Modeling Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 πιθανότατα ναι, αν και δε μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος να μην το έχουν και στην έκδοση των 2GB. Anyway, αυτό το mode της κάμερας πως είναι? είναι όντως απώλεια που δεν το έχω? δεν εβγαλα ακομα νυχτα φωτο αλλα μεσα στο σπιτι που βγαζω...θελει τριποδο λεει ,δεν νομιζω να χανεις κατι . ΙΣως για τους πολυ γνωστες να ειναι κατι σοβαρο - αν κατσει και βγαλω νυχτα φωτο ισως καταλαβω διαφορα. :) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Θυμάσαι μήπως πια έκδοση λογισμικού είχες πριν περάσεις την B120? την B110 είχα! Με διαφορετικό CUSTC (φαντάζομαι είναι το sales code) μεν, αλλά δεν επηρέασε κάπου τη διαδικασία. δεν εβγαλα ακομα νυχτα φωτο αλλα μεσα στο σπιτι που βγαζω...θελει τριποδο λεει ,δεν νομιζω να χανεις κατι . ΙΣως για τους πολυ γνωστες να ειναι κατι σοβαρο - αν κατσει και βγαλω νυχτα φωτο ισως καταλαβω διαφορα. :) ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas98 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 το παράγγειλα και ελπίζω αύριο να το έχω στα χεριά μου! το πρώτο μου huawei!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evago Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 μεταξύ HUAWEI P9 LITE ΚΑΙ SAMSUNG GALAXY J5 (2016) ποιο προτείνετε? Θέλω πολύ καλή κάμερα, να τρέχει ολες τις εφαρμογές απροβλημάτιστα,και να μην έχει λαγκ. Επίσης να υπαρχει η επιλογή να χρησιμοποιηθεί η sd card σαν εσωτερικη μνημη ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Είσαι εκτός θέματος. Εδώ γίνονται συζητήσεις μόνο για την συσκευή του τίτλου. Υπάρχει ξεχωριστό μέρος για επιλογή συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evago Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Παιδιά η κάμερα του μπροστινή και πίσω πως σας φαίνεται? Σε χαμηλό φως ειναι καλές? Αξίζει η κάμερα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 εκανα μολις επαναφορά και εξαφανηστικε στα θεματα το κατεβασμα νέων θεματων, γνωριζετε κατι περι συτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Παιδιά η κάμερα του μπροστινή και πίσω πως σας φαίνεται? Σε χαμηλό φως ειναι καλές? Αξίζει η κάμερα του? Μια χαρά είναι οι κάμερες του για την κατηγορία του. Δεν είναι στα κορυφαία (που όμως στοιχίζουν το διπλάσιο) αλλά βγάζει ευπρεπέστατες φωτογραφίες. Δείγματα υπάρχουν και στο παρόν θέμα αν το διαβάσεις από την αρχή ή χρησιμοποιήσεις την "Αναζήτηση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evago Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Παιδια τελικα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την sd card ως εσωτερικο χωρο αποθηκευσης? Επειδη αυτό δε γινεται σε ολα τα κινητα με το marshmallow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Έσκασαν και οι εκπτώσεις και εξαφανίστηκε :lol: 194€ στο Γερμανό https://www.germanos.gr/product/huawei-p9-lite/20331032/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Τα ακουστικά που έχει η συσκευασία είναι καλά; Γιατί στο p8 lite είναι μέτρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Έχει πάρει κανείς από Wind/Public; Ελπίζω ότι όπως και το p8 lite δεν θα είναι branded. Και απλά μια επιβεβαίωση. FM radio έχει κανονικά, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Από public δεν είναι branded. Ραδιόφωνο υπάρχει κανονικά Χωρίς όμως rds. