Jump to content

djfotisl7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by djfotisl7

  1. Παραδόξως, μου ήρθε η 12.0.14.W30 σήμερα το πρωί κι όχι η 13. Το κινητό αγορασμένο από Κωτσόβολο τον Αύγουστο. Security update Google Οκτωβρίου και βελτίωση χρηστικότητας δικτύου αφορούσε η αναβάθμιση. Δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο ως προς τη χρηστικότητα δικτύου προς το παρόν.
  2. Χαιρετώ όλη την ομάδα. Κάτοχος του κινητού για 10 μέρες τώρα, έχω αρχίσει να διαμορφώνω μια καλή άποψη overall. Ερχόμενος από Xiaomi Mi11 και πριν από αυτό Huawei P30 Pro, μπορώ να πω ότι βρήκα το zoom που μου έλειπε στο Xiaomi. Το 5x του Vivo είναι αρκετά ικανοποιητικό. Η periscope camera δε φτάνει αυτή του P30 Pro, ίσως όχι τόσο στη φωτογραφία που, κακά τα ψέματα, λίγες είναι οι φορές που θα χρειαστείς x10 για να φωτογραφίσεις κάτι, αλλά στο βίντεο που το software δεν την χρησιμοποιεί όταν κάνεις zoom. Ίσως αλλάξει με κάποιο update. Κατά τα άλλα, είναι εκπληκτική η διαχείριση που κάνει με το HDR μέρα και νύχτα. Απόλυτη ισορροπία στο φωτισμό. Το βίντεο δε σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, αλλά συνολικά για μένα είναι το καλύτερο κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου φωτογραφικά σε όλες τις συνθήκες. Η μπαταρία είναι απλά decent, θέλει αρκετή παραμετροποίηση στο ποιες εφαρμογές τρέχουν background και ποιες ειδοποιήσεις σου έρχονται, για να δεις μεγαλύτερη διάρκεια. Βέβαια, είδα ότι με την εξοικονόμηση μπαταρίας μόνιμα ενεργοποιημένη, δεν χάνω κάτι σε απόδοση (δεν παίζω games) και το κινητό φυσιολογικά κρατάει αρκετά περισσότερο. Νομίζω ότι στην παρούσα φάση, το μεγαλύτερο μείον του κινητού είναι ότι θερμαίνεται πολύ. Κι όχι μόνο σε εφαρμογές που θα το δικαιολογούσαν, αλλά ακόμα και σε video κλήσεις και παίζοντας με την κάμερα. Είναι κάτι που θα ήθελα να διορθωθεί άμεσα. Κάποια bugs όπως το "EEE ή ΜΜΜ" που εμφανίζεται αντί της ημερομηνίας στο always on, θέλω να πιστεύω ότι θα διορθωθούν με software update, αφού είναι πταίσματα. Τέλος, κάτι που επίσης με ενοχλεί, αλλά δεν είναι θέμα του κινητού, αλλά της Vivo, είναι η απουσία cloud για back-up. Ερχόμενος από Xiaomi cloud, αναγκάστηκα να κάνω συνδρομή google για αυτόματη αποθήκευση φωτογραφιών κλπ.
