Jump to content

AlexGoldS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AlexGoldS

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

AlexGoldS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα,έχει περάσει κανείς στο κινητό κάποια gcam που να δουλεύει σωστά?
  2. Σήμερα έκανα και εγώ πληρωμή μέσω του nfc αλλά μέσω των εφαρμογών των τραπεζών !στο κινητό εκεί που λέει σύνδεση και κοινοποίηση έχω το nfc ενεργοποιημένο,και ενώ έχω ορίσει τράπεζα πληρωμής όταν πατάω "πατήστε και πληρώστε" δεν μπορεί να κάνει την συναλλαγή!
  3. Καλησπέρα στην ομάδα,έχει χρησιμοποιήσει/πληρώσει κάποιος με το nfc του κινητού..έχω συνδέσει 2 κάρτες (eurobank/Πειραιώς) αλλά δεν έχω καταφέρει να πληρώσω με nfc..θέλει καποια συγκεκριμένη ρύθμιση? Ευχαριστώ!
  4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου!εγώ έβαλα κάρτα 8/1 και ενεργοποίησα το πακέτο το οποίο λήγει στις 8/2..για να μεταφερθούν πότε πρέπει να βάλω κάρτα?
  5. Καλημέρα,έχω έναν "ειδικό" αριθμό what's up που δίνει 1500' και 1.5g με 8.5€ +1.2g από online ανανέωση!Επειδή δεν καταναλώνονται υπάρχει περίπτωση να μεταφέρονται τον επόμενο μήνα με κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ πολύ!
  6. Καλησπέρα,σε εμάς που δεν έχει έρθει η αναβάθμιση παίζει ρόλο μήπως η χώρα που έχουμε επιλέξει?εγώ το έχω Ρωσία και δεν έχει έρθει ακόμη!
  7. Καλησπέρα,εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει στην συσκευή τον τελευταίο καιρό είναι ότι έχω πρόβλημα με την κάρτα sim..και όταν λέω πρόβλημα εννοώ ότι χάνει το σήμα πολύ συχνά πλεον και επίσης χαμηλό σήμα στα δεδομένα (παλιά επιανα 4g+ και τώρα έχω H+) Υπάρχει κάποιο τρόπος να το κάνω hard reset αλλά να το στήσω γρήγορα ξανά?λόγο εφαρμογών κλπ..
  8. AlexGoldS

    Huawei P20 Lite

    Στις ειδοποιήσεις το έχω κανονικά "εμφάνιση" αλλά όταν μου στέλνει κάποιος viber πρέπει να μπω μέσα για να δω ποιος ειναι,στην αρχική οθόνη γράφει "ειδοποίηση"... Έκανα και αυτό που είπε ο φίλος με το κλείδωμα της εφαρμογής πάλι τα ίδια..
  9. AlexGoldS

    Huawei P20 Lite

    Καλησπέρα στην ομάδα,μετά την αναβάθμιση στην 9,παρατήρησα ότι όταν μου έρχεται μια ειδοποίηση σε viber,instagram κλπ δεν μου εμφανίζει το μήνυμα στην οθόνη κλειδωματος!γράφει ότι υπάρχει μια ειδοποίηση μόνο χωρίς να ξέρω ποιος μου έστειλε..για να δω πρέπει να μπω μέσα..να σημειώσω πως στις ρυθμίσεις έχω να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις και στις άδειες των εφαρμογών το έχω ενεργοποιημένο..!
  10. Καλησπέρα,μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιούμε το night mode? Ευχαριστώ!
  11. Καλησπέρα στην ομάδα,πολλά παιδιά έχουν πει αν υπάρχει κάποια gcam για το κινητό μας δεν απάντηση δεν έχω δει..υπάρχει κάποιο παιδί που να έχει δοκιμάσει gcam για το κινητό μας και να δουλεύει?αν ναι ας μας δώσει το λινκ γιατί βλέπω υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται.. εγώ έχω δοκιμάσει μερικές από xda αλλά δεν δούλευε καμία..
  12. Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς αν παίρνει gcam το κινητό μας και αν ναι πρέπει να είναι root?
  13. Ομάδα από τις λίγες...!Να είστε καλά και οι 2..!Τα προβλήματα λύθηκαν..
  14. Πατάω τον αριθμό και δεν κάνει τιποτα.. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά φοράω την τελευταία miui του cris..
×
×
  • Create New...