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Καλησπέρα, κάτοχος P9 Lite από σήμερα, αλλά πριν ανοίκω το κουτί να κάνω μια ερώτηση: Ποτέ μου δεν είχα συσκευή με υποδοχή sim και sd όπως του P9 Lite (και άλλων) που πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ειδικό εξάρτημα. Για να μην κάνω λοιπόν καμιά ζημιά... όταν πιέζεις με το εργαλείο αυτό, η υποδοχή βγαίνει ολόκληρη έξω ή ανοιγει ας πούμε σαν συρταράκι; Σε βίντεο που ειδα στο YouTube βγαίνει ολόκληρη και μετά την ξανατοποθετείς μέσα. Τα φώτα σας! :) Edited July 11, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Σκεφτομαι να το τσιμπησω. Μια γρηγορη ερωτηση: τα branded που ειναι μονοκαρτα γινονται με καποιο τροπο δικαρτα? Οπως το περσινο p8 lite? Υπαρχει κανενας οδηγος? Ευχαριστω ΥΓ το κινητο φοραει εργοστασιακη ζελατινα μηπως; Edited July 11, 2016 by xetasa Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asede Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Και από public στα 194! http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-huawei-p9-lite-16gb-dual-sim-mayro/prod8080923pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Και από public στα 194! http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-huawei-p9-lite-16gb-dual-sim-mayro/prod8080923pp/ Το ίδιο και ο Κωτσόβολος Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Τα ακουστικά που έχει η συσκευασία είναι καλά; Γιατί στο p8 lite είναι μέτρια. Μια χαρά είναι τα ακουστικά του. Καλησπέρα, κάτοχος P9 Lite από σήμερα, αλλά πριν ανοίκω το κουτί να κάνω μια ερώτηση: Ποτέ μου δεν είχα συσκευή με υποδοχή sim και sd όπως του P9 Lite (και άλλων) που πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ειδικό εξάρτημα. Για να μην κάνω λοιπόν καμιά ζημιά... όταν πιέζεις με το εργαλείο αυτό, η υποδοχή βγαίνει ολόκληρη έξω ή ανοιγει ας πούμε σαν συρταράκι; Σε βίντεο που ειδα στο YouTube βγαίνει ολόκληρη και μετά την ξανατοποθετείς μέσα. Τα φώτα σας! :) Η υποδοχή βγαίνει ολόκληρη έξω. Και μένα την πρώτη φορά με προβλημάτισε λίγο και φοβόμουν μήπως κάνω ζημιά. Απλά θέλει να βάλεις στην τρυπούλα την "καρφίτσα" και να την σπρώξεις ευθεία. Μετά θα βγει όλο το συρταράκι. Μια δυο φορές αν το κάνεις μετά δεν θα φοβάσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ανοίγοντάς το διαπίστωσα ότι φοράει εργοστασιακή ζελατίνα. Και στα δικά σας έτσι ήταν; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ανοίγοντάς το διαπίστωσα ότι φοράει εργοστασιακή ζελατίνα. Και στα δικά σας έτσι ήταν; Ναι, έτσι είναι σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ναι, έτσι είναι σε όλα. Δεκατρία χρόνια μέλος, αυτή ήταν η πιο γρήγορη απάντηση!!! :) Σ' ευχαριστώ φίλε μου! Να την αφήσω σκέφτομαι, σωστά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ανοίγοντάς το διαπίστωσα ότι φοράει εργοστασιακή ζελατίνα. Και στα δικά σας έτσι ήταν; Ηταν τοποθετημενη και σε εμενα...εκδοση 3GB . ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω ενα θεμα μαγκες...οταν ερχεται μηνυμα και γενικα κατι δεν ανοιγει η οθονη,στο P8 lite αυτο γινοταν, εδω πως το κανω ;;;; Καιω αδικα μπαταρια ανοιξε-κλεισε. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ηταν τοποθετημενη και σε εμενα...εκδοση 3GB . ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω ενα θεμα μαγκες...οταν ερχεται μηνυμα και γενικα κατι δεν ανοιγει η οθονη,στο P8 lite αυτο γινοταν, εδω πως το κανω ;;;; Καιω αδικα μπαταρια ανοιξε-κλεισε. Ωραία φίλε μου, την κράτησες τη ζελατίνα ή την έβγαλες; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεκατρία χρόνια μέλος, αυτή ήταν η πιο γρήγορη απάντηση!!! :) Σ' ευχαριστώ φίλε μου! Να την αφήσω σκέφτομαι, σωστά; Κι εγω δεν την είχα αφαιρέσει οσο το ειχα, εκτος αν θες να βάλεις βέβαια tempered glass για περισσότερη ασφάλεια αλλά και καλύτερη αίσθηση στο άγγιγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αυτή φθείρεται με τον χρόνο; Επειδή ποτε δεν βαζω, γι' αυτό ρωταω. Τα προσέχω πολύ. Αυτην τη φορα θα την κρατησω, ανα πάσα στιγμή όμως μπορώ να τη βγάλω εαν θελήσω, σωστα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts