Jump to content

babis_gold

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

babis_gold's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. error 7 μου λεει δεν εχω συμβατο κινητο στην lineage
  2. +1 και γω το ιδιο παιδια... Αυτα τα 169000 σε ποια lineage τα πιασετε υπαρχει link?
  3. http://www.skroutz.gr/s/9665077/Samsung-USB-3-1-Cable-USB-C-male-USB-A-male-1m-EP-DN930CWE.html komple δεν ειναι?
  4. Απορια... Το κινητο ξαφνικα σταματησε να φορτιζει... Ο φορτιστης δεν φταει τον δοκιμασα και αλλου... Παρολα αυτα το κινητο το αναγνωριζει ο υπολογιστης μου... Να παρω αλλο type-c?
  5. Το fingerprint οταν ήρθε το κινητο απο geek δουλευε μετά την 19s σταμάτησε...
  6. Ερώτηση προς Crisbal :P (ειμαι noob ακομα)! Κατέβασa την ομορφη TWRP σου και είχα βάλει ινδικη 19s σε χ822.. Προφανώς το fingerprint δεν έπαιξε ποτέ με τν ινδική. ψήνομαι να βάλω του Cuoco την 20s που ανέβασε. Λογικά θα χρειαστώ wipe kai to internal gia να φυγει το βρομερο encryption.. Η απορία είναι η εξής : τικαρώ και το Usb-Otg στο wipe???
  7. Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος και παρακολουθώ το forum σας απο τότε που μου ήρθε το κινητό (χ822 grey φυσικά) εδώ και μια βδομάδα.Χαίρομαι που υπάρχει ενεργή κοινότητα στην Ελλάδα γιαυτό το super κινητό!!!:D Ένα πανέμορφο και στιβαρό κινητό.:happy: Ήρθε με μια multilinguan 5.8.0.18s μονταρισμένη (σημείωση: fingerprint δούλευε)... ήθελα να έχω official για τα updates! Φυσικά δεν άργησα να κατεβάσω την 5.8.0.19s indian και να την περάσω με stock recovery του κινητού. Τέλεια rom από άποψη επιδόσεων,μπαταρίας και UI. Δυστυχώς το fingerprint (γνωστό πρόβλημα στα X822 μας) έπαψε να λειτουργεί. Επειδή χειρίζομαι εφαρμογές που δεν δέχονται rooted κινητά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να με κάποια official stock rom να διορθώσω το πρόβλημα(χωρίς root/TWRP). (Δοκίμασα την κινέζικη 5.8.0.18s +το κολπάκι με το Hidden menu χωρίς αποτέλεσμα.):cry:
×
×
  • Create New...