταν ήρθε το κινητο απο geek δουλευε μετά την 19s σταμάτησε...

αυτο ειναι για την LeMAX2_20GRs_Mix/18s/19s/21s ??πρεπει να το βαλουμε?

Nαι....Βάλτο...;)

editΑν φοράς την miui8 ΟΧΙ!!

Το fingerprint οταν ήρθε το κινητο απο geek δουλευε μετά την 19s σταμάτησε...

όλα έπαιζαν στην αρχή και μετά από 20-60 ώρες sot .....Πάπαλα...:lol:

Edited by CrisBal

Στις ρυθμίσεις ηχογράφησης κοίταξες? Στις ρυθμίσεις του dialer (ξέρεις μπαίνεις και κρατάς πατημένο το αριστερό virtual button).

]

Aυτήν λες? GooglePartnerSetup??? ; or GoogleTTS?

system>priv-app> επιλογή σβήσιμο...;)

Ούτε το GooglePartnerSetup ήταν τελικά. Είναι η εφαρμογή με το OK Google :/

Cris εγώ λογικά σε 7-10 μέρες παραλαμβάνω. Τι λες, να κατεβάσω την 20s σου από τώρα να είμαι έτοιμος (Με ενδιαφέρει πολύ η μπαταρία) ή να περιμένω κάποια νέα γαμάτη έκπληξη που έρχεται σύντομα..?

Cris εγώ λογικά σε 7-10 μέρες παραλαμβάνω. Τι λες, να κατεβάσω την 20s σου από τώρα να είμαι έτοιμος (Με ενδιαφέρει πολύ η μπαταρία) ή να περιμένω κάποια νέα γαμάτη έκπληξη που έρχεται σύντομα..?

Βάλε την 20 και μόλις ετοιμαστεί......... η ΠΡΏΤΗ EUI NOUGAT ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ by CrisBalGreece την βάζεις... :lol::lol:

Βάλε την 20 και μόλις ετοιμαστεί......... η ΠΡΏΤΗ EUI NOUGAT ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ by CrisBalGreece την βάζεις... :lol::lol:

Τιιιιιιιι??????? Nougat EUI???

Woohoooo περιμένουμε πως και πως!!!!!

Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space .....

Τιιιιιιιι??????? Nougat EUI???

Woohoooo περιμένουμε πως και πως!!!!!

Ναι με στοιχεία από εδώ Kernel, configuration etc https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/unofficial-cyanogenmod-14-1-t3498764

Θέλει δουλειά πολύ βέβαια για να κουμπώσει σε EUI και ίσως να έχει βγει επίσημα πρώτα.... :lol:

Θα δείξει.... ;)

Official fix? Το βάζουμε όλοι; Έχω χάσει επεισόδια;;

~ Samsung Galaxy S10 ~

Official fix? Το βάζουμε όλοι; Έχω χάσει επεισόδια;;

Αν δεν έχεις προσπαθήσει να σκανάρεις Qr code δεν θα το έβλεπες ποτέ! :p

Βάλτο αν δεν το έβαλες ήδη...

Έχετε δει πουθενά το 4/32 σε οποιοδήποτε άλλο χρώμμα εκτός από Rose-Gold?

Το μόνο που έχω βρει είναι το 6/64 σε yellow-gold στο vickmall αλλά ξεφεύγει στα 280 usd...

Αν δεν έχεις προσπαθήσει να σκανάρεις Qr code δεν θα το έβλεπες ποτέ! :p

Βάλτο αν δεν το έβαλες ήδη...

Δεν παίζεσαι...:respect:

Το βάζουμε και αυτό από TWRP και μετά κάνουμε κανένα clear dalvik???

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για αυτή την εκπληκτική ROM.

Είχα πάει να σκανάρω QR και είχα πάρει τα δέοντα επανειλημμένως.

Στις διακοπές που λέτε στο χωριό Wi-Fi είχε ότι έχει το ψυγείο όπως έλεγε και η διαφήμιση... Δηλαδή καθόλου. Πάλι καλά που η δουλειά μου έχει δώσει SIM Data έστω και αν η σύνδεση είναι 3G only (5GB όμως!). Λοιπόν μια μέρα με πολύ κρύο δεν βγήκα καθόλου από το σπίτι και το 3G έπαιζε συνεχώς σε 3G & HSPA+. Το έλιωσα λοιπόν σε reddit, snapchat, google plus, facebook, viber κτλ και κατάφερα SOT 5 ώρες και 30 λεπτά σε αυτές τις συνθήκες πριν πέσει στο 5% η μπαταρία, δυστυχώς δεν κράτησα ένα screenshot.

Μεγάλο λάθος που έβαλα αυτό το fix το οποίο δεν θα χρειαζομουνα. Το κινητό έπεσε σε bootloop και δεν ξανά άνοιξε ποτέ. Ξανά από την αρχή λοιπόν να σεταρω την ρομ (8η φορά) :( τώρα περναω το fix για τα μαύρα παράθυρα και δεν διορθώνονται...

Μεγάλο λάθος που έβαλα αυτό το fix το οποίο δεν θα χρειαζομουνα. Το κινητό έπεσε σε bootloop και δεν ξανά άνοιξε ποτέ. Ξανά από την αρχή λοιπόν να σεταρω την ρομ (8η φορά) :( τώρα περναω το fix για τα μαύρα παράθυρα και δεν διορθώνονται...

Γιατί? Πώς έγινε αυτό? Έκανες κανένα wipe μήπως? Τι να πω....:( Κάνε clean installation

Δεν παίζεσαι...:respect:

Το βάζουμε και αυτό από TWRP και μετά κάνουμε κανένα clear dalvic.

ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑ αν κάνεις μπορεί να κρασαρει χωρίς wipe έξοδος στο σύστημα.

Τσεκαρε ότι δεν σου παίζει καί βάλτο. Μην γίνει στραβη και σε σένα..http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7006755#post7006755

Edited by CrisBal

Το πέρασα κι εγώ το fix. Από TWRP και χωρίς wipe άνοιξε κανονικά το κινητό.

Για όποιον θέλει να βγάλει το Google App από το κινητό και πέφτει σε bootloop, μπορεί να το αφαιρέσει από το zip της rom σβήνοντας τον φάκελο system\priv-app\Velvet.

Και εγώ το fix το πέρασα χωρίς wipe άνοιξε και έβγαλε τις χρωματιστές μπάλες φορτώνοντας το λειτουργικό μετά μου έλεγε έναρξη εφαρμογών χ/20 όταν πήγαινε στο 20/20 ξαναεβγαζε τις μπάλες και ξαναεκανε τα ίδια. Τι να πώ. Τώρα πέρασα τήν ίδια με clean install από τήν αρχή αλλά το fix με τα μαύρα παράθυρα δεν διορθώνεται. Έχω κάνει install το fix 3 φορές.... (Και χωρίς wipe)

Και εγώ το fix το πέρασα χωρίς wipe άνοιξε και έβγαλε τις χρωματιστές μπάλες φορτώνοντας το λειτουργικό μετά μου έλεγε έναρξη εφαρμογών χ/20 όταν πήγαινε στο 20/20 ξαναεβγαζε τις μπάλες και ξαναεκανε τα ίδια. Τι να πώ. Τώρα πέρασα τήν ίδια με clean install από τήν αρχή αλλά το fix με τα μαύρα παράθυρα δεν διορθώνεται. Έχω κάνει install το fix 3 φορές....

Ακόμη και σ' εμένα που δεν καθόταν καλά η rom, το patch με τα παράθυρα δούλεψε. Κάνε τα patch εγκατάσταση ένα ένα και κάθε φορά με επανεκκίνηση στο system κι όχι στο recovery, μπας και βοηθήσει.

Ακόμη και σ' εμένα που δεν καθόταν καλά η rom, το patch με τα παράθυρα δούλεψε. Κάνε τα patch εγκατάσταση ένα ένα και κάθε φορά με επανεκκίνηση στο system κι όχι στο recovery, μπας και βοηθήσει.

Πολύ σωστά... Βάζουμε ρομ μπαίνουμε κάθε φορά στο σύστημα πρώτα κάνουμε ρυθμίσεις και πηγαίνουμε ένα ένα την φορά στο TWRP και μετά σύστημα κλπ

Κάθε φορά στα φιξακια το λέω. Install και reboot to system χωρίς wipe!

Edited by CrisBal

Ακολουθώ τίς οδηγίες όπως ακριβως τα λέει εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7009050#

Θα δοκίμασω πάλι αύριο να ξανά κάνω την διαδικασία από την αρχή.

Ακολουθώ τίς οδηγίες όπως ακριβως τα λέει εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7009050#

Θα δοκίμασω πάλι αύριο να ξανά κάνω την διαδικασία από την αρχή.

Το ξέρω ότι ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες.. Κανένας δεν λέει το αντίθετο. Αλλά κάνε μου μια χάρη όταν ξαναβάλεις την ρομ κάνε όλα τα Wipe εκτός από internal και βάλτην. Μπες σύστημα - ρυθμίσεις - έξω φιξ πάλι σύστημα χωρίς Wipe κλπ. :)

Απο μπαταρία?

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις έκανα ένα on screen test 2ωρων Και 45λ. Φωτεινότητα εννοείται άψογη! Και auto και χειροκινιτη. Από το 47% έφτασε στο 20% καλά είναι πιστεύω με wifi on, browsing και οθόνη με τις νέες ρυθμίσεις που έφτιαξα και Screen density 460 dpi517 και ανάλυση 4166 Χ 1786 με χρώματα super colored το λευκό ποιο λευκό από ποτέ κλπ κλπ... :happy:

ΥΓ έχει και ρυθμίσεις για double tap to make screen off on status bar

Edited by CrisBal

Καλησπερα στην ομαδα...κατοχος 2 letv κινητων..(χ620-χ800) θα αφησω το 620 για να παω σε κατι καλυτερο..το προβλημα μου ειναι πως ειμαι αναμεσα στο χ820 και le pro 3..εσεις πιο θα προτιμουσατε?απο θεμα ρομ υπαρχει υποστηριξη ή θα πριζω παλι τον "crisbal"?? :p με ενδιαφερει και το θεμα φωτογραφικης και στα 2 κινητα..καθε γνωμη δεκτη..

Ευχαριστω προκαταβολικα..!!