  3. Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Χρησιμοποιεί κανείς το τηλέφωνο στο αυτοκίνητο σε σύστημα με Android auto? Σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα παίζω μουσική από οποιοδήποτε player, ακόμα και κάποια web εφαρμογή (youtube music, spotify), ακολουθεί κάποια κλήση (εισερχόμενη ή εξερχόμενη) και μετά την κλήση η μουσική δεν αναπαράγεται πια απ'το αυτοκίνητο, αλλά από τα ηχεία του κινητού. Αν κάνεις uplug και ξανά plug το καλώδιο, επανέρχεται στο φυσιολογικό. Δεν το έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν με άλλα κινητά (huawei).
  4. Γρήγορη ερώτηση, μια και είμαι διακοπές και αν κάνω κάτι λάθος, δε θα υπάρχει επιστροφή: έχει βάλει κανείς το τηλέφωνο στο νερό και να τραβήξει φωτος χωρίς κάποια αδιάβροχη θήκη? Θεωρητικά βάσει specs γίνεται! Στην πραγματικότητα όμως?
  5. Πήρα το κινητό το Σεπτέμβριο. Δε θυμάμαι σε ποια έκδοση ήταν το κινητό κι επίσης δε θυμάμαι από ποια έκδοση και μετά ξεκίνησαν οι διαφορές στην κάμερα. Δε με ενοχλεί καθόλου η αλλαγή στα χρώματα. Η βασική διαφορά προς το χειρότερο είναι στο ζουμ, που υποτίθεται ότι είναι και ένα απ' τα ατού του τηλεφώνου. Θυμάμαι πάντως πολύ καλά οτι απ'το 1x μέχρι το 10x η ευκρίνεια στις λήψεις ήταν εκπληκτική. Αντίθετα η wide νυχτερινή λήψη (απο 0,9x και κάτω) ήταν στην ουσία μια άχρηστη φωτογραφία. Το τελευταίο έχει διορθωθεί. Οι wide νυχτερινές είναι πολύ decent πλέον. Το ζουμ απο 1,1x-10x το έχουν καταστρέψει. Δε μπορεί να μην το έχετε εντοπίσει κ άλλοι...
  6. Ναι, αυτό ακριβώς!
  7. Παρόλα αυτά για τη δική μου συσκευή δεν βγάζει downgrade. Δεν με πείραζε να σβηστούν τα πάντα, έκανα full backup. Ήθελα απλά να διορθωθεί η κάμερα. Όταν πήρα το τηλέφωνο (μέσα Σεπτεμβρίου) ήταν εκπληκτική. Τώρα είναι αλλού γι αλλού. Και ειδικά το ζουμ. Άθλιο!
  8. Ναι, αυτό έγραψα. Σε μένα δεν έχει αυτά τα μπλε γράμματα που λες
  9. Απολύτως τίποτα!
  10. Είμαι με την 195. Στο hi suite δε μου βγάζει επιλογή για downgrade. Στην επιλογή update βγάζει μόνο ότι έχω την τελευταία έκδοση. Δεν υπάρχει καν η επιλογή "see previous versions" για να την επιλεξω. Έχω κάνει κάτι λάθος?
  11. SOS αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Πούλησα το P9 Lite (2GB μονόκαρτο) που είχα σε κάποιον. Φυσικά έκανα factory reset και έσβησα τα πάντα πριν το δώσω. Ο άνθρωπος με το που το πήρε και πέρασε gmail πατάει το εικονίδιο του play store για να μπεί και τον πετάει έξω στην αρχική οθόνη. Μέχρι την τελευταία ώρα που το είχα δούλευε κανονικότατα και γενικά το τηλέφωνο ένα χρόνο που το είχα δε μου έβγαλε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Το έχει αντιμετωπίσει ξανά???
  12. djfotisl7

    Huawei P10

    Ευχαριστώ και τους δύο! Μια εβδομάδα το έχω και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει!
  13. djfotisl7

    Huawei P10

    Καλημέρα σε όλους! Απορία: Εγώ που έχω το VTR-L09 μοντέλο και τη Β162 έκδοση του firmware γιατί δεν έχω τη συγκεκριμένη υπηρεσία? https://wmpics.pics/di-IYJM.jpg
  14. Δεν έχω πρόβλημα να το κάνω χειροκίνητα. Το θέμα είναι ότι για C900 δε βρίσκω αναβάθμιση στο firmware finder. Αν δηλαδή κατεβάσω τη L21C432B381 και την περάσω σε φάκελο dload στην SD και κάνω τη διαδικασία, θα γίνει σωστα το update?
  15. Καλησπέρα σε όλους. Γιατί με firmware C900 δεν παίρνω αναβαθμίσεις? Υπάρχει κάποια safe μέθοδος να το αλλάξω σε C432 χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα?
  16. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω restore ένα backup που έκανα με to hisuite κι ενώ pc το βλέπει κανονικά, επιλέγω τι θέλω να κάνω restore, η διαδικασία δεν ξεκινάει απ'το 0%. Κάνω κάτι λάθος?
  17. Γρήγορη ερώτηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει: Εγώ που έχω το firmware VNS-L21C900B120, μπορώ να περάσω το VNS-L21C10B151 χωρίς πρόβλημα?
  18. Μια ερώτηση παρακαλώ, γιατί ψάχνω από χθες που γύρισα απο διακοπές και δε βρίσκω κάτι. Το τελευταίο firmware για το VNS-L21 (με τα 2gb RAM) είναι το B120? έχει βγεί κάτι πιο καινούργιο?
  19. την B110 είχα! Με διαφορετικό CUSTC (φαντάζομαι είναι το sales code) μεν, αλλά δεν επηρέασε κάπου τη διαδικασία. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
  20. πιθανότατα ναι, αν και δε μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος να μην το έχουν και στην έκδοση των 2GB. Anyway, αυτό το mode της κάμερας πως είναι? είναι όντως απώλεια που δεν το έχω?
  21. με τη συσκευή branded και αγορασμένη από vodafone εγώ πέρασα το τελευταίο firmware που βρήκα εδώ: http://huaweifirmware.com/8-firmware/16-huawei-p9-lite-vns-l21 και η διαδικασία ολοκληρώθηκε μια χαρά, απλά ακολουθώντας τις εύκολες οδηγίες. εξαφανίστηκε το logo της vodafone κατά την εκκίνηση, το instagram έχει το νέο εικονίδιο, δε βλέπω διαφορές στην απόδοση, αλλά δυστυχώς στις λειτουργίες της κάμερας ΔΕΝ προστέθηκε η επιλογή "νυχτερινή λήψη" που ήλπιζα να προστεθεί όταν έκανα το update.
  22. Καλησπέρα σε όλους. Διάβασα με προσοχή όλα τα ποστ, αλλά δε βρήκα κάτι για το θέμα που με απασχολεί. Στις λειτουργίες της κάμερας στα ξένα reviews, υπάρχει ξεκάθαρα η λειτουργία night shot (ανεβάζω σχετική φώτο). Σ'αυτό που πήρα σήμερα απ'τη vodafone όχι. Ξέρει κάποιος κάτι?
  23. Είχες δίκιο τελικά! Με επαναφορά εργοστασιακών, τα κολλήματα φαίνεται ότι εξαφανίστηκαν. Για τη μπαταρία ίδωμεν! Ευχαριστώ!
  24. Καλησπέρα σε όλους! Εγώ έκανα την αναβάθμιση σε 5.0.1 χθες ΟΤΑ και επειδή έχω το black edition, είναι η I9505XXUHOB7. Μετά από 24 ώρες, έχω διάφορα θεματάκια με κολλήματα και redraws που σε καμία περίπτωση δεν υπήρχαν στην 4.4.2. Κι απ'τη μπαταρία χειρότερη επίδοση βλέπω μεχρί στιγμής, αλλά άντε αυτό το προσπερνώ για λίγες μέρες, γιατί μπορεί να χρειάζεται κάποιες φορτίσεις για να στρώσει. Τα κολλήματα που έχω, μπορεί να είναι εξαιτίας του ότι δεν έγινε clean install κ έκατσε πάνω στην προηγούμενη rom? Ξέρει κάποιος?
  25. Στην Πορτογαλία απ' ό,τι κατάλαβα, προς το παρόν τη δίνει η vodafone και είναι αυτή εδώ: http://www.sammobile.com/firmwares/download/44435/I9505XXUHOB8_I9505VFGHOB4_TCL/
×
×
  • Create New...